Reklama

muži s velkými prsy

Jana II (Po, 5. 3. 2012 - 04:03)

Ve 13. letech mi postupně...Proboha, ty se divíš????? Podprsenka ke klukovi nepatří, to že je máte jako žena si v podstatě jen namlouváte. Podprdu určitě nepotřebuješ, máš je tak max. trochu zvětšená, jedná se o úhchylku...Jsou ojedinělé výjimky, ale vy sem píšící k nim určitě nepatříte. Spíše alespoň někteří patříte mezi transky, zavídíte nám i vaginu?

! (Ne, 4. 3. 2012 - 21:03)

Jó, až budu potřebovat radu od nějaký slepice, tak se určitě na tebe obrátím !

ach (Ne, 4. 3. 2012 - 16:03)

Jsi cvok bez se lecit a nenadavej.

! (Ne, 4. 3. 2012 - 15:03)

Jedině z takovejch slepic !

ach (Ne, 4. 3. 2012 - 15:03)

Asi nemas v poradku nervy kdyz se vztekas kvuli slusnemu prispevku.

! (Ne, 4. 3. 2012 - 15:03)

Tak teda nevím proč sem ta kr..a leze? Aby nás urážela? My máme každý svých starostí dost a mohu říct za sebe, že mě je úplně u pr...e jestli se to nějaký slepici líbí nebo ne.Máme tady rubriku kde si můžeme radit jeden druhému a sdělovat své zkušenosti. Ale na něco takového jako jest-li ji to bere nebo né a jestli je to pro ni asexuální a nebo jest-li nám laskavě dovolí nosit podprsenku nebo ne, tak na něco takového zvědav nejsem. Prosím, pokud by se přidala s nějakou radou nebo pomocí nejsem proti, ale urážet tak to nemusím. Za 35 roku jsem zažil ledacos ale taková slepice se nevidí!

Jirka (Ne, 4. 3. 2012 - 09:03)

Nehádejte se. To jsem zase já, jak má ty prsa. Já bych spíše byl rád, kdyby mi některá napsala, že by se jí to líbilo.

aha (Ne, 4. 3. 2012 - 09:03)

ty trubičko, čti pořádně, jo? Za prvé se vůbec nevztekám, za druhé jsem psala, že to neodsuzuju - jen mi to přijde nepřitažlivé a asexuální (třeba jako někomu přijdou zkažené zuby) a za úsměvné jsem označila to, že bych měla nějakému chlapovi závidět prsa a podprsenku, tedy NE že bych se někomu smála, že má prsa. Jinak podle tvého projevu plného vykřičníků mi přijde že se vztekáš spíš ty :o))))

! (Ne, 4. 3. 2012 - 08:03)

Tak proč se tak vztekáš? Že mu prsa narostly a musí ji nosit? On za to nemůže, ale ty se s tím nemůžeš srovnat a o to tu jde? To je to porušení domény a pro tebe nepřijatelný. Že má stejný problémy jako ženy, to tě nezajímá! Jinak nevím co je na tom úsměvné? My se taky nesmějem, že nosíte kalhoty a kravaty!

Aha (Ne, 4. 3. 2012 - 07:03)

upřímně řečeno mě už jen ta představa odpuzuje. Tím ale nikoho neodsuzuju, já sama mám prsa malá a to může taky někoho odpuzovat, takže tak. A chlap v podprsence, tak to už vůbec. To je pro mě naprosto asexuální. Jinak to co je napsáno nahoře ohledně závisti a "porušení domény" je blbost, alespoň já to tedy tak absolutně nemám, že bych někomu záviděla že nosí podprsenku, mi přijde úsměvné.

Jana (Ne, 4. 3. 2012 - 01:03)

Šlapeš bosou nohou do...Mně například by to nevadilo. Naopak, líbí se mi to. Jsem ujetá na kozaté chlapy.

! (Ne, 4. 3. 2012 - 01:03)

Šlapeš bosou nohou do vosího hnízda! Aby jsi nebyl překvapen. S tím, že ti narostly prsa se jen tak nevyrovnají snad ze závisti těch co je mají malé a ty co je mají velké tak vlastně taky. Ale co nedokážou rozdejchat, že sis dovolil nosit podprsenku a tím porušil jejich doménu. Vím o čem mluvím. Že to nebudeš mít v životě jednoduchý je jasný. Už slyším jak těm slepičkám pění krev, jenom aby tě tady neuštěkaly!

Zpověď muže. (So, 3. 3. 2012 - 22:03)

Ale klukovi žádnou takovou...Ve 13. letech mi postupně narostla prsa, na velikost č.2. Copak o to. Ono mě to i sexuelně dráždí. A velmi rád nosím podprsenku, dělá mi to dobře a je to fajn, prsa se mi nehází při chůzi a práci. Jsem podruhé ženatý a žádná žena se s tím, že nosím podprsenku nedokáže vyrovnat. Je to tak těžké pochopit? Ženy, napište mi svůj názor. Jsem jinak 100% muž.

Lucie (Po, 13. 2. 2012 - 05:02)

Je to pro ně asi hrozné, Já mám podobná jako ten nejstarší s těma většíma. Je 31, po dítěti. Litujuho především proto, že nemá podprsenku. Vím o čem mluvím, taková prsa a chodit bez podprdy je utrpení.

! (St, 1. 2. 2012 - 19:02)

Občas si příroda s námi dost nepříjemně zahraje!

Míra (St, 1. 2. 2012 - 05:02)

Nejlepsi je se nechat...Ale klukovi žádnou takovou plastiku neprovedou, aby měl kozy ! Výjimkou jsou transsexualové. Tedy změna muže na ženskou. Je pravda, že dost kluků by chtělo mít ženská prsa, je to zvláštní úchylka....A ti kluci na videu, je rarita. Hrozné, no žít s tím musí. Ale v 17 mohou růst ještě dál....Už teď mu visí jak ženě po 2 odkojených dětech. Musí být hrozné, když 12 kluk má prsa jako 20 slečna. Holky v tom věku jsou ještě "ploché" max. tak trochu zvětšené. Já tak velká nemám, ale bez podprdy bych nemohla .....

Karel (Po, 2. 1. 2012 - 12:01)

ženská, a taková prsa...Já mám v 17 letech bradavky dosti velké a tmavě hnědé. Byl jsem v bazénu a holky na mě mohli oči nechat, tak nevím. Mojí holce se to taky líbí a obzvlášť když mi je dráždí to se postaví jak hroty.

Jsem (Po, 2. 1. 2012 - 05:01)

ženská, a taková prsa nemám. Jak mohou chodit bez podprdy?????? Já bych nemohla bez této opory fungovat. Asi by jim pomohla sportovní podprsenka. Ale znají to tam vůbec?

D (Po, 2. 1. 2012 - 04:01)

Zhlédl jsem ty tři kluky s...Nejlepsi je se nechat vykastrovat a bastit kvanta estrogenu. Jinou moznosti je si nechat prsa zvetsit a rekonstruovat do zenskeho tvaru od plastickeho chirurga. Oba pristupy lze i kombinovat. Ja sam bych se vsak asi na oboji vybodnul - clovek by za velke cecky musel zaplatit prilis moc - a to zdaleka ne jen ve financnim smyslu.Mene destruktivni moznosti by bylo posilovani prsnich svalu. To by mohlo vest ke zvetseni prsou, ale ta by si zachovala svuj muzsky raz.

Deny (Po, 2. 1. 2012 - 04:01)

Zhlédl jsem ty tři kluky s velkými ženskými prsy. Já bych taková chtěl, závidím jim. Mě by se líbilo, konkurovat ženám, jaký to musí být pocit, když se houpají a také jaký je to nosit podprsenky....Po čem by mi mohla narůst? Je mi 15.

Reklama

Přidat komentář