Reklama

Moc hubený kluk, líbí se holkám?

bisexuál 25 (Ne, 20. 6. 2010 - 22:06)

Jo takový to škádlení mezi klukama jenom jako, tak to mam docela rád, zvlášť s někym jako ty, ještě ve škole jeden kámoš co seděl se mnou v lavici byl taky tak hubenej jako ty a ještě o něco vyšší, taky těch 58 kg, ten se rád škádlil a nejspíš byl taky na kluky, dokázal mě pěkně vzrušit.

mara12 (Ne, 20. 6. 2010 - 22:06)

Mára: S tím posilováním...4oveče,tak jsem se proměřil abych tady nekecal a přes hrudník mám 87cm,biceps mám 24,5 normoš a napnutej 26,5cm stehno 46cm a zápěstí 15cm ...aktualní měření .-)

mara12 (Ne, 20. 6. 2010 - 21:06)

Mára: S tím posilováním...:-) jsi na to přišel,já jsem taky dost voprsklej někdy a jindy zase takovej bojácnej,já si myslím že se perou jen blbci,já to prostě nemám rád,jen jako s někym silnějším který by mě neublížil...já bydlím taky na kopci a když jdu většinou v pátek z nějaký hospůdky tak je to pěknej vejšlap,ale zase si říkám alespoň vypálím tuky:-) akorád nevím kde když jsem kostřička,vždycky si říkám škoda že tu není nějakej chlap kterej by mě vynesl nahoru nebo radši až domů:-) Před 14ti dny mě chytla migréna že jsem nemohl vůbec vstát z postele,byla nějaká změna počasí z hnusna do hroznýho horka a já jen skoro umíral v postílce a pak jsem i zvracel až jsem se obracel na ruby a za tu sobotu jsem zhubnul na 58kilo ale to bylo fakt hrozný ta migréna a byl jsem docela smutnej protože mi zavolal kamarád jestli nechci jet někam na výlet :-( ted jsem měl týden dovču a vyprasil jsem se na 60kg.

bisexuál 25 (Ne, 20. 6. 2010 - 20:06)

Mára: S tím posilováním to neni zas tak horký, dřív zhruba tak do dvaceti jsem posiloval víc, teď už na to nemám čas, ale pravda je, že ty svaly člověku vydržej, když už je vyrobí, taky se rád dobře najim a napiju pivečka, nejsem prostě žádná houžvička, ale že bych byl nějakej super borec si nemyslim, jsou větší. Co se vyběhnutí kopce týče, myslim, že problém by to nebyl ani s mými 100 kily, bydlim na dost prudkym kopci, takže ho běhám pravidelně každý den. Je pravda, že já se prát nikdy nepotřeboval, nikdo to prostě nechtěl riskovat, ale pozor si dávám, to musí v týhle době každej. S tím zmlácením slabšího, tak to ne, nejsem typ, co by se chtěl prát a už vůbec né se slabším, v tom máte vy hubeňouři výhodu, někdy jste až moc oprsklý a víte, že vám nikdo nic neudělá, takže ne takový tintitko jako Ty bych nikdy nemlátil.

mara12 (Ne, 20. 6. 2010 - 20:06)

Čus Máro, tak o tom vůbec...No už mám obnovený kudrdlinky :-D ..docela mi to vydrželo dlouho 7měsíců a ještě jsem to měl hezky vlnitý a jsem si udělal radost novym náramkem...týjo 40 cm ..to si ani neumím představit,no ty vlastně furt posiluješ když nosíš skoro 100kg.. Mě zase třeba nedělá problém vyběhnout kopec a vůbec se nezadejchám s těma 60 kilama :-D. No jinak máš výhodu že si k tobě nikdo moc nedovolí,já třeba když jdu sám v noci z nějakýho setkání a jsou někde trochu nametený kluci tak mám takovej divnej pocit aby mi třeba něco neudělali,protože se za 1neumím prát a za druhý nemám moc sílu.. Hele ty by jsi dokázal zmlátit kluka kterej je o hodně slabší než ty (nemyslím fyzicky) ale jestli by jsi měl nějakou zábranu..... mě totiž ty silný kluci jako jsi ty nechávaj i když je škádlím nebo se hádám,třeba mi řeknou na svojí postavu si dost dovoluješ:-) .No jinak já jsem rád že jsem hubenej a teplej a jsem naprosto s tím smířenej a hetero bych nechtěl bejt ani za zlatý prase.-) Mám hodně přátel a všichni v rodině i v práci to vědí...kamarádi taky a nesetkal jsem se se zápornou reakcí...moje reakce k diskuzi jooo sem rád že jsem hubená bukvicééééé :-) :-) :-) Pa Mára

Žena (Ne, 20. 6. 2010 - 19:06)

Já jsem o tom nikdy neuvažovala, když jsem se zamilovala, tak jsem nezkoumala, jestli je chlap hubený nebo tlustý.
Teď mám oplácaného a líbí se mi moc.
Kdyby byl hubený, milovala bych ho taky.
:-)

Robert (Ne, 20. 6. 2010 - 19:06)

Otázka také je, co si představit pod pojmem hubený. Já mám 177 cm a 76 kg a myslím, že hubený nejsem. Štíhlý ano, ale to snad ženám odporné není.

Jaroslav (Ne, 20. 6. 2010 - 15:06)

Tak jak to tak čtu, tak je vidět, že hubený kluci se spíš líběj teploušum a bisexuálum, ale holky o ně moc zájem nemaj.

Ivanka N. (Ne, 20. 6. 2010 - 15:06)

Mně se líbí výhradně udělaní kluci. Pokud má míň než 90 kg, je to nechutná vychrtlina. Přítel je boxer v těžké váze a toho obdivuju

bisexuál 25 (Ne, 20. 6. 2010 - 15:06)

Čus Máro, tak o tom vůbec nepochybuj, že bych tě dokázal zvednout, váhově mám zhruba o 40 kg víc než Ty, výška 186 cm, svalnatej jsem, ale jsem i trochu oplácanej, kdybych měl víc času na posilování, byl bych namakaej ještě víc. Obvod lítka 42cm, napnutého bicepsu 40cm, obvod hrudi 115 cm, když jsem šel k odvodu co byla ještě ZVS, byl jsem z těch kluků největší a nejstatnější, většina z nich vypydala tak nějak jako Ty.

mara12 (Ne, 20. 6. 2010 - 15:06)

Máro ty jseš muj typ, já...No mě odhadujou asi o 10let míň,ale já se na to neptám,jen když náhodou se vede řeč ...no pomoc nepotřebuju,protože mě nikdo nechce "mlátit" i když kluky škádlím...dáme bitku nee apod...Jo jinak mi říkaj že jsem taková křehule,ale jsem rád že jsem docela vysokej 177cm...mě se totiž hrozně nelíbějí mrnaví lidi...no když se kouknu třeba do výkladní skříně a vedle mě stojí nějakej kluk tak jsem jak chrastítko :-) No a baví mě třeba kluky masírovat ..si na ně sednu a masíruju jim zádíčka apod...No co se týče udělanosti ,tak na hrudníku žádný svalíky nemám jen žebírka a jsem taková placka:-) a přes napnutej bicák mám necelejch 27cm...mno přes lejtko 33 cm a ostatní jsem neměřil...co ty ?? jak na tom seš?? myslíš že by si mě dokázal zvednout nařachanče?? Já teď jedu k jedný známí kadeřnici aby mi po 8 měsících obnovila trvču ,mě se líbí takoví ty jemný vlnky,jinak mám dlouhý vlasy blonďatý Pa Mára.

bisexuál 25 (Čt, 17. 6. 2010 - 18:06)

Máro ty jseš muj typ, já právě patřim mezi větší a udělaný kluky, škoda že se neznáme, kolik ti je? Chlapecký typy miluju a nejlíp když jsou o něco mladší než já a vypadaj ještě na míň než kolik jim je, líbí se mi, když kluk vizuelně vypadá, jako že potřebuje ochránce, mladě, štíhle, zženštile a chlapecky.

mara12 (Čt, 17. 6. 2010 - 09:06)

Jo líbí, mě se líběj...Přesně postava dělá hodně a když máš málo kg tak máš takovou klučičí postavu a vypadáš mladě alespoň..

mara12 (Čt, 17. 6. 2010 - 09:06)

Já jsem zas takovej hubeňour 177cm a okolo60kg +- a jsem gay a přitahujou mě větší a silnější kluci kterým nedělá problém mě vzít do náruče...mám jednoho kamaráda heterosexuála kterej se mnou takhle blbne mě vezme a dělá se mnou kolotoč a různý kravinky :-) on ví že se mi to líbí ,tak ho zase já naopak promasíruju atd... alespoň není na mě tuk ...a jsem rád že jsem hubenej a líbí se mi to !!!! :-D Paaaa

Mára (Čt, 17. 6. 2010 - 09:06)

to homosexuál: Jasan takovej...Já jsem zas takovej hubeňour 177cm a okolo60kg +- a jsem gay a přitahujou mě větší a silnější kluci kterým nedělá problém mě vzít do náruče...mám jednoho kamaráda heterosexuála kterej se mnou takhle blbne mě vezme a dělá se mnou kolotoč a různý kravinky :-) on ví že se mi to líbí ,tak ho zase já naopak promasíruju atd... alespoň není na mě tuk ...

Kristýna (So, 8. 5. 2010 - 02:05)

a co se týče vás, hubených kluků.... kdo čumí na vzhled je *****. ;) nezáleží snad na tom, jak člověk vypadá, ale jakej je uvnitř ;) tak hlavu vzhůru kluci :)

Kristýna (So, 8. 5. 2010 - 02:05)

Lukáš: o tom bych se hele docela hádala. To že je člověk hubenej záleží hlavně na pohybu, životosprávě a zdraví. Ano máš pravdu v tom, že by člověk měl přemýšlet co do tý pusy vrazí, ale zároveň přemýšlej nad štítnou žlázou a podobnýma svinstvama. Je mi 16, měřim 162cm a vážim 42Kg... myslíš si, že bych neuvítala pár kilo navíc? bohužel mám tu smůlu, že mám problémy se štítnou žlazou a můžu dělat třeba stojky a stejnak nepřiberu ;)

Laděna (So, 8. 5. 2010 - 00:05)

To me se hubeny libi ale musi byt tak do 182cm nesmi mit moc uzky a kostnany ramena.ale libi se mi kdyz ma stihlej pas a boky a bricho.a kdyz nema moc chlupu tak je to nejlepsi.naopak nelibi se mi kostnaty/vysoky/chlupaty a nebo naopak ty plnejsi co sou prdelaty jak zenska to je skaredy.

ehm (Pá, 7. 5. 2010 - 23:05)

mám 192 cm a 65 kg..hruza..prý mám rychle spalování tuku..ale me to vadi,mam kvuli tomu skazenej zivot,stydim se za sebe proste hruza a utrpeni

Honza gay (Po, 5. 4. 2010 - 20:04)

to homosexuál: Jasan takovej zženštilej kluk je nádhernej a snedší, toho bych bral. Já jsem zase dost mužnej a líbí se mi právě ti fyzicky zženštilí a jemní kluci, mě přitahují protiklady ke mě.

Reklama

Přidat komentář