Reklama

hemeroidy

Michal (Pá, 18. 5. 2007 - 15:05)

Zdravím Tě Franto, na hemoroidy mám vynikající jitrocelový extrakt v oleji nebo v masti, který je více než 95% účinný na hemoroidy. Franto, sděl mi svojí adresu a ja Ti pošlu zdama vzorek na vyskoušení. Můj mail: sulic"seznam.cz , tel. 596744672, 608431916

Franta (Pá, 18. 5. 2007 - 12:05)

Zdravím Vás "zlatožilníci". Když tu čtu ty stesky tak je zapotřebí si na začátek uvědomit, že pokud mne příroda obdařila tímto defektem, mám ho napořád a už se ho nezbavím a i po operaci se mi vrátí - je to pouze otázka času. Takže jediné co můžu dělat je udržovat si hemoroidky ve stavu aby mne co nejméně obtěžovaly a nevadily mi v životě a co nejméně jsem trpěl. Já osobně hemoroidy vnitřní i vnější mám už 40 let po zácpovitém a horečnatém onemocnění ve 12-ti letech. Zkoušel jsem skoro všechno mimo operace (protože z těch co šli na operaci má zatím více než 50% operovaných zpravidla buď nějaké problémy-pálení, bolení a nebo návrat hemoroidů) a mohu z vlastní zkušenosti říct, že základ je uzpůsobit si život tak, abych dosáhl vyprazdňování 1-2x denně ve stejnou dobu, která mi vyhovuje a nenarušuje mi můj režim (u mne je to přesně o půl páté ráno) pak hygiena vlažnou vodou a na to použít mast, která Vám nejvíc vyhovuje (chce to vyzkoušet všechno co je na trhu) a uleví od bolesti a zároveň promastí zduřelé a vyhřezlé uzliny a tak umožní jejich postupné a bezproblémové zmenšení a zatažení zpátky do konečníku. Ideální je přípravek SPOFAX a dále AVIRIL H. Po ukončení výroby AVIRILU H (který debil to rozhodl tak tomu přeji hemoroidy nejmíň 5.stupně a ať mu navíc vesele praskají) u nás pak jako nejméně problémovým se jeví přípravek FAKTU i když někoho zpočátku trochu pálí, ale to časem přejde. Někdo používá čípky SPOFAX, rozehřeje je a mixuje s některými mastmi (jinak neutrální masťový základ si můžete sehnat v lékárně když tam máte známou). Pokud se týká MASTU, tak nejen já, ale skoro všichni moji známí po tomto přípravku máme svědivou vyrážku, která přerůstá až do hnisavých pupínků a přetrvává i několik dnů po jednom jediném použití. Pokud někdo chce používat různé gely, tak prosím doporučuji aplikovat až po tom, co se zduřeniny a výhřezy zmenší a zatáhnou, protože gel se vstřebá a povrch hemoroidu zůstane nasucho a jeho zatažení pak trvá dvojnásobnou dobu a navíc může dojít i k prasknutí zduřeniny při zatahování a pak si připadáme jako dáma, která má své dny a drogerie má zavřeno. Pokud tady někdo aplikuje čípky, tak je surovost je cpát do konečníku bezprostředně po vykonání potřeby. Chce to počkat tak 1/2 hodinky až se zduřené výhřezy zmenší, omýt prdelinku vlažnou vodou, aplikovat mast na okraj konečníku a teprve potom jemně vtlačit čípek, který je nejlepší chvíli nahřát v ruce aby nebyl tolik tvrdý a změknul. No a nakonec k zatažení zduřelých výhřezů je ideální a nejšetrnější si lehnout na záda a mírně pokrčit nohy. Abysme z toho nebyli smutní, tak vězte, že touto nemocí trpěli i slavní lidé - autor slavného Gulivera a jeho cest je znám svým výrokem: "Nejcitlivějším místem každého člověka je jeho vlastní zadek!"
PS: Jedna paní léčitelka mi poradila dát do mrazáku borovou vodu a touto ledovou vodou nechat nasáknout tampon naplněný vatou a přikládat na vnější hemoroidy, které se prý tím odstraní, protože odumřou. Raději jsem to nezkoušel ale je tu dost felčarů, rádobylékařů, samaritánů, lékařů a doktorů, takže by byloé dobré kdyby se k této léčbě někdo z nich vyjádřil. Franta

Zdena (St, 9. 5. 2007 - 10:05)

poradím vyzkoušený přípravek na hemoroidy. Doporučila jsem ho s úspěchem už několika lidem, včetně mého tatínka. Zákrok opravdu není potřeba. zdekri"volny.cz

marek (Po, 7. 5. 2007 - 06:05)

jak muzes vedet jestli maji nebo ne kdyz tady nekde kousek ved?e pises ze se ti jeste nikdo komu si to prodal neozval

Ela (St, 2. 5. 2007 - 16:05)

Lenko,
mohla bys mi, prosim poradit, ktera klinika to byla a kde?
Ja se take odhodlavam k doktorovi, ale vubec netusim kam.
Asi zkusim Proctoclinic, sice se tam plati, ale snad to je ok. Nemate s touhle klinikou nekdo zkusenosti?

Diky za info!!!

Josef (Po, 30. 4. 2007 - 16:04)

Frantiku a mel jsi u toho orgasmus?

Franta 33 let (So, 28. 4. 2007 - 09:04)

....naopak hodne vlakniny a podobne veci skodi! Protoze se jednalo o fisuru a ne hemeroidy. Hemeroidy byly zpusobeny, prilisnym sviram rekta jako obrana proti vnitrni bolesti od fisury. Ceskemu zdravotnictvi neverte, co jsem si prozil bych nikomu nepral. A přitom stačilo tak malo - aby doktor rekl abych si zasel do sexshopu a koupil nejake hracky.

Franta 33 let (So, 28. 4. 2007 - 09:04)

Hlavne neverte doktorum !!! V roce 2000 se mi zacala objevovat krev ve stolici. 2002 uz to bylo nesnesitelne, a musel jsem nastivit doktora. Ten indikoval hemeroidy. 3roky jsem se lecil na hemeroidy, kupoval, masi, trpel jsem zacpou. 2005 jsem byl na podrobnem vysetreni a tam mi rekli ze hemeroidy nemam ale mam velikou fisuru !!! Konecnik se brani svira, a situaci jeste zhorsuje, muze to byt pak provazeno i hemeroidama. A ze mi musi konecnik roztahnout klestem a ze to bude bolestivy zakrok - 3 dny si pry nesednu. Tak jsem se na ne vykaslal. koupil si v sexshopu analni kolicky(pouze plastove nebo sklene, gelove na to nejsou vhodne) a konecnik roztahoval jimi. Nyni uz krev zmizela. A konecne po dlouhe dobe zacinam byt v pohode.

to Michal (Pá, 20. 4. 2007 - 09:04)

Nech si své výrobky schválit a patentovat jak máme mít jistotu, že jsou zdravotně nezávadné_ Máš na ten svůj preparát atest?

Michal (Čt, 19. 4. 2007 - 09:04)

Ja nic neprodavám, davám to pouze za vyrobní cenu. Je škoda, většina v tom vidí obchod. Je pravda,že na zdraví se nejlíp vydělavá a naše zdravotnictví není o zdraví, ale o penězích. Jednou se od někoho dozvíš jak vynikající je tento přípravek, dokonce to ode mně berou i lekárnice pro svou potřebu. Jak vidím je to strata času se tady o tom bavit, léčte se i nadále drahými kosmetickými přípravky.

Zlatka (Čt, 19. 4. 2007 - 06:04)

Já neznám nikoho komu to pomohlo. Jen ty otravuješ ve všech tématech a prodáváš.

Michal (St, 18. 4. 2007 - 20:04)

Nikoho nešulím, jestli znáš někoho komu to nepomohlo, tak mi sděl jeho adresu nebo ať se ozve

Zlatka (St, 18. 4. 2007 - 18:04)

Šuliči, už nás zase šulíš ? Běž se spláchnout.

Michal (St, 18. 4. 2007 - 15:04)

Na léčbu hemoroidů mám velmi účinný jitrocelový extrakt v olivovem oleji nebo v masti, který bez problému vyléčí hemoroidy, jak najdete v předešlých příspěvcích. Zaroveň prosím tí, kteří mají jíž skušenosti s léčbou s tímto přípravkem, aby k tomu vyjadřili své skušenosti v této rubrice. Zatím neznám nespojeného klienta. tí, kteří mate špatné skušenosti s týmto přípravkem, tak se ozvěte i na tel. 596744672, 608431916 nebo mail: sulic"seznam.cz

miluskacp"sezna (St, 18. 4. 2007 - 14:04)

Mám dotaz na doktorku,vyšetření kolonoskopické je negativní,po jídle ihned stolice s občasným krvácením,nezvracím,občasné tlaky v podbřišku,perianálně drobné zevní hemeroidy,zvýšený tonus svěračů,vnitřní hemeroidy stup.II.Existuje jiná cesta než hemeroidektomie?Děkuji.

Petr (Út, 17. 4. 2007 - 18:04)

jsem po operaci konecniku,mel jsem hemeroidy a vnitrni trhliny..je to uz dva mesice,bolesti pri stolici uz nemam,ale porad to slabe krvaci..pri kontrole rekl doktor,ze to tam je vsechno v poradku,že to je jen mala venkovni trhlinka...ale ja bych to chtel doresit a nevim jak,poradi mi nekdo?

Zuzka (St, 11. 4. 2007 - 14:04)

Já byla na klasické operaci (hemeroidy + trhliny - vnější i vnitřní).Bylo to klasickou metodou,protože trhliny se jinak řešit nedají.
Dala jsem na rady anesteziologa a nenechala si dát narkózu, ale pouze spinál. blok. V tomto případě jsi buďto při vědomí, nebo tě lehce uspí,aby ses při výkonu nenudil. Ale píšu to proto, že ten spinál má tu výhodu, že těch nejhorších asi 8 hodin po operaci nic nebolí, potom to přichází k sobě.
Jestli tě to bolí při sezení, tak doporučuji v práci sedět na nafouklém plavacím kruhu pro děti. Moc se mi to osvědčilo. Vnější trhlinky, které vzniknou dilatací (roztažením) konečníku při zákroku se ti určitě zhojí tak do 3 týdnů.

Pet... (St, 11. 4. 2007 - 14:04)

Jsem 6 dnů po operaci hemeroidů Longovou metodou, zároveň mi odstraňovali i vnější hemeroidy. První noc byla krušná ale nyní to je stále lepší a lepší, co mne bolí, to jsou vnější sešité ranky, hlavně když člověk stáhne pánevní svaly (nikdy jsem netušil jak často a při jakých pohybech je člověk stahuje) :-) Jediné co by mne zajímalo, stále mám pocit tlaku u konečníku, jako bych potřeboval stále na velkou. Na velkou jdu tak 3x denně a ač to trochu bolí tak je vše v pořádku bez krve. Máte někdo zkušenost jak dlouho tento stav trvá? Chápu je to asi spojeno s hojením vnitřních ranek, tak mne zajímá, jak dlouho se to asi hojí. Nemám zkušenosti s klasickou operační metodou ale řekl bych, že tato operační metoda, ač se za ní doplácí, nemá chybu. :-)

zaneta (Po, 9. 4. 2007 - 21:04)

jsem po porodu a myslim si ze mam hemeroida mam strach nevim kam mam jit.

Marta (So, 24. 3. 2007 - 17:03)

Jsem po zakroku metoda nastřelena gumička ma to odpadnout do 2 dnu je to po zákroku docela nepříjemné má někdo zkušenost

Reklama

Přidat komentář