Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

Hanka 1 (Ne, 28. 12. 2008 - 21:12)

A jejda tady se nakupuje,no je fakt,že dnes před každým obchodem aut více než před svátky,ještě,že mě tohle vůbec nebere.
Tak knížky,vetešnictví,květinářství to ano.
Ale jinak ne,nejsem asi ta správná ženská,mám pár oblíbených obchůdků na oblečení ,kde vždy koupím co chci,ale zajímavé je,že mě to nebavilo ani jako mladou holku,já jsem mooooooooooc šila.
Momo ,,,,,,,,ne vnoučata vídat nesmíme,malé bude 6,kloučkovi 3,viděli jsme malou asi 5x,kloučka2x,naposledy před rokem 15minut.

Hanka 1 (Ne, 28. 12. 2008 - 21:12)

Lucipero.........nechápeš mě?že to takhle nechávám,ale já už nevím co mám dělat,aby to bylo jinak...................................
Syn se oženil skoro před 6a půl lety,proti jeho ženě nikdo nikdy neřekl nic,svatba proběhla tak,že jsme jí zařizovali manžel a já.Já a moje starší dcera jsme s ní byly vybírat svat.šaty,myslím,že problém je zcela jinde.Ona má rozvedené rodiče,mámu nenáviděla,vzájemné facky byly na denním pořádku,uznávala pouze tátu,na svatbě její mamka nebyla odjela s manželem k moři.Chtěla na ně k svatbě dát přepsat svůj bývalý barák,a oni to odmítli.Svatba v pohodě.Táta fajn chlap,ale v momentě ,kdy si našel paní se 2dětma špatně.Snacha chodila mnoho let s klukem,pak se rozešli a našla si mého synka na inzerát a za asi 5 měsíců byla svatba.Chtěla se vdávat a mít děti.Syn byl také po vážné známosti dost zhrzený.A tak bydleli v našem bytě v Praze ,ale chtěli na venkov,tak jsme jim pomohli sehnat domek pár km od nás.Manžel je stavař ,chtěl jim pomoci odmítli.S její maminkou nemluvili oba vůbec,až se nabodla na hrábě a v nemocnici s ní začali mluvit.Pak se narodila vnučka,byla jsem v sedmém nebi,do roka to jakž takž šlo,a pak snacha řekla,že stačí,aby babička s dědou viděli vnoučata jednou za půl roku a ne 2x za měsíc.No to byl šok,ale co se dalo dělat,a tak nás postupně odřízli uplně,nejen nás,všechno příbuzenstvo ze strany mého syna.Se všema se přestali stýkat,s mojí sestrou,bratrem,rodičema,sestřenkama.A když jsem si to chtěla vyříkat,jediná odpověd byla,že se s nikým z naší strany stýkat nechtějí a nebudou,na náš dotaz proč,byla odpověd,nemáme potřebu.Chtěli jsme tedy vídat vnoučata,ne,prý mají jednu babičku a dědy z druhé strany.
Lucko pokoušeli jsme se tolikrát,to si neumíš představit,prostě marně.Několikrát jsme vůbec nebyli puštěni domů,párkrát vyhozeni od vrat,až jednou můj muž řekl a dost.Ale já stále myslela,že to půjde.Prostě nepůjde.Chci jen,aby byli alespon zdraví a štastní,a také jsem to probrala s psychologem.Nemáme dělat už vůbec nic.Oba vědí,že miluju děti a ,že mě to vadí.Ale nedá se nic dělat.Víš máme celkem velkou rodinu.A všechny děti s námi vychází bez problémů a naopak,ani oni nechápou co se stalo a proč se s nimi nestýkají.Ale prostě ,kde neni dobrá vůle,nic nesvedeš.Nežij v iluzi,že bys to tak nenechala,nechala,ono by ti totiž nic jiného nezbylo.Ani mě ve snu nenapadlo,že mě tohle může potkat.Ale nebudu už řešit nic,ani nic dělat.S tátou snachy jsme v pohodě voláme si,nechápe.Maminku jsem v životě neviděla ,nemám na ní ani kontakt a mám zakázáno se s ní kontaktovat.Tak to je.
ČLOVĚKA OBČAS POTKAJÍ VĚCI,KTERÉ NEČEKÁ.
Miss černovlasá?Já mám fota krásné blondýnky

Luc (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

Tak já například nosím jedny svoje kožený milovaný boty 10 let :-),samozřejmě kromě jinejch ale nákupy mám moc ráda a ten pocit,že bych si něco mohla koupit,kdybych to potřebovala :-) mě uspokojuje !!

Dášenda (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

NELO,správně, nákupy musí být:))je to naše ženská úchylnost,teda alespoň většiny žen :))

Luc (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

Neluš hoopni sem k nám .. až 90 procent..no přesně ukazují obchodníci těma slevama pravou cenu zboooží :-))

Nela (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

Taky se chystám do obchodu na kozačky a doufám,že budou slevy:-))Možná i roláček???

Dášenda (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

Já myslím Lucko,že se určitě setkáme,jsem v Praze víc než často:)
jo ruch velkoměsta miluju stejně jako ty :))
jsem takový pozorovatel:))

Luc (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

Ahoj Dášendo,taky jsem už vyrazila do povánočních obchodů..je to už jiné bez toho shonu ale i ten mi nevadí...a tobě myslím taky ne :-)
snad se s tebou letos setkáme,těším se..

Dášenda (Ne, 28. 12. 2008 - 20:12)

Pajko,hezký příspěvek:))moc krásně i prožila svátky!!

SILVI,máš krásnou rodinu,malá vnučka je celý tvůj syn,snacha je taky moc hezká,vy s manželem jste velcí sympaťáci!!Děkuju moc i za kráné fota Brna,strašně ráda i prohlížím fotky:))

AHOJ LUCI A ZUZKO.
Byli jsme celý den po známých a nakonec jme e tavěli v nějakých obchodech v Pze a koupili jsme si ještě dárek do domečku, nový jídelní stůl se židlemi,tak mám radost:))

Lucipera (Ne, 28. 12. 2008 - 19:12)

Hanko ty mi připadáš poslední dobou uvolněnější,jakoby víc v pohodě a mnohem zajímavějc píšeš :-)
přemýšlím nad tím, co by to se mnou udělalo,kdybych způsobem jako ty vlastně přišla o syna ???
momentálně si to představit neumím ale v životě se může stát ledacos...
jen ti napíšu story co znám od našich zn ámých,léta jsme se jako rodiny stýkali....byli to spíš přátelé našich rodičů a měli syna,který se podobným způsobem odtáhl od vlastní rodiny..
ta jeho máma byla nejlepší přítelkyně mojí maminky od dětství,no a tím nezájmem svého syna šíleně trpěla,byla zoufalá i snad částečně z toho později nemocná,vše se svádělo na Zdenu,nevěstu,co vím trvalo to asi 20 let, potom ta jeho maminka zemřela..po její smrti se syn i nevěsta začli opět se zbývající rodinou stýkat a byli úpně v pohodě.. no, vylezlo na povrch,že máma toho Oty prostě tu skutečnost,že on se oženil nezvládla,byla na něm až psych.závislá,protože si sama nerozuměla vůbec se svým manželem,na nevěstě hledala jen to nejhorší a všude po celém městě jí šíleně pomlouvala(štětka atd.),chtěla je prostě rozeštvat..Ota se to samozřejmě dozvěděl a ze dne na den skoncoval s celou svou rodinou..
Hanko,tím samozřejmě nechci říct,že se něco podobného děje u vás!!! Jenom jak se věci mají někdy úplně jinak než vypadají,všichni celá rodina včetně nás tady v Praze,co jsme je znali jsme pořád tu jeho maminku litovali a dávali jsme mu dokonce za vinu,že tak předčasně zemřela a hrozně jsme ho odsuzovali ...no...

víš Hani,ten kluk tě má určitě rád a moc,tam je nějaký podivný problém,jak píše Momo,snažila bych se s ním promluvit...a nechápu tě,že vydržíš to takhle nechat,vždyt jde taky o vnoučata,která o tebe,Naty a ostatní přicházejí ????
všechno je v životě nenávratné....

Pajka (Ne, 28. 12. 2008 - 18:12)

Dnes t beru na etapy, jdu zkontrolovat mailíky.

Momo, ano do Piešťan.

Lucko, pochopilas velice dobře, o čem jsem psala... Narozeniny mám uloženy v hlavě a v mobilu, na úmrtí v mobilu není šuplík, v hlavě však ano.

Jitko, Ty by sis měla taky zajít na kurneval a rozšoupnout se, možná i s Alešem :-)

Jitka B. (Ne, 28. 12. 2008 - 18:12)

Nelo - s tím smíchem jsem na tom stejně. K Vánocům jsem si nadělila několik DVD. Mimo jiné i Pan tělocvikář. Je to komedie a zjistila jsem, jak málo stačí k tomu, abych dostala záchvat smíchu. Místo karnevalu tam pořádají kurneval:-) Pokaždé, když to v tom filmu řeknou, tak se musím smát.

Nela (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Lucko,co jiného nám taky zbývá:-))
Raději se směju,než pofnukávám a někdy mi doma nadávají,že jsem praštěná a řehtám se každé blbosti v TV.

Luc (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Nelo, i přes to,že jsi asi měla špatný rok,zníš optimisticky a vesele a vůbec musí s tebou být lidem dobře...
a sítovku mám taky schovanou po babičce na chalupě a nikdo na ní nesmí sáhnout...

momo (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Hanka1,
to co pises o synovi, je fakt nezvycajne.
Tak ma napadlo, nie je ta tvoja nevesta pod vplyvom nejakej sekty alebo nie je scientologicka?
A pokial ide o syna, pravdaze tazke je radit, ale ja by som si ho jednoducho podala, medzi styrmi ocami, co to ma vsetko znamenat. Ci to mysli vazne, ked hovori, ze vas nenavidi, a ak ano, aky ma na to dovod.
A vnucata vobec nevidate? Aj oni z toho chudata musia byt zmatene.
A co keby ste zasli za jej rodicmi a porozpravali sa o celej situacii?
Pajka, tak som to predsa poplietla, jednu Evu s druhou. Ale ta Eva Rokytova sem uz asi velmi nechodi, alebo ano?
Mas pravdu, slovenske kupele su dobre, najma Piestany, tam ty asi chodis, vsak?
No Dita, cakame napato na dalsiu kapitolu tejto tvojej zamotanej story.

Nela (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Pajce jsem ještě chtěla napsat k té rybě.Předminulý rok jsem šla na výlov rybníka i s mužem a vzali jsme igelitku jako vždy.Muž si vybral menší ´sele ´a ne kapra a rybář šup do tašky a taška rupla a kapr byl v blátě kousek od vody.Jak se ho snažil chytit,kapr sebou mrskal čím dál víc,až byl celý od bláta a manžel taky.Nakonec ho chytil a jako dvě prasátka jsme došli k autu a kdo myslíš,že mohl za to,že taška praskla?No přece já,protože jsem mu dala špatnou tašku:-))
Nejlepší byly takové sítovky z prováznů,ale zase z nich padala jablka a úzkoprofilové pomeranče,když se protrhnul papírový sáček:-))

Luc (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Silviny fotky zato jsou podle mě vydařené..i z toho nezajímavýho Brna vykouzlila moc pékné snímky..hlavně super světlo a fakt hezky zdokumentovaný město..ještě někdy vlez kvůli mně do Jakubova kostela a vyblejskni to tam,jo?
a co to tam na těch eskalátorech jede za mladou kočku??vzdálenost je milosrdná ale fakt tam vypadáš jako dvacítka...:-)
a malá jde podobou do vaší rodiny,že jo? a miluju fotky se staršíma nebo starýma ženskejma,předpokládám,že je to tam maminka a tchyně, no at jsou jaké jsou vždycky z nich dýchne starost o domov,domácnost a co všechno maj za sebou,jak se celý život snažily držet rodinu,děti,manžela,a nikdy nebyly štastné pokud viděly sebemenší chmury na jejich čele..mají to v očích a ve vráskách
trochu o tom dnes psala i Pajka

Nela (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Luci noční fotky byly s vánoční atmosférou a jak mě tahal pes za vodítko a cvakala jsem zimou zubama tak podle toho vypadají:-))
Polepším se a půjdu to nafotit za dne,ale až v sobotu,nebo neděli.

Luc (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

a tmavovlasá Miss,která je krásná, Samko je už neskutečnej chlapík a bude celá maminka..
strašně se mi líbil ten chaoz kolem toho stromku,nic nearanžujete a prostě fotíte paráda..no krásná rodinka
a kdepak je missočko konec tchyni,vid?strašně to letí,pořád vidím ty tvoje zoufalé příspěvky o tom,jak tě deptá..tak se mějte v tom novém bytečku rádi a krásně..

Nela (Ne, 28. 12. 2008 - 17:12)

Taky si Lucko vedu záznamy do kalendáře o narozeninách,úmrtích,přírůstcích jak lidských tak zvířecích a tento rok je popsaný hlavně,kdy měla mamka infarkt,operaci,kontroly,momonukleoza syna,moje rozjetá psych.a následují samé kontroly,vyšetření,hospilalizace..........
Tak jak si opíšu všechna data,půjdu na dvozek,vezmu sirky a zapálím ten nepříjemný rok 2008.Asi to udělám 1.1.2009.
Nechci se vracet k tomu co bylo ani za nic.
Život nemí jenom procházka růžovým sadem,ale představa,že by takový mohl být je krásná:-)))))))

Reklama

Přidat komentář