Reklama

Pharmatex

Ket (Čt, 28. 8. 2008 - 22:08)

No je to možné, ale to u všeho. Ovule ce nebezpečná pro všechny antikoncepce. Možná krém ovlivňuje prostředí v pochvě příznivě a umožní tak přežití spermií (třeba po delší dobu), ale je to jen hypotéza. Pokud bys tomu chtěla zabránit (pro jistotu) mohla bys omezit používání Pharmatexu na méně plodné dny. Dejme tomu že by se nepoužíval 3 dny před ovulací a 1 den o ní.

Haňulka (Čt, 28. 8. 2008 - 20:08)

Pro Lenku: Jak jsi psala, ať pak napíšu jak sem dopadla u doktora, tak píšu...Byla sem tam dneska. Řekla sem mu o těch zdravotních problémech (žlučník) a tak říkal, že HA ani jiná antikoncepce nepřichází v úvahu. Tak sem mu řekla o Pharmatexu a co si o tom myslí a on, že ho sice zkusit můžu, ale cosi kdesi, že to není spolehlivý a že když se trefím do ovulace nebo co, tak že to může otěhotnění jenom podpořit...tak já nevím
Proto sem se chtěla zeptat, jestli někdo s Pharmatexem sexuje v kterýkoli období cyklu až úplně do konce nebo jestli se to má nějak hlídat?? Poradí mi prosím někdo...??Děkuju moc, budu moc vděčná, za každou radu, zkušenost...

lenka (Čt, 28. 8. 2008 - 18:08)

jasne my taky menime polohy,jsou lepsi globule,krem vytyka pri poloze nahore,ale hlavne jediny co nedelej je oralni styk uz po globukich ten delej kdyztak pred globulema,to by te asi manzel hnal,neni to nic prijemneho............

Návštěvník (Čt, 28. 8. 2008 - 17:08)

Rekla bych,že na milostné rošády ve změně poloh jsou lepší globule...

eva (St, 27. 8. 2008 - 22:08)

Tyjo, takže to fakt znamená, že nemůžeme polohovat jak se nám zachce? My měníme polohu několikrát, takže asi něco vyteče. To jste mě teda moc neuklidnili :-( Ale zase si říkám, že i když vyteče ale budeme k tomu praktikovat přerušovanou soulož, tak to riziko je stále malé ... ne?

Je tu někdo, kdo se fakt neomezuje, mění si polohy jak chce a v pohodě? :-))

EVA (St, 27. 8. 2008 - 22:08)

Mia:děkuju za odpověd.

Mia (St, 27. 8. 2008 - 10:08)

EVA: bylo by lepší, kdyby ty dvě hodiny před dodržoval i manžel, můj kluk je taky dodržuje, vadí totiž i stopové množství mýdla. Po styku už samozřejmě nemusí:-)
k: globule vytékají méně, mě skoro vůbec, tak na koníčka vyzkoušejte globulky;-) Já jsem s nimi na koníčku byla.

k (St, 27. 8. 2008 - 05:08)

:-) taky mám prima dotaz. Když tady píšete jak to hodně vytíká....tak asi sex "na koníčka" moc nehrozí co?

EVA (Út, 26. 8. 2008 - 23:08)

Můžete mi někdo prosím poradit?S manželem používáme kondom,ale chtěla bych k němu používat i Pharmatex.Je mi jasné ,že se nesmím mýt mýdlem 2 hod. před a po.Ale musí to s tím mýdlem dodržovat i manžel?Omlouvám se za hloupý dotaz,ale nikde jsem se to nedočetla děkuji za odpověd!

Návštěvník (Út, 26. 8. 2008 - 14:08)

Alo,
jen pokud máš věk,jak jsi psala,tak na tu sterilku máš ze zákona nárok a nemusíš nic"uhrát".Ale s Pharma budeš určitě spokojená,jen ta sterilka je dobrá v tom,že až jednou budeš v přechodu,nemusíš mít strach,že jsi těhotná/to když jednou budeš mít měsíčky a podruhé už ne/.Napiš zkušenosti s Pharmatexem.Měj se hezky.

alena (Út, 26. 8. 2008 - 12:08)

no jo, ale asi není jednoduchý tu sterilku uhrát ne, jak jsem se dívala na ty podmínky,který nesplňuju a přece zase nebudu cestovat od doktora k doktorovi, když jsem s tím svým vcelku spokojená, zkusím pharma a uvidíme, zatím jsem neměla možnost

Návštěvník (Út, 26. 8. 2008 - 05:08)

Tak já se hlásím k tomu dobrému doktorovi,mám štěstí,že takové ještě žijí.Nejdříve jsem já bláhová ho opustila,že nebyl v místě bydliště,jinak jsem s ním po lidské a odborné stránce spokojena.Našla si doktora,primaře,kterého každá chválila v místě,jenže ohouha,při užívání HA jsem měla potíže,otoky nohou,myslela jsem,že mě pošle na vyšetření,zakáže nebo alespon mi vymění prášky,nic z toho se nestalo!!!Vrátila jsem se s radostí k bývalému lékaři,ted se podivil,že nemám vyšetřené nohy a samozdřejmě mi nemohl zakázat prášky,ale řekl pokud si myslím,že se mi to zhoršuje,bude lepší vešketou hormonální antikoncepci vyloučit.Je nohama na zemi.Mám po všech zdravotních problémech,je mi lépe,neznám bolesti hlavy ani nohou.Ba co víc,mám větší chut na milování.To je sice mimo Pharma diskuze,ale je fakt mít dobrého doktora,takže se nebojte ho některé změnit!Holky,mějte se,je to bezva debata.

Irena (Po, 25. 8. 2008 - 22:08)

A hlavne je tezke najit gynekologa, ktery si o zene, ktera HA nechce brat nebude myslet, ze je blba a nebude se k ni pak chovat jako k buhvi komu:( Mam v rodine dost lekaru, ale zadny neni gynekolog:) A vetsina se podivuje, ze vubec neco jako HA povolili. A nejsou to nejak stari lide, treba moje sestrenice anesteziolozka ma 30 let a rika, ze by se HA mela brat pouze k lecebnym ucelum, treba k lecbe cyst a to jeste v pripade, kdy jine metody nepomahaji. Sama by to v zivote nebrala.

Návštěvník (Po, 25. 8. 2008 - 20:08)

Jo,jo.Příjde mi velký hit hormonální antikoncepce v jakékoliv podobě,strašně se to řeší,každá ji musí mít,ale je to opravdu svinstvo pro tělo!

lenka (Po, 25. 8. 2008 - 18:08)

dnes sem byla na neurologii s krcn.pateri,a jen tak jsme se zacli bavit o antikonc.a sama pani doktorka ze je to svinstvo!!!a rikala at jdu do pharma!jasne na ginde nam to nereknou-cim by se zivili takzvane.tak holky jdem do toho?rikala ze to je jen popularni takhle u nas v jinych zemich ne.tam vedi co z toho je,myslim trombozy apod,myslim z HA.tak pridejte vas nazor,dekuji vsem,a nikomu svuj nenutim,jen sem se s vama podelila o informaci.

alena (Po, 25. 8. 2008 - 08:08)

znáš chlapi, musí kecat do všeho, tento druh měl vyhynout už s dinosaurama a bylo by po řešení problémů

Návštěvník (Po, 25. 8. 2008 - 07:08)

Tak ať jde parner na vasektomii, když má potíže s pharmatexem :-)

alena (Po, 25. 8. 2008 - 07:08)

já ani nevím, proč bych do sterilky nešla, asi , že je to nějaký zákrok uvnitř těla, myslím, že ani se svým gynekologem bych se nedomluvila, když jsme řešili anti ,tak mi doporučoval jiné hormony, i když jsem jasně řekla , že mám migrény, chtěl snad na mě nějaké vyloženě zkoušet, to jsem odmítla, ještě jsem se díval na Mirenu, ale zase je to něco cizího do těla, zkusím Pharma, i když partner se na to tvářil všelijak, prý to má nedostatky, no ale co nemá, že ?

Milan (Po, 25. 8. 2008 - 00:08)

Nechci připomínat své diskusní příspěvky, jenom že podle zkoumání na nějaký francouzský klinice přes gynekologii je mytí mýdlem do dvou hodin zatím jediná zjištěná příčina selhání Pharmatexu. Tahle info je dosažitelná (i s příčinami selhání jiné antikoncepce) na Internetu.

eva (Ne, 24. 8. 2008 - 20:08)

Tak jdi a pak dej vedet jak se to bude jmenovat :)))

Reklama

Přidat komentář