Reklama

andropenis

lada (Po, 27. 12. 2010 - 20:12)

Prodám používaný andropenis za 1400Kč, trubičku na utahování, molitanový a silikonový kroužek samozřejmě vyhodím. K prodeji samotný andropenis, 1xsilikonová trubička na utahování, 1x silikonový kroužek, 1x molitanový kroužek, nastavovací válečky. Originální dřevěnou krabičku a návod na použití nemám (dá se sehnat na internetu)
V případě zájmu či dotazu pište na [email protected]

Honza (Ne, 26. 12. 2010 - 12:12)

Tak děkuji. Já jsem to podle kalendáře nosil rok, téměř každý den. Tablety na lepší prokrvení penisu jsem bral také. Takže asi patřím mezi ty 3% lidí, na které to žádné účinky nemá. Ale budu to nosit i nadále, stejně jako Ajvon. Třeba se penis ještě vzpamatuje.

jara (Ne, 26. 12. 2010 - 10:12)

no je to zvlastní,že ti ani trochu nevyrostl...po roce noseni a natahovani...ma se to nosit 8 hodin denne ale i to,co nosis ty by muselo mit alespon nejakej vysledek..treba pul centimetru ale nic...to je fakt divny.Nedokážu ti říct proč ti to nejde ale faktem opravdu je,že si dost lidi stěžovalo a ve finále se přiznali,že to nosí třeba jen 2hodiny denně,pak třeba vubec celej týden...prostě ono kalendářně byl rok fuč ale fyzické nošení bylo třeba jen pár měsícu...pak to mělo plno lidi téměř volné a nepřidávali si válečky...no ale dejme tomu,že děláš všechno tak,jak máš...tak pak ti neodpovím a patříš asi mezi těch pár procent,co to u nich nejde...možna zkus brát nějaký prášky na uvolnění tkáně-prášky na zvětšení penisu sice samotně nezvětšují penis ale v kombinaci s andrákem přispějou k lepšímu rustu,protože maji ve složení podpurné prostředky na lepší regeneraci buněk atd,což je pro spravný rust duležité....víc ti k tomu nedokážu říct...

Honza (So, 25. 12. 2010 - 16:12)

jo kámo...je to...Jjaro, píšeš, že Ajvon to musel špatně nosit, jinak není možné, aby mu za rok nošení penis vůbec nevyrostl. A Ty víš, jak by se ten Andro-Penis měl správně používat? Mě by to právě zajímalo, vzhledem k tomu, že mně také za rok nošení vůbec nevyrostl, narozdíl od někoho, komu za rok vyrostl o 1 cm, případně ten centimetr přišel ještě mnohem dříve a po roce to bylo již několik cm.
Já bych jen rád zdůraznil jednu věc, o které se tady moc nepíše, ale která se může lehce stát:
Podle mě není možné, abych si mohl donekonečna přidávat válečky (tím pořád více a více natahovat penis a dosáhnout nějakého prodloužení), když je penis pořád stejně dlouhý. Jak jsem se již zmínil, v současnosti mám Andro-Penis nastavený na 19 cm (oproti délce penisu 16 cm), a kdo ví, jestli tam ještě někdy nějaký další váleček dostanu! Co když to už opravdu nepůjde? Jestli penis nezačne růst ted', nezačne růst už třeba nikdy právě proto, že se tam už další válečky nevejdou! Takhle to vidím já.

Proto mě, Jjaro, zajímá, jak to mám správně nosit. Zatím jsem to totiž nosil jen pro srandu králíkům.

Děkuji.

Honza (So, 25. 12. 2010 - 16:12)

čau lidi, prosím vás...No tak já to nosím také rok a také nemám žádné výsledky. A nemyslím si, že by to bylo jen tím, že to oproti někomu nosím docela málo hodin denně; tak 2x 2 hodiny v pracovní den a 3x 2 hodiny o víkendech a svátcích. Penis v erekci mám od přírody dlouhý 16 cm a délku celého Andro-Penisu mám v současnosti nastavenou na 19 cm (tyčky i s tím bílým kruhem). Další váleček si ještě přidat nemohu - nenatáhl bych penis tolik, abych to nasadil. Musím ještě počkat, dokud si tkáň nedá říci.

Martin (So, 25. 12. 2010 - 15:12)

mozna by stalo i za zminku se zminit ze androus ma jeste i jine kladny vlastnosti.
Hlavnim ukolem strojku zustava velikost ptaka. ti co pouzivaji delsi dobu vedi,ze i tim natahovam se zlepsuje erekce ,pero je daleko tvrdsi,lepsi se citlivost na bambuli a vydrz stoupa + hlavni ukol delka,kdyz chcem delku musi byt ve finale i vetsi sirka.Z pocatku 3 tydny-mesic to bylo peklo docela,(bolest paleni)tezko se to snaselo,naces casem paleni ustoupilo ale bolest zustava i nadale,hlavne u tech co natahuji vice razneji,pomoci malyhc a velkych nastavcu a sroubovaci tyce si kazdy je schopen nastavit miru jak potrebuje,jen mala vitka k navodu ,navod by mel byt utvorenn na respektive 2 navody pro maly a uzky penis a pro maly a siroky penis sou to docela podstatny rozdily ! nejlepsi se na navod vysrat a nastavit si to tak jak to citite aby to nebylo moc a samozrejme aby to nebylo malo ,jinak to postrada noseni smysl v pripade ze by to bylo malo.no a hold kdyz to pretrpite po delsi cas cca pul rok min .. tak by mela prijit odmena ve forme vetsiho a silnejsiho ptaka .. a co na to zena,nikdy se predtim neako zrovna neozvyla pri sexu,a ted ji slysej i sousedi a mrda jak pominuta a moc se ji to libi,citim ze by klidne snesla i jeste trochu vetsiho ... takze mise Androus pokracuje a nezapomente ze i pro vas to bude daleko lepsi potezi s vetsim nez s mensim a opravdu to za to stoji !! ostatne sama pritelkyne vam to jiste potvrdí.

lukáš (Pá, 24. 12. 2010 - 17:12)

tak už tu máme lepší uchycení ale nějak se jim zasekla stránka...každopádně konečně je napadlé,že siliokonová trubička musí být kolem žaludu placata,aby se tah rozložil po celé ploše a nezařezával se do kuže,jako u klasicke trubičky...nechápu,že je to nenapadlo dřív...amici to mají už dávno-ja jinak-pohodli je u nich na prvním místě:-)

luk (St, 22. 12. 2010 - 19:12)

rozhodne jsou na tom lip ti,co maj obrezanej penis-zalud je pevnejsi a lip to uchyceni drzi a ta kuze je silnejsi,takze to tak nepraska pod zaludem

piskot (Út, 21. 12. 2010 - 18:12)

Za 68 dnů i s přestávkami na dovču nebo léčení ran mám nanošeno 485 hodin, celou dobu jsem neměřil a mám přírůstek 1 cm na délku při erekci. Nosím jak to jde 3-10 hodin denně. Jinak nosím bez silikonové trubičky, bez silikonové hadice. Udělal jsem si zlepšovák z mikroutěrky z Lidlu. Mám nasřihaný cca 1cm široký pásky a ty používám na chycení pod žaludem (podélně složený aby to bylo měkčí), sepnutý to mám rychlosvorkou, jakou máte určitě na bundách apod. Je to pohodlný, měkký, akorát si musíte dát pozor abyste si neuškrtili ptáka.

jjara (Út, 21. 12. 2010 - 10:12)

jo kámo...je to svinstvo...takova blbost a tolik penez ale s tim nic neudelas...spis me zaraží,že ti nevyrostl za rok nošení-to musíš blbě nosit,jinak to není možny....musel by ti alespon o 1 cm vyrust a nevim k čemu používáš ten molitan-ten je naprosto debilní-měl sem ho na začátku a hned sem ho sundal...stačí ta gumička a pak silikonová trubička..a poctivě nosit a přidávat

zvecsovatel (So, 18. 12. 2010 - 18:12)

Vyrabam zvecsovak na penis na vasu mieru info na stranke www.zvecsitesipenis.com

lada (St, 15. 12. 2010 - 11:12)

Prodám používaný andropenis za 1400Kč, trubičku na utahování, molitanový a silikonový kroužek samozřejmě vyhodím. K prodeji samotný andropenis, 1xsilikonová trubička na utahování, 1x silikonový kroužek, 1x molitanový kroužek, nastavovací válečky. Originální dřevěnou krabičku a návod na použití nemám (dá se sehnat na internetu)
V případě zájmu či dotazu pište na [email protected]

Chlpac (Pá, 10. 12. 2010 - 23:12)

no zvlastni ze v prve rade...Blbec.. vies citat? Nikde neodsudzujem nikoho, kto skusa Andropenis, lebo logicky by to fungovat malo. O tom je tato diskusia. Hovorim o idiotoch, co veria v tabletky a k*kotoch, ktori vo svojej priemernej (= normalnej) velkosti vidia problem v citovom vztahu, ktory by mal byt zalozeny urcite nie na velkosti prirodzenia. A ano , presne tak, nez by som mal podstupit korekcnu operaciu, ktora je priam drasticka.. tak urcite radsej skusim najprv toto. Boze, tu su fakt len decka.

jan (Pá, 10. 12. 2010 - 09:12)

no zvlastni ze v prve rade vse odcuzujes a pak na konci pises,ze si chces andraka koupit ale pozor-jen pro narovnani penisu:-D...hele nech tech nadavek..u tech prasku mas mozna pravdu-jsou k nicemu ale jinak se da i v dospelosti zvetsit penis,prave zminenych andropenisem-pokud se to nekomu nepodarilo,tak to vestinou odcuzuje a pritim to ve finale,kdyz se ho zeptas proc,nosil spatne a ne tak,jak by mel-ono je to tezky,trpelivost je na miste ale zvetsit se da:-)

Chlpac (Čt, 9. 12. 2010 - 19:12)

Ta primitivita a ubohost ludi , hlavne ktori tu posielali starsie prispevky.. okolo r. 2007, ma priam sokuje.

Tabletky na zvacsenie penisu, blaznite? Tomu moze uverit fakt len cisty k*kot. Pchaju tam samy bordel.. nic, co bezne nekupite v lekarni ako doplnky vyzivy (arginin, zinok). Neexistuje latka, z ktorej by vam narastol v dospelosti ud, vy idioti. Ud rastie jedine v puberte z pohlavneho hormonu, ale ta velkost je dana genetikou. To iste plati pre tabletky na zvacsnie poprsia.. su to vyhodene peniaze a pchanie sa placebom.

Ziadna zena, ktora vas lubi, vam nebude vycitat velkost vasho udu, takze vazne nechapem tie vase problemy s partnerkami. Ina vec je hanbit sa pred k*rvou, ale pisete tu o priatelkach, co ma totalne zaraza.

Ak by sa mi priatelka stazovala na maly ud.. bola by z nej byvala priatelka. A k tomu by som jej pripomenul, ze jej kozy su male a skarede. Predovsetkym by ma to vsak velmi ranilo, ze clovek, s ktorym som v citovom vztahu, sa zaobera velkostou mojho penisu. Niekto tu spominal, ze mu priatelka kupila sama od seba tabletky a extender .. chlapce, tvoja priatelka je pi*a a ty si hnup, ze si jej to akceptoval.

Priemerna velkost je vraj medzi 13-15 cm, cize fakt sa netreba "trapit" 15 cm udom, kedze je to priemer.

Andropenis by mal mat Europsky certifikat, takze na tom asi nieco bude.

Keby ste len tusili, ake maju obycajne zeny komplexy (kozy, celulitida, vaha, strie, brucho, vrasky..) ..tak by vas ani nenapadlo lamentovat nad priemernou dlzkou vasho prirodzenia. Normalne sa tu bavim nad tymi deckami v diskusiach.

Osobne sa chystam skusit Andropenis, hlavne vsak kvoli zakriveniu a prave som objavil Phallosan, ktory vyzera pohodnlejsi. Idealne by asi bolo spytat sa lekara na jeho nazor. Zaujima ma , ako sa sprava ta vec, ked dostanete erekciu. Tej sa vyhnut neda a ani ovplyvnit sa ju neda.. takze?

lada (Po, 6. 12. 2010 - 18:12)

Prodám používaný andropenis za 1500Kč, trubičku na utahování, molitanový a silikonový kroužek samozřejmě vyhodím. K prodeji samotný andropenis, 1xsilikonová trubička na utahování, 1x silikonový kroužek, 1x molitanový kroužek, nastavovací válečky. Originální dřevěnou krabičku a návod na použití nemám (dá se sehnat na internetu)
V případě zájmu či dotazu pište na [email protected]

Mike (So, 4. 12. 2010 - 19:12)

Ajo tak díky. tak dokud to pude tak to budu pouzivat i s tim! jinak si myslim ze asi pouzivas jinej zpusob nasazovani celyho andropenisu...tak pro to ti to mozna nedrzi. Jinak dík za rady!!

Hubert (So, 4. 12. 2010 - 16:12)

Nevím přešně čemu...Tak jestli Ti to drží i bez tý nahnědlý gumičky, což je zajímavý, tak ji nepoužívej. A ráfek je to místo hned pod žaludem, ze kterýho se stahuje předkožka dólu. Tam právě musí ta nahnědlá gumička držet.

Mike (So, 4. 12. 2010 - 15:12)

Nevím přešně čemu říkaš ráfek. Já právě že používal androtop s tou silikonovou hadickou už dýl a dřželo mě to. Až ted nedávno sem si koupil i 2xandroring

Hubert (Pá, 3. 12. 2010 - 21:12)

Huberte, díky za odpověd....No tak ta nahnědlá gumička čili Androring je docela příjemnej materiál na vošahání, na nošení, i na to, aby ti dostatečně utáhla ráfek pod žaludem. Takže když potom natáhneš ptáka, abys moh zasunout tyčky, a tim natažením ptáka se pochopitelně zmenší vobvod žaludu včetně toho spodního vystouplýho vokraje žaludu (nad ráfkem), tak by se ta gumička, pokud eště neni vytahaná, neměla z ráfku sesmeknout přes spodní vokraj žaludu a tim pádem uplně pryč, ale měla by držet na svym místě v ráfku. Takže důležitá je!

Pokud by sis chtěl navlíknout na ráfek rovnou ten horní bílej umělej držák s tou silikonovou hadičku s molitanem bez použití Androringu, a utáhnout ty dva konce tý hadičky, aby pořádně držela v ráfku, tak ti to po natažení ptáka eště před zasunutím tyček okamžitě sklouzne! A je to právě tim, že ta hadička ti ten ráfek nikdy nemuže pořádně utáhnout. Taky tam za timhle účelem ani neni; ta má jenom zajistit, aby nataženej pták držel žaludem v tom bílym umělym držáku.
Schválně si to vyzkoušej bez Androringu a uvidíš, že ti to sklouzne.

Reklama

Přidat komentář