Reklama

Proč jsou chlapi takoví hajzli??????

Přesně tak (So, 8. 3. 2014 - 09:03)

Absolutní souhlas.

Pepek (So, 8. 3. 2014 - 08:03)

Protože jsou ženský svině! Nehledají partnera pro život, jenom někoho kdo bude na ně celý život dělat,živit je aby nemusely dělat samy. Když se jim to podaří a nějakého troubu uženou, tak to má spočítaný a pokud se mu to přestane líbit, tak za pomoci zkorumpovaných soudkyň mužského oberou i o poslední! Proč myslíte, že většinu rozvodů řídí soudkyně? Protože jsou stejná verbež jako ostatní! A běda tomu kdo se od té sebranky nechá obrat! Neboť nikde nemáš zastání a třeba to ani nejsou ty parchanti jeho.Čtvrtina dětí u nás narozených má ve skutečnosti jiného otce než je uvedeno v rodném listě.Proto žádejme zavedení povinné testy otcovství při rozhodování o vyživném! Proč čtvrtina nás má platit na kukaččí dítě? Ať si uhánějí ty s kterejma se peplešily!

??? (Pá, 7. 3. 2014 - 23:03)

Je to tak! Na hrubej pytel hrubá záplata! Většině žen jde o to nalézt troubu, kterej se nechá nachytat od těch zlatokopek, nechají si udělat nějakého sviště aby měli zajištěnou budoucnost a živitele a oni akorát mohly honit módu a hrát si na paničky. Nedivím se, že je v dnešní době tak rozšířené žít na psí knížku. Když se ti to nelíbí tak táhni! Já bych už dnes se neženil ani za nic!! Jó chceš se mnou žít prosím? Ale odsaď až podsaď! Těch vychcaných kudlanek je jako máku!

Pavel (Pá, 7. 3. 2014 - 23:03)

Chlapy jsou svine a hajzlove...Lolo, upřímně... ke mě se každá žena zpočátku chová velmi pěkně jako dáma. Pak se mě vždycky nějak (ne)nápadně zeptá, kolik mám na knížce. (Hotovost je zajímá, né nějakej rozestavěnej barák). No, a já vím, která bije, tak řeknu že mám 0 na účtu. V tu ránu se ke mě začne chovat jak k prašivýmu psovi. Změna chování jako u nějakýho psychopatických schizofrenika - děs a hrůza. V kriminále se vrazi chovají líp. Jak jsem starší tak VÍM že takové jsou všechny. Ty výjimky zase řeší děcko jako životní náplň takže něco podobného akorát primárně nechtějí ty prachy dát na šminky. Do budoucna neplánuju sdělovat jakékoliv partnerce skutečný stav naspořených financí – prostě nikdy.
Jo holt milý citlivý ženy.
(No a sama si dosaď, jak se k takovýmu „materiálu“ pak má chlap chovat)

Lola (Pá, 7. 3. 2014 - 21:03)

Chlapy jsou svine a hajzlove vsichni. Zatim jsem nepoznala vyjimku. Hrajou si na to, jak jsou mili a chovaj se slusne a jenom jim jde o to, aby jim zenska roztahla nohy, kourila jim ptaka, lizala koule a delala buh vi co jeste. Nebo tvrdi ze vas miluje, ze vas chce zachranit, nic nedela a necini a podvadi vas na kazdym rohu a stara se o ty hovada ( zrudy ) kterym mrda vsechny diry a na vas kasle. Ja s chlapama skoncila. Protoze uz od puberty musim snaset seredy a zrudy, co podvadej, vymejslej si a lzou a berou dobre vypadajici kluky a chlapy atd a oni jsou s nima jen proto, ze jim v posteli delaj vse o cokoliv si rek.out a ja uz na zrudy a hovada nejsem zvedava a neminim se nechat urazet, to at jsem radsi sama a zivot jde dal a ten vymysl vedcu, ze chlapy to maj vrozens, tudis muzou zahejbat a podvadet a ze za to nemuzou. Jasne. Vymysl a vymluva. Aby se mohly kurvit atd. Oni snad nemaj mozky??? Tak jasne. Zeny muzou byt taky promiskuitni a rikat, ze, za to nemuzou, ze za ne mysli vagina??? Ne??? Rovnopravnost. Ne??? Nebylo by lepsi ty chlapy, kurvy, vykastrovat??? At se nemaj na co vymlouvat a nemusej si tak blbe vymejslet a lhat????

Lola (Pá, 7. 3. 2014 - 21:03)

Jen obycejny dotaz. Proc si...Chlapy jsou svine a hajzlove vsichni. Zatim jsem nepoznala vyjimku. Hrajou si na to, jak jsou mili a chovaj se slusne a jenom jim jde o to, aby jim zenska roztahla nohy, kourila jim ptaka, lizala koule a delala buh vi co jeste. Nebo tvrdi ze vas miluje, ze vas chce zachranit, nic nedela a necini a podvadi vas na kazdym rohu a stara se o ty hovada ( zrudy ) kterym mrda vsechny diry a na vas kasle. Ja s chlapama skoncila. Protoze uz od puberty musim snaset seredy a zrudy, co podvadej, vymejslej si a lzou a berou dobre vypadajici kluky a chlapy atd a oni jsou s nima jen proto, ze jim v posteli delaj vse o cokoliv si rek.out a ja uz na zrudy a hovada nejsem zvedava a neminim se nechat urazet, to at jsem radsi sama a zivot jde dal a ten vymysl vedcu, ze chlapy to maj vrozens, tudis muzou zahejbat a podvadet a ze za to nemuzou. Jasne. Vymysl a vymluva. Aby se mohly kurvit atd. Oni snad nemaj mozky??? Tak jasne. Zeny muzou byt taky promiskuitni a rikat, ze, za to nemuzou, ze za ne mysli vagina??? Ne??? Rovnopravnost. Ne??? Nebylo by lepsi ty chlapy, kurvy, vykastrovat??? At se nemaj na co vymlouvat a nemusej si tak blbe vymejslet a lhat????

Adam (Út, 21. 12. 2010 - 13:12)

Podivej se na to jake...Presne tak.

Tom (Út, 21. 12. 2010 - 12:12)

Jen obycejny dotaz. Proc si...Podivej se na to jake partnery hledas..
Kdyz jsem mel patnerku tak jsem ji nikdy nebyl neverny. Ale, zenske vetsinou, nechteji hodne kluky ale hledaji hajzli, ono je to knim pry podvedome tahne.. muzete si za to sami, ze hodne partnery odkopavate, tak tady nebrecte.

lOta (Út, 21. 12. 2010 - 12:12)

chlapy jsou tací...No jo, aby ne. :-) Chlap je většinou předvídatelný a celkem snadno čitelný tvor, ale co si vymyslí ženská, to je často na zbláznění. Neznám žádného chlapa, kterému by alespoň jednou z té jeho nechytly saze :-) Krásný aforismus: "Ženská nikdy neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nemá!" A chudák chlapík pak naivně doufá, že potká jinou ženskou, která je jiná než ta, co už má doma. :-D

hej (Út, 21. 12. 2010 - 09:12)

chlapy jsou tací prevíti,jak je doma vychovali jejich rodiče-co doma viděj tak to pak ve svém životě dělají.Jsou to sráčové,bez myšlení,ale s koulema v opačném sledu!!!!!!!!!

! (Út, 21. 12. 2010 - 08:12)

Když čubka podrží

carlos (Út, 21. 12. 2010 - 08:12)

Chlapi možná zahýbají více v mládí a některé ženské zase až ve svém "rozpuku", kdy mají najednou i klidně více milenců. Navíc manžel, či přátel nic nepozná pak na jejím výkonu.

Dana (Út, 21. 12. 2010 - 08:12)

Otázka je položena...To jsou ale žvásty. Prostě ať je to chlap nebo ženská, tak pokud jeden z nich bude chtít, vždycky zahne. Každý svého štěstí strůjce.

jen (Čt, 19. 8. 2010 - 09:08)

jsem nakouk.Na soulož musí být dva, tak jak více ženy nebo muži?Prostitutky nepočítám.

... (Čt, 19. 8. 2010 - 09:08)

Ani jedna moje kamarádka se...Andrea má pravdu. Stejně to vidím i já.

Vlasta (Čt, 19. 8. 2010 - 08:08)

No já to vidím tak, že co se týká nevěry, tak si ženský s chlapama nemají co vyčítat.
Kurva sice obslouží několik chlapů, ale kolik těch kurev je a co za chlapy s nimi chodí - pár zoufalců, kteří nejsou schopni sbalit ženskou jinak. Statisticky vzato je to zanedbatelná menšina.
A jen tak na okraj, nejvíc mě ale pobavila Neskromná, pro neznalé příspěvek podepsaný DD - "většina žen je nevěrná sporadicky".
Neskromná, nežijeme v devatenáctém století, kdy si chlap mohl zapíchat jedině v nevěstinci, dnes jsou ženské stejně chtivé, jako chlapi.

Andrea (Čt, 12. 8. 2010 - 11:08)

Ani jedna moje kamarádka se kterou jsem se sblížila více, nebyla věrná. A jsou to jak VŠ, tak prodavačka nebo sousedka ... ne jen jedna skupina žen ...to spíš ale někteří manželé určitě "nezahli" ... Tak nevím. Já sama tedy také věrná nebyla.

hana (Čt, 12. 8. 2010 - 02:08)

Hano, jenomže žen je vice...je to prostě můj názor.Pro někoho primitivní.......

K. (St, 11. 8. 2010 - 15:08)

to-nenípravda,my takovi...Budhisti takovi nejsou ....:))))

DD (St, 11. 8. 2010 - 14:08)

já teda nevím, ale kdyby...Hano, jenomže žen je vice než mužů za prvé a je v tom určitě pořádnej nepoměr, těch nevěrnejch chlapu a žen, snad si nemysliš, že je to přesne spárováno? Dle mího odhadu je nevěrnejch 90% mužů v manželství a asi tak 50% žen, snad i méňe a muž si hubu neutře určite při každé vhodné příležitosti, kdežto většina žen je nevěrná sporadicky, tak takový bláboly, že s kym by Ti chlapi byli nevěrní jsou dobře primitivní...i jedna kurvička sdolá 5 i 10 chlapů...

Reklama

Přidat komentář