Reklama

Velikonoce-svátek hrůzy

kde (Pá, 10. 4. 2015 - 09:04)

Galantnost mně rozhodně...to žiješ holka? Sebevědomí ti nechybí, zato laskavost, smysl pro humor a autorita u kluků

jan (Pá, 10. 4. 2015 - 09:04)

o velikonocích sem kápnul na video on-line na youtubu,visílaly to dvě pubertální holky,přišel k nim boreček a při koledě jim nařezal,a holky byly spokojený,a to nebyl první.tak o co jde?

Petr (Pá, 10. 4. 2015 - 09:04)

Galantnost mně rozhodně...Ale potom tedy nemluvíte o velikonočním zvyku, ale o problému s primitivními ožralci. S těmi můžete mít problém kdykoli.
Ten svátek za to jaksi nemůže, vše je v lidech.
To bychom potom mohli zrušit Silvestra, protože někdo se holt na něm musí ožrat do němoty, vánoce, protože někdo také neudrží své chování v mezích slušnosti...atd.

Katka (Pá, 10. 4. 2015 - 09:04)

Galantnost mně rozhodně...Ale to co popisujete, není problém Velikonoc, ale opilejch koledníků, kteří toho rozumu moc nepobrali. Podobné to je, když jde člověk třeba na diskotéku. S normálníma lidma se tam dobře pobaví (i když třeba mají v sobě nějaký alkohol) a zatancuje si, ale pak tam může být pár opilých blbečků, kteří chtějí jen prudit, otravovat ženy nebo se prát. Ale opět to není problém diskoték obecně, ale úrovně jistých účastníků...

xx (Čt, 9. 4. 2015 - 23:04)

Nejsi náhodou ten typ, co...Galantnost mně rozhodně neuráží a nejsem žádná sufražetka. Jen nemám ráda opilce a násilí všeobecně.
Pro Petra, ano. Ale nevím, asi to slůvko vyšupal nebude odpovídat. Způsobili mi krevní podlitiny-to mi bylo asi 10 let. V 25 letech jsem díky opilcům s pomlázkami skončila v nemocnici. Strhli mne blbečci z kola, aby mi mohli "vyšupat" pozadí. To bylo naposledy. Ted chodím běžně ven, neschovávám se. Ale varuji včas, důrazně a nikdy nedovoluji žádný fyzický kontakt.
Nejsem z takovou zkušenností sama, nakonec i tady někde to jiné popisují. Koledníci ožralci totiž nemají cit. Navíc to opravdu vnímám jako ponižující.
A všem, co mi tu nadáváte bych to přála zažít. Zakomplexovaná nejsem, já totiž nemusím:-)Zájem u slušných mladíků mám i bez čekání na velikonoce.Blbky, co musí počkat na pomlázku, aby si jich někdo všiml se tu do mne opírají..Je to jasné, slušně uvést s humorem jiný názor se tu nenosí. Okamžitě se sesypete na dotyčného jako sršni. Tak zase za rok, dočkáte se:-)

Názor (Čt, 9. 4. 2015 - 21:04)

Není mi známo, že by po velikonocích narůstal počet trestních oznámení od žen za napadení, popřípadě že by tohle třeba řešily soudy.
Velikonoční zvyky se většinou tradují na vesnicích a především mezi lidmi, co se znají.
Upřímně řečeno, asi by nikoho nenapadlo zvonit u cizích dveří a koledovat.
Ale vždy se najde nějaká - promiňte mi ten výraz - kráva, která nikdy tento zvyk nezažila, neví vůbec o čem je řeč, protože mezi snoby, kam asi patří jí to nikdo nevysvětlil a pak hlásá, jako hlásná trouba o napadání žen, o jejich ponižování, o lidské důstojnosti, lidských prrrávech a o podobných hovadinách.
Většinou se jedná o zakomplexované existence, o které většinou ani chlapi nejeví zájem a tyto "sufražetky" si pak takto hojí komplex.

Blbko (Čt, 9. 4. 2015 - 20:04)

Jo ? Tak to jsem pořádná...Nejsi náhodou ten typ, co vidí třeba sexuální obtěžování v tom, když se na tebe někdo usměje, nebo, když tě někdo galantně pustí do dveří?
Myslím, že jsi dost zakomplexovaná a myslím, že asi o tebe nikdo raději ani neopře kolo.

Eva (Čt, 9. 4. 2015 - 20:04)

Hezký den všem! Vím, že s tímhle otravuje temer každý, ale pokud máte 3 minuty a chcete pomoct třem studentkám medicíny ze 4.ročniku,1.LF UK, přispějte prosím svým názorem do právě probíhajícího průzkumu společnosti ohledně ELEKTRONICKÝCH CIGARET a vyplňte prosím tento kraťoucký anonymní dotazník.. Výsledky tohoto průzkumu bychom rády nasledně shrnuly v odborné publikaci a právě Váš názor může být ten klíčový!!! Mnohokrát děkujeme.
http://nazor-verejnosti-na-elektron.vyplnto.cz/

Petr (Čt, 9. 4. 2015 - 20:04)

Jo ? Tak to jsem pořádná...Mohu se zeptat, zda vás někdy někdo s tou pomlázkou vyšupal?
Já odhaduji, že nikdy nikdo.

Steve (Čt, 9. 4. 2015 - 20:04)

XX: to normální opravdu nejsi. Pokud máš z toho nějaké trauma či blok, tak je to zralý na léčení.

Blbko :-) (Čt, 9. 4. 2015 - 20:04)

Jo ? Tak to jsem pořádná...To teda jsi, nezlob se.

Pro xx (Čt, 9. 4. 2015 - 20:04)

Jo ? Tak to jsem pořádná...Ve světě,
Myslíš nablblou Ameriku?
Jenom dotaz - On tě letos někdo takto "ponižoval" ?
Já myslím, že takové náně, jako jsi ty se asi každý vyhne obloukem.
Takovou nikoli symbolicky vyšupat pomlázkou, ale rovnou pořádně kopnout do p.dele!

yy (Čt, 9. 4. 2015 - 19:04)

Jo ? Tak to jsem pořádná...ale jdi ty. jednou budeš vzpomínat, až kluci na pomlázku nepřijdou

xx (Čt, 9. 4. 2015 - 19:04)

Pokud zde někdo mluví o...Jo ? Tak to jsem pořádná blbka:-) Mlácení žen pomlázkou se ve světě jako týrání vnímá. Já to beru jako nevycválaný zlozvyk a debilní rádoby tradici. Kdo to dnes provozuje, je trapný...To je můj celoživotní názor. Ale když se to jiným líbí, klidně si to mezi sebou dělejte. Ovšem neotravujte tím ostatní, nedělejte ostudu ve světě. Mlátit se máte někde v soukromí:-) Jedinkrát na mne někdo šáhne pomlázkou a se zlou pochodí.

! (Čt, 9. 4. 2015 - 16:04)

ani hady ani sviště ani...Pokud zde někdo mluví o pomlázce jako o týrání žen, tak to svědčí pouze o tom že je blb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bivoj (Čt, 9. 4. 2015 - 08:04)

A dodržuješ 40ti denní...No hlavně dodržuju pálení čarodějnic ! :-)

nikoho netýrám (St, 8. 4. 2015 - 22:04)

ani hady ani sviště ani ženy na velikonoce.
nejsem totiž agresor jako vy tady.

bivoj (St, 8. 4. 2015 - 21:04)

Zato ty jseš tam každej...To víš , nikdy se nezůčastnil hadobijeckého dne ani netýral chudáky sviště ....

Hombre (St, 8. 4. 2015 - 20:04)

Nekecej tady blbosti, víš o...Zato ty jseš tam každej tejden, co!

. (St, 8. 4. 2015 - 11:04)

V Americe a jinde ve světě...Nekecej tady blbosti, víš o tom hovno!!! V Americe jsi nikdy nebyl ty primitivní křováku!!!

Reklama

Přidat komentář