Reklama

Chronický únavový syndrom 2

johnz (Ne, 10. 6. 2007 - 00:06)

To já bych se Martiny zastal, rozhodně mám podobné zkušenosti, jinak neurotici jsme přece všichni s CFIDS, protože tato nemoc napadá nejen imunitní systém, ale především nervový systém, což vnímáme jako únavu.

pozorovatel (So, 9. 6. 2007 - 23:06)

Martino, ty jsi fakt umělec! Jak ty dokážeš tady tu diskuzi rozhodit, znevážit a totálně pohnojit a především všechny zúčastněné odvést od tématu chronický únavový syndrom.Prosím, bavme se tady o této nemoci a Martino , ty už jdi fakt do prdele. Ty žádný únavový syndrom nemáš !Jsi jen pošahaná neurotička a tuto nemoc tady jenom zlehčuješ a znevažuješ. Kdyby si někdo chtěl udělat obrázek o této nemoci a pozoroval tvůj projev, tak si bude myslet, že nejsme nemocní ale praštění.Nechceš si už konečně najít nějaké jiné téma-třeba duševní choroby a nám dát tady už pokoj?Nebo téma léčba s psychotronikem?Kdyby jsi skutečně měla únavový syndrom, tak sem nebudeš neustále psát takové kraviny. A jestli tě tak zajímají konkrétní imunologické léky , tak zajdi na imunologii!Z tvého výplodu stejně není jasné jaký konkrétní imunologický problém máš, tak jak ti někdo může poradit lék?

M. (So, 9. 6. 2007 - 20:06)

Tak jak Ty :)

Návštěvník (So, 9. 6. 2007 - 13:06)

Bože,ty jsi neuvěřitelný primitiv

Martina (So, 9. 6. 2007 - 09:06)

No coment! A na posměcháře je dobré jen hodit bobek.

Návštěvník (Pá, 8. 6. 2007 - 15:06)

Martino, uklidni se,jo? Jedinej, kdo tu vyvádí, jsi ty.

Martina (Pá, 8. 6. 2007 - 13:06)

Od výsměcháře

CHCI ZNÁT TY KONKRÉTNÍ LÉKY NA KONKRÉTNÍ IMUNITNÍ PROBLÉMY !!

Že mu došly argumenty? TAK MOJI OSOBU VYNECHÁ A RÝPE SI NĚKDE JINDE DO NĚKOHO JINÉHO, RYPÁK JEDEN, chro, chro!

TÍM, ŽE SE MĚ TU SNAŽÍ SHACOVAT, SE VL. SCHAZUJE PŘED DRUHÝMI SÁM, ALE TO DUCHAPRÁZDNÝM POSMĚVÁČKŮM NIKDY V MYSLI NEDOCHÁZÍ :(

Návštěvník (Pá, 8. 6. 2007 - 13:06)

Uměl bys vyjmenovat 10 zvířat žijících za polárním kruhem?No jasně.Devět sobů a jeden polární medvěd

výsměch (Pá, 8. 6. 2007 - 12:06)

Ona k žádným psychotronikům nepoleze ona je totiž sama nejlepší léčitel široko daleko,akorát tak trochu na hlavu

Majdo (Pá, 8. 6. 2007 - 11:06)

Ježíši, co na ty Martininy hlody říct? Raději nic , než to: Běž hlavně na tu imunologii, pokus se mezitím získat co nejvíc krevních vyšetření přes praktika-třeba máš dobrého doktora-to nevím, ale hlavně nelez k psychotronikům!!!!

Martina (Čt, 7. 6. 2007 - 14:06)

Majdo,
štve mě to, jak se tady ke mně ti trotli chovají ... a už dlouho. Tebe by to také štvalo. S CFS mám 12-tileté zkušenosti, tak vím, co mluvím.

Ad/ výsledky z imunologíí bez léčby:
Jenže, kdo neví, jak se přírodně léčit, tak jak jsem to nevěděla já na začátku nemoci, tak mu ani výsledky z imunologie moc na zdraví nepomůžou jen od peněz v peněžence - viz. náročné cestování.

Ale je pravda, že někdo dostane omluvenky, já zase jsem měla díky zprávě z imunologie rok plný invalidní důchod, dokud se CFS uznávalo za invalidizující nemoc a než ji jako diagnózu zrušili.

Na co je kdo alergický, se nemusí jezdit na imunologie, to dokáže zjistit i každý dobrý psychotronik. Sama to také dokážu a vždy výsledky od doktoů dotyčného alergika jen potvrdím. No a alergololie píchají autovaxíny, někomu to pomáhá, nekomu ne. Některé imunologie je vyrábí z vlastních slin i k užívání v kapkách - je to ale k ničemu, lidé s autovakcínami dobré zkušenosti nemají.

Eva (Čt, 7. 6. 2007 - 14:06)

mi na imunologii chodíme,ale léčíme se sami podle výsledků,přírodními preparáty bez imunologie bychom na to nepřišli co je dítěti,ale pak už víme sami jakou léčbu dítěti dát a to by bylo na dlouho..

Hanka (Čt, 7. 6. 2007 - 12:06)

ahoj Majdo, tak se třeba u Nouzy někdy potkáme:-) Já osobně s ním mám tu zkušenost, že chápavě vyslechne atd, konkrétně se mnou teda nic nedělá kromě alergie (teda když jsem moc moc moc naříkala, tak mi dal pár vitamínových injekcí), takže na jednu stranu zklamání (ale třeba Tobě najdou něco, s čím bude něco dělat, nevím), na druhou mi zase docela ochotně napsal do školy omluvenku na tělocvik, sportovní kurz atd...bez toho nevim jak bych to řešila. Drž se a pa

majda (Čt, 7. 6. 2007 - 11:06)

nehádejte se ;)...nerozčilujte se...jen si tim škodíte...tak marti klid..každý může mít svůj názor...nakonec sem se po rozmluvě s pár lidičkama rozhodla, že zkusim Prahu a rovnou Nouzu, tak mi držte palečky, dneska tatík jel do prahy, tak mě tam skočí mě objednat :))..když už nic jiného, tak aspoň dostanu na cfs papír, což se mi hodí při boji se zatuchlym školskym systémem

Martina (Čt, 7. 6. 2007 - 10:06)

Vy jste fakt primitivové, kteří jen uboze uráží!

Tu léčbu z imunologie bych velice ráda znala - názvy léků, co na co je - CHCI OD VÁS POPISY NA URČITÉ IMUNODEFICITY, CO ČÍM LÉČIT, když jste tak chytří!

AAAAA (St, 6. 6. 2007 - 15:06)

no ale málo který praktický lékař je ochotný udělat testy protože mají finanční limity jinak bojuj a drž se

(St, 6. 6. 2007 - 15:06)

Protože imunologie je spojena s alergologií, jsou všude tak hrozné objednávací lhůty. Do té doby si můžeš vyšetření krve na boreliózu, chlamydie, toxokarózu, toxoplazmózu aj...nechat udělat i u praktického lékaře nebo na interně. Kvůli tomu nečekej až do září na imunologii-tam ti pak udělají zase jiné testy.A v každém případě tam běž. Že to nepomohlo Martině, neznamená, že to nepomůže ani tobě! Martině už taky nepomůže nic, jedině možná zabít psa dýkou do srdce o půlnoci, když třímá v zubech kořen mandragory za smrtelné křeče ze země vytržený pod šibenicí.

AAAAA (St, 6. 6. 2007 - 12:06)

nemyslím si že jít na imunologii není řešení právě naopak můžou jí všelicos najít a pak budeš mít větší možnost léčby protože ti možná něco najdou a léčebných postupů je dost a nemusí to být zrovna na umunologii,ale ty testy jsou na místě,někdy musíš imunologa poprosit na co udělat testy nech si udělat chlamydie candidu toxoplazmozu boreliozu a alergii na potraviny ať to máš vše při jednom abys tam nemusela chodit pořád

imunolog (St, 6. 6. 2007 - 10:06)

a co hlava,ta to odnesla nejvíc ne?

Martina (St, 6. 6. 2007 - 10:06)

Majdo,
imunologie stejně nic nezmůžou, to Ti říkám na rovinu po svých zkušenostech. Pročisťuj si tělo a uděláš líp, než vůbec nějak spoléhat na imunologie. Ale klidně si tam zajdi, alespoň se sama přesvědčíš, že nemají žádné zbraně. Já jsem těch imunologií prošla - Praha, Hradec Králové, Brno, Olomouc a sladké nic ani žádná léčba, i když mám imonodeficit T-lymfocitů a zvýšení CIK - cirkulující imunokomplexy.

Reklama

Přidat komentář