Reklama

Kdo bude prezident ČR?

31.1. (St, 31. 1. 2018 - 10:01)

Mluvíme tady o prezidentovi ČR a co první dáma, která byla, nebo je cfnm?
Má to být žena vzdělaná, úspěšná ,nebo naopak oddaná, pečující...

Jan (St, 31. 1. 2018 - 10:01)

Babiš je trochu jiné kafe....Tak ja bych to tak nehrotil. Treba za proslov v OSN mu plno lidi tleskalo a urcite i v zahranici. Mel tam plno pravd, treba i o odlivu mozku z tech zemi, odkud migranti do Evropy prichazeji - co bude s temi zememi, pokud mladi, silni, chytri odejdou?

D (St, 31. 1. 2018 - 10:01)

Tak on se ted se vsemi...Babiš je trochu jiné kafe. Jeho firmy vyvážejí na Západ, takže nějaké vztahy se Západem on potřebuje. Nicméně i on má k mezinárodně respektovanému státníku velmi daleko, a jistě nedokáže nic změnit na tom, jakou mezinárodní ostudu pro Česko představuje - a nadále bude představovat - Miloš Zeman.

Jan (St, 31. 1. 2018 - 09:01)

: Respektování vítězů...Tak on se ted se vsemi moznymi prezidenty a premiery bavi nas premier Babis. Staci se podivat na jeho posledni hlaseni, co za minuly tyden stihl, s kym dal kafe, za kym zaletel, koho vzal do Cech na veceri...:)

luci (St, 31. 1. 2018 - 09:01)

Trochu je mi Z. líto

Tak...S tím,že nějakému státníkovi v jakékoliv státní,nebo mezinárodní instituci tleskaly bych neargumentovala.Tleskaly by každému,kdo bude říkat to, co chtějí slyšet.U Zemana je to ještě umocněno tím,že nepředčítá z papíru co mu někdo sesmolil,ale mluví spatra a nepotřebuje tlumočníka.Je to prostě rétor který umí zapůsobit.Ať už se nám líbí,nebo nelíbí.

S (St, 31. 1. 2018 - 09:01)

: Respektování vítězů...Ruskem špatně, s EU to samé. Jen by někomu něco nakazovali a nařizovali. A najdou se tací, kteří všem lezou do zadnice a souhlasí. Třeba ty

D (St, 31. 1. 2018 - 09:01)

Češi byli dosud zvyklí,...: Respektování vítězů českých voleb totiž na Západě není zdaleka automatické.

Tedy formálně jsou tito vítězové samozřejmě zatím ještě respektováni. Zemanovo znovuzvolení za českého prezidenta je pochopitelně na formální úrovni mezinárodně uznávané. Zeman však není vrcholnými západními politiky uznáván jako odpovídající partner například k oficiální návštěvě. A to zcela oprávněně.

D (St, 31. 1. 2018 - 08:01)

Češi byli dosud zvyklí, že se s jejich vrcholnou politickou reprezentací přední západní politici baví. Zejména Václav Havel měl dveře všude otevřené.

Nyní však, a to zejména s Milošem Zemanem jako prezidentem, přichází na český národ kruté vystřízlivění. Česko není pupkem světa, a není ani tak významné, aby se na Západě bavili s každým, kdo je zvolen na Hrad nebo dosazen do Strakovky.

Chtějí-li proto Češi, aby se na Západě s jejich vrcholnými reprezentatnty někdo bavil, musí mít toto své přání na zřeteli při svých volbách. Respektování vítězů českých voleb totiž na Západě není zdaleka automatické.

A kdo není pro Západ přijatelný, ten je odsouzen k častým návštěvám Ruska, Číny a Střední Asie, a na multilaterálních mezinárodních fórech si mele své rozumově mdlé monology, které tam naprosto nikdo nepovažuje za směrodatné.

Céčko (St, 31. 1. 2018 - 08:01)

A když to neudělá, že to bude jeho sebevražda? Ty jsi ale mimoň!

Ráčej si to Déčko přečíst ještě jednou (než budou příště reagovat), snad pochopěj psanej text ..
A ty "výkřiky do tmy" si nechaj od cesty.

Kuras se nám ne (St, 31. 1. 2018 - 08:01)

http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/3011-migrace-muslimu-do-evropy-je-planovana-akce-byla-domluvena-v-roce-1995-rika-benjamin-kuras

Tak hlavně, že někteří co politiku nesledují (trvale..) tady budou něco vykřikovat o "konspiracích" ...

D (St, 31. 1. 2018 - 07:01)

Bylo by v nejlepším zájmu ČR, kdyby český prezident rozvíjel dobré zahraniční vztahy především s německou kancléřkou Angelou Merkelovou a francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem.

Marné jsou naděje, že tito lidé tam už brzy nebudou, a že Zeman získá jiné spojence. Zeman by jiné spojence nezískal, dokonce i kdyby dvě zmíněné osoby na svých místech brzy nebyly.

D (St, 31. 1. 2018 - 06:01)

: Trump přiletí, takovej sebevrah není .. - ovšem opět - to bys musel sledovat ..

To jako že přiletí do Prahy jen proto, aby si tam mohl popovídat s českým prezidentem nebo premiérem? A když to neudělá, že to bude jeho sebevražda? Ty jsi ale mimoň!

D (St, 31. 1. 2018 - 06:01)

Trochu je mi Z. líto

Tak...a) Kecy se píšou s ypsilonem. "C" je sice měkká souhláska, ale rozhoduje, že se dané slovo skloňuje podle tvrdého vzoru "hrad".

b) Na jakém kongresu řečnil Zeman? V Kongresu USA to určitě nebylo. Tam z našich prezidentů pozvali tak maximálně Havla.

prostě jednoduc (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

A jak známo - "US reálná politika a moc" - to je spíše "Bibi a spol".
(asi též důvod, proč Mylda ještě "nepluje dole Moldau s kávovou lžičkou v hrudi").
Motto: "kdyby fakebook mohl vraždit" ... :-) (tam ty slinty našich "high democratic Zweisteins") :-)

keci v kleci (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

Trochu je mi Z. líto

Tak pokud vím, v Kongresu Zemanovi aplaudovali.. To ani Havla nenapadlo v Kongresu vykřikovat "JÁ JSEM ŽID!"(a hebrejsky..)
I když Moše Z.má nárok.. - viz jeho "kachní" rozpoznávání teroristů v Izr. (myslím, že to řekl na Arafata či tak nějak, nebo jeho nástupce či hnutí).
Navíc i když "US" za "Milošem a tak" asi "viditelně zatím nesmí" (bo doma "samej vítač co má moc"(jako v USA..)), tak takovej Bibi se nerozpakuje a na poslední V4 snad promptně dorazil.. :-)
Jestlion Bibi taky "nezeZemanovatěl".. :-)

opatrné připušt (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

Jedině bych bral toho Clintona.. Tam bych věřil, že se s tou Havlovou "chlastací partou" trochu odreagoval, zahrál si U Tygra na ságo a tak..
Jo, to bych připustil, že Clinton byl na Havla zvědavej.. Ovšem asi spíš na tu jeho (mimoňskou) "nepolitickou politiku", prostě "druhej Dalajlama", navíc se splávkem .. :-)

luci (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

Je už dneska parodií sám...To je fakt,když V.K.odejel z Chile,tak tam také postrádali pero a nepodělali se z toho.

typické kafkáre (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

Obama byl na oficiální návštěvě ČR, a před ním i Bush a Clinton. A to neměli v ČR žádné příbuzné.....

evidentně si v politice nic nepochopil. Prostě tihle všichni od ČR něco chtěli nebo potřebovali:
Bush sen. plus Clinton - pád komunismu, zavázat ČR pro NATO
Obama - ač s tím asi osobně nesouhlasil.. - kvůli RADARU. Mimochodem stále ve hře .. Navíc Obamův projev zde byl az "Bush jun. tvrdý" - do bře si tam pamatuju klíčové zdělení - "kdo nejde s námi, toho zničíme".Překvapilo mě,jak byl (socialista) Obama tvrdý.. asi musel - sponzoři, že ..

Jo, a juniora.. Bush jun. Uz si nepamatuju,zda byl zde.. ale jasné shánění spojenců pro své "demokratické" výboje.

Ad Trump - Trump by sammozřejmě zde už dávno byl, nota bene i v Rusku ..
kdyby - ale pokud nesleduješ dění v USA, tak ti to asi nemá cenu psát neboť to "fáze popření pravdy".

Teď, co je v USA (democratic párty) vnímáno víťezství Zemana jako "vítězství Ruska" už těžko Trump přiletí, takovej sebevrah není .. - ovšem opět - to bys musel sledovat ..

D (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

Ano, s Havlem i...Je už dneska parodií sám na sebe.

Nicméně aspoň taková anglická královna se nad ním jednou slitovala. Řekla si, že když kdysi přežila zloděje příborů N.C., přežije i Zemana.

Ouha (Út, 30. 1. 2018 - 23:01)

Nicméně s Havlem, a tuším...Ano, s Havlem i Klausem

Trochu je mi Z. líto

Reklama

Přidat komentář