Reklama

Jsem nadržená a nemám chlapa

Hejtmy (So, 23. 7. 2005 - 19:07)

jinak Evelýnko a priori nesouhlasím z tvrzením, že mladší muži jsou výkonější. Já myslím, že je to dáno stavem psyché. Sexualita spíš vychází z mozkové činnosti, než z pohlaví(tedy vnímání sexuality)

Hejtmy (So, 23. 7. 2005 - 19:07)

Jo... tak to jsem špatně přečetl lovče. Hele... zkus to vzít z její strany. Já jí trochu rozumím i když co to je inteligence? např. o blondýnkách se všeobecně soudí, že jsou blbý. Jsou opravdu blbý, nebo to říkají muži, kteří je chtějí a nemohou je dostat? Já rozhořčení Evelýny rozumím do té míry, že říká, že muži bývají často neurvalí primitivové, což je skutečnost(ne všichni ale). její postoj je dán zkušenostmi, ale je subjektivní(a dá se chápat), stejně subjektivní jako tvůj. Také jsem poznal spoustu krav, ale i skvělejch slečen a žen, takže nemohu říct, že všeobecně jsou ženy vydřidušky(i když je to trochu v jejich genech a proč to tak je, jsem vysvětlil výše). Stejně tak nemohu říci, že všichni chlapi jsou debilní.Chce to odhodit ten subjektivní pohled. Nic víc.... stačí jen trochu nadhledu.... nic jiného asi nepomůže.

lovec-amatér (So, 23. 7. 2005 - 17:07)

Milá Evelýnko, do mého minulého soukromí ti nic není-tak nějak jsi to tady psala nedávno ty sama, že? Neboj, o každého je dobře postaráno. Ale ty jsi stejně jen potřebovala další záminku k urážkám, když neprošel věk a IQ :))) Jenže, když zatajíš takové poměrně důležité okolnosti, pardon-"nepodstatné detaily", jako kdo ti ublížil, proč nesnášíš chlapy, nebo že máš nějaké dítě... tak nečekej, že ti někdo bude dávat relevantní rady, sama je zavádíš někam jinam. Samozřejmě, že budou všichni psát mimo mísu, mimo tu mísu, kterou by sis představovala.Ty ale stejně o žádné rady nestojíš, ty jsi se sem nám všem přišla jen pochlubit, ukázat, jak jsi sama dokonalá a jak ti my všichni dohromady nesaháme ani po kotníky, nebo aspoň ti, co s tebou ve všem nesouhlasí :)Ty jsi to fórum špatně pojmenovala, měla jsi napsat "Jsem nadržená a NECHCI chlapa" :) Nic nechceš, nic nepotřebuješ, no tak sem prostě nelez :)(Doufám, že jsem zase někam nenapsal nějaké těžké cizí slovo, abys je zase nemusela hledat ve slovníku...za to se omlouvám :)

lovec-amatér (So, 23. 7. 2005 - 17:07)

Hejtmy, špatně čteš (pokud nejsi podobný demagog jako Evelýnka).Já jsem napsal, že idealista JE TEN, který se žení, ABY měl uvařeno, vypráno a sex doma v posteli.Tato očekávání se totiž často nesplní :)

Hejtmy (So, 23. 7. 2005 - 12:07)

no ono je to těžký... já osobně mám rád ženy které mají svůj názor a jsou samostatné. nemám rád takový ty domácí puťky a těch je také dost. takové ty ženy co chtějí aby se o němuž staral... to mě odrazuje. Z tohoto pohledu rozumím, že najít inteligentního muže je opravdu těžké. Stehně tak jako najít inteligentní, půvabnou ženu. Co je vlastně u tebe měřítkem inteligence? Když ti budu povídat o Sokratově dialektice a rozebírat, tda je lepší římský právní zákoník nebo athenská demokracie, budeš mne považovat za inteligentního? nebo ti klidně mohu recitovat básně od Fráni Šrámka:-)...myslím, že ženám je v podstatě jedno jak muži vypadají, spíš jde o to jak je zabezpečí. Nevyčítám jim to, ono to je spíš vrozené. Každá jako budoucí matka cítí, že musí pro své potomky vyhledat bezpečné hnízdo a partnera, který se postará o bezpečný růst potomků.A to přetrvává i když nechce mít žena dítě. Mít dítě není povinnost(to je křesťanská představa, dávno přežitá). každá žena se musí rozhodnout sama za sebe. To je můj pohled. co se týká té sexuality, tak to vidím asi tak, že není důležité kolikrát, ale jak kvalitně. Čili klidně stačí jedno číslo(abych to řekl natvrdo), ale muž a žena musí najít vzájemnou harmonii. Víš Evelynko, milování je mnohem víc než pohyb těl. Spíš je to práce iracionální části mozku(citů, emocí) a pokud se jeden druhému odevzdá, tak je pak jedno jestli to bylo jen v jedné poloze. To je můj postoj.

Evelynka (So, 23. 7. 2005 - 12:07)

... jak je vidět na překlepech ani já nejsem dokonalá :-))))) Omlouvám se, snad to i kritici budou tolerovat :-)

Evelynka (So, 23. 7. 2005 - 12:07)

Ahoj Hejtmy, i když to sem asi nepatří gratuluji Ti k úspěchům. Vím,že ideální partner neexistuje,ani ho nehledám (tady už ůbec ne!). Dokáži "přehlédnout" nedostatky (menší) ve vzhledu, ale ne v chování a vystupavání. Tím, že jsem založila tuto diskuzi nechci nic vyřešit, jen mě prostě zajímalo, jestli moje představy jsou utopií...jak mi dokázala nejedna žena, nejsou! A dokonce i několik mužů, napsalo, že mě celkem chápou. To jsem vůbec nečekala a těší mě to dvojnásobně :-) Určitě neházím všechny muže do jednoho pytle, jen těch (co jsou pro mě v pytli) je asi bohužel víc ... :-)Ivanko, otázka dítěte už tady byla nastíněná, ale nekomentovala jsem to! Je to velmi ožehavé téma a zlí lidé rádi útočí na slabiny (což u ženy je určitě mateřství)...MOŽNÁ dítě mít nemůžu, možná ho už mám, možná ho mít nechci, nebo jsem o něj přišla - existuje mnoho MOŽNÁ... Otázku dítěte mám vyřešenou a jsem s tím spokojená :-) Nechci partnera pro založení rodiny a možná i právě v tomto je můj problém... ale na druhé straně si říkám, že inteligentní muž by to snad mohl respektovat a hlavně pochopit.Přeji pěkný den i víkend všem :-)))

Hejtmy (So, 23. 7. 2005 - 11:07)

Jinak lovče. Já jsem asi ten muž idealista... chtěl bych se oženit ne kvůli tomu co píšeš, dost dobře se o sebe postarám sám, ale z lásky. Víte na co jsem přišel a na co přišly dávné národy již přede mnou? Že ženský princip je prvotní základní princip... nemám potřebu za každou cenu lovit:-)... dávám tomu volný průběh:-)

Ivana (So, 23. 7. 2005 - 11:07)

Ahoj Evelynko, procítám si príspevky a nedá me to abych také neprispela. Verím tomu, ze jsi hezká a inteligentní mladá zena. Takové to mají v zivote velmi tezké. Jenom hlupáci si myslí opak. Slusný a inteligentní chlap se takové zene málokdy dvorí. A to z toho duvodu, ze se domnívá, ze taková hezká a chytrá zena musí mít spoustu chytrých a hezkých chlapu.Protoze se nechce ztrapnit tak málokdy neco udelá, aby u této zeny získal prízen. Muzi s nizsím IQ do toho jdou, protoze si nejsou vedomi svého hedikepu vuci chytré a hezké zene. Proto ve velkém procentu zustávají hezké a chytré zeny bez muzu. Az prijde urcitý vek a ty se rozhodnes mít díte, tak to bude problém. Majít muze, který by byl hoden stát se otcem tvého dítete bude velmi tezké, protoze mu budou dány do vínku genetické vlastnosti jak matky tak otce. Toto povazuji u chytré a hezké zeny za nejvetsí problém. Bez chlapa na sex se casem obejdes. Ale otce tvého dítete vybírej dusledne a s rozvahou. I.

Hejtmy (So, 23. 7. 2005 - 11:07)

No... jak to tak čtu, chápu problém Evelyny, ovšem nerozumím proč to píše sem. Ano s tím co jsi napsala máš pravdu. my muži jsme takový a makový, stejně tak ženy jsou takové a makové, ale co tím, že to sem napíšeš chceš vyřešit? Myslím, že tady toho pravého nenajdeš... Je to takový zákon každý chce předělat toho druhého k obrazu svému, jenže to má háček. Ten druhý to chce taky a proto z toho výplývá poznatek, že ideální partner ve skutečnosti neexistuje. Pokud někoho milujeme tak ho bereme se vším všudy(pokud mu trčí chlupy z uší tak je jasné, že se do něj nezamilujeme). Co tedy hledáš? SEX, nebo vztah? Víš to vlastně? Nějakou dobu se zabávám posilováním a už jsem získal nejeden úspěch(v poslední době třetí místo na fitness figura mužů) a když se podívám kolem na ženy, také je vidím kritickým pohledem. ?íkám si proč s tou svou postavou něco neudělaj? Je to sice krásné že jsou skvěle a značkově oblečený, ale když jim špeky čouhaj z bokovek moc esteticej pohled to není. Šaty nejsou všechno a pravá pravda se ukáže až když je nahá. Na druhou stranu si ale říkám. Co když je cvičení nebaví? A hned to vidím jinak. prostě jim nějakej ten špíček odpustím.... Upozorňuji že je mi 30 a v mém okolí se mí soukmenovci potýkají s pivními mozoly. Já nikoliv. Co se týká mé sexuality, nevím co o ní mám říct. Jsem prostě takový jaký jsem. Sex přece není o výkonu...

Evelynka (So, 23. 7. 2005 - 02:07)

Ahoj Lucie, díky, že jsi opět přispěla a postavila se na moji stranu - i když to nějaký moc "chytrý" člověk nazval schizofrenií.Vsadím se, že je to človíček, který sem pravidelně píše - ale mění si nicky! Je to velmi demokratické... :)A napsat něco sprostého a pak se vymlouvat na to, že někdo jiný píše pod mým nickem (jak průhledné)! Zajímavé je, že můj nick si k nějakému zajímavému psaní onen fantom nevybral a při tom jsem ta nejsnažší "oběť"! (a teď se určitě netrhnou příspěvky pod mojí přezdívkou, ale v jiném duchu). Pro všechny ostatní, co si myslí, že mám špatné zkušenosti s muži - ANO! Jen ty nejhorší! Neptejte se na podrobnosti, svůj životopis tady psát nebudu!!!(zatím). A jen tak na doplnění - měla jsem dvě VÁŽNÉ známosti - oba vysoce a dobře situovaní muži. (samozřejmě nepočítám bezvýznamné milenecké omyly - ale ani v tom netrhám rekordy). Josko, jak můžeš tvrdit, že znáš hodně slušných mužů, když jsi s nimi nežila??? Blábolíš kraviny (promiň), ale jak toho člověka můžeš znát????Znám osobně ženu, která žila s partnerem 7let - z počátku byl idál, všechna čest a slušnost a pak ji málem zabil! A to si nedělám legraci! Jak ty můžeš o někom tvrdit, že je slušný, když jsi jen jeho kamarádka a nevíš, jak se chová v soukromí....?!Odsuzujte mě jak a kdo chcete.Já vím koho chci, zatím ho nemám, ale ráda si počkám. A pokud neexistuje jeden jediný slušný muž mého věku, raději zůstanu sama...Lovče, psal jsi, že ses setkal na inzerát s desítkami žen... ale při tom Tvoje dítě bude maturovat???!!!! Tak chytrý muž jako ty a hledá si milenku? Nebo jsi snad rozvedený??? Takže asi v tom bude háček, když se Tvoje žena s Tebou rozvedla, nebo jste stále manželé a ty si dáváš inzeráty na sex (psal jsi, že se erotickými úmysly netajíš). Nebo jsi snad měl dítě za svobodna a nestaral se o něj...? NE! Nechci, aby jsi mi odpovídal, ale přemýšlej. Jen mě tady napadáš a sám máš "divný" život! A to i v případě, že by jsi byl vdovec, o čemž pochybuji.Konkrétně od Tebe se těším na další příspěvek - nastuduj si cizí slovíčka a buď i nadále arogantní! Ostatně podle toho co jsi psal, neumíš být ani jiný... A pokud nutně potřebuješ mít poslední slovo a "pocit", že jsi nejchytřejší, stačí naznačit - já ráda vyhovím!

Lucie (Pá, 22. 7. 2005 - 22:07)

To Janinka - sděl nám prosím též nějaký svůj názor, nestačí napsat, že muži zde mají v něčem pravdu. Tvůj příspěvek rovná se jedno velké klišé ("udělej si pořádek ve své hlavě", "změň svůj přístup k mužům", "problém je v tvém myšlení"). Jen tvé mládí plné ideálů tě může omluvit. Neboj nejsi sama, v tomto je mistrem lovec-amatér: "jsi netolerantní, urážíš chlapy, nevíš co chceš, názory postrádají konzistenci", lovče, moc jsem se z tvých příspěvků nedozvěděla, kromě toho, že se ti lovení asi moc nedaří, protože "ženy před tebou zdrhají a vyrážejí lovit jiné sponzory". A nechápu, jak nám můžeš vysvětlovat, proč se muži žení, když ty ses asi ženit musel. Promiň, jestli se mýlím? Bývá to zpravidla žena, kdo je iniciativnější v oblasti sňatku.A promiň, stejně jako Ev. jsem z tvého příspěvku pochopila, že tvoje manželka je v sexu (ujišťuji tě, že jen s tebou) o ničem, neumí vařit a prát, a proto máš bohaté zkušenosti s profesionály (profesionálkami) ve všech těchto oblastech, kteří to rozhodně udělají "kvalitněji a spolehlivěji". Poněkud psychopaticky si libuješ v neustálém urážení Ev., jestli je to tvůj styl vyjadřování, tak plně chápu, proč ženy prchají. Z tvé strany to opravdu není diskuse, proto jsem tě již dříve odkázala na jiná fóra. To Josta - to, že je chlap buran, se často na první pohled nepozná, až když si s ním něco začneš. Ale jak píšeš a což považuji v tvém případě za chvályhodné, máš "hodně známých a kamarádů" a jsi "rozhodnuta, si s nimi nic nezačít", pak ale nepoznáš, že to mohou být v soukromí burani (což ale doufám kvůli tobě, že nejsou). A pobavilo mě, jak jsi psala o mužích, kteří "odpovídají standardu, který vyžaduješ", že bys mi ten standard mohla nastínit, ať vím, jakých mužů je všude kolem, jak píšeš:-) Vzhledem ale k úrovni tvého vyjadřování, si nedělám iluzi, že by mě tento standard mohl oslovit. To Ev. - nejde o to, že jsi náročná, ty jsi měla jen smůlu na chlapy, protože až to bude ten pravý, tak se do něj tak zblázníš, že mu budeš absolutně všechno tolerovat. Nekoupí ti kytku? Koupíš mu ji ty. Nesnášíš kuřáky? Sama mu budeš cigarety kupovat. Jen abys mohla být s ním. Což je otázka hormonů. Ale ne každý takový vztah zažije, a pak, takový vztah není pro život. Zbývá jen to, najít partnera pro každodenní život. Tak hledej, ať najdeš:-)

Ponocny (Pá, 22. 7. 2005 - 22:07)

Evelynko este poznamka ja predtim psal taky a fcera sem se do toho zacet a chtel sem k tomu neco rict a vlastne sem reagoval na to co si psala pro Olivera tim se voboum vomlouvam ale rek sem co sem chtel a to plati.

josta (Pá, 22. 7. 2005 - 13:07)

Evelynko, ty mas asi v sobe dost zmatek. Kdyz si prectes sve prispevky, tak jsi tu jedina, kdo neustale meni nazor a prekrucuje to, co napisi ostatni a dokonce prekrucujes i to, co pises sama.No, a na to, abych poznala, ze je chlap fajn a zadny buran, tak s nim nepotrebuju jit hned do postele ani si s nim nic zacinat. Mam spoustu znamych a kamosu, se kterymi nikdy nic mit nebudu. To ty vsechny chlapy odsuzujes; ty jsi s nema vsema spala, ze je muzes takto posuzovat a hazet do jednoho pytle?

janinka (Pá, 22. 7. 2005 - 10:07)

Ahoj,precetla jsem si celou diskusi, a i kdyz s temi muzi v mnohem nesouhlasim, v necem maji pravdu. Problem je v tvem mysleni Evelynko, dokud nezmenis ve sve hlave svuj pristup k muzum, nezmeni se ani tvoje situace. Nevim, co ti muzi udelali, a skoda, ze jsi to tady neprezentovala, protoze by to osvetlilo nektere priciny, ale nejsou vsichni tak spatni, jak tvrdis.Musis si v prve rade udelat poradek ve vlsstni hlave, a necekat od kazdeho jen to nejhorsi. Co ocekavas, to totiz casto taky dostanes.

lovec-amatér (Pá, 22. 7. 2005 - 10:07)

Děkuji, Evelýnko, že jsi tu veřejně potvrdila, co jsem o tobě napsal :)Víš, ty jsi to s tím "ženěním" zase nepochopila. Většina chlapů se totiž nežení PROTO, aby měli doma tu "večeři a čisté prádlo a sex"... jak ty si myslíš. Oni se žení proto, že chtějí být s milovanou bytostí!Asi je to na tvoje chápání moc obtížné, když muže nenávidíš, těžko ti to dojde.A neumíš číst, nebo jsi demagog. Já přeci psal, že nechodím za profesionálkami, A PROTO mě to přijde na mnohem víc, nejsem skrblík a lakomec :))Stálá milenka? Copak tys hledala stálého milence? Tys nechtěla, aby chlap přinesl dárky, kytku, zaplatil večeři (a dovolenou), a po patřičném výkonu v posteli se rychle vypakoval z tvého bytu? Promiň, ale tomu já neříkám vztah milenec-milenka, natož stálý. To mají všichni padnout na zadek před TEBOU? Kdo si myslíš, že jsi? Co se divíš, že se na tebe lepí jen sobci a lakomci a vyžírkové? Každý slušný se ti vyhne obloukem!A není mi 15, nebydlím u maminky, jsem jen o něco málo starší než ty, moje nejstarší dítě bude už maturovat :)

Ponocny (Pá, 22. 7. 2005 - 01:07)

Mila Evelynko,proc by tvy psani melo bejt zbytecny? Ja nejsem tak blbej abych nepochopil co se snazis rict a vyviji se to furt dal.Je to diskuze a ta je myslim dycky poucna na fsecky strany. Podivej, tady myslim vopravdu de vo to ze tvuj hlavne uplne prvni prispevek vyznel tak nak uplne v jinym duchu nez co pises tedka. To co ted naposled popisujes ja uz v podstate beru neco jako "chozeni" jo nezavazny a aby kazdej mel svoji svobodu a nebyl tim druhym kontrolovanej ale uz je to neco vic nez to co sem myslel ze hledas podle toho prvniho prispevku.Ja myslim ze muzes mit dokonalej sexualni vztah a vubec to nemusi bejt stridacky na jednu noc. Muzes mit chlapa se kterym si uzijes bude to pro vas voba tak prihodny a je to. Dyz to na vas pride tak se sejdete treba i von prespi u tebe nebo ty u nej ale rano si zase reknete papa a nejni to vo nicem jinym nez vo sexu a takle to muze fungovat treba rok. A muze ti bejt sympatickej a nemusi to bejt hnusnej buran ale proste bude to jen vo sexu.Jak do toho zacnes motat divadla a vecere a navstevy kina a vejlety tak uz je to vo necem jinym i kdyby to bylo stokrat nezavazny.Nekdo asi dost ublizil pac v sobe mas dost vosklivej pohled na chlapy a to me mrzi protoze je skoda aby zena v nejlepsich letech /i kdyz narocna:))/ mela takovejhle pohled na svet. Proc neverit v lasku dyt to zas nejni takova blbost jo casem ta zamilovanost preroste v neco jinyho ale furt to muze bejt laska a ne jen partnerskej vztah vo kamaradstvi spolehu a podpore i ta jiskra tam muze bejt a zalezi jen na tech dvou jaky si to udelaj.Ale to uz je debata vo necem jinym. Papa a preju ti hodne stesti at toho svyho zase najdes, dyt voni existujou.

Evelynka (Čt, 21. 7. 2005 - 22:07)

lovče, konečně jsi mě rozebral :-)))Ještě, že ses narodil, aby jsi mi tak "odborně" sdělil kdo jsem a co chci...Píšeš, že vše se dá pořídit levněji a u profesionálů tzn., že jsi přesně ten typ skrblíka, který než aby donesl ženě květiny, tak jde raději do bordelu nižších cen - aby to přece bylo co nejlevnější (zkus nějakou chytit na výpadovce, možná jako bonus chytíš i něco jiného, ale je to skoro zadarmo a to se vyplatí!). A raději si nosí prádlo (i spodní) do čistírny. Lákavá představa, že mi hodí moje prádlo do jedné pračky se vším možným.... Raději si nosíš na večeři "čínu" v krabičce domů, ach jak romantické... Ale jistě je to všechno levnější, než jedna stálá milenka, ke které by ses choval slušně!Nebo je Ti 15, bydlíš u maminky a o životě máš jen mylné představy? Ne, to ne, ty jsi totiž přesně ten týpek muže, kteří se na mě lepí - lakomý a sobecký, trpící představou, že před ním všechny padnou na zadek... Slušných mužů ubývá a ty jsi toho důkazem - většinou jen lovci a ještě k tomu amatéři :-)

lovec-amatér (Čt, 21. 7. 2005 - 21:07)

jen doplním: "žení" samozřejmě platí i pro "společně bydlí", v tom není velký rozdíl.Ano, Evelýnka je pravý misandr, to je asi to odhalení, o které vůbec nestála, a přesto je dostala. Všechny příznaky tomu nasvědčují :)To se nesmí divit, že se od ní všichni slušní muži odtahují, jakmile to vycítí.

lovec-amatér (Čt, 21. 7. 2005 - 21:07)

Evelýnka má podivné představy o mužích :)Muž, který se žení proto, aby měl "pravidelnou stravu, čisté prádlo, a pro něj dobrý sex", je idiot, nebo nenapravitelný idealista (nevím, co je horší).Vše může totiž získat mnohem levněji, kvalitněji, spolehlivěji a bez komplikací u profesionálů.Evelýnka nemá prostě muže (jako živočišný druh) ráda, a nechápu, proč přesto stále nějakého požaduje :)

Reklama

Přidat komentář