Reklama

muži s velkými prsy

hehe (Út, 8. 11. 2011 - 22:11)

To neni vada, to je přednost ;-)

Tomáš (Út, 8. 11. 2011 - 22:11)

Lituji muže se zvětšenými prsy, musí to být zřejmě dost utrpení. Ti co se naváží jsou tupci, nebojte jednou se jim to vrátí i s úroky. Možná by bylo dobré reagovat otázkou - co bys dělal na mém místě kdybys měl podobnou vadu.

Jouda (Út, 8. 11. 2011 - 18:11)

Přesně, většinou se vysmívají holky. Kluci to berou docela v klidu, ale s těma holkama je to příšerný. Ukazujou si prstem, ponižují a ještě k tomu přidávají ten upištěnej smích...

Pe (Po, 7. 11. 2011 - 10:11)

Oni ten život nemají jednoduchý ani u nás! Co blbců se do nich naváží, urážejí je nadávají jim do úchylů a podobně.My jsme si to dobrovolně nevybrali a jenom tím trpíme. Jak dokážou být lidé zlí to pochopí jen kdo to zažil na svou kůži. Mohu ze svých zkušeností říct, že nejhorší zkušenosti mám s některými ženami! Ač by to měli spíše chápat. A že se to snažíme ukrýt před lidmi, to snad proto pochopíte.

Vilma (Po, 7. 11. 2011 - 04:11)

Ti kluci z článku jsou rarita a ojedinělí. Ano, jsou vyloženě dívčí a ženská prsa, která jsem u našich kluků a chlapů nikdy neviděla. Ani na netu po vyhledání "gynekomastie". Ano kluci z Do. republiky jso ojedinělí. Mají krásná jedinečná ženská prsa, ale život nemasjí a nebudou mít jednoduchý. Jestli někdo z našich kluků jim můžete konkurovat, tak se ozvěte. [email protected]. Moc měto zajímá.

Pavel (So, 5. 11. 2011 - 21:11)

Toto téma je pro muže, kteří mají zvětšená prsa a kteří musí tento problém řešit. Ne, protože by je to nějak bavilo nebo se tím nějak uspokojovali, ale protože je prostě mají! Pokud zde jiní muži nebo ženy vyjádří svůj názor nebo přispějí radou, tak je to OK. Ovšem blbci, kteří mají jen připitomělé kecy na úrovní IQ houpacího koně, ať jdou do ...

?? (So, 5. 11. 2011 - 10:11)

To by taky tedy měly být úchylačky? Když tak ať se tedy měří stejným metrem!

Pro všechny idi (So, 5. 11. 2011 - 00:11)

Je zajímavé, že se tak rozčilujete nad druhotným ženským znakem, jako jsou zvětšená nebo dokonce ženská prsa u mužů, ale co takhle druhotný mužský znak jako rašící knírek pod nose žen? To vás nechává klidnými? To vás nerozčiluje nad tím se nepozastavíte??

vem (Pá, 4. 11. 2011 - 23:11)

jsou trapní stále a všude.si podprsenku hřbete zvohlej!

Blbci (Pá, 4. 11. 2011 - 23:11)

s prsíčkama jsou tůze...jsou trapní stále a všude.

muži (Pá, 4. 11. 2011 - 22:11)

s prsíčkama jsou tůze TRAPNÍ!!!!!!!!!!!

Pepa (Pá, 4. 11. 2011 - 22:11)

Je to hustý, také si...Je pravda, že podobný příklad jsem u nás nepotkal ani neviděl někde v TV nebo časopise ap., to ovšem nevylučuje, že se u nás taky vyskytují. Vzhledem k lepší lékařské péči je asi pravděpodobnější jejich včasná léčba. Protože mám podobné (výrazně menší než chlapci na videu) problémy, tak si svého okolí víc všímám a je zkutečností, že i u nás existuje relativně dost mužů všech věkových i váhových kategorií, kteří mají o dost větší prsa než většina mužů. Ale tak hezké a vyloženě dívčí prsa jsem neviděl.

?? (Pá, 4. 11. 2011 - 15:11)

Koukám, že jseš nějaká expertka? Kolik pak jsi jich viděla, že to tak tvrdíš? Kecáš tady o něčem a přitom si to jen myslíš! Zase jedna co je chytrá jak Rádio, ty taky všechno vědí, všude byli a všechno znají!!

Vera (Pá, 4. 11. 2011 - 05:11)

Je to hustý, také si myslím, že takový kluk se v česku těžko najde. Čech, který má kozy, je dost obézní a působí ......no. Divně. Ale ti kluci působí dobře, je to hezké, A samozřejmě, bez podprsenky by tedy chodit neměli. Je to úžasné. Kozy jsou to opravdu dokonalé.

Xena (So, 29. 10. 2011 - 06:10)

Tak jesm si ty kluky s "kozama" prohlédla a podopbně jako některé další diskutující na ně nemám... Je to síla a asi užijou. No, nejsou to hermafroditi? Co asi mají mezi nohama.

Simona Krainová (St, 26. 10. 2011 - 05:10)

Dokud jsem to neviděla, tak by mě nikdy nenapadlo, že takové prsatice jako já mohou mít takovou konkurenci. Upřímně, nevím jestli na ty dva mám... Mám větší než ten mladší, ale ne tak dokonalá a menší než ten starší. Musí to být záížitek pro kluka, když mu začnou prsa růst v 9 letech. Já jsem ješte dlouho na hrudníku neměla nic. Ale podprsenky by měli opravdu nosit.

Jana (Po, 24. 10. 2011 - 03:10)

Souhlasím s Andreou...Myslím, že se nemají za co stydět a nemají trpět nějakým mindrákem. Je to vzácná anomálie, prsa jsou to perfektní, také taková nemám a ani jsem v 18 - 20 taková krásná jako ten 12 letý hoch neměla. Moje podprsenka by tomu 17 letému byla zjevně malá, ty jeho dudy by se doní prostě nevešly. Také si myslím, že by nahoře "bez" chodit neměli. Je to dar. Ráda bych jim podprsenkou přispěla, ele ty mé by jim opravdu nebyly. Ahoj.

Andreo (Čt, 20. 10. 2011 - 09:10)

Jsou takový, jenom, že se s tím nechlubí z důvodů čistě osobních. U nás se s tím hodně lidí nedokáže vyrovnat a bohužel jsme pro ně úchyláci,zrůdy a další! My jsme si to opravdu většinou nevybrali a raději to zakrýváme a před lidmi schováváme. Mohu ti jako jeden případ uvést: Každé dva roky musím také chodit na mamografii a protože neexistuje ordinační doba pro nás, musíme chodit v době kdy se ordinuje pro ženy. Nedovedeš si ani trochu představit kolikrát již bych musel být zavražděn, pokud by se nechalo vraždit očima. Ty velice zlý pohledy, narážky typu už ani tady ty úchyláci nedají pokoj! A podobně.My jsme si to nevybrali a pokud nás tam naši lékaři posílají, tak nám nic jiného nezbývá.Mohu říci za sebe, že bych raději tam ani nešel! Ale zdraví je přednější. Je ale pravda, že je taky dost mužů kteří nám závidějí a rádi by taky měli aspoň malá prsa a tak pro to dělají všechno možné a schánějí různě všelijaké ženské hormóny a cpou do sebe všechno možné. To je ale zase jiná kategorie. Já sám mám vel prsa vel.D a mám s tím dost starostí a snažím se to zakrýt.V mém věku již ale s tím nic dělat nebudu, peníze na to nemám a ani lékaři mě to nedoporučují. Tak to až asi hlína vytáhne.

Andrea (Čt, 20. 10. 2011 - 02:10)

Andreo a Ty bys snesla muže...To nemohu jednoznačně říci. Ale pokud by měl podobnou postavu, tak asi ano. Oni si ty "půvaby" nevymysleli. Jinak si myslím, že v Česku asi podobný kluk - tedy štíhlá postava a velká prsa - se asi těžko najde. Něco takové jsem viděla poprvé v životě, kluky s tak nádhernejma kozama, sama naně nemám. Přeji jim hodně štěstí

pro Andreu (Po, 17. 10. 2011 - 22:10)

Vše už bylo řečeno....Andreo a Ty bys snesla muže s takovými prsy?

Reklama

Přidat komentář