Reklama

Proč jsou chlapi takoví hajzli??????

Jan (Pá, 6. 8. 2010 - 16:08)

Chudinky holky, chlapi jsou hajzli? Asi jste se ještě nedostaly k příspěvkům na téma Milenec a manžel. Nemáme si co vyčítat.

:-) (Pá, 6. 8. 2010 - 15:08)

Bob a Emanuela mají pravdu.:-)))

Emanuela (Pá, 6. 8. 2010 - 14:08)

Ja si myslim, ze zensky jsou ve vsem nevine. Chlapi je zblbnou, pak jim udelaji deti a pak jsou neverni s milenkama. Zensky pravda malokdy nekoho znasilni, ale pokud dotycneho chlapa treba probodnou tak je to jen jeho chyba. Nemel bejt hajzl :)))

Verča (Pá, 6. 8. 2010 - 14:08)

Teď, když jsem si přečetla Bobův názor jsem pochopila, že my ženy bychom měli mlčet a poslouchat muže. Oni to s námi opravdu myslí dobře.

Bob (Pá, 6. 8. 2010 - 14:08)

Jen obycejny dotaz. Proc si...Já si myslím, že chlapi jsou ve všem nevině. To ženy je zblbnou, nebo uženou, a potom mají děti, nebo jsou nevěrní, nebo i někoho znásilní. Kdyby nebyli ženy, nestalo by se to. Bob.

Farinato (St, 30. 6. 2010 - 19:06)

Zeny-holky.Jsme na tom uplne stejne +/- nejake to procento.Vsiml jsem si,ze se nadava ze strany zen na muzskou jesitnost.Ale zeny,diky muzske jesitnosti dneska muzete volat mobilem,nosit minisukne atd.Jinak by sme meli list ve znaku kanady do ted mezi nohama.A opacne.Zena zna a umi to a to lip a muz to a to lip.A ve vztazich taky.Nejde prece ze nekoho mam,ale podstata je nerozbit rodinu nebo to co uz dyl trva.

Eva (Po, 21. 6. 2010 - 10:06)

Souhlasím s Evou, že chlap...Ženo, konecne inteligentni nazor, ti rvanilove, kteri tu vedi jen nadavat na zeny a nemaj zadny konkretni argumenty, no, chudackove, asi jine nevedi jenom stekat jako rozzureni psi, kteri nedostali tyden potravu, krasna vzorka muzu

žena životem op (Po, 21. 6. 2010 - 09:06)

Jasný, že základní výchovu si manžel nese už z domu.Ale takového muže, kterého špatně vychovala matka, si přeci nevezmu za muže??
Já jsem syna nevychovala zrovna dobře ale snacha s ním dokázala pravé divy. A to už spolu nejsou týden ale nějaký ten rok a to sexuální opojení, kdy chlap nevidí a neslyší, už je za nimi.

p.jojo (Po, 21. 6. 2010 - 09:06)

Souhlasím s Evou, že chlap...Ano mas pravdu ze muz je takovy jak si ho zenska vychova.
Ale tvuj zasadni omyl je v tom ze to muze udelat partnerka.
Na vychovu muze ma nejvetsi vliv ZENA-MATKA mozna jeste SESTRA ale partnerka dokaze jen velmi malo i kdyz uznavam ze v prvnich mesicich kvuli sexualnimu opojeni je muz schopen se neskutecne menit.

jedna známá (Po, 21. 6. 2010 - 09:06)

Jen největší zbabělci nic neriskují a raději si žijí ten svůj uprděný,opatrný živůtek, že Aleši?? A pak jen oblízají diskuse a tam si na nějakou tu ženskou troufnou??:-)))))

Žena životem op (Po, 21. 6. 2010 - 09:06)

Souhlasím s Evou, že chlap je takový, jak si ho ženská vychová. Za prvé si musí,před tím než si s ním založím rodinu, ověřit jeho charakterové vlastnosti a poznat jaký je. Nevezmu si za muže alkoholika, patologického žárlivce nebo takového, který mi bude zahýbat ještě za svobodna!!!!!!!Leda, že by mě toto vše nevadilo ale pak nemůžu skuhrat.
A od začátku manželství, zvlášť když už jsou děti,se musí vytýčit určité hranice, co bude mít kdo za povinnosti. Pokud budu žena v domácnosti, nemůžu chtít po chlapovi , který dře celý den, aby mi večer umýval nádobí. Ale pokud budu chodit do práce a bude mě ležet za krkem domácnost a výchova dětí, tak nevidím důvod, proč si práci nerozdělit stejným dílem. Ale některé slépky dělají všechno samy, aby byl klid a pak , třeba po deseti letech neskutečné tolerance, kdy už je vše zaběhnuté, by chtěly vychovávat. Tak to se prostě nepodaří. Mám kamarádku, která svého muže přímo zkazila. Byl celý život nefachčenko, který se jen věnoval svým koníčkům a ona ho jen prokrmovala na úkor životní úrovně celé rodiny!!!!!

A jinak jestli jsou chlapi hajzli a ženské ne?
Tak to nevím, myslím, že je i plno ženských, co jsou svině akorát mužští ma jí povětšinou víc času a prostředků aby se těmi hajzli stali. Ženská se těžko sebere a půjde za milencem, když se musí starat o děti.
Ale vše je jen o charakterových vlatnostech dotyčného muže, ženy a taky na tom, co jsou ochotni tolerovat.

Ivo (Po, 21. 6. 2010 - 09:06)

Roberte, máš recht, jsou to mrchy vypočítavý! Jde jim jen o to nalézt nějakýho troubu, kterej jim udělá nějakýho sviště a postará se jim o zabespečení.Pak už tě na nic nepotřebují jenom aby jsi platil jako blbec. A věř, jak to bude jen trochu možný, tak si najde výmluvu proč nemuže nalézt práci, práci se bude vyhýbat ale soudy tam bude jak doma. Bude hledat možnost aby jsi platil i na ní a měla se dobře! Jsou to hold mrchy!!!!

. (Ne, 20. 6. 2010 - 21:06)

Proč jsou chlapy hajzli??? ...protože jsou holky takový svině!

Robert (Ne, 20. 6. 2010 - 12:06)

No Magdo a Evo, snad Vám to dobře dopadne. To já jsem žádný vztah neriskoval, jsem sám, je mi 33 a nic mi neschází. jen ty blbé poznámky okolo, ale to pouštím druhým uchem ven. Pořád je to lepší, než mít problémy s rozvodem apod..

O (Ne, 20. 6. 2010 - 12:06)

Ženské jsou neskutečné mrchy. Bezcitné, sebestředné, záludné, bezcharakterní, ješitné. Přitom se vše svádí na chlapa. Je to hroznej svět.

.... (Ne, 20. 6. 2010 - 12:06)

Baby to jen lepši skovávají. Ale dokáží bej daleko horší a daleko více záludný!!Nemusí bejt ani válka a pijou nám krev celej život! Neštítěj se zneužít proti nám i nevynejch dětí!!

Holka (Ne, 20. 6. 2010 - 10:06)

Ja si myslim ze celkove sou horsi chlapi..delaj vic zla:pachaj zlociny,znasilneni,ve svete valky..

.... (Ne, 20. 6. 2010 - 08:06)

A zase mezi ženskejma je tolik sviní kteří se neštítěj ničeho!!!!

\\\\\\\\pavel (Ne, 20. 6. 2010 - 03:06)

Jen obycejny dotaz. Proc si...Ahoj,nebudu psát jestli jsem takový nebo makový,ale věř nebo ne,i mezi chlapama jsou výjimky,který dokážou bejt věrný...

Magda (Po, 24. 5. 2010 - 20:05)

No Evi je to tezky.Nedovedu si to predstavit jak by snim ten rozvod probihal,ma jiny mysleni a mam snim syna a rozvodem by mu zkoncil trvalej pobyt a asi by se moch pekne mstit,nedivila bych se kdyby i na me vytach nuz.Nastesti jezdi sem jen za 3 tydny protoze ma praci uplne v jinym meste tak uz vim jak vypada kdyz mame se synem svuj klid..A co mas snim ty za trapeni?

Reklama

Přidat komentář