Reklama

Proč jsou chlapi takoví hajzli??????

přesně tak (Po, 10. 3. 2014 - 12:03)

žena chce založit rodinu a ne tlachat o nějakých vašich trapných koníčcích, ty jsou ji u zprominutím u zadku, vy ješitové ješitní, co zajímá vás, nemusí zajímat ostatní.

(Po, 10. 3. 2014 - 11:03)

Doba je dnes uspěchaná, a tak se žena hned ptá, jak jste na tom finančně, nebude přeci ztrácet čas s nějakou holou prdelí...

(Po, 10. 3. 2014 - 11:03)

Doba je dnes uspěchaná, a tak se žena hned ptá, jak jste na tom finančně, nebude přeci ztrácet čas s nějakou holou prdelí...

Patrik (Po, 10. 3. 2014 - 11:03)

Pokud se vás žena zeptá na první schůzce, kolik vyděláváte a co vlastníte, pak to znamená, že jste ji ničím jiným nezaujali a ona teď váhá, zda vás má rovnou odpískat, nebo vám dát ještě šanci. Zřejmě jste oškliví a nudní.
Mě se nikdy na tohle žena neptala. Řekl jsem to vždy sám, ale ne hned na první schůzce.

Lola (Po, 10. 3. 2014 - 11:03)

Každý si k nám dovolíme co my dovolíme my sami. Takže, když se nějaký chlap k vám chová jak hajzl-odkopnout. Slušní existují, je fuška je najít. Ženy si nezadají s muži, jsou mezi nimi taky řádné svině a je jich dost, není si co vyčítat.

Tom (Po, 10. 3. 2014 - 10:03)

Pánové, vzpomeňte na...Ano, Jana Wericha jsem vždy velmi obdivoval a vážil si ho. (pro neznalé - je to autor výše zmíněné pohádky)
Ta pohádka je fantastická.

! (Po, 10. 3. 2014 - 08:03)

Pánové, vzpomeňte na pohádku z dětství o nespokojené rybářce a musí vám být vše jasné.Podle něčeho ta pohádka musela vzniknout!

Luboš (Ne, 9. 3. 2014 - 23:03)

pochybuju, že se tak...Buď jsi ženská, takže je mi jasný, že stojíš při ní a tudíž nemá cenu cokoliv vysvětlovat a nebo naivní chlap, kterýho ještě žádná baba nepodrazila.
Co vím, tak ta proměna nebyla ze dne na den ale trvala pár týdnů. Prostě normální ženská s dítětem si najednou prej uvědomila, že nechce strávit zbytek života jako obyčejná průměrná máma od rodiny, ale pořádně si užít, protože (údajně dle sebe) má na mnohem víc. Takže doufám, že jestli si nabije hubu a přileze pak s prosíkem zpátky, tak jí kamarád kopne pořádně do prdele, protože po takovým podrazu bych už bych jí nevěřil ani pozdrav.

docela (Ne, 9. 3. 2014 - 23:03)

Taky neříkám, že se...pochybuju, že se tak změnila ze dne na den. Do té doby to byla super žena pro rodinu a milující manželka?

Luboš (Ne, 9. 3. 2014 - 23:03)

Tak se to stalo tvému...Taky neříkám, že se zboří svět. Jen jsem na příkladu ukazoval, že hodnej, obětavej chlap měl léta vedle sebe krávu, který najednou ruplo v bedně a místo toho, aby byla ráda, že má vedle sebe hodnýho obtavýho chlapa, po kterým tak hrozně všechny ženský touží a který se hledá jako jehla v kupce sena, tak ho i dítě opustí. A hlavně ať si to přečtou všechny ty blbky, co tu nadávají na chlapy, jaký jsou to hajzlové, viz. úplně první příspěvek v diskuzi. Ony totiž nejsou naprosto o nic lepší, spíš naopak!

pravda pravdouc (Ne, 9. 3. 2014 - 23:03)

Blbý to nemám. Jednak si...Kde nějaká ženská píše, že jen ona je dokonalá? Na nic jsem nenarazil.

Jinak tě docela lituju.Probuzení v náruči milované ženy je paráda.

Jan (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

Nebo jít do bordeli :-)))Oprava: bordelu.

Jan (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

pak ti nezbyde, než si ho...Nebo jít do bordeli :-)))

Luboš (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

pak ti nezbyde, než si ho...Blbý to nemám. Jednak si posloužím kdykoliv mám chuť a taky se nemusím bát, že něco chytím.
To je taky další důvod, ony si ženský myslí, že když roztáhnou nohy, tak každej chlap se toho hned posadí na zadek. A i jinak se bez ženských obejdu, uvařit si dovedu sám, vyprat a vyžehlit taky, takže lepší být sám, než si nechat otravovat život nějakou blbkou.

pravda pravdouc (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

Ukaž mi, kde konkrétně...Tak se to stalo tvému kámošovi. A co? kvůli tomu se svět nezboří a všechny ženský nejsou jako ta jeho blbka.
Kde nějaká ženská píše, že jen ona je dokonalá? Na nic jsem nenarazil.

:-))) (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

Ani se mu nedivím. Takový...pak ti nezbyde, než si ho vyhonit. To máš blbý.

Luboš (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

To muži od ženy nikdy...Ukaž mi, kde konkrétně jsem napsal, že chlap nikdy ženskou neopustí.
Jenže tady ženský píšou, jak JEDINĚ ONY jsou ty dokonalé, zatímco chlapi jsou děvkaři, nevěrníci a bůhvíco ještě.
Není to pravda, naopak, ženské jsou mnohem rafinovanější, zákeřnější a lstivější. To je všeobecně známá věc.

Luboš (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

jediný,který má pořád...Ani se mu nedivím. Takový svině zákeřný a vypočítavý, jako jste vy ženský, těm se zase každej normální chlap vyhne širokým obloukem.

pravda pravdouc (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

Přesně tak! Mám v práci...To muži od ženy nikdy neodejdou :-))))))
Mám pocit, že sem píšeš jen jeden zhrzenej.

Martina (Ne, 9. 3. 2014 - 22:03)

Jenže Jirka tady psal, že...Tome, upřímně? Myslela jsem, že je to nadsázka a tak jsem na to reagovala.
Jestli se tohle opravdu děje na prvních schůzkách, tak ať si ty ženy zůstanou samy, jejich problém. Myslela jsem, že se to děje na počátku Vztahu, ne schůzky.
Ale opět píši, jestli mi nevěříš, s tím nic nenadělám.
Jen dodám, tady píšete asi tři celkem inteligentně (neberu Frantu a Pepka), takže od vás očekávám, že víte, že muži jsou taky pěkně vyčůraní.

Reklama

Přidat komentář