Reklama

Úmrtí pejska

?????? (Čt, 3. 3. 2011 - 20:03)

Zdá se mi to hodně... NEMUSÍTE SI DÁMY DĚLAT ILUZE, TAKÉ SE MITO NEZDÁLO ALE MÁM KAMARÁDA MA SOUDNÍM TEN MI ÚMRTÍ POTVRDIL.AČ MI TEN CHLAP NESEDĚL PATŘÍ MU MŮJ HOLD.

Andrea (Čt, 3. 3. 2011 - 20:03)

Zdá se mi to hodně zvláštní,už si dokonce začínám myslet,že to není pravda,ale proč by to???!!!
Opravdu myslím,myslím si,že Mirek žije ve svém světě,možná jiný život než my ostatní.

Hospodář MO MS (Čt, 3. 3. 2011 - 18:03)

Andrejko,děkuji, chovám k... Byl jsem požádán abych zde napsal o Kolegovi a kamarádovy MIRKOVI,smutek a bolest s odchodem kamaráda se člověk těžko vyrovnává,ale je to bohužel realita MIREK nás opustil náhle ve věku 52 let a rozloučení je 8.3 2011.pochován bude dle vlastní vůle u hrobu své fenky ALKY.Pokud někdo chce bližší info,ekonomka,paní Petra vám ráda odpoví. [email protected]

Jana64 (Čt, 3. 3. 2011 - 09:03)

Už jsem nechtěla psát, je to zde nějak všechno divně. Nikdy jsem do žádných diskuzí nepsala, tohle bylo poprvé - myslím tím 1.3.2011. Opravdu mi to aspoň trochu pomohlo, chtěla jsem porovnat svoje pocity s pocity jiných lidí, kteří to zažili. Myslela jsem si chvíli, že asi budu případ spíš pro odborníka. Dnes je to 5 dní, bolest stále stejná, spíš větší, brečím skoro v kuse. Lině děkuju za podporu, všemu co píše, věřím. Prosím lidi, kteří procházejí tímto trápením a přemýšlí, jestli sem má cenu vůbec něco psát - tak ať píšou. Taky pochybuju o pravosti některých příspěvků, ale radši bych si četla v těch, které mají na těchto stránkách svůj pravý význam. Jsem ráda, že se ozvala Andrea, prosím, napište jak jste na tom po těch 6 měsících.

Šárí (Čt, 3. 3. 2011 - 07:03)

Lino, autor zdejších příspěvků podepsaných Mirek potřeboval (či ještě potřebuje, pokud je stále naživu) terapeutickou pomoc. V lepším případě psychologickou a v tom horším psychiatrickou. To se zdá být mimo jakoukoliv diskusi a pokud to chceš zpochybnit, tak opravdu zírám.

Prosím Přítele, aby napsal podrobněji, až bude mít chvilku. Nebo Mirka, pokud je ještě mezi námi-ta informace o jeho smrti se fakt jevila poněkud podezřelá, nezlob se, Příteli, pokud tě podezírám falešně.

Lina (Čt, 3. 3. 2011 - 05:03)

Linuš,drž se...Andrejko,děkuji, chovám k tobě stejné cítění.Ty a Ketynka jste vstoupily do mého života, byť virtuálně, a tak to zůstane!
Co se týče Mirka, tady však někdo udělal něco opravdu ošklivého. Bojím se, že se nikdy nedozvíme pravdu a to se v záležitostech života a smrti nedělá, to se nemělo stát!
Třeba Mirek nahlédne a napíše pár svých milých jadrných slov... Anebo???
Ach jo! Pokud možno dobré ráno.Lina

Andrea (St, 2. 3. 2011 - 22:03)

Linuš,drž se prosím,myslím na tebe a mám tě ráda.
Říkám si,proč ještě nenapíše ten člověk co to tady dal když vidí ty dohady
Už dříve se mi zdá že se tady někdo z jeho okolí ozval,když byl mám dojem nemocný.Třeba to není pravda.
Já jsem moc ráda když jen vím,že někde,i když daleko je někdo jako ty,jsi dobrý člověk a jsem ráda že tě znám,hřeje mne to u srdíčka a posiluje,děkuji ti že jsi taková,opravdu.

Lina (St, 2. 3. 2011 - 22:03)

Lino,jsem smutná z toho...Andrejko, díky, že jsi se ozvala, jsem "rozhozená", už nevím, kdo je kdo. Alespoň ty jsi pro mne z těch "opravdových".
Dostala jsem se opravdu do úzkých, protože
Mirek s Alkou mi byli velmi blízcí a
v někdo mne dostal do situace, že náhle nevím, zda to vše, proč jsem dnes i v práci potlačovala slzy, byla či nebyla pravda, a to je absurdní. Andrejko, snad to někdo rozsoudí... Nejvíce mne bolí, kdyby Mirek už opravdu nežil a já nemohu náhle, zaskočená tím, co tady čtu, už ani zaplakat. To je moc zlé, to se nemělo stát.

Andrea (St, 2. 3. 2011 - 21:03)

Lino,jsem smutná z toho všeho,z lidí jací jsou,jsem i zklamaná a otrávená.Nevím co si mám myslet.Myslíš že kdyby to nebylo pravda že by se Mirek ozval?Snad se ozve zítra....??
Už nemám iluze opravdu o ničem a nikomu nevěřím,,,-není se asi ani čemu divit.
Snad že by se Mirek takto rozhodl sám??
Raději se nechci do toho pouštět,mám strach at mne zase někdo nenapadne,jen ale ted můžeme jen doufat že je to opět krutý žert těch,kteří se už neštítí vůbec ničeho.

Lina (St, 2. 3. 2011 - 21:03)

Já tomu vůbec nerozumím. Píšu sem vždy v dobré vůli... Co to má všechno být?
To, co je výše psáno ,bych ráda přešla bez zmínky, ale proboha proč v tom figuruje
ten nešťastný Mirek?
Pravdou je, že totéž, co píše pisatel "a", mně též na vteřinu někde v podvědomí nepatrně zablikalo. Ale přesto, právě protože šlo o Mirka, mne ta zlá zpráva zdrtila
a od té chvíle jsem někde v suterénu své duše a nejhorší jsou ty nepatrné pochyby, teď ale znásobené tím, co "a" napsal. Ač tomu vůbec nerozumím a ani nemusím rozumět, jen prosím,moc bych si přála vědět, co je s Mirkem, zda to byl opravdu krutý žert nebo zda ten nešťastník šel opravdu za svou Alkou. Kdo pomůže, kdo řekne pravdu? Jak mám teď někomu vůbec věřit? Co to všechno znamená? Omlouvám se
a nevím komu, prosím a nevím koho. Lina

Myslím (St, 2. 3. 2011 - 20:03)

že by jste si měli dát práci a požádat administrátora,aby odtajinl IP-adresy těch přispívatelů o kterých si myslíte,že Vám tady hážou klacky pod nohy a svou hrubostí Vám ničí život, Bylo by velice zajímavé kdo se pak skrývá,za nicky slušných lidí,kteří ctí a drží smutek na pejsky a lidmi,kteří byli našimi přáteli. Zlo a zlovůle sice nezmizí,ale aspoň se všichni dozvíme-kdo si to tady vlastně hraje na spravedlnost.Osočujete kolikrát lidi,kteří sem již ani nechodí,protože nemají zájem o sobě číst,,no my vlastně víme,kdo sem píše atd." ,Že Zdeno!A nás by moc zajímalo,kdo že to má být- kdo je ta osoba,kterou podezříváš a na koho tady vlastně potom všichni plivete svůj hnusný jed!!!!!

a (St, 2. 3. 2011 - 16:03)

Můj pejsek se jmenovak...teď se ukažte Zdenko. Janako, Nelly, Mirku....Myslím, že s tím Mirkem je to klam a mam. Že by za poslední půlrok umřeli dva lidi na hrobech svých psů? Někdo ze skalních si z nás střílí.
Myslím, že mnoha svými neskutečnými výmysly se vaše diskuse stala nevěrohodnou. Nemám pravdu Zdenko? Ty jsi ten smrad začala. Vyjádříš se? A prosí nezapaluj k tomu svíčičku.....

Slávek (St, 2. 3. 2011 - 14:03)

Můj pejsek se jmenovak Alánek,byl křízenec,strašně moc miloval mojí ženu, taky chudák nato doplatil,že chranil mojí ženu,byl za živa upečen, mikrovlnce jen proto že chránil mojí ženu,moje žena byla brutálně zavraždena a on chudák malí ji bránil.od té doby semi nedáři,postavit na vlastní nohy ,stát mi dluží peníze,vrah mé ženi mi dluží peníze,jen já musím plati peníze řádne,bohuželnemám nikoho kdo by vzal mojí spravdlinost do svých rukou,když jsem prodal barák tak jsem tvrde platil zato aby mi vymazali exekuce,platil sem 30000korun zato že naše vláda drží pevnou ruku na podvodnicích zlodějů a vrahů!takovou demokracii jsem si nepřál i když komunisti padli byl jsem rád.proto bych si přal najít někoho kdo mi pomuže žalovat tejtu demokracii

Lina (St, 2. 3. 2011 - 14:03)

Souhlásím s tím, že Mirek by jakoukoli pomocí pohrdl a terapií jistě naprosto!
Tedy ještě jednou souhlas se Šárí.

Lina (St, 2. 3. 2011 - 14:03)

Mirek si asi ani...A tentokrát s Šárí souhlasím!

Lina pro " (St, 2. 3. 2011 - 14:03)

Už jednou jsem se tu...Zase se do mne, příteli, někdo bude strefovat, za to, že řeknu, že nemohu uvěřit tomu, že Mirek už není! Tentokrát to, že "nemohu uvěřit" myslím tak, že se vzpírám tomu návalu deprese a smutku,který mne zavalil poté, co jsem přečetla tvá slova! Nikdy jsem Mirka neviděla, a přesto píšu s očima zalitýma slzami.
Věřím, že to není krutý žert,vyskytly se tu takové ošklivosti, že třeba by se někdo i neštítil toto napsat, ale to snad už by bylo příliš.
A Mirek někdy nahlížel do těchto příspěvků, jistě by se ozval...
Nevím co více napsat. Jsem zdrcená, zdrcená
a bez naděje doufám, že příteli napíšeš, že to není pravda!

Lina (St, 2. 3. 2011 - 14:03)

Káča. Zrovna tak, jako ty...Jistěže jsem NIC jiného nežli vyjádření soucitu Janě64 nepsala! Samozřejmě že ne!

Šárí (St, 2. 3. 2011 - 13:03)

Mirek si asi ani neuvědomoval, že nějakou pomoc potřebuje. Spíš by ty, co by mu pomoct chtěli, odstrčil od sebe, to by musel být někdo hodně dobrý, kdo by ho přesvědčil o potřebě nějaké terapie. A že ta potřeba tam tedy byla, myslím, podle těch jeho prudkých a nenávistných příspěvků. Je to škoda, pokud ho to skutečně dočista přemohlo :-(((

Přítel (St, 2. 3. 2011 - 10:03)

Pro Janu64
Myslím na Tebe,... Už jednou jsem se tu zastával Mirka.Dnes vám přináším smutnou zprávu,MIRKA(52) našli včera večer u hrobu své fenky bez známek života.

nejsem (St, 2. 3. 2011 - 07:03)

to se podepsat nelze?...Káča. Zrovna tak, jako ty nejsi Lina. Je smutné, že už kopetei do vlastních řad. Do lidí, kteří s vámi sympatizují. Tedy....sympatizovali...

Reklama

Přidat komentář