Reklama

Moc hubený kluk, líbí se holkám?

Pavel (Čt, 14. 10. 2010 - 21:10)

Já říkám že vousy...Jo tak párkrát bych se s tebou přitahnul, to asi jo, tak možná 4x 5x. Hele ty bys měl na člověka docela vliv, ty jseš takovej iniciativní a aktivní klučina že jo, člověče bral bych tě všema deseti, typoval bych tě na středoškoláka s maturitou, co pracuje jako obchodní zástupce, nebo v ekonomice, či jako IT zaměstanec. Zájmy má všeobecné a možná auta, tuning? Jen typuju, auta a tuning mě nezajímají.

skinnygay (Čt, 14. 10. 2010 - 21:10)

Já říkám že vousy nemusím a nelíbí se mi na mě,ale nejsem dítě aby mi nerostli,naštěstí moc nerostou a jsou světlejsí, já jsem dost bledule,třeba podpaždáky si holím,ale taky moc nerostou,jsou dost světlý tak ani nejdou moc vidět a nejsou hustý,ale dobře se cejtim když jsou oholený,já nevím proč to je ty vousy...co já mám třeba jsou dost tenký ruce a co jsem koukal tak třeba vy co máte svaly.tak když napnete pěst tak se vám jako dost rošíří předloktí a máte tam takoví varhánky ze svalů ,totřeba já nemám ,já když zatnu pěst tak se to předloktí rozšíří jen málo,jo k tý hrazdě,já bych se přitáhnul tak jednou a ještě by se mi klepali ruce :-) stejně si myslím kdybych tě vyhecoval že bys ses se mnou alespon jednou přitáhnul :-)

Pavel (Čt, 14. 10. 2010 - 20:10)

jj přírodnák...Ptal ses na to, jestli bych s tebou mohl posilovat na hrazdě, ne na to jestli bych tě unes. Přitahovat 157kg na hrazdě, takovej Rambo nejsem, ale vzít 57kg hubeňoura na záda nebo do náručí neni problém. Jinak předpokládám, že u tebe to s těma fousama nebude nějak divoký, tihle kluci většinou když už nějaký maj tak minimálně, na rozdíl odemě, já když se třeba 10dní neholim, tak vypadám jak zajatec od Stalingradu. Jinak mě se samozřejmě líběj holátka, ne fousáči, mužný typy mě apsolutně nepřitahujou, proto jsem se na to ptal.

skinnygay (Čt, 14. 10. 2010 - 20:10)

jj přírodnák blondák,fousy nemám,ale je jasný že rostou,asi od 17ti-18ti nejsem dítě,ale mě se to nelíbí a když máš kvalitní holení tak to jde,no to jsem zklamanej že nejsi silnější,mě by se líbilo kdyby jsme šli někam na procházku a vzal by si mě na záda a já bych ti masíroval ramena...ty jsi pomalu slabší než já :-D

Pavel (Čt, 14. 10. 2010 - 20:10)

to je pravda,moc toho ale...S tebou na zádech, no to ne, to bych asi nedokázal, jo hrazdu jsem dřív taky dělal, ale ono je to problém, v posilce většinou takovou tyč nemaj, kde bych se mohl chytit, párkrát jsem to dělal na větvi, ale nebylo to tak úplně vono, jo a taky jsem dřív dával na benž, těch 90kg jak jsem psal a nebo klády těžký dřevěný, když jsem dělal u známýho v lese brigády. Ono neni tak jednoduchý přitáhnout na hrazdě skoro 100kg váhy + 57, ne to bych kluku fakt nedal. A to víš, taky kdybych trávil pořád čas v posilovně, to už bych neměl čas na nic jinýho. Hele a ještě taková otázka, ty jsi blonďák, a rostou ti fousy nebo ne?

skinnygay (Čt, 14. 10. 2010 - 19:10)

to je pravda,moc toho ale není,no snad jen na těch nohách je trošku něco,co posiluješ ještě? Docela bych tě otestoval jestli by jsi se dokázal přitáhnout na hrazdě se mnou na zádech? ty svalouši.

Pavel (Čt, 14. 10. 2010 - 19:10)

no nesměl by jsi ho na mě...No ono by se na tobě něco našlo:-))))))

skinnygay (Čt, 14. 10. 2010 - 18:10)

no myslim, že by moje stehno...no nesměl by jsi ho na mě položit celou váhou,já bych si je na tebe položil klidně obě,jinak masáž by byla ok,akorád tevím jak by jsi masíroval kosti ,zádovej svaly nemám a trapézéáky taky ne ,jen drobný kosti.

skinnygay (Čt, 14. 10. 2010 - 18:10)

Hoši a nechcete si udělat z...no na nějakej placenej server :-) a ještě by jsem byl nakonec pracháč a měl bych 2 svalouše s dali by si o mě zápas:-D

René (St, 13. 10. 2010 - 23:10)

Hoši a nechcete si udělat z toho vašeho setkání fotky, a dali na ně odkaz. Rádi bychom viděli mazlícího se svalovce s hubeňourkem

Pavel (St, 13. 10. 2010 - 23:10)

jééé já nejsem břemeno...no myslim, že by moje stehno bylo na tebe moc těžký, to já bych ti ty tvoje polodívčí nožky krásně promasíroval a zahřál a ruku bych ti dal kolem krku a by sme se mazlíkovali.......

skinnygay (St, 13. 10. 2010 - 23:10)

Ale jo jsem, ale sílu...jééé já nejsem břemeno :-D to je jasný blízkost a intimita,by to bylo hezký třeba v posteli mít to tvoje stehno položený přeze mě a ruku taky,akorád bych si přišel hrozně drobnej kdybych měl to srovnání,ted si prijdu jako normál..bych ti hladil ty dvrdý chlupatý lejtka...ale to mě potěšilo že nejsem břemeno,jestli nelžeš:-D

Pavel (St, 13. 10. 2010 - 23:10)

néé ,nejsem jogýn,jen by...Ale jo jsem, ale sílu čověk ukáže, když zvedne nějaký pořádný břemeno a to ty zrovna nejsi, mě by se hlavně líbila ta blízkost a intimita, prostě mít svýho hubeňoura.

skinnygay (St, 13. 10. 2010 - 23:10)

néé ,nejsem jogýn,jen by se mi to líbilo,od toho jsou fantazie,ty na to asi nejsi ukazovat svou sílu hubenourovi...

Pavel (St, 13. 10. 2010 - 22:10)

jj mazlení se líbí...Teda ty máš představy člověče, nj lidská fantazie je nekonečná, ty budeš fyzicky takovej pružnej typ že jo? Neděláš náhodou jógu?

skinnygay (St, 13. 10. 2010 - 22:10)

jo já bych tě pocicmal...jj mazlení se líbí každýmu,a ještě u toho zkoušet tvojí sílu v nějakým gymnastickým postoji,jak jsem psal..

Pavel (St, 13. 10. 2010 - 22:10)

jj průbojnej to já jsem,ale...jo já bych tě pocicmal celýho:-))))), mě se líbí takový to jak bych si tě objal svou silnou pravačkou a přitiskl k sobě, takový to mazlíkování, to já rád, panž na to máš dobrou postavu

skinnygay (St, 13. 10. 2010 - 18:10)

jj průbojnej to já jsem,ale vnitřně jsem spíš takovej nejistej a strach moc taky nemám,proto hodně riskuju,ted koukám na ty svoje tenký stehna a říkám si že by bylo supr kdybych si sedl na tebe a opřel se o hrudníka a ty by prostrčil ruce pod ty stehýnka a vztal si se mnou a držel by jsi mě ve vzduchu a cicmal by si mi ty moje kostnatý ramínka,to by se mi líbylo a kor kdyby jsi mě udržel aspon pár minut.

Pavel (St, 13. 10. 2010 - 18:10)

jako snad by ses nechtěl...Řekl bych že tak dlouho, jak by nám to oběma bylo příjemný, ale vážně, fyzickou převahu bych měl nesrovnatelnou. Jinak ono neni něco zvednout a třeba s tim posilovat jedno a totéž, to já bych taky zvednul 45kg v jedný ruce, ale dlouho bych to držet nemoh. Jinak k tý průbojnosti, už tě úplně vidim, štíhlej klučina s rozevlátejma vlasama a řádně prořízlou pusou, co má kámoše na každym rohu, je pro každou srandu a z ničeho nemá strach.

Máti (St, 13. 10. 2010 - 00:10)

jj průbojnej až moc,musím...Jojo, společenskej a průbojnej, to von je. Někdy až moc:-))

Reklama

Přidat komentář