Reklama

Jsem nadržená a nemám chlapa

rudo (Čt, 4. 8. 2005 - 08:08)

Otakare Průmysle, kolik ti je? Ty si nedokážeš představit, že existuje rodinná kasa, kasa domácích nákladů, kterou obhospodařuje většinou žena. A když jdou někam manželé spolu a manželovo "kapesné" - na jeho běžné, vlastní náklady takové posezení přesahuje, nevím proč by nemohla pomoci svou (rodinnou) peněženkou žena. Kapišto?

Otakar Přemysl (St, 3. 8. 2005 - 16:08)

Tak to je síla!Aby mi ženská v restauraci pod stolem podávala svoji peněženku na zaplacení,to bych se hanbou propadl!Zajko,ty musíš být náramná krasavice z hodně staré školy,když si musíš chlapa vydržovat!Jak je vidět s kupováním gigolů máš osobní zkušenosti...cha cha cha

Zajka (St, 3. 8. 2005 - 16:08)

Jo, souhlasím, musí k tomu být ten správný partner. Ale když ho potkáš už na začátku, tak nemusíš prospat celá desetliletí. Takže není to o věku, ale o vhodném partnerovi.

Dagmar (St, 3. 8. 2005 - 14:08)

Nečetla jsem to celé, ale není pravda, že TO v člověku je nebo není.Nejsem sama, kdo poznal orgasmus až po třicítce. Někdy prostě k "probuzení" ženy musí být ten správný partner, své dělá i výchova, a přístup - vůbec.

Zajka (St, 3. 8. 2005 - 13:08)

Čaute, dýl jsem tady nebyla a vidím, že Evelynka pořád nic nepochopila. Já jsem ještě ze staré školy, taky za sebe nechávám muže platit, pokud mě někam pozve. Ale pokud pozvu já jeho, platím zas já; beru to takhle.Mého manžela moc miluju a, pokud tady rozebíráme finance, tak mám větší plat než on. Máme každý svůj účet, ale vzájemně známe stavy těch účtů. Pokud jsme spolu v restauraci, tak platí vždycky on, ale taky třeba z "mé" peněženky. Stejně máme všechno společné díky manželství.Je mi jasné, že tady v tom tématu se vztahy neřeší, Evelynka je prostě nadržená a nemá chlapa. No, nezbývá mi než zopakovat; zaplať si gigola, Evelýnko. Nemusíš pak řešit žádné platby v restauracích a tak, podmínky v tomto vztahu jsou dány předem.

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 16:08)

Ani nehledas nazor - muzu i zen, jen souhlas - zen.

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 16:08)

Jste fakt uzasna parta. Tedy uzasne nenavistna, agresivni, s hroznym slovnikem.

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

Platit si chlapa normalni neni a platit si zenu - pritelkyni normalni je?Mozna nesnasis Zajku proto, ze v par vetach dokazala presvedcit, ze je tolerantni a ma tolerantniho partnera, ze ma stastny vztah, tedy to co vy asi nemate.Myslim, ze jsi odhalila nemale procento zen. Proste si dobre nechat zaplatit za to jaka jsem

Napa (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

Evelynka je pako, to už jste snad poznali, tak co tu řešíte?Já jsem taky ženská po třicítce a měla jsem stejně skvělý přístup k sexu už od 17.ti let. Takže, naopak, po těch blábolech Evelynky tady, holky, co jste kolem dvacítky a nejste moc na sex, tak se zlepšením moc nepočítejte. Buď to v člověku je nebo ne a na věku fakt nezáleží.Co se týká Evelynky, tak ta je úplně tupá, tu ani řešit nejde. Ani dva příspěvky po sobě nenapsala tak, aby si neprotiřečila.

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 15:08)

To je nejaky divny pristup k zivotu, zadat si sex s nekym, vuci kteremu mam diky jeho pohlavi asi jen vyhrady? Vyresit problem partnerskeho souziti tim, ze jej plne odmitnu a na sexualnich setkanich resit jen naklady s tim spojene?

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 14:08)

1. Evelyn jasne psala, ze chce chlapa jen na sex.2. Nenamlouvejte dvacitkam, ze se jejich libido samo od sebe s vekem kdovi jak zvysi.3. Jeste jsem nevidel tricitku - zejmena po detech (a ani jinou zenu), co by to chtela trikrat denne.

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 14:08)

Co je to za logiku, ze budes oznacovana za lehkou devu, kdyz budes rada za pozornosti, ktere spise ke vztahu nez k sexu patri?

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 14:08)

Jako, ze se matky zuby nehty derou o sve deti pri rozvodu jen proto, aby tomu neco zleho nerekli lidi? Tak jsi to myslela?

honza2 (Út, 2. 8. 2005 - 14:08)

Mozna (sobe) i nam jen namlouvas, ze ti sex chybi, ve skutecnosti, pri tvem veku (bez urazek, jen primerene tvrde tvemu vyjadrovani), ti chybi spise manzel pro rodinu a deti. Klasika - chytit chlapa na sex, a pak jen aby cely zivot fungoval - bez sexu.

tomash (Út, 26. 7. 2005 - 09:07)

ahojki, určitě by jsme si mohli vzájemně vypomoci :))) 35/180/76

katae (Po, 25. 7. 2005 - 09:07)

Evelynko, chápu, jak to myslíš, svým způsobem jsi dost osamělá. Nechceš slevovat nic ze svých zásad a "dát se" někomu, kdo si Tě nezaslouží. Svoji cenu znáš.Chápu, ale i lidi, kteří Ti oponují. Ti už jsou asi trošku dál.Pokud nepoznáš ten pocit, že jsi naprosto ztracená, když se podíváš muži do očí, pak jsou stejně všechna slova zbytečná. A pokud ten pocit poznáš, tak Ti bude úplně všechno na světě jedno a nebude záležet ani na tom, jaký ten muž je a ani na tom jaká jsi Ty a už úplně ze všeho nejmíň na Tvých zásadách, na věku a podobných omezujících nesmyslech.(reaguju na Tvé předchozí příspěvky, předpokládám, že ten poslední psal zas ten úchyl, co zneužívá i moji přezdívku)

Evelynka (Po, 25. 7. 2005 - 09:07)

Co blázníš, zvědavče, takový čurák se ještě nenašel.

zvedavec (Po, 25. 7. 2005 - 09:07)

Tak co Evelynko uz sis vrzla?

Bibi (Ne, 24. 7. 2005 - 21:07)

tak jsem tu dlouho nebyla a bylo zakímavé si pročíst příspěvky... Evelynko jestli mohu přidat názor starší ženy asi velmi blízkého smýšlení (to pro ty, kteří by tady blábolili o používání jiného nicku). Já jsem se lety propracovala k tomu, že se prostě musím smířit s tím, že jsem "jiná" něž většina populace. Dokonce jsou na to i různé sociologicko-statistické názory či teorie. Prostě na většinu lidí působí reklamy, žijí Superstar a podobně, já to nevnímám... Já se ráda vzdělávám, baví mě učit se, spoustu lidí kolem mě to nebere. Zdůrazňuji, že netvrdím, že jsem lepší, jsem prostě JINÁ. A mimo jiné jsem jiná i v partnerských vztazích. Nerozumím jim, beru je tak jak je život přináší a po vššch zkušenostech jsem prostě radši sama. Ale nehodlám rezignovat na sex, když se mi líbí a dokážu si ho pořádně užít. Stejně jako nerezignuji na sport, když mě baví. Ale k tomu sportu mám kamarády, k sexu potřebuji chlapa, který by mi byl blízký. A tak jsak jsme dospěla k obecné "jinakosti", funguje to i tady. To co vyhovuje spoutě lidí, mě prostě nestačí. Stejně jako tobě. A lidé jako lovec jsou prostě v té spoustě, která to nemůže ani pochopit. Chápu to, chápu i to, že se cítí poníženě a neumí nic než kopat... chudák ještě nepochopil, že diskuze je i o toleranci. Je dost těžké s tou "jinakostí" žít, ale když to člověk pochopí a akceptuje má život svou šťávu. Ono je vůbec strašně důležité být vyrovnán sám se sebou. A ještě pro ty co nechápou - i pro mě je tato diskuze velmi zajímavá. Jednak jsem se dozvěděla, že existují i další podobně smýšlející ženy, jednak jsem se dozvěděla názory jiných lidí na tento problém.

lovec-amatér (So, 23. 7. 2005 - 22:07)

Já ti rozumím, ale nic jako objektivní pohled bez subjektivity nemůže už u principu existovat :)Potkal jsem hodně takových jako Evelýnka, bohužel, a potkal jsem taky pár těch slušných, těch bylo o dost méně, bohužel :) Nedělám z té horší většiny závěr, že jsou špatné všechny, jako to činí Evelýnka, ani meodsuzuju a priori některé věkové skupiny jako ona.Sex, nebo partnerský vztah, může být skvělý s někým o 20 let starším nebo mladším, a taky může být mizerný s někým narozeným ve stejný den.

Reklama

Přidat komentář