Reklama

Úmrtí pejska

Lina (Út, 24. 5. 2011 - 06:05)

Kix je ten dekadentní magor....Dobré ráno těm, kdo sem se svou láskou k pejskům patří a nejvíce těm, kteří trpí jejich ztrátou.
I já se jsem si dávno uvědomila, že Javořickou žádný chlap nečte, takže Kix bude zřejmě chlapoženská nebo homosexuál.
To by mi nevadilo, kdyby nebyl tak blbý, zlý a hlavně, kdyby neotravoval alespoň ty nově příchozí s jejich čerstou bolestí
(Kristýnka, Zdeněk, Jana). My ostatní jsme na tyto útoky již zvyklí...
Ignorujte ho, on se unaví...

Kristýna (Po, 23. 5. 2011 - 23:05)

Kix je ten dekadentní magor....Ach jo. Je nemocnej. Prostě tu bude přisátej jako klíště a vnucovat se. Je to škoda. Fůra lidí si třeba nebude mít s kým v takovéhle situaci promluvit a hned začerstva si na nich tenhle blb bude chtít smlsnout. No, ten tu bude opruzovat, dokud tu bude někdo psát. Jen jednu výhodu by to mělo, kdyby se to tu utlo ...že ta pijavice by neměla co sosat. Už nevěřim, že je to v jádru normální člověk ..prostě mu šíblo a s tim nic nenadělám.

Kix (Po, 23. 5. 2011 - 23:05)

Kix je ten dekadentní magor....Nad Javořickou (po babičce, v mramorované vazbě) jsem se smál, až mi z očiček slzičky vyhrkly a srdéčko zaplesalo. Moje dekadentní a okoralá dušička úplně pookřála nad těmi krásnými, hřejivými a láskyplnými slůvky, kterými byly stránky zcela zapleveleny. Proto, když tu čtu o tom, jak chcíp pes, vylíčeno Vlastiččiným slovníkem, reaguji podobně?.

Kristýna (Po, 23. 5. 2011 - 16:05)

Já Román o věrném...A teď čtete nás. Zřejmě Váš oblíbený žánr :-) ...je mi jedno, co si myslíte, pane Kixi. Vy jste mi totiž ukradený. Já mám doma taky drsňáka ..vychovávali ho tak ...ale když Archie umíral, byl tam. Brečel stejně jako já a když ho uspávali hladil ho a díval se mu do očí. Je mnoho způsobů, jak zapomenout a jedním z nich je se z toho vypsat, promluvit si s lidmy s podobnou ztrátou. A vy si tady klidně dál plácejt, já Vaše hloupé rádoby recepty s pochopitelných důvodů studovat nebudu.

Kix (Po, 23. 5. 2011 - 16:05)

Já Román o věrném přátelství Amise a Amila četl, a už třicet let si myslím, že to Zeyer nemyslel moc vážně ?.
Ale vaše krasosmutnění nad psy mi připadá hodně ujeté i na Zeyera. Večery pod lampou pro smutné dušičky ??. Všechno umírá, tak proč bychom se měli litovat, když pojde pes? Vám totiž vůbec není líto psů, ale sebe.

Kristýna (Po, 23. 5. 2011 - 15:05)

Ještě řádku. Jak tam ten...To je mi líto Lino. Určitě si najdu její příspěvky, až bud mít chvilku. Škoda, že už sem nechodí, určitě by byla ráda, že si z nich nikdo nic nedělá. A je vidět, že ty divný lidi, co sem píšou ty ohavnosti, jsou tu už dlouho a jsou na tom závislí.Mám hodně práce, i když se mi absolutně nechce nic dělat. Tak maximálně být někde v přírodě na procházce. ...i když by to bez Kačátka nebylo ono. Sestra mi dneska vyprávěla, jak moc chtěl jít s ní na její první dlouhou procházku bez něj ...den před tím, než umřel. Chuďátko moje. Musel být hrozně smutný ..viděl to na nás, ten strach o něj. Ne, pro ty experty to tady napíšu ...byl smutný ..vím, to, protože jsem ho znala. Mně nemůžou odrovnat. Poznala jsem spoustu machýrků a do očí mi nikdy nic neřekli ...to nejsou chlapi, ale srabíci. A mě už nebaví si s nima povídat ...beru je jako otravný nevyžádaný reklamy v mailech nebo v televizi ...prostě to vyhodíš do koše ani to nečteš. Vždyť Archie změnil můj život a změnil mě. A kdyby ho znali a znali mě, rozsekalo by je to, co se dělo úplně stejně ...protože věřím, že v skrytu duše jsou to normální lidi, jen nešťastní a nemilovaní. Jsou tu už dlouho a čerpají tu z toho víru, že jsou alespoň trochu nepostradatelní. Zažila jsi tu hodně příběhů...a já si je chci postupně přečíst. Ne, abych byla smutná, ale protože je to krásný, kolik lásky tu najdeš. Mojí kamarádce zemřel před 3 lety pejsek a můžu ti říct, že dodnes na něj myslí a taky si občas ještě popláče. Hrozně ráda o něm mluví a já myslím, že s mým milovaným broučkem to bude stejné. Díky němu jsem jaká jsem.

Jste super, bab (Po, 23. 5. 2011 - 11:05)

Dojemné příběhy věrné lásky psa a člověka, skoro jako o věrném přátelství Amise a Amila... ?
Vyjadřování Vlasty Javořické, potoky slz... Kdyby to nebylo pláči, mnoho lidí byste pobavily.

Lina (Po, 23. 5. 2011 - 10:05)

Haló, všimně te se mě,...Ještě řádku. Jak tam ten slabomyslný člověk píše o té Zdeničce, nečetla-li jsi předchozí, dávno psané diskuse, Zdeničku tady právě podobná paka odrovnala!!! Ať byla jakákoli, psy milovala upřímně...

Lina (Po, 23. 5. 2011 - 10:05)

Haló, všimně te se mě,...Ne já, ty jsi skvělá, Kristýnko! Mám krátkou pausu v práci a nahlédla jsem do diskuse. Napsala jsi dojemný, překrásný příspěvek, chvílemi pěkně ostrý, tam, kde bylo potřeba,ale hlavně plný lásky a krásných postojů! Od mladého člověka, jakým jsi, si toho strašně cením! Nebojíš se přiznat to, co často i dobří lidé mají zavřeno ve svých "třináctých komnatách", do kterých patří i velká láska ke psům. Klobouk dolů! Lina

Kristýna (Po, 23. 5. 2011 - 10:05)

Kristýnko, to je dobrý...Lino, jsi vážně skvělá ...kolika lidem už jsi pomohla. Všichni moc děkujem, že jsi.

Á Zdenička=Kris (Po, 23. 5. 2011 - 10:05)

a já,že mi jsou psaná slova tak povědomá......paci,paci,pacičky-hrajte si tu holčičky.......a nezlobte!!!!!!!!!

Kristýna (Po, 23. 5. 2011 - 09:05)

Já považuju za úchylku...Haló, všimně te se mě, tady jsem, haló haló ...víš, co? Kašleme na tebe, na vás psychopaty. Těma svýma bludama ty a tobě podobní ublížíte jen jednou a to, když je to čerstvé a člověk se tu poprvé ozve a pak si to přečte...díky tomu, bohužel, hovada jako ty, budou mít vždycky alespoň nějaké publikum. Mě jsi se ani nijak nedotkl ve vztahu k Archiem, ale měla jsem tendenci chránit sestru, která se potřebovala vypovídat. Jste hloupý, opuštěný a prázdný osoby, který si nezaslouží, aby se to změnilo. Omlouváš to tím, že plácáš, že si něco projektujeme do psů. Jestli jsi četl moje slova, nikdy jsem z Archieho člověka nedělala a to co předvedl odvaha je. Vztah člověka a psa má neuvěřitelnou historii, což bys, jakožto někdo, kdo si hraje na to, že je sečtělý, měl vědět. A já se vůbec nestydím za to, že mi byl neskonale blízký a ve spoustě blížší než kdokoli, protože já se necítím být součástí téhle nepřirozené a umělé společnosti, která hltá televizi, reklamy, porno, počítače, práci v nějakých budníkách apod. a je už naprosto, v řadě případů, vzdálená přírodě a přirozenosti. On byl blízký mně a já jemu a to beze slov a bez masek a bez sobeckosti a vlastních zájmů, bez všech těch neuvěřitelně nechutných vlastností typických pro řadu lidí. Bylo to čisté a rizí. A můžu ti říct, že momentálně mám prvního chlapa o kterém můžu říct, že máme stejně čistý vztah. Mezi námi, i kdyby tady byli i tací, co polidšťovali své psi, co je ti do toho? Zamysli se nad tím, jak ubohý a směšný je, že tady opruzuješ. Protože ty jsi pro nás nic. My jsme ztratili někoho opravdu důležitého a o tom tu píšem ... a co je nám po tom, že existují recepty na psy ...jsou místa, kde by zas nesnědli krávu nebo kde by s chutí zbaštili tebe. Já ty bludy ani nečtu, vždycky stačí jen první věta a fakt s tebou končim. Už tak jsem na tobě zabila až moc času. JSI NÁM VOLNEJ.

Kristýna (Po, 23. 5. 2011 - 09:05)

Dnes to je 14 dní co dostal...Umím Zdeňku. Vím, že to byla hrozně vážná nemoc, ale vyčítám si, že jsme jí neodhalili dřív a nebyli důslednější. Vím, že ti příšerně chybí a bohužel si nemyslím, že to jen tak přejde. U nás je to stejné. Kačátko bylo pro nás hrozně vyjímečný, tak jako ten váš pro vás ...držte se.

Zdeněk (Ne, 22. 5. 2011 - 07:05)

Dnes to je 14 dní co dostal náš přítel a kamarád nejmilovanější poslední injekci, stále na něj celé dny a noci musím myslet, moc nám doma chybí, nejhorší jsou ty výčitky zda jsem zvolil dobrého veterináře a zda ho dobře léčil, umíte si to asi představit.
Je pravda že mu bylo 13,5 let a byl docela velký (kříženec Labradora a Ohaře) ale furt jsem si myslel dokud neonemocněl že tu bude déle...Bohužel.
Nejhorší je, že jsem s ním každý rok trávil 3-4 týdny na chalupě a letos tam budu sám, neumím si to dost dobře představit. Všechny které potkala stejná tragedie chápu, je to strašnej nápor na psychiku...ach,jo

Lina (Ne, 22. 5. 2011 - 07:05)

Ahoj, Andrejko, moc tě zdravím a jak čtu tvé řádky, cítím, že určitě ani ty ještě nemáš pejska nového...
Ještě stále je brzy, po vé Ketynce.
Pro mne už bohužel nikdy nepřijde ten čas, kdy k sobě přitisknu krásnou psí hlavičku.
Ale hladím všechny cizí a přispívám chudáčkům v útulku tady u nás s velkou láskou.
Posílám pohlazení. Lina.

Lina (Ne, 22. 5. 2011 - 07:05)

Je zajímavé, že ženy...Kristýnko, to je dobrý postřeh. Máš pravdu, také v těch příspěvcích cítím chlapy. Ženské tohle nedělají. Taky nemají tolik času, jako tihle flákači, co píší a ničí všechna témata z nudy a z touhy škodit.
Měj se a drž se, myslím na tebe a tvé těžké chvíle po rozloučení s tvým Archiem, přítelem nejvěrnějším... Lina

Kristýna (Ne, 22. 5. 2011 - 01:05)

Tedy, hořce zaplakej. A pak...Je zajímavé, že ženy takovéhle úchylky, jako je snaha upozorňovat na sebe touhle formou, nevedou. Musíte být buď poďobaní puberťáci nebo psychicky choří, jinak jsi ty vaše demenťárny nedovedu vysvětlit. Ale víte co? Je mi to jedno. Protože jste mi ukradený. Je mi jasný, že bych o vás naživo neopřela ani kolo a vy byste mi to do očí ani neřekli. :-) když si představim, že by mě třeba jeden z vás balil a s poťouchlim úsměvem mi vyprávěl, co tu provádí, kopla bych ho do koulí a smála se mu, jakej je tragéd, ještě dlouho. ..furt máte možnost, říct mi to do očí ..ale jinak jste jen blbílci bez koulí.

Kristýna (Ne, 22. 5. 2011 - 01:05)

Ahoj Lino,zdravím,tak po...Děkuju Andrejko. Arčulka byl fakt kouzlíčko. Nikdy na něj nezapomenu, ale hl. mi jen tak nepřestane chybět. To není o tom, že bych neměla skvělého přítele, rodinu, kamarády a tak ..ale vy mi rozumíte. Tady nebylo třeba slov. Prostě spřízněná duše. Psi jsou opravdu vyjímeční. A teď sice nebrečím ...ale co si budem povídat, nevidím to nadlouho :-) :-(

Andrea (So, 21. 5. 2011 - 19:05)

Vtipné,píšeš tu,protože jak se říká lidově po tobě neštěkne ani ten pes-natož pak člověk.

Kix (So, 21. 5. 2011 - 19:05)

Tedy, hořce zaplakej. A pak si štěkni.

Reklama

Přidat komentář