Reklama

Úmrtí pejska

Archínek (Pá, 20. 5. 2011 - 13:05)

Chápu tě, a vím jak ti je,...Děkuju všem. Někdo radí hned koupi jiného, ale ta bolest je strašná a asi bychom se na tom štěněti podepsali, porovnávali ho a ze začátku by nemělo tu lásku, co potřebuje. Asi musí být člověk připraven. Archínek se valstně jmenoval Archibald a byl to překrásný rhodéský ridgeback. Byl tak odvážnej ty poslední tejdny. Ani jednou nekvíknul aa to musel mít strašné bolesti, protože ta slinivka, když je v zánětu a tráví sama sebu to je prý horší než porod. Ale on to bral jako že to musí vydržet a my první 3 dny jen mysleli, že jenom něco snědl a bude mu líp. Nebylo. V podsattě, když ten doktor určil diadnózu, už věděl, že to Archie nepřežije.A my ho jen 10 dní udržovali na opiátech, antibioticích kortikoidech a na infuzích
a pak i začal papat rýži s kuřetem, a vypadalo to se, že se zlepšil. Ale to je jen takové to zlepšení před smrtí. Ve skutečnosti pak za 2 dny zemřel. nedokážu to zpracovat. Cítím tak strašnou bolest.

Jana (Pá, 20. 5. 2011 - 10:05)

Chápu tě, a vím jak ti je,...Chce to hodně času, já ani po 3 měsících s tím nejsem srovnaná.
I když myšlenka na nového pejska mi už není tak strašně vzdálená ...

Zdeněk (Čt, 19. 5. 2011 - 20:05)

Tak včera nám umřel náš...Chápu tě, a vím jak ti je, já si to prožil před 11 dny, když jsme nechali též uspat 13,5 letého kamaráda našeho nejvěrnějšího.
Stále na něj musím myslet a některé chvilky v průběhu dne jsou dost nápor na nervičky...Hlavně když si vzpomenu na tu poslední injekci...Drž se, i když vím jaký strašný psychický nápor budeš muset překonat,
já s ním bojuji už přes týden se stejným vědomím, že už nikdy takového superpejska mít nebudu

hele (Čt, 19. 5. 2011 - 09:05)

ty blbe. KÉŽ tě nějaký pes pořádně kousne do toho tvého ptáka, a utrhne ti koule.........abraka dabra staniž se.......

Hrách šejka Abo (Čt, 19. 5. 2011 - 00:05)

aneb chvála psího sádla
Léčivé účinky psího sádla jsou známy od pradávna, což potvrdili nedávno i západní lékaři. Mimo jiné má silný efekt proti nachlazení a kožním chorobám. Východní kultury věděly ovšem hodně o psím sádle nejen jako o léku. Tvrdí, že zvyšuje tvrdost mužské erekce, jestliže bude pozřeno či vetřeno do údu.
Šejk Abou el Hei píše : " Muž s malým údem, který si jej přeje zvětšit nebo připravit k souloži, si jej před kopulací bude třít vlažnou vodou až zčervená a nalije se krví díky teplu. Potom si jej pečlivě potře medem smíchaným s psím sádlem a může se spojit s ženou a dáti jí takový požitek, že se bude vzpírat, aby z ní byl opět vytažen". "Pro tento účel", tvrdí šejk " je nutno sádlo slít přes bavlněný ubrousek, abychom se zbavili škvarků, , neboť ty se nerozpustí v medu a úd s kůží jako smirkový papír není vhodný k doporučení."
Psí škvarky doporučujeme rozkousat bez spolknutí až bude v ústech dostatek slin, které se posléze přenesou na partnerovo pohlavní ústrojí lízáním, sáním, chňapáním a lechtáním jazykem. Škvarky i sádlo působí opravdu vzrušivě na orální sex. Je přímo cítit , jak pohlaví nabývá (nalévá se), žhaví a je extra citlivé, bez jakékoliv podrážděnosti či problémů potom. Mužský orgán nabude velikosti a síly po řádném vmasírování psího sádla a jeho milence se dostane části jeho vzrušení velmi požitkovým způsobem. Zamilovaní, kterým se zdá mužský úd poněkud menšího rozměru, by měli mít sklenici psího sádla na nočním stolku ! Nejen že podpoří sexuální život, nemá nejmenších negativních vedlejších účinků a efekt je jen a jen příjemný a dobročinný. Psí sádlo je stimulativum a může se proto užívat různými způsoby : jako posilnění mezi erotickými výstřednostmi, ať pitím či pečivem.
Šejk Abou el Hei : "Kdo jí zelený hrášek opatrně vařený spolu s cibulí a přelity rozpuštěným psím sádlem posypaný drcenou skořicí, zázvorem a kardamónem dokáže potom být velmi houževnatý a dost vydržící při souloži. Ten, kdo si na psím sádle denně smaží cibuli dohromady s kořením, aromatickými prvky a žloutkem dostane mocnější a neocenitelnou sílu k souloži, bude-li jíst takové jídlo několik dní za sebou."

Lina (St, 18. 5. 2011 - 22:05)

Tak včera nám umřel náš...Je mi tě strašně líto. Vím, jak ti je.
Musíš si to odplakat, odžít. To víš, že se
vzpamatuješ, ale chce to čas, spousty času.
Věř, že mnozí z nás trpěli zrovna jako ty!
Pročti si příspěvky a uvidíš, co bolesti
jsme si i prožili i my, nejsi v tom sám (sama). Drž se, myslím na tebe. Moje dcera má také Archina, (labradora)a teď máme strach, jak stárne, kdy přijde ten nejsmutnější den.
Lina.

Dáda (St, 18. 5. 2011 - 22:05)

Blanko na Facebooku- je poradna pro pejsky, jájsem si tam dávala dotaz, pro našeho vlčáka- má zablokovanou páteř a paní co tuporadnu vede mi poradila masáže,pro psa. A také kam máme jezdit. Možná by poradila i Vám. Jinak operace pejska-víte, můj syn měl psa-ten měl jit na operaci,ale veterinář sám řekl,že si na tu operaci netroufá.Pes žil ještě dva roky a pak umřel sám-bez uspání.

Ridžbeček Arčín (St, 18. 5. 2011 - 17:05)

Tak včera nám umřel náš Archinek. Bylo mu skoro 9 let. Byl nemocnej 2 tejdny, mělakutní zánět slinivky, špatná játra a na slinivce byla cysta, patrně z toho zánětu. Už se začal zlepšovat,vypadalo tonadějně. Ale včera mu asi ty cysta praskla a pak už bylo pozdě a u veterináře nám řekli, že je konec, tak jsme ho dali uspat, aby netrpěl. Kdo to zná, tak mě pochopí, je to strašná, strašná bolest. Prázdný dům a já jen vím, že ještě včera touhle dobou byl živý. Moc to bolí. Asi se z toho nevzpamatuju. Rodiče už žádného pejska nechtějí, neumí si představit, že by byl nějaký pejsek tak vyjímečný jako byl Archínek.Je mi tak smutno.Tak strašně moc. Pořád ho někde vidím.

Blanka (Ne, 15. 5. 2011 - 16:05)

Dík za radu,vím,že radit je těžké.S veterináři je to ještě horší,než s lidskými doktory.Často jim jde o peníze.Mám známé,kterým vet.poradil operaci a zvíře zakrátko umřelo.Spíš jsem chtěla vědět,jestli se někdo rozhodl neoperovat a jak dlouho pejsek přežil v relativně dobrém stavu.

Lina (Ne, 15. 5. 2011 - 14:05)

Také na vás myslím na...Jitko, posílám ti také pozdrav a musím říci, že ani já už se necítím na psaní
příspěvků, jako to bývalo dříve. Ale jistě, jak se znám, dojme-li mne něco a budu cítit, že potřebuje někdo trochu laskavého slova, bude to o něčem jiném.
Měj se co nejlépe to jde! Lina.

Blanko (Ne, 15. 5. 2011 - 12:05)

veterinářem. Ten většinou...Najdi si na Netu o nemocech pejsků a kromě vysvětlení tam bude určitě i diskuse, kde si lidé vzájemně sdělují zkušenosti.
Přeju hodně štěstí!

Blanka (Ne, 15. 5. 2011 - 09:05)

Potřebuji radu.Máme fenečku pudla 11 let starou.Včera jsem jí našla tvrdší bulku u cecíku.Je možné,že je zhoubná.Řeším dilema,zda ji nechat operovat,či ne.Pokud vím,tak když se jedná o zhoubný nádor,může operace vše urychlit.Není lepší tomu nechat volný průběh?Poraďte prosím,kdo jste měl podobný problém.Děkuji

Jitka (So, 14. 5. 2011 - 21:05)

A to opravdu? To jsem...Také na vás myslím na všechny a Lino, tebe
obzvláště zdravím! Jen se mi nechce pouštět se do psaní a úvah, potom, co tu bylo a něco podobného se objevuje teď už zase i na "Trauma z úmrtí psa" kam jsem se na chvíli připojila. Jsem otrávená. Všude se vždy vynoří nějací šmejdi, co ničí diskuse.
Dobrou noc všem Jitka.

Lina (Pá, 6. 5. 2011 - 21:05)

moc děkuji...A to opravdu? To jsem netušila, že by se to mohlo stát. Že by konečně nastal zase klid a přicházelo by se sem zase pro klid, souznění a soucítění? Když se objeví v těchto dobách, které spíše připomínají džungli něco takhle pozitivního, potěší to a snad se vrátí tyto stránky k tomu, čím nám bývaly. Zdravím všechny přátele, vzpomínám a myslím na vás... Lina.

pejskař (Pá, 6. 5. 2011 - 16:05)

moc děkuji adiministrátorovi diskuse, že ty zlé příspěvky smazal.

Jana (Pá, 6. 5. 2011 - 12:05)

Kéž by, kéž by......Taky vzpomínám, už něco přes dva měsíce, pořád je mi to moc líto a nového zatím ještě nemám. Venku je tak krásně, ach jo. Pište prosím zase svoje vzpomínky a příběhy a ty blbečky zde zcela ignorujte.

pejskařka (Čt, 5. 5. 2011 - 15:05)

já to beru tak, že ten, jak...Kéž by, kéž by... Zasloužil by si trochu toho neštěstí!

... (Čt, 5. 5. 2011 - 15:05)

já to beru tak, že ten, jak nám tady chce mermomocí ublížit, dostane od života takovou přes hubu, že si i na tyhle zlé příspěvky vzpomene.

pejskařka (Čt, 5. 5. 2011 - 14:05)

Čtete-li někdo to, co tady předvádějí různá
individua, pak není divu že se mnozí z nás přikládějí k citátu: "Čím víc poznávám lidi, tím víc miluji psy". Já rozhodně.

Pejskařka (St, 4. 5. 2011 - 21:05)

Aby tady jako poslední stále nevisel ten ubohý poslední příspěvek píšu jen krátkou
vzpomínku na svého milovaného pejska, který už nežije a i na všechny ty vaše, též milované, na které jistě vzpomínáte se stejnou láskou jako já na toho svého.
Ať jsou blažení tam, kam odešli a čekají na nás. Přijdeme za nimi!

Reklama

Přidat komentář