Reklama

Moc hubený kluk, líbí se holkám?

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 23:10)

no tak k postavě,upně kost...Tak to už si přesně dovedu představit jaký asi máš stehýnka, mě se tohle hrozně líbí, no já je ani náhodou neobejmu a to ani v neužžim místě. Hele a kolik že ti vlastně je? Jestli to teda neni tajný.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 23:10)

Jo kliky bych dělal,ty by...To jseš tak silnej že by jsi mě dokázal zvedat při klikách jo?

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 23:10)

Asi máš štíhlý a hezký...no tak k postavě,upně kost to není,ale v nejsilnějším místě to stehno obejmu oběma rukama,si to zkus u tebe,to by bylo zajímaví to porovnat,sednout si vedle sebe a u těch silnejch chlapů jsem viděl že to dokážou i napnout,že se ještě zvětší a udělaj se tam jakoby takový spletence svalů,no prostě dvouma rukama v poho v nejsilnějšim místě i když mi přijde že ho mám takový všude stejný...jestli ho obejmeš tak ho máš stejný jak já:-)

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

no to bych ted poptřeboval...Jo kliky bych dělal,ty by sis na mě lehnul a já bych pak s tebou dělal kliky, jinak já bych musel nosit ty boxerky protože sem docela vzrušivej.

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

no to bych ted poptřeboval...Asi máš štíhlý a hezký nohy, mě se právě líběj takový tenký stehna u kluků, já to mam v tomhle jako heteráci, ty koukaj ženskym na nohy, tak já koukám na nohy klukum.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Jo kraťasy a trička nosim,...no to bych ted poptřeboval jak sůl si sednou na takový stehna ,protože už mě zase bolí zadek od těch kostí,ty je budeš mít asi tvrdý co,tak by tě snad ty moje kosti tak netlačili,já mám stehna úplně trapný tenký,možná že budeš mít lítko větší než já stehno:-)

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Mě nějak na oblíkání...Jo kraťasy a trička nosim, hrudník je namakanej a trošku chlupatej, stehna sou dost silný a tlustý, hohy mam docela chlupatý, určitě teda nadprůměr, ale ne moc, lítka taky svalnatý, jinak nosim trenky nebo boxerky. Postava urostlá prý statná, co mi lidi řikaj, široký ramena.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Hele člověče, když se ti...Mě nějak na oblíkání nesejde,hlavně když v tom dobře vypadá,je jasný že značkový věci padnou líp než od rákosníků ale když má někdo hezkou postavu tak může mít cokoliv,abych se přiznal tak uniformy mě neberou ,no vy nařachanci dobře vypadáte když máte uplý trička a nebo mikiny že jde vidět hrudník a bicáky,ale chce to zase s mírou,no a kraťasy aby byli vidět nohy,a to mě napadlo jaký máš nohy stehna a lýtka,mě se líbí když je má kluk chlupatý v normě a co mě odrazuje ,když si je někdo holí,to fakt ne e. No a mít nařachance doma tak trencle nebo trenkoslipy :-)) a mohl by dělat kliky třeba ...žena v úžasu...teď jsem se na to kouknul ,dobrej nadpis :-D

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Tak teď jsem jela v autobuse...Pokud byli hezký tak závist :-) Já mít nějakýho svojeho nařachánka tak na lidi taky kašlu,co z nich mám nic a když se nějaká trpaslice s chlapem oblizujou třeba ve frontě v supermarketu tak se mi taky zvedá kufr,ale přejdu jinam nebo se nedívám a nejhorší je bezdomovec v busu ...to pak jsou grády.

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

no jo ty to máš...Hele člověče, když se ti líběj ty namakaný kluci a chlapi, jakej styl oblíkání u nich preferuješ? Docela by mě to zajímalo, mě se na hubenejch klucích líbí hlavně sportovní, ale třeba i skejťáckej. Jo a líběj se ti taky chlapi v uniformě?, co takovej namakanej borec v nějaký vojenský uniformě, třeba i hystorický?

žena v úžasu (Po, 11. 10. 2010 - 22:10)

Tak teď jsem jela v autobuse a normálně tam seděli dva teplouši a taky jeden snad sto kilo, člověk by to do něj ani neřek a druhej, tam jsem myslela nejdřív že je to holka, ale když jsem si přisedla za ně, sem zjistila že je to kluk, normálně se tam k sobě měli, ani jim nevadilo, že tam jsou lidi.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 21:10)

no jo ty to máš jednoduchý,vezmeš kostru v nějakym kabynetu a oblíkneš jí a hnedle mě máš doma,sice mlčícího a neotravnýho ale já si nic vyrobit nemůžu..už asi měsíc se na mě hrozně culý jeden chlap co dělá sekurity v jedný firmě a drží mi dveře a přivolává výtah ..,no ale není to dostatečná korba a je nějakej prošedivělej a má kníra.Já se musím začít víc koukat okolo sebe,protože to je fakt krize,holky hubený nechtěj,podle těch žvástů tady,nevím mě se to nezdá,já zase nemusím holky :-) Prostě vlítnu do posilovny a prvnímu chlapovi do náruče a řeknu budeš můj a nekecej nebo dostaneš pěsťovkou a zmydlí tě poloanorektik..to je hrozný ,se vypoiluj zase na 103kg nebo budu zachvíly silnější než ty třasořitko:-)

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 21:10)

Tak to mě rozesmálo, to si tam fakt dej, bude to dobrá recese...:-)))...v každejch hadrech něco je, tak by to asi chtělo trošku pevnější objetí, ale ne moc, abych ti neublížil.

Nejlepší přítel člověka je pes. Nejlepší přítel gaye je hubenej gay.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 21:10)

no a kde jste všichni,zejtra zase budu klepat kosu,hrozný svalouši jsou zahřátý a nás vyzáblí necháte zmrznout,no je fakt že by ses asi podivil kdyby jsi mě obejmul v mikině,já totiž ted vypadám docela normálně,ale jak by jsi mě objal tak by sis říkal v těch hadrech snad nic není :-) no a na jaře si asi oblíknu tričko s nápisem 59kg protože to je nejčastější otázka těch co mě neznaj"prosímtě kolik vážíš"

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 21:10)

:-)))))) No je fakt, že já tohle počasí taky nemusim, jak je do nuly a ještě vlhko, to je horší jak pořádnej mráz, ten mi nevadí, já jsem takovej lední medvěd. Že by mi vadilo zahřívat a objímat hubeňoura, tak to zrovna ne, když má třeba mikinu, je mi to příjemný, takový přítulný štíhle drobný a zranitelný, to já rád.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 20:10)

No zrovna dneska jsem klepal kosu jak svině a to ráno jsem škrábal okno a zmrzli mi prsty a pak jsem si sedl do auta a sedačka jak led,a přijedu do práce a vzpoměl jsem si že jsem v pátek nedal auto služební do vyhřívaný garáže a málem jsem vondlel,zase zima,tak jsem si musel dát pod zadek alespoň bundu jak byla ledová a samozřejmě zase prsty tenký a hned zmrzlí.No řeknu ti že bych dal všechno kdyby tam byl zahřívač:-D To je hrozný jaký jsme choulostivky srabáčci hubený.No ale při zaahřejvání bys musel bejt opatrnej. Já nevím jestli by se ti líbilo držet studenýho kostlivce.Máte výhodu ted parchanti že jste obalený svalama tukama. Já si musím jít dát kafe,no a to mě ještě bolí zadek jak ho mám kostnatej a nemám polštář pod ním:-)

Pavel (Po, 11. 10. 2010 - 20:10)

Je fakt, že já mam jak svaly, tak trochu tuku a je to výhoda, ale to jsem teď ještě pohublej, moje max.váha byla 103kg. Já si vzpomínám, jak u nás ve škole byli taky takoví hubeňouři jako Marek, kámoši teda a ti jak teplota venku poklesla na +10°C, tak se klepali jak osyka, pravda je, že já jsem i dost otužilej, to jsem si takhle párkrát v zimě v lednu při -10°C vzal na sebe jenom košili, maskáče a kanady a šel jsem na půl hoďky běhat u nás na pole za město, ještě jsem si před tim dal dvě dvanáctky a šlo to jak po másle, pohodička, ale fyzicky méně zdatnym a neotužilym jedincum nedoporučuji. Mimochodem velmi rád dělám ochránce a "zahřívače" štíhlym a slabšim klukum.

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 00:10)

:-D to je fakt chtělo by to nějakýho zachránce ,nějakýho basketbalistu nebo vysokýho kulturistu to by jsme byla dvojka slabej skeleton a přesilněnej korbič

Od tebe se taky (Po, 11. 10. 2010 - 00:10)

tak to je pohoda ,já jsem...síla nečeká. Musíš mít patřičného ochránce. Ten tě i rád "zahřeje"

skinnygay (Po, 11. 10. 2010 - 00:10)

tak to je pohoda ,já jsem jen kost a kůže ,nevýhoda je že mi je víc zima než ostatním právě asi kvůli tuku a že mám hodně malou sílu oproti vám 90ti kilovejm...

Reklama

Přidat komentář