Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Tady jde o to (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

že nikdo nevyčítá lidem,že hájili spravedlivý systém-všichni pro blaho všech-tedy budouci světový komunistický řád,který měl teprve nastat po socialismu.Jde o to,že nikdo dneska prakticky nebyl v KSC.

hm (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Voliče a příznivce KSČ...Nebuď si tak jistý. Pro tebe je každý zlý, kdo je za vodou. Důchodce, úspěšný podnikatel a podobně. Ale i ten důchodce pracoval, aby jsi měl zadek do čeho obléct.

co je menší zlo (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

členství v KSČ nebo dnešní zlodějiny - mnohé amnestované? Co by podle tebe byl boj s komunismem? Odmítání výuky ruštiny - na ty hodiny chodit za školu - soustavně? Odmítnout vojenskou službu - a kdo si myslíš, že měl modrou? Synáčci čí? Obyčejných lidí? Ne synáčci papalášů a doktorů. Myslíš si, že matky rády dávaly svoje děti v roce do jeslí?
Myslíš si, že rodiny měly finance na paní na hlídání úklid apod? Mladí měli finance na jízdy taxíkem z pravidelných mejdanů? To se chodilo pěkně pěšky nebo na kolech. Proboha vzpamatuj se? Darebáci byli jsou a budou v každé době, v každém režimu. Jenže teď je jich nějak víc neřkuli jdou jim zákony našich hlavně modrých ptáků, na ruku.
Už neplatí s poctivostí nejdál dojdeš - člověče ani za roh. A co děláš? Čím se živíš, o kolik dětí se staráš - dobře staráš? Mě je dost na sepsání pamětí ale ještě ne tolik abych se nedivil a stále neučil. Mám vás mladé rád a divím se kde se ve vás bere tolik síly na dnešní fakticky rychlý život. Šetřte síly - na stáří je budete potřebovat. V žádné politické straně jsem nikdy nebyl nejsem a nebudu. Jsem totiž samorost.

Tady jde o to (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

že žádný komunismus nebyl,byl socialismus,kde vůdčí úlohu měla KSC,kde bylo registrováno 2 a půl milionů kariéristů všeho druhu,kteří přísahali na Lenina za hrob.Toto ovšem nejsou tito zbabělci schopni zopakovat dneska.A vo tom to celé je-zbabělost,přizdisráčství,já nic,já muzikant.

Marek (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Voliče a příznivce KSČ poznáte podle toho, že vám pořád vyčítá to cinkání klíčema. Oni totiž jiný argument nemají.

Marek (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Počítám, že jsi byl za...Jen potvrzujete to, co zde píšu. Skončil kdysi někdo z vás třeba na ulici? Vyhodili vás z práce, protože jste si dovolil mít věk 40 a více? Řekl někomu z vás zaměstnavatel, že vás nechce, protože občas marodíte? Vyhodil vás někdy majitel bytu za to, že našel klienta, který mu bude dávat více? Nikoli.Ty vaše tehdejší "problémy"s tím, že jste nemohli nadávat na komunisty,nebo ty vaše fronty na banány dnes oproti dnešním existenčním problémům mladých lidí působí totiž už dost směšně.

hm (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

K neuvěření, ale z naší rodiny nebyl nikdo v KSČ.
NEKRADLI JSME, NECINKALI. ŽILI A ŽIJEME V PANELÁCÍCH. JEN MÁME TO ŠTĚSTÍ, ŽE MÁME PRÁCI, TAK SE Z NÁS NESTALI HONIČI???
Néé, honiči a závistivci by se z nás určitě nestali, protože nás komunismus naučil s životem se prát. K neuvěření, že?

Tady jde o to (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Jest-li jste schopni obhájit i dneska to,že jste byli členové KSC.Nebo jenom remcáte o cinkání,a co to byla prosím vás KSC.

a co (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

SSM
SČSP
svaz žen
zahrádkáři
přátelé žehu
proletáři všech zemí spojte se?
podvodníci všech zemí spojte se?
tuneláři všech zemí spojte se?
chudáci a bezdomovci spojte se?
matky samoživitelky spojte se?
kurvy a děvky spojte se?
dobráci a poctivci - kde jste?

Kdo z Vás výše (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Byl členem KSC,a jest-li jste i dneska,nebo se za to stydíte-přiznejte barvu.

Marku (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

navrhuji daňové zvýhodnění za každého studeného důchodce. To by se ti líbilo?
Za to že jsi to tak pěkně popsal ti dávám jedničku s hvězdičkou. Připadá mi, že jsi to musel někde zažít nebo se ti o tom zdálo?
A nezapomeň vstoupit do pilíře (1.2.3. ....)
ať máš na stáří vystaráno. Dnešní zákony jsou opravdu s xletou zárukou.
A teď opravdu a upřímně - dnešní mladí to nemají vůbec lehké a budou to mít ještě horší ve stáří.
Pavel

hm (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Je pravda, že dnešní...Počítám, že jsi byl za komunistů dítě. Neviděl jsi to, co nevidí teď tvé děti. Každá doba má své a za komunistů?
Zažil jsi komunisty jako dospělý?
Že to tady tak vypisuješ?

tak (Ne, 7. 7. 2013 - 16:07)

Je pravda, že dnešní...jste se mohli mít i vy marku, kdyby jste necinkali a nedostali nás do takových sraček. Vycinkali jste zlo.

ano (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

Je pravda, že dnešní...CO JSTE SI VYCINKALI, TO MÁTE!!!!!

Marek (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

Je pravda, že dnešní důchodci pořád jen remcají,pořád nám tvrdí, jak se měli špatně, jak celý život dřeli, ale vůvec si neuvědomují, že za jejich časů se měli krásně. Nikdy nepoznali nezaměstnanost, nikdy nemuseli mít strach jít k lékaři, aby je to finančně nezruinovalo, nikdy nemuseli mít strach marodit, aby je nevyhodili z práce, nikdo z nich nemusel řešit bydlení, o to se jim postaral stát, stačilo se jen ohánět tím, že má děti.Mohli si v klidu zakládat rodiny, stát jim v tom šel na ruku, dokonce je v tom podporoval.Já vlastně ani nevím, na co si tedy pořád stěžují. Vlastne ano - zapomněl jsem, že měli fronty na banány a že nemohli cestovat na západ a museli přijmout potupnou rekreaci, za kterou nezaplatili skoro ani korunu.Pracovali maximálně osm hodin a to ještě sporadicky.Hlavně svačinka, kafíčko a ve 14.00 už u stroje nikdo nestál, to už se tlačili u vrátnice. Opravdu měli tak těžký život, že by člověk nad nimi až plakal.

Ano,souhlas (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

Měl by jsi si to ještě několikrát přečíst,aby jsi pochopil,co jsem napsal.Na blití je ti z čeho.Z těch 2a půl milionů bývalých komunistů-dnešních důchodců,nebo z toho,že tento systém ti dá důchod až v 8O letech.Upřesni

šmejdi (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

cinkali až do zblbnutí a teď se serou, patří vám to smradi.

ty hovado (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

řezali mě, řezali a kvůli...řezali tě řezali ALE MÁLO

ty (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

řezali mě, řezali a kvůli...nás tak živíš pazhřivče, ty a ještě jeden hluchej.

máš (Ne, 7. 7. 2013 - 15:07)

Máma a táta si za komoušů...pravdu tvoji rodiče stály za hovno, vychovali sráče.

Reklama

Přidat komentář