Reklama

Proč jsou chlapi takoví hajzli??????

Je jen škoda (St, 12. 3. 2014 - 16:03)

když se někdo zklame v lásce zahořknout a začít odsuzovat úplně všechny ženy globálně. Ženy i muži jsou různí, nejsou všechny ženy zlatokopky,které myslí jen na peníze. Respektuju, že někdo nechce žít ve vztahu, ale měl by si zachovat zdravý rozum a kvůli jednomu zklamání se nestat misogynem.

Markét (St, 12. 3. 2014 - 16:03)

Markét,já se sem dřív...Ahoj šestadvacítko. Já jsem nevěděla, že máš s povoláním policistů špatné zkušenosti, myslela jsem, že proti nim máš něco osobně. Z toho důvodu jsem tady psala o bráchovi. ;)

Nechápu tady útoky některých pisatelek proti osamělým mužům. To je přece každého osobní věc, jestli chce žít v páru, nebo sám. Naprosto chápu, jestli se chlap zklame v ženě, tak je mu lépe samotnému, to zrovna tak platí i v opačném případě.
Já osobně mám dva kamarády, kteří se také zklamali v lásce a již několik let žijí sólo a rozhodně to nejsou žádní chudáčci atd. jak jim je tady přisuzováno, ale naprosto normální pohodoví chlapi. A nikdy by mě nenapadlo se do nich navážet jen kvůli tomu, že odmítají vztah se ženou. Je to jejich rozhodnutí a nevidím důvod, proč to nerespektovat.

Zdena (St, 12. 3. 2014 - 15:03)

Tak v tomhle musím s Dejvem souhlasit. I když jsem žena, tak to, co tady předvádí ta nejmenovaná anonymka, je známka toho, že má sama se sebou dost vážný problém. Silně mi to připomíná kolegyni z práce, kterou opustil po dvouleté známosti přítel a od té doby je pro ní každý muž jen ten nejhorší vyvrhel lidské společnosti, je vzteklá a každý, kdo s ní nesouhlasí, je automaticky přeřazen na stejnou úroveň.
Nepíšeš to náhodou ty, Lucie Bartáková???
Ten styl by totiž přesně seděl.

Dejv (St, 12. 3. 2014 - 14:03)

Hlavně pláčí pro tebe,...Á, koukám, že hysterka, kterou každý normální chlap odkopne a všem je pro smích, zase nenávistně kope kolem sebe. :-))
To víš, takovou zakomplexovanou chudinku jako ty, tu bych doma fakt nechtěl a jestli kvůli tomu i pláčeš, tak to je tvůj problém. Ale zkus na sobě zapracovat, přestaň bulet a možná si tě nějaký zoufalec přeci jen všimne.
A co se týče zelených mužíků, tak s těmi skutečně nemám nic společného, ale to, že z nich máš trauma ty, mě opravdu absolutně nezajímá. :-)

Jasně! (St, 12. 3. 2014 - 13:03)

Baví mě tady číst, jak si...Hlavně pláčí pro tebe, Dejve. Ty jsi takový blb, že po tobě každá touží. Mít doma zakomplexovanou chudinku. Ty jsi voják, že?

Dejv (St, 12. 3. 2014 - 13:03)

já jsem ženská a chlapa...Tak tomu říkám konečně rozumný názor. Naprosto Ti věřím, že jsi spokojená, když žiješ sama, protože se nemusíš přizpůsobovat a brát ohledy na toho druhého a z toho vyplývající omezování v osobním životě.
Já žiju sám od svých jednadvaceti, kdy jsem se odstěhoval od rodičů a koupil si vlastní byt. Teď je mi 36 a čím jsem starší, tak tím méně mě láká si někoho hledat a vstupovat do nějakého vztahu. Single život je pro mě naprosto ideální.

Dejve (St, 12. 3. 2014 - 12:03)

Baví mě tady číst, jak si...já jsem ženská a chlapa taky nepotřebuju. Žiju už 8 let sama jsem šťastná, že se nemusím s žádným chlapem otravovat. když to někomu řeknu, tak si každý taky myslí, že to jen tak předstírám anebo že jsem chudinka, kterou nikdo nechce. Ale já jsem takhle spokojená a vím svoje.

Dejv (St, 12. 3. 2014 - 10:03)

Máš pravdu! To je vše...Baví mě tady číst, jak si ty chudinky vylévají vztek, že prý nás nikdo nechce. A dokonce jsme prý bez peněz!
Prostě nedokáží rozdýchat, že jsou muži, kteří ženy k životu prostě nepotřebují a vystačí si naprosto sami.
To, jak tady na vykřičníka reagovaly, že je impotent, protože napsal, že se bez ženské obejde byla klasická reakce zhrzené ženy. Ještě jsem čekal, že některá napíše, že je gay. To jsou totiž jediné dvě možnosti, které je vždycky napadnou.

hmm hmm (St, 12. 3. 2014 - 08:03)

Premyslejte proc...Asi máš pravdu. Jenže to byly vztahy fungující jen z pohledu muže. Žena to trpěla protože jí nic jiného nezbylo. Ale trpěl muž nálady ženy? Byla v takovém vztahu šťatná nebo alespoň spokojená i ona? Pochybuju. Je logické, že když se dokáže uživit sama, není na nikom finančně závislá, pak zůstane jen s tím, s kým jí je dobře.

(St, 12. 3. 2014 - 08:03)

To máš pravdu jojo, jenže těmhle kňourům tady na diskuzi se ani žádný vztah nerozpadne, protože žádný nemají...nikdo je nechce a oni nenávidí celý svět...jak píše Patrik jsou oškliví a nezajímaví...a prachy taky nemaj!!!!

p.jojo (St, 12. 3. 2014 - 08:03)

Premyslejte proc "vztahy" a rodiny funguje u jinych kultur treba u muslimu.
Duvodem je emancipace.
Aby to nekdo spatne nechapal nejsem jeji odpurce ale dan kterou za to platime je nestabilita vztahu a neochota muzu do takovych svazku investovat.
Drive zena trpela veskere nalady ci nestability muze protoze ji nic jineho nezbyvalo kvuli ekonomicke zavislosti.
Dnes tenhle model v podstate plati jen na muze kteri jsou ekonomicky "atraktivni" kde si zena uvedomuje ze rozchodem spadne o nekolik pricek dolu a je ochotna trpet kde co.
Ale jelikoz 70-80% muzu nema ani prumerny prijem a 70-80% zen touzi po minimalne ekonomicky prumernem muzi vysledkem je po odezneni zamilovanosti destrukce vetsiny vztahu.

Jéje (St, 12. 3. 2014 - 07:03)

Jak si tady ty chuděrky "muži" masírují sebevědomí. Opravdu, největší ubožák je chlap- fňukna. Blbečci.

!!! (St, 12. 3. 2014 - 06:03)

Máš pravdu! To je vše závist na vše kolem nich.Ony nezávidí jenom mužům ale hlavně mezi sebou jedna druhé. Té závidí postavu,té prsa, ta zase uhnala milionáře a ta má zase něco co ta druhá nemá a tak závidějí jedna druhé vše. Na první pohled jsou kamarádky ale jakmile se otočí tak by ji nejraději vrazila kudlu do zad. Že to odnášejí děti a všichni v okolí je jasné a na kom si nejvíce vylévají vztek! A přitom jsou přesvědčený, že jsou nejdokolajšímy tvory na světě.Jejich honba za dokonalostí je tak povrchní a nesmyslná. Takovou babu jedině vyhodit oknem! Co sní? Na nic jiného se nehodí!

Pavel (St, 12. 3. 2014 - 00:03)

Na kuřačku si nekuřák nezvykne. Smrdí jí z huby, vlasy hadry. Cíga jsou drahý leze to do peněz. Podle mě kuřáků přibývá. Bab kouří hodně. To jenom kuřákům připadá, že jsou v pohodě. Zlatokopky u mě vychází na 50 procent bab, co jsem se s nimi nějak zapletl. U všech je několik společných znaků - naprosto přebujelé sebevědomí, extrémně odporné chování (jinak to nazvat prostě nelze). Ty co znám delší dobu mají společný osud - jsou sami. Přetvařovat se nedokáží nebo jen krátkou dobu. Chlap s nimi nevydrží natož, aby je zasponzoroval. Ne Martino, to nejsou milující ženy, od kterých bych chtěl obejmout, nenávidí totiž celý svět.

! (St, 12. 3. 2014 - 00:03)

se impotentJo, to bude určitě ono. :-D

ozval (St, 12. 3. 2014 - 00:03)

No tak si zas tolik nefandi,...se impotent

! (Út, 11. 3. 2014 - 23:03)

Podle vyjadrovani jste takovy...No tak si zas tolik nefandi, ty slípko, která si myslíš, že jsi pro chlapy tak neodolatelná. A pro tvoji informaci, já si děvky rozhodně neplatím, ještě to tak, vyhazovat peníze za to, že nějaká blbka milostivě roztáhne nohy.
Tohle je přesně ono, čím jediným dokážou baby argumentovat, že mají mezi nohama něco, z čeho se musí každý chlap zbláznit. Nevěř tomu. Ten kus svaloviny zas není nic tak světoborného, na to ulovíš možná tak nějakýho zoufalce, který myslí jen na to jedno.

Franta (Út, 11. 3. 2014 - 23:03)

Podle vyjadrovani jste takovy...Bývaly doby,kdy bych své ženě snesl modré z nebe.Kdy bych pro ni a naše případné budoucí děti dýchal.Ale ty časy jsou pryč.Už jsem poznal,co jsou ženy zač.Takže pokud si mám vybrat žít v jedné domácnosti s ženou,z níž se postupem času ve většině případů stane nevrlé,falešné,křivé,zákeřné,vypočítavé a rozteklé monstrum a nebo mít doma naprostý klídeček a jenom podle potřeby si vybrat nějakou luxusní společnici,tak je volba asi jasná,že ano?

Joj (Út, 11. 3. 2014 - 23:03)

Podle vyjadrovani jste takovy ubozaci ze vas zadna zenska nechce. Tak vam nic jineho nezbude nez si platit devky.

! (Út, 11. 3. 2014 - 22:03)

Nevím jak jiným, ale mě je...Naprostá pravda! Podřizovat se, nechat se omezovat, poslouchat připitomělé řeči o ničem, vyhazovat prachy za šminky, hadry a spoustu naprosto zbytečných krámů, to je život na nic. Ale když to podpantoflákům vyhovuje, tak ať si to užijou.
Takhle jsem pánem svého času, můžu si dopřávat co chci a kdy chci. Ony si ty slepice myslí, že se bez nich chlap neobejde, ale to se tedy hodně pletou. Já žiju sám od svých jednadvaceti a nehodlám na tom do konce života nic měnit.

Reklama

Přidat komentář