Reklama

Herbalife je svinstvo

Helin (Čt, 30. 12. 2004 - 15:12)

Já nevím, jestli jsem odvážná ;o), ale mám Herbalife vyzkoušený na sobě a své rodině. Jsem nadšená, jak moc to pomohlo mé mamce. Kdybyste pomohli někomu a zabránili tak nepříjemné operaci, tak byste to pořád tak zatracovali ? Určitě ne. Nechci se opakovat, ale přešly mě několikaletý problémy s meniskem, a nikdo mě s tím nedokázal poradit. Hlava mě teď nebolí, i když nespím a únava zmizela úplně a to celý dny lítám kolem malýho. Dřív jsem brala všechny možný vitamíny (sestra je odborník - bere Herbalife taky) a stejně to na moje problémy nezabralo. S nikým se nebudu hádat a přesvědčovat ho, pomáhám své rodině a to je pro mě nejdůležitější. Přeju všem krásnej novej rok a víc tolerance !

supermama (St, 29. 12. 2004 - 19:12)

Ahoj, Strachu. Tvoje názory mě nepobuřují, ale tahle diskuze je o výměně názorů a to právě dělá diskuzi. Kdyby se nebavily obě strany, tak je to o ničem. Vysvětluji - kdybys byl ty trafikant a odsuzoval bys Herbalife, tak bys mi měl za zlý, že já ho propaguju a jsem nekuřák a bojuju proti kouření, takže i proti tobě. (Nejsi trafikant, viď?) Výměna názorů je to, co naše produkty zviditelňuje, takže se můžeme o nich bavit dál. Díky za spolupráci.

strach (St, 29. 12. 2004 - 17:12)

supermama, to, že máš tři děti ti tiše závidím, já jsem se dopracoval(a) jen k jednomu a moc mě to mrzí, ale život tak šel...

strach (St, 29. 12. 2004 - 17:12)

supermama, je mi líto, pokud jsem se tě dotkl slovem "trafikant" , možná jsem jen špatně rozuměl tvému přirovnávání práce delera k práci trafikantově.proč tě to ale tak pobuřuje? věřím, že jsi profesionál a věříš tomu, co prodáváš. nediv se ale, že sem chodí i přispěvatelé s opačnými názory, tato rubrika byla založena pro ně, ne?

supermama (St, 29. 12. 2004 - 16:12)

Re: Anna. Jestliže je to "směšná debata bez úrovně", proč se obtěžuješ reagovat? Jen kvůli vloženému odkazu? Moje zkušenost je taková, že toto téma na diskuzi navštěvují ti, co si dělají reklamu na své věci, pak věční rejpalové a pak ti, co se chtějí něco dozvědět. Ostatní, které téma ničím neupoutalo, je bez povšimnutí minou. Výše uvedená skupina těch, co se chtějí něco dovědět, je zezačátku ve skupině rejpalů a pak jim zvědavost nedá a kontaktují dealera. Do které skupiny patříš ty?

Ivan (St, 29. 12. 2004 - 11:12)

Jistě, že jsme prošli školením. Vy ne? To prodáváte něco o čem pořádně ani nevíte co? V tom případě jste skvělá firma, která učitě na trhu vydrží hodně dlouho.

Ivan (St, 29. 12. 2004 - 11:12)

No stránky jsou graficky celkem dobré, ale co vlastně nabízíte jsem se nedozvěděl. Na jakém principu tento produkt funguje? Je tan jenom orázek s cenou, což je dost málo. možná by jste mohli nabídku rozšířit i o popisy, odborné články a jiné důležité věci. Zkuste nahlídnout na ivan.budzdravy.cz

anna (St, 29. 12. 2004 - 10:12)

je to směšná debata bez úrovně.Co školení kterým jste určitě prošli! Dalo vám něco?Vyzkoušejte něco jinéhowww.webpark.cz/ddss/

Ivan (Út, 28. 12. 2004 - 20:12)

Strach To není víra v samospasitelnost, ale zkušenosti s produkty. Když to prodáváš, tak vidíš výsledky, které potom můžeš prezentovat. A jsou to výsledky reálné a ne jedna paní povídala. A kromě toho, většinu výsledků máme zdokumentovaných, takže se na ně může kdokoliv podívat a jsou to výsledky i s kontaktem na klienta, takže je možnost ověření.

supermama (Út, 28. 12. 2004 - 20:12)

Strachu, doufám, že jsi měl tak hezké vánoce jako já. K tématu: my, dealeři, musíme věřit tomu, co prodáváme, jinak bysme se zařadili do skupiny obyčejných prodavačů a to rozhodně nejsme. Poskytujeme lidem to, za co se jinde platí natvrdo a abych pravdu řekla - ti, co svou práci neberou vážně nebo v ni nevěří, rychle končí. Tvoje srovnání s trafikou vyznělo trapně, protože stejně každý pochopil, jak jsem to myslela. A ještě něco - jestliže Helin dává svému dítěti Herbalife, tak asi ví, proč. Rozhodně mu neublíží, což se o lécích z lékárny říct nedá. Mám tři děti, takže jsem "v obraze". Samozřejmě se může stát, že někdo na produkt zareaguje hůř - kromě toho, že může výrobek vrátit a dostane zpět peníze - ale vždycky se najde někdo, kdo má alergii, s kterou se dealerovi nesvěří. My nevíme o nemocech našich klientů a mnohdy ani oni sami. Chceš, abysme se chovali jako profíci? Tak k tomu taky musíme mít podmínky. Jisté je to, že na Herbalife ještě nikdo neumřel ani vážně neonemocněl, i když se tu tvrdilo leccos, na co lidi jako ty skočí. My to vidíme z trochu jiné strany.

strach (Út, 28. 12. 2004 - 19:12)

Ivan, supermama, omlouvám se, za špatně adresovaný příspěvek

strach (Út, 28. 12. 2004 - 19:12)

Heline, to máš teda odvahu.

strach (Út, 28. 12. 2004 - 19:12)

supermama, co se týká doktorů a jejich mnohdy nízké profesionality a nízkého zájmu o pacienta, musím s tebou jen souhlasit (i když i mezi nimi jsou "pání lékaři", kterým nejde jen o to, léčit, ale i vyléčit). jinak nemám nic proti přírodním produktům, ke kterým jak píšeš, patří i výrobek, který prodáváš ty.vím ale sam za sebe, že přírodní produkty mohou být i nebezpečné viz alergie na nějakou jejich část. ale hlavně ta víra prodejce v "samospasitelnost" toho, co prodává mi "trochu" vadí. ale já chápu, každý je zodpovědný sám za sebe, nikoho nenutíte.

Helin (Út, 28. 12. 2004 - 17:12)

Dávám Herbalife i svýmu synovi a to nemá ještě 3 roky. Nic špatnýho bych mu jako matka určitě nedala.

Ivan (Út, 28. 12. 2004 - 07:12)

Strach - je vidět, že o produktech nic moc nevíš. Produkty jsou potraviny bylinného složení, které vyvíjí tým nejlepších odborníků (někteří dostali i Nobelovu cenu) a ne léky. To je základ všeho. To znamená že tady nehrozí, že bys tím mohl měkomu ublížit. Mám klientky, které produkty užívají i během těhotenství a jsou v pohodě, nemají ani některé klasické těhotenské problémy a děti jsou zdravé. Nehodlám tady řešit případy "jedna paní pvídala", ale jak znáš naše média, víš, že ty se chytnou kde čeho. Kolik s slyšel nebo četl případů, že doktor špatnou léčbou, nebo lékama někomu něco zmršil. (nic proti doktorům. Mají to dost těžké). A kolik případů s viděl nebo četl o tom, že by Herbalife někomu ublížil? Myslím zdravotně.

strach (Po, 27. 12. 2004 - 19:12)

supermama, skutečně se ti zdá vhodné srovnání prodejce Herbalifu a trafikanta ? Nic proti trafikantům, ale není v tom přece jen rozdíl např. v tom, že se jedná o zdraví lidí ? I když z novin od trafikanta může člověka taky fláknout...:)))

strach (Po, 27. 12. 2004 - 19:12)

supermama, ne,strach jsem já a já nejsem lesk :) mám dotaz, stalo se ti, že přípravek, který jistě ráda a odborně prodáváš někdy nesplnil tvé očekávání ? Nebo to, co jsi zákazníkovi slíbila, když od tebe kupoval? Nebála jsi se, že by třeba mohl tomu dítěti ublížit ? Neměla jsi někdy STRACH?

supermama (Čt, 23. 12. 2004 - 18:12)

Zajímalo by mě, jak bys prodával své zboží, kdybys byl trafikant. Určitě bys lidem nevysvětloval, že prodáváš sajrajt a hnal bys ze dveří každého, kdo by to tvrdil. Tak nekritizuj to, co vůbec neznáš. Mimochodem - nejste se Strachem jedna a táž osoba?

Ivan (Čt, 23. 12. 2004 - 09:12)

Myslím, že to napsala moc dobře a má pravdu.

lesk (Čt, 23. 12. 2004 - 01:12)

To: supermama .......:o)dobře tu lakuješ :o)

Reklama

Přidat komentář