Reklama

Taky vám začínají vadit Slováci?

čech (So, 25. 1. 2014 - 17:01)

"Dominika, všetky povinnosti si určite väčšina Slovákov dnes odložila a sledovali sme tvoj úžasný výkon. Som veľmi pyšná na milú, pracovitú a talentovanú mladú Slovenku. O
päť budú v zahraničí hľadať na mape sveta Slovensko. Gratulujem a prajem zdravie a ešte krásnu športovú kariéru." (ze slovenské diskuse)
Jsou ti Slováci vůbec normální národ?????

mamut (Po, 6. 1. 2014 - 10:01)

Já si nemůžu pomoct, ale...Jak tak čtu Váš příspěvek, přemýšlím, kdo je normální. Zda Vy, nebo Slováci. Ale řekl bych, že rovný rovného si hledá a vrána k vráně sedá. Každý jsme nějaký.

mamut (Po, 6. 1. 2014 - 10:01)

Placas nesmysly na mnoha...Vůbec tu nemusíte žít - můžete do světa, když se Vám zdá, že to tu není k vydržení. Jste přece velký světoobčan, nebo snad ne ?

Ano (Po, 6. 1. 2014 - 10:01)

Já si nemůžu pomoct, ale já jsem nepotkala normálního slováka .Všichni mají peníze až na prvním místě , pak dlouho nic , prodali by vlastního bráchu, kdyby jim to vyneslo .

Moje švagrová neustále řeší peníze jak je chudá a jak nemá a jak nám nemůže dát dárky , prej jen za stovku ....no přineste neteři dárek k narozkám za stovku ! Přitom má dohromady s manželem 40 tisíc .
Naše nová manželka dokonce ani nesplachuje záchod , nemejou se , můj BM se dycky musel sprchovat v práci , pan ing :))))
Když dá jídlo na stůl, tak jedi polívku a hlavní jídlo ze stejnýho špinavýho talíře A LŽICÍ!!
Na záchod chodí do kadibudky na dvorku , přitom má novej postavenej barák!
prostě divnej zaprděnej národ, malý lidi bez invence....jen prachy , prachy....

A ještě nám tyhle podivný moresy tahaj sem .

Na chatu se mi jeden slovák dvořil a když jsem mu řekla, jestli mě pozve na véču , protože se hrnul do sexu ......řekl mi, že jsem prostitutka, která dělá sex za prachy .
A kdyby prej každou zval na večeři , skončil by chudej v blázinci.....ha ha....
Ale do bytu se cpal a mojí večeři by si klidně dal.....ha ha

! (Po, 6. 1. 2014 - 10:01)

Placas nesmysly na mnoha...Jsem Cech(moravak) ne stredoevropan(zasa tak velci nejsme), ale po lidske strance radeji jednam s temi na vychod od nas, po pracovni na zapad. Jeste jsem se nesetkal, ze bych se slovakem mel problemy.

Stredoevropan (Pá, 3. 1. 2014 - 15:01)

Máte to nějak popletené....Placas nesmysly na mnoha diskuzich, ale myslim, ze do tohoto "prispevku" se ti podarilo vecpat vic demagogickych hlouposti nez obvykle a to je co rict. Slovaci jsou mi lhostejni, ale s ceskymi blby jako ty tu musim zit.

mamut (Pá, 3. 1. 2014 - 07:01)

Normální veteš!!!Tak...Máte to nějak popletené. Nesmíte si plést některé slovenské politiky s normálními slušnými Slováky. Tak, jako se najdou všude slušní lidé a hajzlové, tak je to to samé u nás a nebo u Slováků. Když se podíváte do minulosti, kdo stál za rozštěpením bývalého Československa, jsou tam vidět pouze nenažraní politici, kteří se chtěli dostat ke korytu za každou cenu. Kdyby to viděl "tatíček" Masaryk, na kterého se ti pánové odvolávali, musel by je nakopat někam. Západní Evropa jenom tleskala našemu rozdělení. Tak, jako tleskala rozpadu Jugoslávie. Potřebovala totiž slabochy, se kterými může cvičit. A na Vašem příkladě je vidět, že se vždy najdou huránacionalisti, kteří si nevidí na špičku nosu a nedokážou domyslet následky takových kroků.

Sorta (Pá, 3. 1. 2014 - 03:01)

Ovcomrdi. Ti, co nam ukradli...Normální veteš!!!Tak musím jedině souhlasit s HLASUJU PROTI.Jsou prostě všude jako mor!!V restauraci kde první uslyším "ČO TO BUDĚ"mě přejde chuť okamžitě.Zabírají nám práci atd...kvůli minulosti tj válečné počínaní.....ale hlavně dnes tak hojně zneužívání medií k vnucování (znásilňování ČR) jejich kultůry díky pořadům TRAPNO TV jako je NOVA a JOJ!!!U nich dostávají pokuty za pořady vysílané v CZ taky bych to tady zavedl a přivřít hranice jednou pro vždy.Jestli to tady někomu nedochazí tak už vice jak 25 let nejsou naši bratři.Jsou to ti co se velkohubě chtěli odtrhnout a teď sem lezou protože u nich je HOVNO..prostě národ KAM VITR TAM PLAST!!!!!

Jirmas (Pá, 19. 11. 2010 - 19:11)

Když jsem pracovala před několika lety na ubytovně v Praze,tak tam také pracovali Slováci a Slovenky- kde se ulít,kam se schovat a nepracovat.Popít a pojíst.Hm,třeba se to změnilo.Ale moc pochybuji

Hanka (Pá, 19. 11. 2010 - 19:11)

Pracuji v nemocnici, a jako pomocný personál tady pracuje hodně Slovenek. Ale jsou hrozně milé, usměvavé, pracují, neremcají. Jsou mezi ostatními oblíbené. Češky nějak u té práce nevydržely, až teď když práce není, se hlásí. Ale proč by vrchní sestra či šéfka uklidu je vyhazovaly, když se osvědčily?
Každý rok jezdíme na dovolenou do Trenčína a okolí, a nemám pocit, že by byla mezi námi nějaká nevraživost. Spíš naopak.

Nem tudem (Pá, 19. 11. 2010 - 19:11)

a co takhle dobré vztahy s Maďary,tam Vám to nějak vázne Slováci.

Cehun (Pá, 19. 11. 2010 - 19:11)

Jistě, hlavně Češi mají...To je proto, ze Slovaci maji komplex menecennosti. Je dobre, ze jsme se rozesli a snad budeme mit lepsi vztahy, nez kdyz jsme byli v jedne zemi.

Pavel (Pá, 19. 11. 2010 - 18:11)

Slováci jsou hoooodně jiní...Jistě, hlavně Češi mají to, čeho nemají Slováci ani gram, totiž smysl pro humor
a hlavně schopnost dělat si srandu sami ze sebe. Když jsem na vojně řekl Slovákům vtip o bačovi, nikdo se nesmál, naopak začali vytahovat vreckové nožíky! Málokterý národ na světe se bere takto smrtelně vážně, jako oni...

Guy (Pá, 19. 11. 2010 - 13:11)

Slováci jsou hoooodně jiní než Češi.Takový temperamentní jižní národ,řekl bych.Řekněme Balkán.A strašní nacionalisti.Člověk nabývá dojmu, že i Indiáni jsou slovenského původu! Zaplať Pánbůh za pokojné rozdělení republiky!

pavel (Pá, 19. 11. 2010 - 12:11)

Kto povedal že češi...Tak teď si mě teda pobavil, s tím učením jazyků! Slováci jsou známí tím, že se velice neradi jazykově přizpůsobují! Znám hodně Slováků, kteří tu žijí 30 a více let a pořád hovorí po slovensky. V lepším případě československy! Prostě se nechtějí
přizpůsobit....

MIRKO (Pá, 19. 11. 2010 - 09:11)

Mě teď už Slováci nevadí,ale ještě v době spojení,to bylo horší,každý Slovák si tady vykřikoval,ale domů na Slovensko by nešel,proč asi,že? Můžete si za to sami,když vadíte nám Čechům,protože jste si to zavinili.Stále jste jen jako národ hrabali,za vlády Husáka,jste byli upřednostňováni a ještě jste si tady na nás vyskakovali.
Tak co sem,zase lezete,když vám to tady tak moc vadí?

Mirko (Pá, 19. 11. 2010 - 09:11)

KDYSI JSME BYLI ČESKOSLOVENSKO-V ČECHÁCH SE VE ŠKOLÁCH UČILO ČESKY A NA SLOVENSKU SLOVENSKY.DOMLUVILI JSME SE BEZ TLUMOČNÍKŮ,ODTRHLY JSTE SE BRATŘI SLOVÁCI A TEĎ NA TO DOPLÁCÍTE-JSTE CIZINCI A NA CIZINCE PLATÍ ZÁKONY NAŠÍ ZEMĚ,TAK JAKO I U VÁS PRO NÁS ČECHY.

STARŠÍ ROČNÍKY SE DOMLUVÍ A TY MLADŠÍ ROČNÍKY SE BUDOU MUSET NAUČIT ŘEČ- NEVÍM JAK JSI STARÝ PISATELI,ALE KDYSI BYLO RAKOUSKO UHERSKO,A TAKY SE NÁRODY DOMLUVILY.TADY JE TO SPÍŠE NA LIDECH-CHCEŠ ZNÁT ŘEČ SVÉHO SOUSEDA? TAK SE JI NAUČ.

CO SE TÝČE PRÁCE-KAŽDÝ STUDENT SI MŮŽE PŘIVYDĚLAT BRIGÁDNĚ A NEMUSÍ RUINOVAT KAPSY RODIČŮM,ALE KDYŽ JE Z DOMOVA NAUČENÝ NIC NEDĚLAT A JENOM BRÁT,TAK SI NELZE NEŽ STĚŽOVAT NA PODOBNÝCH PŘÍSPĚVCÍCH ,ŽE?

Marek (Pá, 19. 11. 2010 - 09:11)

Vždycky jsem měla Slováky...Cesi, Vas pohlad je naivny. Vysvetlim...

Slovak, ktory k Vam prisiel studovat na vysoku skolu musel najskor 12-13 rokov studovat v SR. CR teda zaplati iba za 5 rokov studia a ma vysokoskolaka. Nebudme naivny, vacsina Slovakov stejne ostava pracovat v CR.

Pocas celej doby plati najem, nakupuje v obchodoch, chodi do hospod...dava ludom pracu. Peniaze dostava vacsinou od rodicov, cize vlastne prinasa zahranicny kapital. Ked rodicia nemaju dost penazi, tak brigaduje - pracuje za minimalnu mzdu na miestach, o ktore Cesi nemaju zaujem. Keby cesi zaujem mali, tak verim, ze ich uprednostnia, uz iba kvoli jazyku a "narodnej hrdosti".

AdamKO (Čt, 18. 11. 2010 - 19:11)

keby v rakúsku sme mali zadarmo školy tak som tam a urcite by nas brali lepšie pretože tam maju z iných narodov ala arabov ktorý im ničia ekonomiku a sa len priživujú my sme vedci a a ukážeme svetu že česko-slovensko nikdy nezmizne z mapy !!!

AdamKO (Čt, 18. 11. 2010 - 19:11)

Kto povedal že češi nemôžu študovať na Slovensku? Každý čech môže a my Slováci mu to budeme platiť nemáme až také zle školy ale čechom sa nechce učiť po Slovensky alebo po Slovensky vobec nevedia milion krát som sa stretol že čech mi nerozumel a to je vaša chyba my Slováci sme sebavedomý a učíme sa po česky chceme u vás študovať lebo nás to baví byť v zahraniči kde sa nemusí platiť a niektorý Slováci nechcú byť len na Slovensku chcú spoznávať aj iné národy kultúru atd... a to že vám bereme koleje je aj blbosť lebo dosť veľa študentov býva na privátoch a ked niekto povie že vám bereme miesto na vysokých školách tak keby nebolo nás tak by sa školy zatvárali... Proste ten kto spraví príjmačky tak ten sa dostane na školu...lepší vyhráva...nemožem zato že niektorý Slováci sú ambicioznejší a dostanú sa na školu aj keby traktory mali padať ale čechom sa moc nechce učiť svedčí o tom aj tento rok maturita že 1/3 ludí nespravilo a možete si to aj zaplatiť niektorý ked chcete a to že vám bereme brigády je lož pretože brigád je strašne veľa stale vidím samé brigády alebo sa ide opýtať do pohostinstva že či maju volné takže aj čech si nájde ale zase sa mu nechce hladať ... Ja osobne mám strašne rád čechou ste milý a dobrý keby ste žili na slovensku musíte sa predierať životom aby ste niečo dokázali a preto som aj išiel do čiech študovať aby som dokázal že ked vyštudujem možem sa zamestnať aj na Slovensku aj v Čechách študovať inde v zahraničí je drahé a nemám nato preto som v čechách a sme bratia boli sme roky rokuce jeden štát tak stále nechápem prečo vám to tak vadí ked pozerám na čechy tak kolko máte šikmookých čo študuje u vás alebo kolko z nich ničia českých podnikatelov na toto by ste sa mali pozreť u nas neexistuje aby vietnamec mal zelovoc alebo nonstop a kolko cudzincov studuje u vas cez erazmus sak tých je viac než nás slovakov tak nebudte taky pokritci a berte nas ako kamáradov(bratov) a nie že nám ešte zavidite!A učte sa! a nehulte!

Reklama

Přidat komentář