Reklama

Klubovna

Renata (Ne, 25. 11. 2007 - 19:11)

To ti Jajo fakt zavidim, ja na toho velkyho vzpominam porad. Ten nam to s pritelem moc neklape a ten bejvalej s velkou vybavou se zas hlasi-asi se k nemu vratim.Nemuzu to bez toho pozitku vydrzet!!!

Jája (Ne, 25. 11. 2007 - 19:11)

Renato, taky si myslím že žalud má být výrazný. Ten muj ho má takovýho, že v erekci se mi skoro nevejde do pusy. A když je ve mne, tak cítím, jak ve mne pulzuje. Taky vizuálne je to zajímavejší.

Renata (Ne, 25. 11. 2007 - 19:11)

Ahoj holky, nestacim to hltat!:))) To je parada ze tu je nekdo taky v nedeli a ne jen lidi co pisou z prace. Ja taky miluju velky zalud na penisu bohuzel muj nynejsi pritel neni moc vyrazny. Jednou jsem mela kluka kterej ho mel jak klobouk na hribu jak tak trefne napsala Monca. To bylo bozsky!! Na takovyho uz asi nenarazim byl rekla bych nadmerne vyvinuty. Bylo to jak kdyz do mne tluce kladivo nebo pist jak tu nekdi napsal proste bozi!!!!Mam to rada hluboko.

Jája (Ne, 25. 11. 2007 - 19:11)

To je přesně ono - píst v sobě. Chtěla bych vzkázat všem mužům, že je velikost žaludu kolkrát důležitější než délka penisu. Příliš dlouhý penis může bolet, ale výrazný velký žalud zlepšuje prožitek. Nevím, jestli je to tím, že je můj partner obřezaný, ale má žalud krásně široký a velký.

Monča (Ne, 25. 11. 2007 - 19:11)

Muj partner má penis sice tenší ale delší, asi tak kolem dvaceti cm a žalud má takovej, no asi jako klobouk na hribu. Když stríká, tak ho má nachovej a obrovskej a zajímavý je, že se mu pres nej nedá pretáhnout kvulu velkému prumeru predkožka. Ale to trvá jen chvíli. Chci rict, že žalud mám ráda velkej, když ho cítím jako píst v sobe.

Petr (Ne, 25. 11. 2007 - 19:11)

Rád bych se zeptal žen a dívek na téhle diskusní skupine co si myslí o velikosti žaludu, zda to má pro uspokojení ženy smysl, jak ho vubec vnímáte, jeho tvar, barvu, velikost. A co predkožka, má být protažená nebo ne. Dekuji predem za názory.

Filip (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Ahoj ninos Tvým názorem se mohu naprosto ztotožnit! Na velikosti záleží! Je to možná dokonce většina žen, které považují sex za pouhý akt rozmnožování...bohužel. Je ale pravda, že při delším styku to někdy bolelo i mé náruživější partnerky...ale od toho jsou přece jiné polohy! Možná jsem ještě nepoznal takovou náruživku, jako jsi Ty...:-))Filip

Ivka (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Souhlasím s Ninou!!! Na velikosti záleží a že ženy tvrdí, že jim na velikosti penisu nezáleží? Některým možná, ale to spíš nechtějí muže urazit konstatováním, že ho má malého a nebo patří k dost početné skupině žen, které by byly nejraději, kdyby manžel neměl žádný penis, aby je stále neobtěžoval! Nebo kdyby si ho mohl "nasadit" jen na "výrobu dětí" - a pánové jistě z vlastních zkušeností vědí, že takových žen není málo.Šikovný jazýček a ruce jsou taky skvělá věc, ale tomu pocitu, když v sobě cítím pořádný dlouhý a tlustý penis, se nic nevyrovná!! A aby to nebolelo, na to máte právě, pánové, ty ruce a jazyk.

nina (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Ale na velikosti penisu zalezi a jak! A to kvakani okolo, ze nezalezi je opravdu blbost. Je mi 40 roku a neco jsem zazila i " s malym Kasparkem nakonec zahrajes divadelko", ale zalezi jak kvalitni, nebo spise nekvalitni divadelko. Takovy "Orgasmus" kdy HO citim pomalu az v krku me uplne vyrajcuje. Tak ze jsem pro opravdu velke penisy,kdy jeho velikost projevim i hlasove. Ale nebudu u toho zticha a cekat jestli tam jeste je, nebo jestli tam uz davno neni protoze to ani vlastne necitim! Tak trochu trenuj, kazdy sval se musi trenovat, pak teprve dobre funguje.

Pepino (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Giovanni - Jo jo velikost penisu......to je zase jedno uměle vyvolané "téma"......uměle vytvořené časopisy typu Cosmopolitan, Elle a jinných srágor.....brrrr....Chlapi ! Jak nám narost, tak HO máme

Ilona (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Dobrý, k danému tématu bych chtěla říct, že můj přítel taky kouří několik let a já se k němu přidala před cca 5 lety. Teď jsem těhotná a dostávám se k tomu, co by mě moc zajímalo..Jelikož dítě bylo neplánované, tak mi dělá docela problém přestat s kouřením vlastně ze dne na den. Nekouřím denně, ale pár šluků (cca 4x týdně si dám). Omezuju to čím dál tím víc, mám báječný důvod přestávat, ale občas si to hlava žádá.. Máte s tím někdo zkušenost?

Kristian (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Lacetko souhlasim a tohle je i pro Marii. Je zlocin proti lidem trpicim rakovinou, ze marihuana neni pro tyto ucely legalizovana. V rukou lekare dokaze extrakt z THC divy. Leky jsou v USA a Nemecku vyrabene a podavane pod komercnimy nazvy Marinol a Dronabinol. Faktem je, ze to NENI univerzalni vselek, ale je to jedna z moznosti, jak zmirnit nechutenstvi a obecne i spatny psychicky stav po chemoterapii. Na nekoho to nepusobi nebo pusobi minimalne, na vetsinu lidi vsak dobre.Samozrejme nedoporucuji koureni, ale amatersky lze uzivant cca 1/2 najemno rozemlete kavove lzicky ususenych samicich kvetu a hornich listku denne v polevce nebo nejakem lehkem jidle. Pachut chlorofylu lze odstranit po ususeni tim, ze se suchy material nekolikrat proleje varici vodou, vznikly "caj" vylejte, material znovu ususte, skladovat v lednici nebo dlouhodobeji v mrazaku. Po asi trech mesicich lze davky jeste snizit, ucinek zustane zachovan. Pokud je potreba odjet na dovolenou a nelze s sebou vzit konopi, da se material vyvarit v oleji a uzivat misto toho olej, ovsem pozor na davkovani! Nehlede na to, ze po delsim uzivani se pozitivni ucinky projevuji jeste cca tyden, pak zacinaji slabnout.Vychazim z poznatku cloveka, ktereho osobne znam (neni to pan Ponikelsky) a ktery driv trpel Parkinsonem natolik, ze byl problem dojit i na roh ulice do obchodu, dnes po dvou letech uvedeneho uzivani muze chodit na vylety a jeho stav se zlepsil.PS: Davkovani je individualni, zalezi na sile odrudy a na dispozicich cloveka. Rozhodne vsak nedoporucuji vic nez vrchovatou lzici denne, jakmile se projevi nejake psychoaktivni ucinky nebo negativni priznaky, davky je nutne okamzite snizit nebo prerusit podavani.

lacetka (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

MARIE:Tráva je dobrá. Ale musí se umět hulit, tedy použít :) Asi jako všechno, co má za něco stát. Myslím, že konopí jako takové je kytka budoucnosti, a nejen jako všelék, jako plevel co roste skoro zadarmo a bujně, technická plodina, kterou by bylo hřích nevyužít víc. Navíc je v její moci otvírat a rozšiřovat vědomí, ale jen tolik a tak lehce, jak sami dovolíme. Tam je asi problém těch nevyzrálých uživatelů trávy. Nejsou sami se sebou srovnaný, a co tráva udělá, jen tu jejich nevyrovnanost vynese na světlo v celé parádě. Nedivím se, že dopadají, jak dopadají. Škoda, věčná škoda, že to odnáší tráva, která je pouhým prostředkem. V rukou znalce, či uvědomělého uživatele je božím darem, lékem, nástrojem napomáhajícím vlastnímu sebepoznání a lepšímu bytí. A pak už ani není potřeba... Tak pěkný hulení, la*

dj.giovanni (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Marie má pravdu, že je to pořád dokola s tou trávou. Znovu teda opakuju, že vyšla knížka, ve které je skvěle zachycený dospívání kluků na začátku 60. let a je tam snad opravdu všechno včetně mnoha nenápadných rad, jak hulit a navíc geniálně vysvětlenej "problém" velikosti penisu - poprvé u nás a možná i na světě navíc jen tak mmch v rámci zajímavýho děje takže v České republice jako v první zemi na světě nebude mít už nikdo problém s malými ňadry nebo penisem! -ukázka z knihy:"Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?"Podobná knížka tady ještě nevyšla - malý román zdaleka nejen o dospívání, kde je nenásilně zakomponováno mnoho skvělých rad nejen pro dospívající a něco např. problémy s čuráním při ztopořeném údu u nás vůbec poprvé, odborný tisk nevyjímaje! Tak jestli někdo stále přemýšlí nad velikostí penisu či ňader ať si pořídí knížku Beetles od J. Kudrnáče a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Nejlíp se to dá ještě sehnat na netu přes Kosmas.cz ani ne za kilo a půl, v nejhorším zkuste bibliotéku. Tato knížka na stopro způsobí, že u nás jako v první zemi na světě vymizí lidi se zbytečnýma komplexama - pokud se teda dají do čtení -:).

Jakub (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Je to téma k zamyšlení a třeba i jako rada, že nejlépe uděláme, když potlačíme lítost nad těmito lidmi a budeme je ignorovat a neoplácet jejich nevhodné příspěvky - to oni totiž čekají a jsou na to doslova nadržení. Sice je neuspokojíme a oni se budou vztekat a nebudou moci léčit své komplexy, ale třeba začnou konečně své problémy řešit v daných diskusích na dané téma. Co Vy na to ? Prospějeme jim tedy a i diskutování se zlepší. Takže navrhuji urážky, kopírované příspěvky a sprosťárny (ty skutečně sprosté - ne třeba "onanie na půdě") ignorovat a nevšímat si jich. To neznamená, že ale člověk nemůže popichovat a vyprovokovat tak třeba další pozitivní plodnost autora :-) Co tyto lidi k tomu vede, když mají například diskusi "Vrba, aneb co/kdo mi na doktorce vadí." Možná je to neschopnost diskuse, možná tito lidé trpí vážně potížemi a problémy ... Přeji příjemný pokec všem a ... Brzké vyléčení nejen mým nepřátelům (nebo lidem zaujatým, závistivým a nepřejícím), ale i Vašim.

Marie (Ne, 25. 11. 2007 - 17:11)

Zajímal by mě váš názor na konopí jako léčivou rostlinu. Nepište sem žádné předpojaté výroky, že je to zakázaná droga. No vlastně i názory týkající se legalizace mě zajímají. Myslím, že tato rostlina se u nás i ve světě hodně zprofanovala a tím zanikla fakta o využitelnosti konopí jednak technicky, jednak léčebně. Mast z konopí prý vyléčí hodně věcí. Jedna známá konopí používá při léčbě parkinsonovy nemoci. Ví někdo, jaký způsob užití je nejlepší a na co? Nemyslím, že kouření je ten nejlepší způsob. Prý kouření marihuany je mnohem větší riziko rakoviny než obyčejných cigaret.Děkuji za názory.

wanda (Ne, 25. 11. 2007 - 14:11)

Pozorovateli, jestli se mohu zeptat, ty si o tom myslíš co?Já už to někde četla před časem a většina diskutujících se shodla, že slogany

Pozorovatel (Ne, 25. 11. 2007 - 13:11)

Ne, nejsem Eva. Ale asi máme něco podobné. Našel jsem něco zajímavého, zkuste kouknout sem http://rodina-deti.doktorka.cz/indigove-deti/

Eva1 (Ne, 25. 11. 2007 - 12:11)

Uz kecám,vlastně Pozorovatel...

Eva1 (Ne, 25. 11. 2007 - 12:11)

Andy,teď si spíš nahodile pročítam různé diskuze,občas něco napíšu,ale nikde stále nejsem.Koukám,že se doktor přejmenoval na Evu...

Reklama

Přidat komentář