Reklama

Nenávidím sex.

agata (Út, 19. 2. 2008 - 21:02)

me to taky nelaka... klid

votrava (Út, 19. 2. 2008 - 21:02)

To je přesně ono..neni na tento typ zábavy zvědavá,tak musí mít blok.Protože každý musí chodit do tohoto povinného kroužku rád.

votrava (Út, 19. 2. 2008 - 21:02)

Já myslím,že to je normální a nezáleží kolik Ti je let.
Spoustě lidem už leze sex na nervy tím,jak se o něm poslední dobou pořád mluví.
Už není čím byl.Je to spotřební zboží.Stala se z něj povinná zábava o které se musí furt dokola mluvit,cpát ho do reklam,na bilboardy.
Každý ho musí dělat a když ho nedělá tak často jak by se prý dělat měl,není normální.

Já sice sexuálně žiji,ale už se mi hnusí jak se furt rozebítá.
Cokoliv co se omílá dokola a do detailů přestává být přitažlivé.

Plukovník (Út, 19. 2. 2008 - 21:02)

Já ho taky nenávidím. Teď jsi mě dost namíchla tím psaním o sexu. Taky jsem dřív narozený (1958) a nepřipadá mi to normální. Tak co teda budem dělat když nám je sex protivný a budem sexovat s odporem? Jestli ke všemu ještě budeš mít orgasmus, tak se fakt naštvu a vynadám ti do samic rajcovných.
A teď vážně nemáš náhodou z dávné doby nějaký psych. blok? Třeba obrovský trapas při sexu, znásilnění atd. Ale to o něm stejně asi nebudeš vědět, protože jsi ho zabetonovala někde v podvědomí. A ono se to dere na povrch jako odmítání sexu. Pomohla by to odblokovat regresivní terapie nebo ještě lépe kineziologie.
Potíž je, že clověk s nějakým blokem to vnímá jinak. Docela mu jeho stav vyhovuje a pokusy o pomoc vnímá jako útok na svou jedinečnou osobnost. Přitom by stačilo tak málo. Nevzdávej to!!!

Jeny (Út, 19. 2. 2008 - 21:02)

a kolik je ti let? tak samozrejme pokud ti to vadí, tak nemá cenu se do toho nějak násilně nutit nebo se o tom bavit. Já to mám stejně, když se mluví o porodech, dětech a doktorech, tak prostě tyhle věci nevyhledávám a ani děti mít nemíním a k doktorům nechodím, prostě nemá cenu se do něčeho nutit. Normální to je.

Bona (Po, 18. 2. 2008 - 21:02)

Nenávidím sex a je mi protivný, už když se o něm mluví. Jsem sice už dříve narozená, ale je to normální?

Reklama

Přidat komentář