Reklama

muži s velkými prsy

re: (Út, 13. 3. 2012 - 18:03)

Díky za odpověď. Chápu...a chceš prsa jako z tuku nebo ze svalů ? To je totiž docela rozdíl..ještě to specifikuj..

Není to zas tak vzácné a...Díky za odpověď. Chápu že pro toho komu prsa narostou to musí být nepříjemné. Taky vím že je celkem dost mužů kteří prsa chtějí a myslí to vážně - to je i můj případ takže to řeším. Petr

! (Po, 12. 3. 2012 - 21:03)

Mám stejné zkušenosti jako ty. A není nás zas tak málo. Bohužel naši Cvachové nic proti tomu neudělají a jen si nás přehazují jeden druhému aby si mohly napsat body pro pojišťovnu a jako zajímavost. Postupně přicházím na stejný názor jako jeden stejně postižený známý : Každej mě může políbit p...l a na každýho s..u! Né, že by provokoval ale taky nijak úzkostlivě nic nezakrývá. Při velikosti F se to stejně nedá. Stačí jen tady ty reakce těch slepic co to nemohou přenést přes srdce!! To zase budok kdákat!!

čtenář (Po, 12. 3. 2012 - 19:03)

Co mám říkat já,nikdy jsem o nich nesnil a najednou během pár let jsou tu a babo rad každý se jen směje a nikdo nechápe. Jdi s tím na pivko a uvidíš co bude. Prodat se to nedá jako na krámě,jo je to problém který jen tak někdo nevyřeší,léčba o ničem jen mám takový dojem že si chce každý jen máknout jsou li pravá... Prostě o ničem a ty se trap jak chceš.

Petře (Po, 12. 3. 2012 - 09:03)

Není to zas tak vzácné a dost kluků by rádo mělo prsa jako ženy. Ale dost je nás které aniž bychom je chtěly a přesto nám narostly.Ať už pro hormonální poruchu, nebo po úspěšné lečbě našimi Cvachy. Někteří by se toho rádi zbavili ale ze zdravotních důvodů to nejde.Sami doktoři mají strach co by to udělalo.Dost často se to velice špatně hojí a dokonce se to může za 2 - 3 léta vrátit a vytvořit znova. A někteří prostě na to nemají. Těžko ti na to říct, co by ti v tom pomohlo. Rozhodně ti nepomůže tady to vykřikování jedné potrefené husy, která se s tím nedokáže vyrovnat. Držím ti palce a nenech se ovlivnit od nějaké bláznivé slepice.

Petr - prsa (Po, 12. 3. 2012 - 08:03)

Ahoj.Já mám spíš opačný problém.Nechci tady s tím obtěžovat nebo nalákat uchyláky - to vůbec ne.Můj problém je ten že toužím a chci mít prsa.Netoužím mít prsa obrovský ani velký ale prostě jen prsa.Hezký dvojky abych je mohl i většinou schovat.Je mi 30 měřím 179cm a vážím 75kg.Jsem člověk kterýmu záleží na tom jak vypadá takže sportuju , dodržuju stravu a tak.Prostě o sebe dbám.Asi metrosexuál.Vím že je to celkem ujetý tahle moje věc ale chci to řešit.Znovu říkám že sem nepíšu proto abych byl zajímavej nebo si u toho dělal dobře.Nejsem ani TV, TS ani gay.Pokud je tady někdo kdo to má podobný jako já nebo ho toto téma zajímá tak budu rád když napíše.Omlouvám se že obtěžuji ale zjistil jsem že je tady dost lidí které tohle zajímá.Díky Petr můj mail je: [email protected]

! (Ne, 11. 3. 2012 - 23:03)

Když už chceš radit, tak by jsi měla vědět, že ty je možno nosit tak do velikosti 2 nebo B . Varuji před dlouhodobým nošením pro dost nepříjemné bolesti, které tyto podprsenky způsobují. To by jsi jako žena měla vědět. Za takové rady ti pěkně děkujem a ty si opravdu můžeš nechat!

! (Ne, 11. 3. 2012 - 23:03)

Když už chceš radit, tak by jsi měla vědět, že ty je možno nosit tak do velikosti 2 nebo B . Varuji před dlouhodobým nošením pro dost nepříjemné bolesti, které tyto podprsenky způsobují. To by jsi jako žena měla vědět. Za takové rady ti pěkně sěkujem a ty si opravdu můžeš nechat!

kuk (Ne, 11. 3. 2012 - 22:03)

CHLAPI PROBOHA NENOSTE PODPRDY S KOŠÍČKY..!!TO JE TRAPAS ! NOSTE TY TOPOVITÉ ELASTICKÉ BEZ KOSTIC !!

! (Ne, 11. 3. 2012 - 19:03)

A ty myslíš, že když nás tady neustále urážíš, že s tím něco vyřešíš? Že si tady na nás léčíš svoje komplexy? My máme svých problému dost a na tvoje komplexy nejsme zvědaví.Je vidět, že to opravdu v té hlavě nemáš v pořádku. Co kdyby někdo tobě neustále tvrdil, že ženy co jsou placaté nebo mají malá prsa, že jsou úchylačky? Tak buď tak laskavá a běž si komplexy léčit jinam!!

: (Ne, 11. 3. 2012 - 17:03)

Problémy se dají řešit,ale vy si v těch ceckách libujete.Si noste podprsenky úchyláci.

! (Ne, 11. 3. 2012 - 17:03)

Právě to dělá problém některým ženám to pochopit a nemohou se s tím smířit! Je to pro ně nepřijatelné, že by muži nosili podprsenku! Proto tak kolem sebe kopou a cítí se ohroženy ve své podstatě a nemohou se vyrovnat se ztrátou domény! Ony neuznávají nějaké problémy mužů, oni znají jenom sebe, sebe a zase jen sebe!

Pavel (Ne, 11. 3. 2012 - 15:03)

Ano, už jsem...Pochopila jsi to opět špatně. Zvětšená prsa jsou u mužů menšinovým jevem, ale ne zase výjimečným. A v drtivé většině případů to nesouvisí s dalšími pohlavními orgány nebo funkcemi. Taky většinou toto zvětšení nevyžaduje nutnost stálého nošení podprsenky. Ovšem existují i takové případy.Nechápu, proč z toho někdo dělá stále problém, když problém mají právě tito muži.

arion (So, 10. 3. 2012 - 22:03)

Ten lék je Fevarin.Dik, proverim si ho.

pro arion (So, 10. 3. 2012 - 11:03)

A jake leky to byly, jestli...Ten lék je Fevarin.

??? (Pá, 9. 3. 2012 - 05:03)

Ano, už jsem...A nemáš Ty místo mozku nasráno?

Jana II (Pá, 9. 3. 2012 - 05:03)

Ano, už jsem pochopila.Velká prsa jsou u českých kluků normál, používání podprsenek nutné.....Já mám nestandardního přítele, s plochým hrudníkem, který nenosí podprsenku. To je co. Ještě byste měl někdo z Vás sdělit své zkušenosti s kojením, a když se vám vytvoří mléko. Ještě bych se zeptala, nemá někdo z Vás místo pinďoura vaginu ????

arion (Čt, 8. 3. 2012 - 22:03)

Mně se zvětšíly také,...A jake leky to byly, jestli se smim zeptat?

! (Čt, 8. 3. 2012 - 21:03)

Nám je zase na blití z těch co mají v hlavě nasrá..!

rumcajz (Čt, 8. 3. 2012 - 20:03)

je mi na blití z chlapů s ceckama.

Reklama

Přidat komentář