Reklama

Milovanie s plnostihlou

Nyknejm (Út, 27. 2. 2007 - 19:02)

V pořádku, Milenko, Pokud nemůžeš odolat svému nutkání, udělej to klidně znova. :-))

milenka (Út, 27. 2. 2007 - 19:02)

Nyknejme, myslim, ze rozeznat poklesly pivni humor a inteligentni nazor mi nedela az takove problemy. Proste jsem mela chut se Te zrovna zeptat. To vis, my zeny jsme v podstate nutkave osobnosti...

Nyknejm (Út, 27. 2. 2007 - 19:02)

Já myslím, že zdaleka nepatřím k těm nejplodnějším zde na diskuzi, kteří musí reagovat za každou cenu na všechno, Milenko. Tudíž není až takový problém "stíhat". Jen se nesmíš nechat zmást záplavou "alternativních" Nyknejmů, kteří se občas vyrojí jak houby po dešti. Ale pro inteligentního čtenáře myslím není vůbec problém oddělit zrno od plev (rozuměj odhalit mizerné plagiáty).

milenka (Út, 27. 2. 2007 - 19:02)

To Nina: to je pravda, rekla bych, ze je to ze stejneho soudku jako muzska veta

milenka (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

Aha, jen tak me to napadlo, zeptat se, zrejme nestiham cist celou zaplavu tvych prispevku, prave jsem se skvele pobavila na diskusi "v laznich" - zalitovala jsem, ze chodim spat pred pulnoci...

nina (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

bavite ma)a inak k tematu ak sa jedna o cisto sexualny akt vecsina normalnych muzov vdanu chvilu nemysli na vase kg)))naozaj jedine tak ako dopadlo hokejove ci futbalove druzstvo)nejakych 5 alebo 10 kg je im v danu chvilu ukradnute len prosim vas nepreneste nejaku slavnu vetu =milacik,nezdam sa ti tucna?=lebo to homoze zneistit pekne pokojne sa venujte tomu comu mate)a inak kazdemu sa paci nieco ine ak sa pacia muzovi vylozene stihlunke nebude to robit s plnostihlou ci tlstou takze ak to robi s vami je to o vas VY sa mu pacite pokial neratam jednorazovky v podnapilom stave kedy je to muzom sum a fuk na druhy den maju okno))

Nyknejm (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

Já plonoštíhlé ženy nevyhledávám, milenko. Už jsem to zde několikrát psal. Tedy pokud se stále bavíme o sexuálních partnerkách, mám rád štíhlé ženy s většímu prsy.

milenka (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

A jak vnimas plnostihle milenky Ty, Nyknejme? Tedy, resis nejake kilo navic nebo celkovou ladnost mile lady?

Nyknejm (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

S tím až tak úplně nesouhlasím, Nino. Přece jen by, podle mého názoru, měl každý člověk o sebe dbát. Nejen kvůli svému partnerovi ale hlavně kvůli sobě. Pokud ženuška běhen společných let ztloustne, milující manžel jí jistě neřekne, že by měl raději vedle sebe štíhlou paní, než ten žoček faldů.

Návštěvník (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

HNUUUUUUUUUUUUUUUS NYKNEJM))))))))))))))))))

nina (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

ludia su rozny fakt mali velki tlsti chudi skaredi pekni mudri hlupi a dokonca i mudri no nie je ten svet pestry?ak by bolo idealni bola by to spust a tak 5kg berme s rezervou a pri milovani sa radsej parnerovi pozerajme do oci))

Nyknejm (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

Mé příspěvky vyjadřují pouze mé názory, Karin. Mám takový pocit, že od toho tu je diskuze. Je více než pravděpodobné, že někteří se v mých "modelových situacích" sem tam najdou. Někdo se nad tím zamyslí, jiný se třeba chová jako ta pověstná "postřelená husa". Lidé jsou různí...

KARIN (Út, 27. 2. 2007 - 18:02)

NYKNEJM- nechtel by jsi ukoncit tvoji debatu ,tvoje usklebky jsou trapne.bud tak hodny ,HNUPE.

Nyknejm (Út, 27. 2. 2007 - 17:02)

Koukám, že nám některé plnoštíhlé dívky a ženy malinko odbočují od tématu. Původní dotaz totiž ani zdaleka nezněl "Jak vnímáte svého plnoštíhlého partnera - manžela/manželku", nýbrž "jak při milování vnímáte postavu ženy". To je ale zásadní rozdíl. Pokud si ve svých 30ti letech vezmu za manželku štíhlou 20ti letou holčinu, která mi za léta společného soužití přibere nějaké to kilčo, asi všichni cítíme, že se to dá tolerovat (tedy pokud to není ten případ, o kterém jsem se zmínil nedávno - tj. nezřízené přejídání, ba přímo přežírání a nedostatek pohybu).
Takže milé dívky a dámy - jistě máte pravdu, že vás vaši milující manžílci s "pivními mozoly" asi nebudou odsuzovat za nějaký ten špíček navíc. Ale takto ta původní otázka rozhodně postavená nebyla.

lenka (Út, 27. 2. 2007 - 14:02)

Navic mi manzel jednou rekl,ze kdyz lezu do postele hladova,tak to stoji za pekny h....a nechape,proc se snazim o nejakou redukci vahy.Mela jsem pritele,ktery po 4 mesicich vztahu rekl,ze mam zhubnout-zhubla jsem 22 kg a moc stastna jsem se pritom necitila.Bylo to z donuceni-to ma pak clovek pocit,jako by ztratil svoji pravou identitu-tohle jsem ja,lenka.Na svem zivotnim partnerovi bych taky neresila jeho pupek,myslim si,ze o tom to neni...Nikdy bych nikoho nenutila cvicit,kdyz se mu nechce atd.Pokud si partnera vybiram,pak vim,jestli je to sportovni typ,ktery hlida kazde kilo a nebo je to clovek,kterymu je to fuk a resi jiny veci-mnohdy pro zivot ve spokojenem vztahu dulezitejsi...

Daniela (Út, 27. 2. 2007 - 12:02)

já sama mám asi o deset kilo víc, než bych se slušelo (168cm, 67kg), cvičím, nepřejídám se, ale nehladovím, jsem normální holka, s konfekční velikostí 42. Manželovi se líbím, líbím se i jiným mužům. Sama pro sebe bych ráda zhubla, ale myslím, že manžel to při milování neřeší. A já si říkám, než trpět komplexem a neužít si sex se vším všudy, tak raději všechno naplno. Když vytrvám se cvičením, zhubnu, ale mám se snad do té doby někam schovávat?

PUSA (Út, 27. 2. 2007 - 11:02)

SICE NEJSEM PLNOST,POSTAVY,ALE MAM SESTRU,KTERA PLNOST.JE NEMA ZADNE KOMPLEXY MA SIKOVNEHO KLUKA ,KTERY JE SPORTOVNI POSTAVY A MA JI RAD TAKOVA JAKA JE.NESTYDI SE S NI CHODIT NA BAZEN.CHODI SPOLU CVICIT.MYSLIM SI,ZE NEZALEZI JAK NEKDO VYPADA,ALE JAKY JE.JSOU HORSI VECI.

ROMAN (Út, 27. 2. 2007 - 11:02)

SOUHLASIM S LENKOU,CO NAPSALA.NYKNEJM JE MOC CHYTRY,JEHO VECNE ILUZE A PRUPOVIDKY A DOMA MA URCITE TAKY PLNOST,BABU A TADY SE VYSMIVA A POUCUJE.MAM MANZELKU RAD I KDYZ MA TO KILCO NAVIC A MILOVANI JE S NI KRASNE.KAZDY JSME NEJACI A JA PRECE SVOJI ZENU NEZACNU NENAVIDET K VULI TOHO,ZE JE PLNOSTIHLA.

lenka (Út, 27. 2. 2007 - 08:02)

jo,ale asi by se tady melo mluvit o tom,jake je milovani s plnostihlou a ne co si mysli jedna tlustoprdka a jeji odsuzovatel...Dobre rano.

lenka (Út, 27. 2. 2007 - 08:02)

Ja jsem nikde neuvedla,ze nade mnou muzi "ohrnuji pysk".Vseobecne to v Cechach chodi takto

Reklama

Přidat komentář