Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

evakrk (Čt, 25. 12. 2008 - 10:12)

Ahoj z hor.
Venku sněží, už je krásně bílo a umrzlo. Sedím si tu sama, manžel heká buď z přežrání a nebo chytil nějakou střevní chřipajznu a já koukám na chobotničky. Vzpomínám, jak to bylo fajn, když jsme 25. vždycky rok co rok jezdili k našim na vánoce, sešli jsme se tam všichni, rozbalovali jsme dárky a teď tu čučím sama. Všechno hotovo, ani vařit nemusím. Zavedla jsem pak tu tradici doma, ale teď jsou ti pacholci ve světě, tak snad příští rok. Jinak jsem klidná, ale předevčírem a včera, že se finišovalo, do toho návštěvy popřát, tak to bylo neurolový. No jo, není to taková hitparáda, jak jsem si namlouvala.
Silvo, ještě nevíme kam poletíme. Můžem si vybrat. Do roka. Asi v srpnu nějaký řecký ostrov. A nemysli, že ti pacholci jsou bez chyb, to jen taková včerejší slabá chvilka.
A polívka bude za rok, hlavně, že jste v pohodě.
Dito, jak je?
Lenko, co že jsi to dostala? A Káju bych taky ráda viděla na živo. Moc se mě líbí a hlavně je to taková osobnost, nikdy kolem něj nebyly žádný hnusný aféry, má svoji důstojnost.
Mějte všichni krásný den a posílám sníh do nížin.

Silva (Čt, 25. 12. 2008 - 08:12)

Tak konečně chvilka.
Holky, já vás obdivuji, jak prožíváte toho Jéžíška, mě to vůbec nebere.V Brně pršelo, hnusně, vůbec mě to nepřipadlo. Tentokrát jsem musela vynechat hřbitov, jel jen manžel s babkama, protože jsem /naštěstí ráno/ zjistila, že mi zkysla rybí polévka. Vařila jsem ji večer před štěd.dnem, byla výborná, nechala jsem vychladnout a zapoměla v tom frmolu dát do lednice. Tak manžel sháněl na štědrý den vnitřnosti ale po celém Brně ani ploutev ani jediný kapr, věřily byste? Nakonec v Tescu hov,žebírko, takže k večeři hov. polívka, poprve za 34 let , co jsme spolu. Však mi to taky s vyčítkou v hlase naznačil.Stejně nám to ale nešlo do hlavy, že to tak rychle zkyslo, že bych tam v tom kvaltu něco nalila? Nemůžu si to zaboha vybavit.
Jinak babky fajn, atmosféra bezva, jen já jsem padla v 11 h za vlast, obdivuji vás, noční pisálky.
A dnes zase velké chystání na zítra, sejdeme se celá familie.

Dituš, doufám, že holkám nic nenarušilo štědrý večer a zvládli jste to v pohodě, myslela jsem na vás.
Leo, je to bezvadné, že ti AD tak zabrala. Udělala jsi v danné situaci pro sebe i svého Adamka to nejlepší, co jsi udělat mohla.Teď si můžeš prcka užit a věř, že kdyby jsi AD nebrala, bylo by to zcela o něčem jiném.Máš dobré doktory, jak to vyřešili pro tebe dobře s porodem a kojením, docela mě to překvapilo, normálně se na to kašle, zlikvidovali všechny faktory, které by ti mohly ublížit. Nic si nevyčítej, to co jsi udělala, malému víc prospělo, jak matka, na pokraji zhroucení. O tobě ani nemluvím. Tak ať ti malý roste!!
Lenko, co jsi napsala , dobré zpestření. Tušila jsem , že ta malá má Karlíka omotaného.Ale to hodně dcerušek, naše malá taky. Nějaký velký papouch je velkým snem mého muže ale bohužel mu nebude splněn. Četla jsem, že potřebují společnost a my jsme v práci a pak kmitáme nebo něco vyřizujemem, byl by chudák. Stačil ten náš Alexandr.

Eviku, moc ti přeji, že se ti synci tak vyvedli.A kam jsi dostala ten poukaz??

Tak zdravím vás i všechny ostatní, co během noci písli a jdu na další "směnu"
Dívám se z okna, že se nějak objevuje sluníčko, že by se zadřilo a já mohla jít Lucce odpoledne nafotit to Jakubské náměstí??

Lucka (Čt, 25. 12. 2008 - 02:12)

už aby zase přišel Ježíšek :-)
moc hezké to bylo až na ten déšt,co měl být sníh,jak nám slibovali
ted ještě tak půl hodinky budu u stromečku vzpomínat na staré časy..a pak padnu

přeju všem klidný zbytek svátků

Renča (Čt, 25. 12. 2008 - 01:12)

Moc se všem omlouvám,ale nešel mi dnes (včera) jak na potvoru net. Tak opožděně přeji všem krásné a šťastné Vánoce,štěstí,lásku,pohodu,klídek,zdravíčko.
Renča ze zašněženého Jeseníku.

Lenka (Čt, 25. 12. 2008 - 01:12)

Ahoj všem vespolek:-)
Tak konečně mám klídek, takže Vám chci popřát dodatečně šťastné a veselé vánoční svátky, plno lásky, pohody a spokojenosti.
Mám doma nového mazlíka- od Ježíška:-) Aratingu (nebo arapindu, která zatím nepindá, ale docela slušně řve:-)
Snad budu mít zítra víc času přelouskat co jste stačili napsat, te´d už pádím do peří. Mějte se moooc hezky a zase někdy ahoooj.
Lucko, manžel s Bydžovskou dobrý:-) Ona je správný éro, nakupovala u nás se synem věci pro kočku. A minulý týden jsem si podebatila se zlatým slavíkem(byla jsem celkem překvapená, že je menší než já)o ptácích. Byl tam s celou rodinkou a ta malá ho má slušně omotanýho kolem prstu:-)

Dituša (Čt, 25. 12. 2008 - 00:12)

Evi,ukaplo,jdu zkusit spat,mam ucpany nos

evakrk (Čt, 25. 12. 2008 - 00:12)

Tak co, milí panikáři, přežili jste ? Já jo. Nebylo to to pravý ořechový, celej den lehká klepatůra, ale když už bylo po večeři a věděla jsem, že už není všechno jen na mě, že i když se občas zamotám, nikdo si ničeho nevšimne, tak ze mě všechno spadlo. Dokonce jsme odpoledne absolvovali ještě jednou zapálit svíčku našim nejmilejším, protože synek to cití stejně jako já. Někdo třeba řekne, zapal jim svíčku doma u fotky, ale to mě nepřijde ono a teprve tam vím, že jsme zas s nima,
No pak jsme se přež.... u večeře.Teda já střídmě, ale chlapci, jo těm chutnalo. A pak dárky. U mě velká spokojenost, zimní kabátek, krapet zázraků na ksichtík ve snaze mě omladit.Knihy pro všechny a ode všech. Chlapcům termo prádlo, trika a vrchol večera byl od synka poukaz na dovolenou. Ještě, že jsem ho měla tak mladá a byly tam silný kvalitní geny. Samozřejmě moje. Jo jo, povedl se mě. Druhej chlapeček taky, jen je bohužel za mořem. A dárečky máme od nich na cestě, tak já se ještě můžu těšit. A skorosnacha taky do rodiny. Ale už jsme zas sami. Manžel odpadl před chvíli a já vyplazím ty schody za ním.
Tak se pěkně prochrupte do svátečního dne.
Co vy tam na Moravě, měli jste klidný večer? Bez slzí a smutku?

Nela (St, 24. 12. 2008 - 22:12)

Tak ahoj všichni.
Jak proběhla nadílka?U nás měl největší radost pes.Mia dostala velký uzel na hraní a pískací jablko,ale jak zareagovala,to jste měli vidět:-))Lítala kolem stromku chvíli s uzlem chvíli s jablkem a knučela a kvičela.Potom sledovala rozbalení každého dárku,očichala ho a celá se tetelila radostí.Jako malé dítě!!!Škoda,že nemáme kameru,to stálo za natočení.
Tak vám přeji zbytek Štědrého večera a zítra ahoj:-))

Miss (St, 24. 12. 2008 - 22:12)

Lea - chcela som napisat, ze kedy sa narodil, nie kao sa vola :))) to uz viem Adamko.

Miss (St, 24. 12. 2008 - 22:12)

Krasny stedrý vecer vsetkym :)

Vidim, ze sa ozvala Evicka, ako sa mavas? vobec nepises o sebe :( mas tak vela prace? a co pocity? ako pp, alebo ne pp? to by bolo lepsie :)

Dita - cav, no ako darceky rozdane?poslala som Ti nejake foto, Samko sa fotit nechcel tak sa na niektorých fotkach hadze ako zurivá ryba :))To ma mrzi, ze Julia ma zase teplotu, doprcic s tými chorobami, ze sa ich vsetko chyti co prejde okolo a este na Vianoce :( Inak ja dnes ukazkovy pp vecer :((( som z toho smutna, lebo som sa velmi tesila na dnesny den, cel yden som pratala ko diva, mozno aj tou nevyspatou sli sme okolo 2hej, ale zrazu slabost a taka ta tahava slabost, tahava bolest od srdca, tazke dychanie, nevolnost, myslienky na infarkt, sanitku, vobec som sa nevedela na nic sustredit :(( trvalo to dost dlho asi 3 hodiny :( a ked ma presla ta bolest uvolnilo sa aj dychanie aj vsetko...teraz ako pp mi to nepripadalo ja neviem :(

Lea - gratulujem k syncekovi a ako sa vola? to Ti vazne urobili cisarsky len kvoli pp? ja myslim, ze by si to zvladla aj bez :) apson u mna panika vplyv na to nemala, no ale uz to mas za sebou a to je hlavne, v xcom je maly drazdivy? stale beries lieky? z nekojenia si nic nerob, ja som kojila necele 3 mesiace, mlieko mi odislo.

Pekný vecer vsetkym!!!!!!!!!!!!!

Darča (St, 24. 12. 2008 - 21:12)

Zachytit do dlaně sněhovou vločku,
z kuchyně vůně od kapra po vánočku,
a starý zvoneček lehounce zašlý,
balíčky svázané stříbrnou mašlí,
na kamnech purpura a v ruce part Tiché noci
- takovou pohodu přeji všem o Vánocích.
Až ze třpytu stromku a ze záře svíček
s pastýři sklánět se budete u jesliček,
ať Gloria tmou světa zní,
do nového roku, do všech jeho dní...

Holky, sice pozdě, ale přece - přeju všem krásný (ještě snad probíhající) štědrovečerní večer :) a hodně radostí rozzářených oček :)

Dituš, drž se! A vůbec všichni, mějte se moc fajn a moc krásně a pohodově.

Nela (St, 24. 12. 2008 - 16:12)

Tak co bando už finišujete??
Doufám,že jste se postili,ebo neuvidíte ZLATÉ PRASÁTKO!!!!!!!!!
Já si dám přípitek a uvidím i zlatého slona!!
Tak si to užijte a pak zase písnu:-))

Eva R. (St, 24. 12. 2008 - 16:12)

Jojojo!!!!!!!!!!!!!
Zdravím všechny panikáře!!!!
Bože, bejvávaly časy, kdy sem tu s vámi snídala, vobědvala, večeřela... a i v noci sem chodila mlsat.... pamětníci vědí...
Přeju všem klidné Vánoce bez panik - to je asi to NEJ, co si tu můžeme přát :-))
Zamačkávám slzu při vzpomínce na tenhle chat, páč mi vrátil Život.
Jsem šťastná, že furt funguje, že Panikáři všech zemí se furt spojujou. Tohle, tohle tady - to je ten nejlepší psychiatr!!!
Nebudu jmenovat, bych na někoho nezapomněla - ale jsem s Vámi všemi, i když sem nechodím, považuju za svoji rodinu jedině tu panikářskou!!! Ta mě zvedla z pekla panik a vždycky, když se na mě sápe, jste se mnou a cítím se líp! Škoda slov - pořád jsem zkrátka s vámi, i když ne tady... Tady sem taky našla své nejlepší životní přátele. Bolest spojuje jak nic na světě!...
Paniky se staly součástí mýho života a díky Vám sem se s nimi naučila žít.
Jak by řekla Pajka: ne žít, ale kamarádit:-)) Dituša furt básní a mně je ouzko, že nemám čas tu bejt pravidelně s Vámi.
Sem jak duch - s Vámi, i když mě nevidíte:-))))
Vaše stále fobická noční můra od Petřína :-))
P.S.:
Dituško - že Pajky hlásek je pro tebe zatím NEJ dárek od Ježíška? Pak věz, že já sem si svůj NEJ dárek nadělila sama: koukla sem na Vás! :-))))))))))))))))))))))

Dituša (St, 24. 12. 2008 - 14:12)

Volala mi Pajka-zatím nej dárek od Ježíška,má tak milý a mladistvý hlas.

Dituša (St, 24. 12. 2008 - 14:12)

Nelčo,no prý jo,k Vánocům, včera ečer,než se zas naštval,,,an neím proč,porstě neím. Dnes byl od rána do 13 h v čudu,holky čekaly, L má horečky,přišel,objal J a šel naštvaně spát.Připadá mi jak z jiné planety.Prý si mám uvědomit,že je tady pouze kuli holkám:-),přitom kam by šel,zatím by musel do hotelu.měsíc mě připravuje,že nedostanu od něj nic,najendou mi strčí do ruky včera malý notas.jenže u něj nikd yneíš,takže dnes večer je schopný ho sbalit a vzít.Přesně celý jeho otec!
uááá,tak se mám no.A žehlím si tu potmě se síčkou,juli kouká na pohádky,já s ní.L spí a ex taky.
Dám si asi na ex taky..

NECHT SVÍTÍ VÁM VŠEM DUŠIČKY,
JAK ELEKTRICKÉ SVÍČIČKY.
AT NEZASKOČÍ RYBKY KŮSTKA
AT RADOST Z DÁRKU VE VÁS VZRŮSTÁ
JEŽÍŠEK ALPOU MAŽE SVALY
BY ROZDAL HODNÝM SOJE DARY.

PA VESPOLEK

zuzka (St, 24. 12. 2008 - 13:12)

Ahoj všem přeju krásný Vánoce, ať jste spokojení a šťastní, aspoň v rámci možností....

Aleš (St, 24. 12. 2008 - 13:12)

Já jsem taky sobec...Těší mě! Ale tady se člověk dozví spoustu zajímavých věcí! Já například patřím k poddruhu srabů. To mě už těší méně.
Není pravda, že na nikoho jiného zde nereaguješ, to si tak neber, ale je pravda, že jsi moje nejoblíbenější dopisovatelka:-)

Jitka B. (St, 24. 12. 2008 - 13:12)

Aleši - to jsem celá já. Něco nakousnu, ty jsi fialový, pak jsem taky sobec a kromě tebe mě tady nikdo nezajímá...

Verča (St, 24. 12. 2008 - 12:12)

Ahoj,poslední dny jsem stíhala jen přečíst,ale nepřispívala jsem,takže ted Vám všem přeji krásné a klidné Vánoce, strávené s těmi nejbližšími.

Dimuska (St, 24. 12. 2008 - 12:12)

Neli - mela to byt Sunny, ale kdyz jsem ji uvidela, to jmeno se k ni nehodilo a chtelo to neco vznesenejsiho :)

VSEM VAM PREJI KRASNE A KLIDNE PROZITI VANOCNICH SVATKU A BOHATOU NADILKU! :)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Reklama

Přidat komentář