Reklama

Úmrtí pejska

Mirek (St, 23. 2. 2011 - 15:02)

a komu dovolíš,aby měl... já se ti Lino divím že tu některým lidem co mají iq houpacího koně a citu co by se ani za nehet nevešlo šaška.Nevidí neslyší mají jen svou hlavu a do ní se nevejde ani soucit natož smutek nad smrtí pejska.Tito lidé nemají ani trocha úcty k němé tváři,necítí že by v posledních chvilkách mohli aspoň trohu ulehčit trápení,nevědí co je to bolest,cit a láska a tak se snaží nás co jsme našema pejskama až do poslední chvíle vyprovokovat.Zažil jsem to když jsem své fence postavil pomníček.od debilů po blázny a chorobomyslné.Ještě si pořád někdo myslí že má právo nás odsuzovat,ať za mnou přijede a řekne mi to do očí budou to jeho poslední slova vypálím mu díru do palice aby si zapamatoval že i pes má právo na důstojné rozloučení s tímto světem

jana (St, 23. 2. 2011 - 15:02)

Ac nerada musim reagovat.Kdo koho tady vystval.Ty lidska kreaturo,co tady pises za nesmysly.Vystvali nas takovy lidi jako ty,tema pindama co tady pisete.Byli tady lidi s kteryma se dalo psat o nasich pejscich co uz nejsou mezi nami a nam je po nich smutno,co je na tom spatneho!!!!NIC.Kdyz o tom nemame s kym mluvit tak je od toho tato stranka.A kdyz je od toho tato stranka tak sem budemee psat at se vam to libi nebo ne.A kdyz se vam to nelibi tak tahnete do prdele.Co sem lezete!!!Zalozte si ve stranky a nazvete si je jak chcete,ale sem nelezte.Co jste nekteri retardovani,nebo neumite cist.Tady je rubrika umrti pejska.To je asi tak vse co jsem chtela.

Andrea Lině (St, 23. 2. 2011 - 15:02)

Já taky Lino,pořád jsem tady,sleduji to,čtu,ale nereaguji na to-..spíš nemám slov.

Jitka (St, 23. 2. 2011 - 13:02)

Lino, zbav se skryté...Na tyto lži určitě Lina reagovat nebude a tak já chci napsat, že melete nesmysly, ničím, kromě vaší zášti neopodstatněné.
A ty, Lino, vy... se na Šárí a podobné
kreatury. Ode mne pozdrav a obdiv .A tvému
pejskovi též ode mne přání ať je mu země lehká. Měj se a piš, ráda čtu tvé příspěvky. Zdraví Jitka.

Šárí (St, 23. 2. 2011 - 12:02)

Lino, zbav se skryté agresivity ve svém psaní, a můžeš psát ostošest a do žádných bludných kruhů se dostávat nebudeš. Tví oponenti totiž reagují právě na tu skrytou výzvu v tvém projevu a když nebude výzva, nebudou oponenti a nebude boj.

Lino (St, 23. 2. 2011 - 11:02)

a komu dovolíš,aby měl právo tady plakat za svým pejskem,koho nebudeš lustrovat a bez věčného- ,,tomu nemohu uvěřit" za tím je něco jiného atd? Ty? Ty se neobejdeš bez svých komentářů,o tom, zda je nebo není pravda co sem jiní lidé píši a nejsou ve vaší ,,partě"!
Dost lidí jste odsud vyštvali-jen vy jste ti co si mohou tady truchlit-ostatní truchlete na jiné adrese.,,Tady je to naše"-JO?

Lina (St, 23. 2. 2011 - 11:02)

Já souhlasím naprosto s...Jitko, děkuji za podporu. Bývala bych na Katrinin první příspěvek vůbec neodpovídala, chci už do budoucna jen někdy vyměnit slovo s tím, kdo právě prožívá úmrtí pejska anebo si stýská, jak jsem to vyždycky dělávala. A Katrinin pejsek zemřel, tak jsem napsala a bohužel jsem se dostala zase do toho nepěkného soukolí, kam jsem nechtěla. Už se takových reakcí vyvaruji, nejsem už nejmladší a tak nemám potřebu bojovat a ani se mnou není třeba bojovat. Přesto děkuji a přeju jen všechno lepší a dobré a tvé fenečce krásné a lehké odpočinutí. Lina

Šárí (St, 23. 2. 2011 - 11:02)

Mně vůbec nevadí, když mně někdo na netu sjede, proč taky? To přece k diskusím do určité míry patří. A když jsem měla v životě období, že jsem se rozbrečela i u reklamy na mixér, tak jsem na diskuse zkrátka nechodila. Jen bych svým nadbytečným útlocitem otravovala sebe i druhé.

Sama bývám ostrá a vím o tom, netvrdím o sobě opak. Nadhled mi nechybí, na rozdíl od některých zdejších účastnic.

Jitka (St, 23. 2. 2011 - 09:02)

Katrin, v prvním...Já souhlasím naprosto s Linou. A Lina nikdy nikoho "nesjíždí", vy byste se tak asi daly sjet, samy jste ostré jako břitva.
Mně se stýská po mé fence ještě déle než Lině at tak vím, o čem mluví. Lino, doufám, že to, co píší, bereš s nadhledem. J.

Šárí (St, 23. 2. 2011 - 08:02)

Lino,
sjela jsi Katrin "na dvě doby", jako ostatně skoro každého tady s jiným názorem. Nejspíš ani nevíš, že to děláš, ale děláš to-nejsem sama, kdo to vidí.

Katrin,
dík za upozornění na katedrálu. Přijde mi to jako fajn nápad.

Lina (St, 23. 2. 2011 - 06:02)

Katrin, v prvním příspěvku jsi ale psala ÚPLNĚ jinak, přečti si to znovu. Na to, co píšeš teď, bych přece nereagovala, jak jsem reagovala! A můj exibicionismus- to nemůžeš myslet vážně, když se člověk podělí s druhými o smutek, který se tím umenší.Od toho přeci Net je. To by každý diskutující musel být exibicionista. Musíš to vědět i ty, jinak bys ani ty tyto stránky nenavštívila a nenapsala.
A prosím tě, koho já "sjíždím na dvě doby"? Tím, že mám jiný názor?
A k tomu tvému prvnímu příspěvku, který byl jiný nežli ten z dnešní nociještě jednou:
DÉLKA SMUTKU JE TAKOVÁ JAK MOC ĆLOVÉK ĆI PEJSEK PRO NÁS ZNAMENAL !
To si myslím já a už to nadále nebudu rozebírat. Sbohem.

Katrin (St, 23. 2. 2011 - 02:02)

Lino, nedávám si žádné právo určovat, jak má kdo dlouho smutnit za svým pejskem, jestli ti to tak vyznělo... Přišla jsem tu a nečekala, co tu budu číst. Ve smutku nemám zájem se hádat a divit se vám můžu, že vás toto baví. Každý je jiný, já svou bolest spíš skrývám před ostatními a ty děláš úplný opak. Chápeš? Každý člověk projevuje své city různě a bolest se měřit nedá. Je to spíš o nátuře a do velké míry o exhibicionizmu. Když vidím, jak tu na to někteří reagují, posíláte je pryč a oni ne a ne odejít, tak se stáhnu. S bolestí v duši se těžko bojuje, toto jsem chtěla říct. Tobě to jde dobře, všimla jsem si, že kdo přesně neodpovídá tvým představám smutku, tak ho sjedeš na dvě doby. Za mým pejskem mi bude smutno napořád, ale ta bolest nebude menší tím, že to budu psát dalších pět let na internet a hádat se s lidmi, kteří na to mají střízlivější pohled. Zapálila jsi pejskovi svíčku v internetové katedrále? I pejskům tam svíčky zapalují, jen jim a v tichosti.
http://www.chram.net/?filter=true

Lina (Út, 22. 2. 2011 - 14:02)

Nelze přejít beze smutku...A svůj smutek si ani nehýčkám, ani si z něj nedělám program na celý život. Co je to za nesmysly? Já smutek prostě jen mám... Toť vše. Sbohem a šáteček!

Lina (Út, 22. 2. 2011 - 14:02)

Umřel mi pejsek. Děláte tu...Katrin, že ti umřel pejsek, je mi opravdu líto. Nesouhlasím však s tebou v tom, jak dokonce i v takových rozjitřených chvílích
kdy tě bolí srdce pro toho tvého pejska, můžeš psát o tom, že by smutek neměl trvat tak dlouho. Smutek je individuální, nikdo nemá právo určovat jak dlouho ten náš má trvat! A smutek většinou trvá tak dlouho, jak drahým ti kdo byl (tedy jakákoli živá bytost,i psík.) Pro mne byl něco jako mé nejmladší dítě (děti mám už dospělé) a tedy můj benjamínek,stýská se mi po něm i po 3 letech a jsem si jista, že nepřestane nikdy. A tyto stránky jsou od toho a ty vyjádříš svůj názor a já svůj. Na rozdíl od jiných já svůj názor nevnucuji. Já jen píšu, jak je mně a když se objeví někdo podobný, tak si zateskním s ním...
Lina

Máš pravdu. (Út, 22. 2. 2011 - 09:02)

Umřel mi pejsek. Děláte tu...Nelze přejít beze smutku ztrátu zvířete, ale udělat si z toho program na zbytek života je nesmyslné a hloupé. Hýčkat si zármutek a schovávat jej pod infantilní slovník je směšné.

katrin (Út, 22. 2. 2011 - 09:02)

Umřel mi pejsek. Děláte tu z toho nechutný kout na doktorce. Jedni jak druzí. Lina, Zdena, apod. si jich nevšímejte a oni přestanou. Chtěla jsem si tu postěžovat, je mi za pejskem moc smutně, ale vidím, že jste tu všichni nějak mimo.
Je správné si ten smutek udržovat vědomě několik let? to jde pochopit při úmrtí dítěte rodičům, ti truchlí po zbytek života. Ubližujete si samy dámy, jitříte každý den své rány, k čemu to je dobré? Asi píšu zmateně, moje rána je čerstvá, moc mi chybí můj chlupáček. Ale právě v bolesti musí být člověk silný, musí, jinak by z toho zmagořil. Chtěla sem tu psát něco úplně jiného...

Kateřina pro Zd (Út, 22. 2. 2011 - 00:02)

Mě se tato diskuze také moc líbí. Někdo se přece musí zastat těch nebohých psích dušiček, které tak touží po pohlazení a věrně se dívají svým paničkám do jejich starostlivých očiček.
A jinak zdravím Zdeničku. Zdeni, pamatuješ na mě? Dříve se jsem psala jako Katka, ale teď vidím že už sem píše jiná Katka, tak já se budu podepisovat jako Kateřina, jo:-)
A jinak jestli pořád nevíš která jsem Katka tak si vzpomeň na ten email jak jsi mi v něm posílala to roztomilé prasátko:-)
Tak se Zdeničko měj a ten můj pejsánek Ti posílá pusinku.
Kateřina

Katka (Po, 21. 2. 2011 - 22:02)

Proč píšeš za mě? Až takhle jsi ubohý???

Katka (Po, 21. 2. 2011 - 18:02)

Se slzičkou, jdu zapálit...Linuško a nezapomeň MU zazpívat jeho oblíbenou písničku skákal pes přes oves..

Lina (Po, 21. 2. 2011 - 17:02)

Díky,Zdeni, Tvému Lumpíkovi též hebké pohlazení do nebíčka a vzpomínku na vás všechny, které mám ráda.
A ty, kteří se rozhodli bavit se na náš úkor necháme unudit se k smrti tím, že nebudeme reagovat.
Lásku a sílu všem dobrým pejskařům a lehké odpočinutí jejich pejskům přeje Lina.

Reklama

Přidat komentář