Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

6.6.6. (St, 9. 5. 2012 - 23:05)

Tak asi bych zvládla i víc...Martinko i já bych tě rád [email protected]

ZR (St, 9. 5. 2012 - 19:05)

Martinko? Napis mi prosim :(( :*Dě[email protected]

SILONBOY (St, 9. 5. 2012 - 09:05)

Tak asi bych zvládla i víc...Monclerko Martino,rád se Ti představím a zašlu foto. Napiš mi na [email protected]

Martina (Út, 8. 5. 2012 - 10:05)

... myslím, že kluků je tu...Tak asi bych zvládla i víc kluků najednou v lesklých péřovkách - dobrej nápad. Mám černou Monclerku s kapucí a představa, že je postříkaná mrdkou je dost lákavá. Musela bych ale předem vědět, s kým mám tu čest.

x (Ne, 6. 5. 2012 - 23:05)

a proč chceš bejt nahej ?...prostě to tak chci udělat se nahej tak je to lepší lepší vzrušení holka v péřovce a kluk nahej

Gemini (Ne, 6. 5. 2012 - 21:05)

a proč chceš bejt nahej ?...... myslím, že kluků je tu "k dispozici" víc než dost ... :-)

SILONBOY (Pá, 4. 5. 2012 - 10:05)

Vypadat by měla nádherně....Martino, já zase hledám holku pro lesklé silonové dovádění. [email protected]

Péřovkář (Po, 30. 4. 2012 - 21:04)

Nemyslim, ze by to vic a lepe...Vypadat by měla nádherně. Ta starší je tak k donošení někde na stavbu nebo do nějaké autodílny, kde je zima a pod. Má několik zalepených děr a neodstranitelných fleků. Několikrát jsem ji pral, do čistírny jsem to nikdy neriskoval po nepříjemné zkušenosti S Reebook péřovkou. Ono po 6 leteh toho se mnou prožila dost. Nejvíc mě naštvali, a to jsem slušný, s Nuptse II. co je to za splasklou hrůzu?

Martina (Po, 30. 4. 2012 - 18:04)

to taky není špatnýa proč chceš bejt nahej ? Já bych to chtěla dělat s klukem v pěkný lésklý péřovce.

Patapufka (Po, 30. 4. 2012 - 11:04)

Zajímací link pro ty, které zajímá i jiný kus prošívaného oděvu, než kabáty a bundy:http://toastskirts.com/Mohu s klidným svědomím doporučit. Proběhala jsem v tom půlku zimy. A jsou tam k mání i ooobrovské velikosti. :o)))Byla jsem v Torontu a tam jsem to objevila. Skvělý kus do šatníku, viděla jsem, že si to tam kupovali i kluci. Je možno poslat i do Evropy.

k.m. (Po, 30. 4. 2012 - 10:04)

Chci se zeptat na názor....Nemyslim, ze by to vic a lepe hralo. Akorat to bude lepe vypadat. A je skoda rusit starou TNF, radsi ji vycpi perim z jine bundy. Klidne vymenim 2 bundy k vyuziti na pericka za tu nejstarsi TNFku.

k.m. (Po, 30. 4. 2012 - 10:04)

No na stavbu jako pracovni odev, to je pak jasne. Jenze jako nobl obleceni do mesta a spolecnosti, to je pak horsi, kdyz bunda smrdi.Sice je fakt, ze je to obleceni, ktere ma slouzit, jenze je tu problem s nahraditelnosti. Je fajn, ze to vydrzi dost, ale prece - pohne se moda a kde jsme... Kdyby byl rok 2004, kdy byly obchody plne bachratych kulatych bund a trznice jejich kopii, tak budiz. Americke eshopy nastesti maji klasicke siroke bundy do pasu porad, jen v evrope je moda divna.

Péřovkář (Po, 30. 4. 2012 - 08:04)

Chci se zeptat na názor. Mám 3 bundy Nuptse TNF starší verze a dostal jsem nápad, že jednu nejstarší zruším a nechám si jejím peřím vycpat druhou na plnění 1400 - tedy 2 násobek. Přinese to v zimě lepší tepelnou izolaci, nbo je to už moc? Aby to nebylo nějak přecpané a neztrácelo to efekt izolace i když se krásně vyrýsují sekce (bochánky o co mě také jde)? Ty nové Nuptse jsou pěkný hnus.

B (Po, 30. 4. 2012 - 07:04)

No jo, jenze ty nesiji...Já bundu nosím normálně na tričko abych se nemusel tak balit, pokud je větší zima, tak si přes bundu vezmu ještě vestu. Zatím jsem poškození nijak neřešil a dělám v tom normálně vše co je běžné, když máte rodinný domek. Za deště hodím přes hlavu kapuci a s prací končím, až když cítím na těle mokro a fleky od bláta se dají očistit. V bahně se teda neválím. Problém je nebezpečí roztržení, už se mě to také stalo a spravilo se to. V létě vše vyperu a na podzim se jede na novo. Přece nebudu řešit co se stane a nestane, vždyť je to jen oblečení které má sloužit mě a ne já jemu. Nesnáším nošení pracovního oblečení a všelijakých vaťáků - pěkně džíny a péřovku - a je pohoda.

x (Po, 30. 4. 2012 - 00:04)

a proč ne břichem mezi...to taky není špatný

Martina (Ne, 29. 4. 2012 - 19:04)

chtěl bych se udělat...a proč ne břichem mezi nohama. Mě by se třeba líbilo, kdybych se na to mohla i dívat.

x (So, 28. 4. 2012 - 23:04)

chtěl bych se udělat nějaké dívce na bundu stím že bych byl nahej a ona by mi ležela zádama mezi nohama a vrtěla se

Petr II. (Út, 24. 4. 2012 - 12:04)

"Bahňáci" (jak je nazval kolega) mne trošku překvapují svým stylem nakládání s bundami a kombinézami. (Ale - nakonec - jiné možná překvapujeme my všichni). Já mám bahna po krk ještě z dob, kdy jsem se dal ještě na vojně (a potom v civilu jsem pokračoval) na technické potápění: ve vodotěsně uzavřené gumové kombinéze a helmě. Jednou jsem byl při odstraňování nafty, která unikla do jedné vodní nádrže. Viditelnost po hladinou byla nulová, takže všechno bylo možné zjistit jen hmatem. Po vynoření jsem ještě tři čtvrtě hodiny nemohl otevřít ani sklo u helmy, a musel jsem tedy dýchat přes přívod kyslíku, než vyčistili povrch mého obleku a helmy. Venku bylo dost teplo, unvitř třikrát tolik - a bylo to asi poprvé, co jsem se v té "gumové nádheře", která mne vždy strašlivě vzrušovala necítil úplně extra o.k.

Jiří (Po, 16. 4. 2012 - 11:04)

Konecne fajn debata o bundach...Znám firmu Arctik v Praze. Je to asi 5let co jsem u nich byl pro bundu na svého otce. Sice cena byla přijatelná ale zpracování a použité latky na povrch i podšívku mi nepřišli až tak atraktivní. Myslím si že firmy SJ, Millet, Slovakosport a jiné mají lepší.

Jiří (Ne, 15. 4. 2012 - 04:04)

Jiří, máš pravdu, ta cena...Máš pravdu. Není potřeba při rozumných mrazech si pod bundu nic brát, stačí bohatě bunda. Mám ještě jednu černou od firmy Millet, a také nemá chybu, nosím jí v zimě jen v košily a bunda je supér, nikdy mi nebyla v ní zima, a má kapuci na pevno na rozdíl od SJ Spantik. Loni jsem koupil ještě jednu červenou od Condor Beroun, je taky dobrá ale spíž tak do města, akorát že mě jí ušily na míru, a sedí mi líp.

Reklama

Přidat komentář