Reklama

RIVOTRIL

roman (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

kozle jsi vul

nono (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

Ahojte přátelé, vracíme...Drevok ty me desis s tim kokainem, to snad byla legrace?

a prace ani starosti neutecou, bohuzel:)

nono (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

Ahoj všem!

Od rána jsem...idealni by bylo, kdyby byli vsichni lide zdravi, stastni a veseli. tak by takove stranky nemusely ani existovat. A protoze tomu tak neni, je dobre, ze tu je, jak rika ilona, spousta empatie a povzbuzovani.

ja proste nemam s psychiatry idealni zkusenost a jsem vdecna, kdyz vas ctu, i kdyz riv neberu

Helena (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

No Ili a o to tady jde.Každý z nás má problém,tak ať se svěří.I tebe jsme přivítali i s tím lxaurinem(taky jsem ho zkoušela)Každý je vítán máme širokou náruč.Jen pište,dolehne na vás pohoda,když se svěříte.Nejsme žádná BURZA!A to si chválím.

Kozel (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

Prodám Rivotril 2mg za 5Kč.

Vladimír (So, 19. 8. 2023 - 17:08)

Dobrý deň,mám záujem o Rivotril 2mg..

Drevokocúr (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

Ahojte přátelé, vracíme se zpět v plné síle. Na Romana kašleme, je to škarohlíd :-) K čemu diskuze, když by tu někdo napsal jednou za měsíc. Tak je tu živo a jsou tu lidi, kteří dokáží odpovědět na aktuální dotaz ohledně Rivotrilu. Prostě Románek si na to musí zvyknout i když s tím nesouhlasí.

Dnes jsem do práce nešel ani k doktorce. Jsem celý vyklepaný a nevím jakou práci dřív udělat. Chtěl bych všechno, ale je toho na mě hodně. Auto jsem dnes odvezl do servisu, aby kluci udělali zadní brzdy a vyměnili rameno na př.nápravě. Snad to do zítřka stihnou. Pak jsem zašel přeočkovat psa, zašel na úřad zaplatit stočné a chytl jsem se opravy cirkulárky. Jenže mě to docela vypeklo. Motor je v čoudu. Cirkulárka na "jedno použití" z Polska, tak si s ní tak můžu udělat.... No, prostě za týden přivezou dříví cca 10m3, na to musím mít funkční cirkulu a kde ji shánět - to nevím. K tomu v bytě neskutečný binec. Manželka makala od rána, uklízela, vařila a já jsem nějakej nepoužitelnej. Kdybych tak zkusil kokain, nebo nějaké povzbuzovadlo, co by mě hodilo do pohody a nemusel se trápit, bral bych to všemi deseti.

Ilona (St, 18. 4. 2012 - 11:04)

Ahoj všem!

Od rána jsem pročetla celou tuto diskuzi a pochopila jsem, oč tu Romanovi jde. Má pravdu, že jsme změnili způsob vedení této diskuze! Vyměňovaly se tady názory, zkušenosti, rady o užívání léků na psychické potíže, nervové nemoci (duševní), recepty a rady psychiatrů a pocity při užívání psychofarmak. Jelikož neberu kromě lex. nic, vlastně tu nemám co dělat, protože s nimi nemám zkušenosti (kromě zmíněného lex.). Přesto jsem měla potřebu zapojit se, svěřit se, vypovídat, pomoci radou, povzbuzením atd. Neznamená to rozhodně ze strany nikoho z přispívajících ( cituju, asi čtyř lidí, kteří si to tu uzurpovali pro sebe), že by bránili, nebo nevítali přítomnost ostatních s podobnými problémy. Naopak!!! Zkrátka, jen se trochu změnil duch diskuze, je tu méně chemie a víc emaptie a citu. A pokud by to tak přece někdo nový, kdo sem nahlíží s nadějí o radu a pomoc, cítí, tak vězte, že jste vítáni s otevřenou náručí a pište bez obav o tom, co chcete vědět, ptejte se ohledně rivotrilu a dalších farmak! Vlastně jsem uznala, že sem nepatří jen moje maličkost (pane Romane), jelikož s užíváním farmak nemám zkušenost jinou, než tu, že mi nezabírají antidepresiva, kromě lexaurinu, takže bych sem neměla psát já.

Hezký den všem! Helenko, Alenko, nono, Tardbasi, Drevokocúre, našla jsem ve vás přátele, opory, rádce, vrby a zbavili jste mě soužení ze samoty. Díky.

Helena (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

Helenko, můžeš napsat,...No,on je pro mě mě spásou na víc věcí.Mám endogení deprese už dlouhou dobu.Pak mi ve špitále začli aplikovat 0,5mg rivotrilu na úzkostné stavy a taky když jsem nemohla v noci spát tak mi ho píchli.Pomohl mi i spát.Pomáhá mi nadále na spaní.Právě tu zívám,ale lehnout nemůžu protože mi příjde syn na oběd.Já se snažím ho na spaní nebrat a beru prothazin a tisercin.ne vždy to zabere,ale riv.vynechám ze zásady.Hlavně,že mám vaříno bleskurychle vysáto a teď už příjde můj syn na obed.prozívám to a pak zalehnu.Podporuje i chuť k jídlu,to teda jo.Pa H.

nono (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

Tedy se Romane připojte.to...Helenko, můžeš napsat, jakou máš diagnozu,že ti riv tak pomáhá? Znamená to, že ti vlastně přes den dodá energii? To pak nechápu to srovnání s neurolem, který jen utlumuje, otupuje..

nono (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

Já nikoho nehci rozhodit,...Romane, já myslím, že už to bylo řečeno, žádný škůdce nejsi..Škůdce vypadá jinak, rozhlídni se tady na doktorce a uvidíš :¨)

nono (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

čau Tarde, takže na usnutí nemá smysl si s Riv zahrávat? Já beru hypnogen, ůspěšně jsem ukončila neurol.S hypnogenem mám problém, že se po něm usne, ale neprohloubí spánek, takže nespí. Neurol mě uspal, ale pak jsem byla nefunkční přes den, deprese neřešil, jen utlumil

Jak je to s tou podporou chuti k jídlu a a pak tloustnutím, nevíš?

Helena (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

Já nikoho nehci rozhodit,...Tedy se Romane připojte.to jste měl udělat už dávno a nebylo by tu takové dusno.Rádi získáme nové názory.Tedy ten riv.mi tak zázračně pomohl.nemohla jsem se před tím ani postavit na nohy.teď jsem dokonce i vysála celý byt a to je pro mě velmi náročné.Stále mě však trápí,že ho musím.Ne však každý den.tardík je na tom lépejenže ten má vůli a je to velký bojovník!!!Jen tak dál tardíku.Romane pište!pa H.

tardbas (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

Já nikoho nehci rozhodit,.....nejsi škůdce:-)

Roman (St, 18. 4. 2012 - 10:04)

Já nikoho nehci rozhodit, třeba vám pomůžu, mám hodně informací i osobních zkušeností, jen jde o to, aby se to povídání tady trochu víc rozšířilo. Rád si vyměním zkušenosti taky. Proboha proč mě berete jako škůdce???

tardbas (St, 18. 4. 2012 - 09:04)

Helenko, ale tím se netrap,.....ono je celkem jedno, jestli rivo nebo xanax...ale rivo je trochu specifické bzd...silněji protikřečové a slaběji sedativní...

tardbas (St, 18. 4. 2012 - 09:04)

ahojte holky a kluci...jak čtu, tak všichni bojujete, co to jde...mi je taky chvíli dobře a chvíli hůře...sttále bez riva - tak si užívejte jarnho sluníčka :-)
(Alenko vydrž brzy napíšu slíbený příspěvek)

Helena (St, 18. 4. 2012 - 09:04)

Helenko, ale tím se netrap,...To jsi uhodil nono hřebíček na hlavičku!Ono to je o rivotrilu,jen jsou k tomu připsány osobní potíže příhody atd...Jsem velice zranitelná,ale to až teď když jsem nemocná.te´d už jsem prostě JINÁ a pak mě všechno rozhodí.Proto i ti ostatní "JINÍ" jsou na seme tak hodí.Každý v této diskusi byl vítán a zahrnut pochopením i radami.Je vidět,že to čte hodně lidí a každý je vítán.Sledují to z povzdálí a někteří se en baví.Já jsem nahlédla do diskuse o neurolu a to je úplná BURZA jen koupím a prodám.Tam bych je sprdla.To se nedělá.Jinak,jsem nemohla usnout a věděla jsem,že by mi riv. pomohl.Nevzala jsem ho.Teď jsem stejně podlehla a mám výčitky že jsem feťák.někdy to skousnu a někdy jsem na tom špatně.Tak se mějte lidičky a nebojte se ozvat!Rádi si počtem i o ostatních.

nono (St, 18. 4. 2012 - 09:04)

Já jsem tu,ale není mi...Helenko, ale tím se netrap, jsou tady horší magoři, např ten, co kopíruje cizí nicky a pod něma sem píše úchylárny

Ten Roman je jen člověk, který správně chápe smysl tématu a nechce, aby se zde objevovaly příspěvky mimo téma.Ale když si ale pozorně diskuzi přečte, zjistí, že se vše Rivotrilu týká, že s ním nějak souvisí, že vlastně všechno to povídání jsou především zkušenosti lidí s Rivotrilem

Helena (St, 18. 4. 2012 - 09:04)

Kde jste Drevokocure, Ilonko,...Já jsem tu,ale není mi dobře.Budu si muset vzít riv.a to mě mrzí.taky ten Roman mě rozhodil,že nevím jestli to mám z něj nebo mi proste chybí dávka.jinak zdravím Ilonku Tardíka Alenku dreokocůra i nono.Ozvu se až mi bude lépe.Teď budu čekat,až mi riv zabere.

Reklama

Přidat komentář