Reklama

Úmrtí pejska

chechtal obecný (Čt, 5. 4. 2012 - 07:04)

Mně se ten vtip líbil. Chechtáme se mu ještě teď!
Cože? Co kdo tady píše hezkého o čoklech a ostatní to nechápou? Jako třeba to, že chcípne pes a oni ho po x letech vykopou při stěhování ze země a zakopou zase jinde, kam se přestěhovali? Viz. příspěvky výše.
Ano, zemře bytost, kterou jste měli rádi, chápu. Ale proč kolem toho dělat takový povyk. To je jako kdyby zemřel nějaký člověk, vy ho pohřbili a pak jste se museli stěhovat a vy jste zašli na hřbitov, vykopali lidskou mrtvolu a po přestěhování ji zakopali zase na hřbitově jiném...když už tu tedy někdo srovnával lidi se zvířaty.

Šárí (Čt, 5. 4. 2012 - 06:04)

Andrea sice reagovala dosti přehnaně, ale ten vtip o rozřezání psa je hooodně slabý...

pro Andreu (Čt, 5. 4. 2012 - 06:04)

Naprosto ignoruj ty sprosťáky. Takhle je to tady vždy, někdo napíše něco hezkého o psech, třeba i jen vzpomínku a to je jako když hodíš návnadu. Všichni hulváti z diskusí se sem seběhnou aby vychrlili sprosťárny a to se nestydí dělat v diskusi, která byla založena proto, aby si zde lidé ulehčili svá trápení a
vypovídali se z něho.
Jsou to lidská hovada, která těší parazitování na lidské citlivosti a bolesti. Daja.

Jen (Čt, 5. 4. 2012 - 03:04)

pro "jen": ty...magor si nechá psychicky ublížit magorem z dizkuse doktorka.

Andreo, (St, 4. 4. 2012 - 18:04)

Víte alespoň milá Andreo, jak naučíte psa mňoukat?
Dáte ho do mrazničky a když zmrzne, tak ho rozříznete na cirkulárce. On bude dělat: mňaaauuuuuuuu, mňaaaauuuuuuuu...

veronika (St, 4. 4. 2012 - 14:04)

velmi ctím lásku k pejskům a sama jej mám taky,ale nedávejte pejskům vlastnosti člověka.Degradujete jeho zdravou psychiku. Pejsek je boží zvířátko a ne člověk.Nelze mu dávat proto plnohodnotné role v rodině jako u člověka.

Andrea (St, 4. 4. 2012 - 13:04)

Stoji takhle chlapek pred...ten kdo to napsal a myslel vazne je debil,at si na cirkularce rozreze svyho parchanta jestli nejakyho ma jelikoz bude jako on,ne nevinnyho psa idiot,do kriminalu s tebou nebo na tu cilkularku.

:-) (St, 4. 4. 2012 - 08:04)

Stoji takhle chlapek pred...Tal to je vážně dobrý!

dobré (Út, 3. 4. 2012 - 23:04)

Stoji takhle chlapek pred barakem u cirkularky a reze na ni psa.
Vykoukne z okna soused, totalne sokovanej, a pta se:
"Sakra, chlape, co to delate???"
"Vidite, ne? Psi kusy."

kiikca (Po, 2. 4. 2012 - 16:04)

Dobrý den, vím, že tohle...dobry den take jsem zazila smrt meho milovaneho pejska byla to fenka bylo to presne 13 let co jsme ji mnely ale byla na tom tak spatne ze jsme ji musey nechat uspat bylo to par dni pred mejma narozeninama a presne na narozeniny meho tatky .fenka zacala blbe dychat mnela vodu na plycích a jednou v noci se zacala dusit a kaslala krev (trochu) druhy den rano tatka kopal jamu a ja uz vedela ze je chteji nechat uspat.naposledy sem si ji hladila kdyz uz byla mrtva a lezela zabalena v dece cely tento den a jeste nejake nasledujici jsem probrecela .ona byla cely muj zivot nasi si ji poridili 1rok pred tim nez mneli mne a tim padem ja sem s ni stravila cele detstvi a ted na ni mam zapomenout? to se nikdy nestae sice budeme mi co nevidet dalsiho pejska ale nikdy nebude takovy jako byla ona BARUŠKA

Vilda (Ne, 1. 4. 2012 - 17:04)

Já bych smazal celou doktorku.

Kix (Ne, 1. 4. 2012 - 15:04)

Tady se mazaly nadávky na mne! Děkuji Ti, admine, že ses mne zastal!

Olga (Út, 20. 3. 2012 - 06:03)

Adx 62 - dovolila jsem si...pro adx62
Nedostala jsem tvou odpověď na mail, takže-
asi tuším...

Olga (Ne, 18. 3. 2012 - 13:03)

Olinko, také jsem na tyto...Adx 62 - dovolila jsem si tedy napsat mailík. Děkuji Olga.

Kix (So, 17. 3. 2012 - 22:03)

Já zase té paní rozumím. ...:-) Je to mrtvé zvíře! Dovede si některá z vás představit, po jakém množství zvířecích i lidských pozůstatků šlapeme?

Renata (So, 17. 3. 2012 - 22:03)

Já zase té paní rozumím. ...Každý jsme jiný a já to respektuji. Proč o tom rozumně, bez výpadů nediskutovat. Od toho by tato diskuse měla být.

K. (So, 17. 3. 2012 - 21:03)

Nechci se dál dohadovat s...Já zase té paní rozumím. Ani já bych si neuměla představit, jak na mé bývalé
zahradě přes jeho hrob chodí cizí lidé nebo si tam čutají děcka s míčem či tam nad ním stojí gril a opékají klobásy.
Něco jiného je mít ho pohřbeného někde na např. psím hřbitově nebo v lese a jinde v přírodě.

Renata (So, 17. 3. 2012 - 21:03)

Olinko, také jsem na tyto...Nechci se dál dohadovat s provokatéty, ale přeci jenom, nemyslím, že by tady byli zlí lidé. To jenom pár - opravdu asi jen dva - tady dělají dusno.
Jinak si myslím, že je tu většina, která bolest po úmrtí psího kamaráda chápe.
18.3. to bude 7 let, co mi odešel v 19ti letech pejsek všemi milovaný. Prožil se mnou tragické úmrtí mých rodičů. V té době jsem neměla na komunikaci s lidmi, a ten náš rarášek to cítil a byl se mnou. Poprvé opustil svůj pelech a ležel měsíc před ložnicí na dlažbě. Když u mne přešel nejhorší šok, pejsek se vrátil z deky na svůj pelíšek. Diví se někdo, že si myslím, že pejsek má víc citu, než člověk? A že sem píšu?
Když nás opustil, už jsem psa nechtěla. Ale stačil necelý rok a věděli jsme, že nějakého psího kamaráda potřebujeme. Takže teď mám téměř 30kilovýho 6 letýho rozchechtanýho teriéra, a jsem šťastná. Na mého prvního pejska nikdy nezapomenu, ale je pochopitelné, že nesmírně miluji i našeho nynějšího "syčáka". A on nás.
Nikdy bych za city nikoho neodsuzovala. Jen si myslím, že když už je pejsek pohřbený, určitě bych mu dala pokoj a nikam ho nestěhovala. Stal se součástí přírody a tak by to mělo být. Přeci stačí fotografie, vzpomínky, aby člověk nezapomněl.

Pro Olinku (So, 17. 3. 2012 - 18:03)

To tedy sedí,to je ...Olinko, také jsem na tyto stránky psávala, je to už dlouho.. Byla jsem v úplně stejné situaci, jako Ty.. Doufala jsem, že zde najdu porozumnění lidí, kterým zemřel "jen" pejsek, místo toho jsem ale narazila na samou zlobu a nenávist.. :-( Promiň, že píšu anonymně, ale po tom všem musím.. Jen jsem Ti chtěla sdělit, že když budeš chtít, klidně se mi můžeš se svojí bolestí svěřit, víc už sem psát nebudu.. Můj mail je: [email protected] Tak jestli chceš, napiš mi, i když na jednu stranu chápu, že mi nemusíš věřit.. Na tyto stránky jen občas mrknu a je mi z toho zde opravdu smutno a úzko.. Stále jsem uvažovala, mám - li na Tvůj příspěvek reagovat, nakonec jsem se rozhodla, že ano, ale kvůli tomu, co se zde děje, tak raději anonymně, přitom anonymitu nesnáším, ale v tomto případě jsem k ní nucena.. Psala jsi sice, že tyto stránky již opouštíš, což chápu.. ale kdyby jsi náhodou někdy nahlédla a chtěla mi napsat, udělej to.. Moc s Tebou cítím, drž se a zatím ahoj.

PS: S reakcemi plnými zášti a nenávisti počítám dopředu, tak se nemusíte namáhat, vím, jak krutí a zlí dokáží být lidé ???!!!

R. (So, 17. 3. 2012 - 14:03)

'Porucha osobnosti charakterizovaná mělkou a labilní afektivitou‚ sebedramatizací‚ teatrálností‚
přehnaným projevem emocí‚ sugestibilitou‚ egocentričností‚ povolností vůči sobě‚ nedostatkem
ohledu na druhé‚ bolestínstvím a trvalým vyžadováním ocenění‚ vzrušení a pozornosti.'
Hel Kix, ale že to na tebe sedí, viď?

Reklama

Přidat komentář