Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Aleš (Út, 23. 12. 2008 - 19:12)

Tak jsem se konečně taky zasmál nad touto diskusí. Mě by taky zajímalo jak to Nela mohla takhle roztáhnout?:-)

Silva (Út, 23. 12. 2008 - 18:12)

Neli, jak se ti to podařilo napsat až tak do boku??

Nela (Út, 23. 12. 2008 - 18:12)

Sakra kam se to napsalo??

Nela (Út, 23. 12. 2008 - 18:12)

Zlatíčka moje:-))

Dnes to je náročnější,ale zítra se budeme dívat na pohádky-Alešek na sport:-))-a huštat nohama:-))Vydržat´!!!!!!!!!

ZUZCE,EVIČCE,LUCCE,DÁŠENDĚ,HANCE,RENČI,SILVĚ,DIMUŠCE,PAJCE,ALEŠKOVI,DITUŠCE,DUCHMERY,XXX,JIŘINCE,LENCE,ROMANĚ,JITUŠCE,DARINCE a ostatním čtenářům KRÁSNÉ VÁNOCE A KLID A POHODU :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hanka 1 (Út, 23. 12. 2008 - 18:12)

Zuzko tak já di tu v klidu hraju s betlémem,já jsem stejně praštěná,sbírám je totiž a že už jich mám,papírové ,dřevěné,letos mi přibyl další,tak si prostě hraju,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
a bez hudby tedy nevím,no to by bylo pro mě hodně těžkýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Silva (Út, 23. 12. 2008 - 18:12)

Holky, tak jsem dnes šla do města v 10h jen pro bezlepkový chleba a vrátila jsem se až ve tři. Vzala jsem si do hlavy, že koupím malé ještě nějaké zateplené kalhoty s laclem a obíhala jsem celé město , jak kdyby na tom stál svět. Od nejdražších až po nejlevnější obchody a nic.Na Zelném trhu jsem zakoupila pár větviček jedličky do vázy. Pak jsem ještě šla koupit dárkové balení Lethicinu a vyjela tam na mě děsně hnusná magistra, nakonec se ukázalo, že zbytečně a blbá u toho byla ona.
Jinak vše nachystáno a zítra jen a usmažím ryby. Ale až teď jsem se zastavila.
Kdybych se už do zítřka sem nedostala, tak vám všem přeji krásné prožití Štědrého dne.Vzpomenu si u stromečku na vás všechny, obzvlášt na Ditu, Oli a ostatní, co teď mají problémy.
Je to tak jak psala Lucka, hop a z plného štěstí je člověk někde úplně jinde. Ještě , že to se sestrou tak dopadlo, mohli jste mít "veselé vánoce".
Lei blahopřeji k miminku a jak to dopadlo s tvou panikou, pomohla AD?
Zdravím taky Miss, která se dlouho neozvala, jak válčí v novém bytě.
A jinak klasika-Zuzko, Neli, Pajko,Dáši, Duchmery, EviK,Renčo, Hanko, Aleši, Jitko a vám všem, které jsem nezmínila-pěkné svátky!!!!!!
Silva

zuzka (Út, 23. 12. 2008 - 18:12)

NELO, jsem taky tak strašně utahaná, jen jsem si na chvíli chtěla vorazit, ale začaly se mi zavírat oči - úplně jsem šilhala, jak jsem se je snažila držet otevřený, tak jsem musela vstát jinak bych byla v limbu.

RENO taky ti přeju krásný Vánoce a hodně zdraví a pevné nervy v následujícím roce.¨
MISS tobě taky, užijte si krásně svátky v novém domově)))))))
HANKO, letos jsem ještě hudbu neslyšela - nemáme zapojené cedečko, už několik dní připomínám svým chlapům, vždy jo,jo, udělám a pořád prd))))))

Rena (Út, 23. 12. 2008 - 17:12)

Chci vám popřát krásné svátky,moc moc zdravíčka a jenom vecelé okamžiky života.Mějte se a zdravím Hanču,Pajku,Evinukrk,Zuzku a všechny ostatní,neb jsme na stejné lodi.Moc nepíšu ale občas čtu.Je mi líto Dituš ale zase bude líp,život je prevít a držím ti palečky a obdivuju jak to zvládáš.Dál zdravím Silvu,Nelu a ostatní ani nevím všechna jména. Často píšete a ráda vás čtu.Myslím na vás a přeju vám jen to nej nej,ostatní si koupíme pa pa.

Hanka 1 (Út, 23. 12. 2008 - 17:12)

Ahoj všem
Luci to je dobře,že máš segru jakž takž v pořádku,
jinak já mám náladu v podstatě stále dobrou,ale tady se nějak neventiluju,víš se synem to také sama nechápu a nejen já,nic jsme si neudělali ,ale prostě snacha ho chce jen pro sebe

Miss tobě také štastné a veselé...............
Neli ahoooooooooooooooooooooooj,
tak moje rodinka odpoledne vyrazila na vánoční strom do Prahy ,já dělám salát,štrůdl a jelikož jsem volala se švárou,který má první Vánoce bez Marty a měl s dětma odjet na Moravu za příbuznýma jeho ženy,ale malému píchali ucho,tak to mají obráceně,přijede mu 12lidí sem,tak jsem se ptala máli cukroví,ne,tak že udělámn obr tác a zítra tam dopoledne můj muž zajede ,on steně jezdí 24 ráno do Prahy a malý má rád perník tak peču perníkovou rybu,Marti jsem koupila kytku a svíčku ,aby jí to tam dal k fotce,no je to smutný,hřbitov děs,usmívá se tam ,jen vyjít z fotky,
Luci možná jí tvůj muž také znal,to mě jen tak napadlo,ona zpívala s hudební skup.se Smolíkem ,no ted už je to stejně jedno.Pak mluvím s druhou švagrovou ta brečí,že neví ,jak to letos zvládne bez muže poprvé ach bože,do toho se jí mladí rozvádí,no prostě náročné.
A i přesto si všichni myslí ,jak já jsem v pohodě ,jo navrch ano ,ale uvnitř ani omylem.

Tak já si jdu pustit trochu klidové hudby a basta

Všechny zdravím

Nela (Út, 23. 12. 2008 - 16:12)

Ahoj Dituš!!
Tak jsme se vrátili s pohřbu 87letého souseda.Byl to takový správný bědoušek a posledních 25 dní se ozvala rakovina a šlo to rychle:-(((
Holky dopoledne jsem si šla koupit kozačky,radujíc se,že jsou slevy.Vlezla jsem do obchodu a chyta mě panika z těch lidí kolem,tak jsem oběhla regály načež se mi udělalo mdlo a vystřelila ven bez bot se smrtelným potem na zádech.Fůůůůůůůj!!!!!!!!!Tak asi si je koupím až na Jaro,kdy nemusím mít bundu a šálu:-)))
Těsto na vánočku mi pěkně kyne a příjde kamarádka na kafíčko a tak se těším,jak zase podrbem.
Kobzole a zelenina do salátu uvařeno a těším se na řízky,které nemůže strávit můj otec a každý rok říká:tak už máte těch 40řízků??Vy máte peněz.On rád přehání,protože řízků je 20 a kapr.
Lucko řeč tvojí babičky jsem přednesla rodině a moje mamka si ji opsala,že ji pronese zítra při večeři:-)))
Taky jste tak ospalí,já pořád zívám i po kafi.

Návštěvník (Út, 23. 12. 2008 - 16:12)

Dito - píšeš, že ses snažila to nahučet manželovi do hlavy... to je špatná taktika na chlapa... pokud budeš chlapovi říkat, co má a nemá dělat, tak bude akorát otrávený a dělat to stejně nebude...

Návštěvník (Út, 23. 12. 2008 - 15:12)

Dito - ano, je to o kompromisech, ale zřejmě si každá strana myslí, že ona ten kompromis dělá. Pokud by nezaujatý člověk vyslechl postupně obě strany, mohl by rozhodnout, ale pak by stejně záleželo na vás, jak se zachováte a jestli to budete dodržovat.
Rozumím, že utahaná jsi a že na sex asi ani chuť není, ale pro chlapa je to dost podstatná a zásadní věc. Nevěřím, že by tvůj manžel z Balkánu byl jiný.

Dituša (Út, 23. 12. 2008 - 15:12)

Dáši,to je mizerný,pp se ozvala náznakem,ty to zvládlas a tak bude i nadále,to vím.
mělas toho zas hodně,možná by to chtělo odfrk!!!nezapomen a nežen se ta do všeho,at víš co...a co bylo malé,musím číst pozorněji,co stíhám tak tak-budte zdravé

Dituša (Út, 23. 12. 2008 - 15:12)

Zuzi,nejak to zvládnu:-)učitel musí být i herec.
vařím erteple:-) a vejce
pak sundím kremrole z hlavy
en,nakoupit a mamka se ozvala,že má vyčitky,že mi nepohlídala děti,tak pry prijde navečer si je vzit.-)at mohu zabalit tech pár dárku...kdo má za zadkem pořád prtata,tak ví, že zavřít s eněkam a balit tajně s nimi nemožné jest

ty děsný překlepy jsou vysledkem drcání do mě a do pc-holčičky:-)

J zatáhla žaluzie a máme siestu s kafíčky-caro pije ona:-) a dostala jsem včera coffee svíčku,tak svítíme

zuzka (Út, 23. 12. 2008 - 15:12)

Jo holky jste milé, že posíláte přáníčka, ale mě jich většina nejde otevřít, manžel nějak čistil noťas a od té doby to nejde, fakt nevím, jdou otevřít jen fota...Tak se nezlobte, že nereaguju, většinou nemám na co...

zuzka (Út, 23. 12. 2008 - 15:12)

DiTO hlavně ať ty svátky strávéte v klidu a v /i když jen relativní/pohodě, hlavně kvůli holkám, vždyť ty Vánoce jsou hlavně svátky dětí, tak se pokuste nic neřešit a nepitvat aspoň tyto dny...Bude to těžký, hlavně si u stromku neříkej - a je to naposled...to nikdo neví...ty to určitě zvládneš s gracií)))))

Salát už mám, teď se chystám převlíknout peřiny, pak vyžehlid, vytřít a pak už budu mít vystaráno. Zítra jen polívku a řízky...Zase nakouknu o pauze)))))

Dituša (Út, 23. 12. 2008 - 15:12)

záda?jo,měli jsme rituál,ne sexuální,jen tak, poškrabt si zádíčka navzájem,u tv a tak:-)sranda
relax?s ním nebyla poslední roky řeč-jak a kdy, když byl furt v práci,když ne,lítala jsme kol domácnosti a holek,kdyby právě aspon malinko pomohl,což jsem se snažila mu nahučet jak pubertákovi do hlavy,o to dřív bychom mohli mít čas a sebe.
Další potíž je s dětmi,když se brání zuby nehty nocování u babičky...to je mám nasilím tam cpát?...

Dituša (Út, 23. 12. 2008 - 14:12)

Neznámé:
já tohle na jedné straně sice vše vím,na druhé, kdo není poprvé v situaci -MD,dvě děti,zcela sama od rána do večera,unavený manžel ve dveřích,pak u počítače,volné dny spí do oběda a ještě nám nadává,že děláme naschvál-dle něj-hluk...ano,sex byl oboustranně na jednom z nejposlednějších míst.Ale i na tom se dá -po pořádných ,otevřených rozmluvách a vzáj.kompromisech a dodržení domluvy na ostatních věcech,domluvit.Oba unaveníde co den, děti stále s námi,i v posteli.
Na jedné straně se mu nedivím,na druhé-kdo se ptal-ptá mě,jak mi bylo a je...jemu prostě vadí podle mého pohldu a zážitků s ním snad vše,co se rodiny týče.je
On není naučen ,že i když se člověku kolikráte nechce to či ono,prostě se to udělat musí.nechce s emi věčeně kolem dětí,ale musím ,jak jinak? mají se sami přebalit,uvařit,uklidit,nakrmit...jít,ven,hrát si...
Jsou dvě jediná vychodiska-bud si odfrkne sám a časem mu budem chybět natolik,že se vrátí a nebo ne.V tom případě navrhuje aspon přátelství.Je ně mně ,jak to zvládnu.

Dituša (Út, 23. 12. 2008 - 14:12)

hezké odpol.i když tady lije,,,chtěla jsem jít en s holkama prave po obede,ale sejří tam

M. má názor,at ho má.MOMO, taky,oběma i tak děkuji.M -nejde ani tak o seběvědomí.I on muže má vntřní porblím,depres,i přes to ,co by ted moh se cítit volnější,tím co udělal,tak není...dlouho jsme ho neviděla tak zničenýho,což neznamená,že ho omlouvám za to,co udělal.Jen se dovdu vcítit,empatie je mi vlastní-někdy k mému neprospěchu,ale díky za ni do vínku!,jemu ne.To už ode mne ví.
prostě už nechc řeši nic , nějak s emuží dál žít,hlavěn ted přečkat svátky,at njsou jen plné napětí.Doma prý bude,kde by taky byla,když nemá kam s kým.všichni budou u rodin.On ždné svátky neprožívá jinka,než jako nutnost,co kdysi kdosi vymyslel,ale za ot me výhova a způsoby,jaké viděl doma.něco je v genech,něco automaticky okoukané od otce...

Karolino,mam taky dě,ne dvojčata naštěstí.-),ale vono to vyjde nastejno.Taky máme "lehčí" bordelík.
zatím se držím nevzrušovat...i když jisté vzrušení už bych i brala:-))

LEA má mimi??? A čo , chlapec?Moc gratulujem,Lea,fajn,že si štastná.taky jsme si chovala minulý tyden čerstvou holčičku Sofii,lehoučký balíček:-)pod stromek.

Oli,Luci,Zuzi,Neli,Dáši...děkuji a i za to "málo",co mi muže pomoct,dyt je toho víc než dost,vážím si toho.

Jdu pověsti,uspat a smrkat,už mám nudýlku..at to tu nepokapu
Letos neřeším moc dárky ani cukroví,ono vše má svuj duvod a svá pro i proti.

Ditě (Út, 23. 12. 2008 - 14:12)

Dituš - možná jdeš na toho svýho špatně. Vyčítavé sms chlapi vyloženě nesnáší, takže tudy cesta nevede. Možná chyba nastala už po narození druhé dcerky. Možná jste mužem byli dobří přátelé, ale nechyběl mu třeba sex? Pokud chlapovi chybí sex, může být hodně nevrlý a nespokojený... Třeba měl po narození druhého dítěte pocit, že se vše točí jen kolem dětí a domácnosti a na něj už nemáš tolik času. Věnovala ses mu, udělat mu občas masáž zad, napustit vanu, zarelaxovat si jen sami dva - bez dětí... Já tvého muže neznám, ale vím, že hodně chlapů potřebuje mít pocit volnosti, nechtějí být svazováni, takže se vůbec nedivím (ne jemu ale obecně), že vyčítavá smska ho naštvala.

Reklama

Přidat komentář