Reklama

Jsem nadržená a nemám chlapa

Pavel (Út, 10. 2. 2015 - 00:02)

Nevztekej se. Pavel psal, že...Ale houby, standartní cena takové holky dnes je 700-1000 Kč za půl hodiny, myslím tím priváty. Nikoliv bordely, kde ta cena sice nemusí být větší, ale útraty vedle bývají astronomické.
Mladým se vyhýbám z důvodu, že jsou často nezkušené, namyšlené popř. oboje aj. Já si vybírám většinou ženy mezi 30-40 lety. Ženu kolem 50 lze získat i za 500 Kč, ovšem ta už je na mě moc stará. Ty holky alespoň některé jsou velice hezké, třeba u mě na pracovišti takové ženy nejsou a to tam jsou i dvacetileté kolegyně.

Pavel (Út, 10. 2. 2015 - 00:02)

Nám nezbude,než to zase všecko znárodnit včetně ženskejch,těch specielně,toje pravý důvod každé revoluce,nouze o ženský.

Pavel (Út, 10. 2. 2015 - 00:02)

Dneska je taková nouze sex v kapitalismu,že cizinci jsou ochotni vysázet tisíce ouze když uvidí mladou nahou ženskou vulvu.

Sardus (Út, 10. 2. 2015 - 00:02)

Od 5.12.2004 do dnešního...Nevěřím tak úplně,že by takhle uvažující přitalžlivá žena bez koplexů a zábran neměla tak dlouho chlapa,když si je vědoma o co jde a kolik jí je...
Není už v nejlepší sportovní formě,když těhotenství vyžaduje tak trochu být v špičkové sportovní formě.
Pokud b yjí šlo pouze o sex,a neměla třetí ucho,nebo ostruhu na patě,pak nevidím důvod,proč by si měla odpírat sex třeba s 45letým,vždyť každý chlap je šukézní,pokud vládne a znám řadu 45cátníků,co mají kndici lepšé než někteří 30cátnící.
Problém bude asi někde jinde.

jan (Po, 9. 2. 2015 - 23:02)

Tak ty myslis, ze studentky...a kolik taková čubka stojí?,k čemu je cizí jazyk?,že mrdá za eura aby jí cizáci rozuměli?...

Radka (Po, 9. 2. 2015 - 22:02)

Počítám, že za ty peníze...Tak ty myslis, ze studentky jsou lacine? Mozna nejaka mene atraktivni a ve financni tisni, ale hezke studentky, ktere umi cizi jazyky jsou nejdrazsi a nejzadanejsi call girls v republice.

Irena Krupičkov (Po, 9. 2. 2015 - 16:02)

Ireno Krupičková z Lamačovy ulice na Barrandově , proč nemáš 10 let sex? Nikdo tě nechce , jakto? Ráda by sis vrzla , ale nemůžeš nikoho sehnat co? .......proč si z tebe v práci lidi dělaj srandu,že seš cvok? :))))Ireno Krupičková z Barrandova ?

Honza (Po, 9. 2. 2015 - 14:02)

dá si na jazyk šprcku :DDNebo zakrejt buchtu igelit'ákem a pak lízat.

Honza (Ne, 8. 2. 2015 - 23:02)

Bohužel, nevěrná...No já se teda nechránim.

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 23:02)

děvce lízat pindu? Tak do...Bohužel, nevěrná manželka, přítelkyně nebo milenka je mnohem nebezpečnější než prostitutka, neboť u té prostitutky si je člověk toho rizika vědom a chrání se. Zatímco nechráněný sex s nevěrnou manželkou může být nebezpečný a kdo si jak zajistí, že j manželka věrná.

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 22:02)

Pavle, budu upřímná, ok?...Jsem tedy rozvedený jen jednou, ovšem ve výsledku to je jedno. Vždy to je vina obou stran, dá se jen vždy říct, kdo má tu vinu větší a kdo menší.
Jak jsem řekl níže, orál běžně i bez ochrany, včetně 69, klasika s ochranou. A některé i líbají a vášnivě. Anál a piss nevím, neboť to nejsou moje oblíbené praktiky, tedy jsem se po nich nikdy nežádal. Ovšem kdyby to žena chtěla, vyhověl bych jí, ale proč bych za neoblíbené praktiky platil a žádal je.
Navíc to jsou ještě hodné holky, alespoň některé, se kterými si mohu popovídat.

osamělá (Ne, 8. 2. 2015 - 22:02)

no teda většina příspěvků, co tu přibyly, mě spíš vyděsila. Netušila jsem, že můžou mít chlapi takové nápady. Vydržovat si studenta - to jako myslíte vážně?!!! Neznám lepší způsob, jak si připadat jako totální ubožačka a zoufalkyně. Tohle ve svém věku a při svém vzhledu opravdu nemám zapotřebí. Navíc zas tak finančně za vodou nejsem, to ty peníze použiju na užitečnější věci. Celkově souhlasím se všemi názory 42ky. Nevím, proč si všichni chlapi myslí, že ženské jsou všechny kurvy, které chtějí jen peníze na vlastní luxus a zabezpečit svoje haranty. Je jich jistě dost, ale vaše chyba, že je včas neprokouknete. Proč teda nežijete sami a nechodíte jen za prostitutkama? Je spousta hodných, prima ženských, kterým nejde jen o peníze, netvrďte mi, že jste nikdy takovou nepotkali. Jo, ale jestli nesportuje, tak to je povl ženská, to nebrat, jasně :o)

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 22:02)

A co všechno mužeš s tou...jak s kterou, ale s těmi dobrými kouření klidně i bez šprcky včetně polohy 69, píchání sice se šprckou, ale jdou ochotně a bez řečí do jakékoliv polohy, co chci.

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 21:02)

Já jen, že hodně žen...No tomu věřím, problém je, že ty ženy rozhodně nebudou chtít, abych zrovna já jim s tím pomohl.

Honza (Ne, 8. 2. 2015 - 21:02)

Bohužel, tak to nefunguje. U...A co všechno mužeš s tou prostitutkou vyvádět za 700 - 900 Kč na půl hodiny? Jaký praktiky?

Neni to náhodou jenom kouření ptáka se šprckou a píchání do kundy se šprckou?

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 21:02)

Máš hodně jednostranný...Spokojený ani zdaleka nejsem, jen přežívám. Čtyřicítka si určitě najde někoho jiného než mě nebo zůstane raději sama. Její názor tudíž nemá pro mě žádný efekt.

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 21:02)

Kdybych se rozvedla a měla v...Bohužel, tak to nefunguje. U mě je problém, že ty děti mám 4, se 2 ženama. Obě mě nadávají, že té druhé platím moc peněz. byl jsem odsunut do chatové oblasti na periférii města, protože normální bydlení bych neutáhnul. Moje situace je taková, že pro vážné seznámení jsem naprosto nepřijatelný bez jakékoliv naděje na zlepšení (spíš se vše bude jen zhoršovat). Styk s dětmi mám nepravidelný (podle toho, se kterou ženou mám momentálně lepší vztah).
Zbývají ženy v kategorii flirt. Zde také mám smůlu, protože výška 175 cm a penis 15 cm takovým ženám rozhodně nestačí. Jiné zas chtějí hory peněz, třeba 2000 za jednu schůzku. Třeba jedna studentka to chtěla na první schůzce, tak jsem jí to dal, ale jelikož s ní byl sex hodně mizerný, tak jsem nepokračoval.
Takže zbývá si vydělat jedině na profesionálky, kdy to stojí tak 700-900 Kč na půlhodiny. S některými to stojí za to, je to to nejlepší, co jsem kdy zažil. Bohužel nemám tolik peněz, abych si to mohl dovolit často. do budoucna to vidím beznadějně, zlepšení není v dohledu, moje situace už se může pouze zhoršovat.

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 21:02)

Pavle, vždyť žena chce to...To je velice hezké, až na tu praxi, ve které to nefunguje. Já jsem takovou ženu ještě nikdy neviděl. Zvlášť v tom sexu to je vždy špatné. Vždy myslí pouze a jen na sebe na své potřeby a když nebudou chtít sex měsíc nebo dokonce rok, tak mám smůlu. Já naopak bych pro ni udělal vše, co by chtěla. Navíc žena se staví do role nepřítele a odmítáním sexu muže trestají. Při nějakém naléhání udělají takovou scénu, že mě na sex s takovou ženou přejde chuť a raději si sednu k počítači nebo si zajdu jinam. Dobrý sex lze zažít jedině s profesionálkou a ještě ne zdaleka s každou. Ale ony jsou prostě schopny vyjít vstříc mým přáním.

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 19:02)

Ono s těmi dětmi je to...Ano, ale chlapy, které mají děti ve vlastní péči. A těch je velice málo. Muže, který jen platí jiné ženě alimenty, samozřejmě nechtějí!

Pavel (Ne, 8. 2. 2015 - 19:02)

A co vlastně chce chlap?No co by chtěl? Když můžu mluvit za sebe, tak sex takový, jako ho můžu mít s profesionálkou, bez obstrukcí, prudění, scén atp., s tím, že mi žena vyhoví i tehdy, když se jí zrovna nechce a víde mě vstříc i (v rozumných) praktikách, které zrovna nepreferuje. Zkrátka nebude v tom sexu myslet pouze a jen na sebe a své potřeby a bude respektovat, že já mám taky nějaké přání a potřeby. To samé jsem ochoten plnit i já. Za to se budu chovat slušně, přispívat na domácnost, nebudu pít a když tak jen málo a mimo domov, budu se starat o ní a o rodinu. Pokud budu mít toho sexu tolik, kolik potřebuji, nemám nejmenší důvod být takové ženě nevěrný.

Reklama

Přidat komentář