Reklama

Předčasná ejakulace - s manželkou ano, s milenkou ne ...

anonymka (Pá, 4. 4. 2008 - 05:04)

Pavle,díky za Tvou upřímnou zpověď.Sice stále nevím,proč tvá soulož s manželkou trvá jen krátce a s milenkou déle,ale pomohl jsi mi tím,že již lépe chápu vztah chlapa k milence.
Také jsem byla milenkou,ale, bohužel,tou,která se hodně zamilovala.Byl ženatý a já vdaná,hodně mě přitahoval,proto jsem byla schopna mu ve všem vyhovět,dokázala jsem se s ním mazlit,což mi nešlo doma,přestože mám manžela ráda,ale jinak ,než milence.Není pro mě tak sex.přitažlivý.
To,co tady popisuješ,jsem jen tušila,že mě má jen na sex,protože jemu to doma neklapalo.Náš vztah trval přes deset let,takže je i možné,že určitý cit z jeho strany tam byl,alespoň si to namlouvám,protože vědomí,že někdo miluje až zbožňuje manželku a milenka funguje jako nafukovací panna s mozkem a "vytápěním",je hrozné.
Také můj milenec se před svou manželkou "mazal na chleba",dokonce i přede mnou.No hrůza ,prostě velká láska,vykoupená velkým citovým traumatem.Vím,že se dočkám odsouzení od čtenářek/ů/,je mi to jedno,sama přiznávám,že je to trest za nevěru.
Nakonec i můj přítel dopadl tak,že se rozvedl,protože i přede mnou měl milenky,jeho žena začla pít a nakonec od ní odešel.Přivedl si jinou,které začal"zobat z ruky" a stále si myslel,že náš vztah potrvá.
To už jsem nezvládla.
Vypořádávám se s tím ,jak to jde,dokonce i touto formou,jakési virtuální psychoterapie :=))).
Takže:"Hoďte kamenem,kdož jste bez viny".

Pavel - ten pův (Čt, 3. 4. 2008 - 22:04)

čau všichni. Hlavně Jane, tvé příspěvky jsou věcné, díky. Doufal jsem, že se dozvím "něco" rozumného a ne kecy typu "kopla bych tě do prdele".

1. Předčasná ejakulace - jasně, že je to z definice výron úplně před stykem. Bavím se o "krátkém" sexu , 2-5 minut... prostě cítím, že je to málo a že manželka potřebuje víc, ale já nevím jak to udělat...

2. pro všechny, kteří mnou opovrhují: Milenku mám opravdu jen na sex. Ne, že by byl doma špatný, ale jak tu kdosi psal - prostě touha lovit a dokázat si, že ještě nejsem na odpis je hnací motor takového chování. Milenka má ráda spoustu praktik, po kterých chlap touží a manželka zrovna tyto třeba nemá v oblibě (polykání, anál atd - když budu otevřený). Myslím si, že na každého chlapa to vždy jednou přijde, a to může mít doma superženu. Prostě obyčejná touha po 20ti letech zkusit něco jiného... to snad je pochopitelné (i když pro mnohé jistě ne omluvitelné). Už třeba jen proto, že si toho muž před manželstvím málo "odskákal".

3. Je potřeba chápat, že něco jiného je MILOVAT MANŽELKU a milenku mít opravdu jen ze sportu, na sex, pro pohlazení ega. A něco jiného je ZABOUCHNOUT SE DO MILENKY, opustit rodinu, děti, posrat si a spoustě lidem celý život a pak stejně zjistit, že manželka byla ve všech směrech lepší ... akorát už byla "okoukaná", což se s milenkou stane o pár let později taky, ale už to nejde vzít zpět. Kdo si najde milenku do které se zabouchne a po pár měsících tajného šukání je kvůli ní ochotný zničit si rodinu, kterou roky buduje, je opravdu blbec. Mít milenku bez zamilování jen pro uspokojení tělesných (fyzických i psychických) potřeb je sice šovinistická prasárna, ale v podstatě, hodně nadneseně, "o nic nejde".

4. abych uklidnil zoufalé ženy, které si myslí, že automaticky přijdou o rodinu, jakmile se jejich manžel stane uživatelem milenky - od té doby, co mám milenku cítím, že jsem "lepší" - cítím, že manželku víc miluju než dřív, prostě si uvědomuju, že je lepší ŽENA než milenka. Milenka ve mě vzbudila větší cit k manželce, i sex se nám zlepšil (s manželkou), víc miluju své děti, víc si vážím své rodiny a cením její důležitosti v mém životě. Možná proto, že díky stresu s utajením milenky často přemýšlím, o co vše bych přišel, kdyby se na to přišlo... rozum jistě říká vykašli se na to, ale pudy velí "miluj manželku, pomiluj se s milenkou". Snad si tím nevysloužím odsouzení a zatracení ...

jua (Čt, 3. 4. 2008 - 19:04)

to je hrozny ty vase prispevky-nemyslim to zle ale takovy romany...hehe.ja nevim-proc se chlapi treba nemuzou udelat do holky ktera je kus?

Jan (Čt, 3. 4. 2008 - 19:04)

To:italka.
Hm, tak tvůj muž je asi docela flegmatik, jiný by už byl žárlivostí úplně grogy. Tak na něj asi musíš nějak jinak, možná, že by jsi něco vymyslela, ale je otázka, jestli to máš vůbec zapotřebí. Možná, že se zbytečně obáváš nejhoršího, případného odchodu manžela....je otázka proč vůbec na něco takového už předem myslíš? To když budeš uvažovat takto, v tom případě se teoreticky může stát nějaká vážná nehoda, když zrovna na potvoru pojedeš autobusem, který se čelně střetne s kamionem... No přeci stát se to může, ne?
Ale to bych ti nepřál, jen se snažím uvažovat katastroficky, dokud nemáš důvod přemýšlet o odchodu manžela za jinou, neřeš to, nebo to nakonec sama přivoláš. Žij si dál svým životem a pokud ti manžel tak věří, máš dvě možnosti....buď to dodrž a buď věrná a nebo si nabal někoho jiného a vyzkoušej, jaké to je jinde. Možná by jsi se divila, jaká to může být příjemná změna:)

Píšeš, že jsem vedle jak ta jedle...ale, že si je tebou tak moc jistej nemůžeš přeci popřít. On prostě si myslí, protože tě zná, že nemůžeš být nevěrná a právě ta jeho víra, nebo spíš podceňování, by mě dost rozčilovala, on si prostě myslí, že by jsi mu to přeci nemohla, nebo spíš nedokázala udělat. Nebo se mýlím?? Tobě to nevadí, že si je tebou tak jistej?
Proto jsem měl na mysli, aby jsi udělala něco, co on nezná a co ho rozhodí z jeho poklidu. Nebo to vše nech prostě plavat a neřeš to :)
To co jsem psal o tom oblečení a líčení, neber na sebe, myslel jsem to všeobecně, ale protože on je asi právě zvyklej na to, že se upravuješ a vypadáš dobře, že už to je pro něj taková samozřejmost, že to možná ani nevnímá. Ne, nemysli na takové věci, co by kdyby a žij a koukej jen dopředu.

Chlapi a ženské jsou každý jiný a dokonce jsme každý úplně jiný, originál a nedá se vše paušalizovat.
To se samozřejmě týká i toho sexu, co tu píše Pavel a myslím si, že asi těžko může pochopit žena, co se děje uvnitř chlapa a každý chlap je také co kus to originál.

Anomymko, vůbec jsem neřekl, že je to pravidlo pro nevěru, jen, že to je jedna z možností, že se chlap radši bude potom koukat po jiné, upravenější a to neznamená, že jí musí k vůli tomu opustit. K opuštění je asi milión možností a nedá se na to použít nějaké obecné klišé. Ale nějaké společné věci tu budou a to je, (za tím si stojím), nedobrý sex. To bude dělat problémy oběma pohlavím, když nedojde k plnému uspokojení. A v průběhu vztahu dochází ke spoustě změn a hlavně opadá zamilovanost jak plyne čas a pokud nevznikne silné pouto, třeba už ne láska zamilovaná, může vzniknout jiná láska a ta je silnější a také vydrží déle. Ale také může po zamilování, když odezní, dojít a to také dost často dochází k tomu, že se lidé rozcházejí, když vidí věci takové jaké jsou, už nemají růžové brýle a věci, které dřív přehlíželi, najednou jsou největším problémem. Navíc když se pak objeví nablízku nový člověk, není k tomu odchodu ze vztahu nikdy daleko. Já věřím, že pokud si lidé rozumí ve větší míře a ve spoustě situacích, nebudou se rozcházet k vůli prkotinám a jejich vztah je pevný. Ty, co se rozcházejí, většinou byla jejich láska jen poblouznění a povrchní. Při prvních problémech vztah ukončují. A co se týká nevěry, prostě jen hledají to, co opravdu doma nemají v sexu, jak by si přáli a to může být kolikrát jen jejich malichernost, chtěli jen nějakou změnu a jejich žena to netoleruje. Vždy hledej při nevěře problém u sebe doma, ten důvod tam je a za tím si stojím!! Není to jen tak....

Nechápu, proč si Pavel založil tuto diskusi, když sem nechodí a ta žije jen díky nám :(

italka (Čt, 3. 4. 2008 - 14:04)

To:Jan
Bohužel, Jane, jsi vedle.
Nalíčená jsem každý den, zhubla jsem 7kg, takže při výšce 163 cm vážím 59kg, chodím do solárka, oblékám se docela slušně. To považuju za standard.
Jenže - můj manžel nežárlí takovým způsobem, že to až zaráží. Posuď sám : mám kamaráda, o 10 let staršího, kterému se líbím už pár let. Kamarád je asi 4 měsíce bez stálé partnerky, což můj muž dobře ví. Kamarád - říkejme mu třeba Jarda, ke mě domů chodí na kafe minimálně jednou týdně, někdy doma někdo je, jindy ne. Byla jsem už taky u něj sama v bytě, i o tom manžel ví.Na Jardu by stačilo jen kývnout a šel by, sexuální touha z něho přímo sálá. Ovšem s mým mužem to naprosto nehne. Když jsem se ho na to ptala, řekl mi, že přece nebude dělat zbytečné scény, že mi věří. Takže když už ani tohle s ním nic nedělá, tak pak nevím, co mám udělat...
V posteli nám to kalpe, to už jsem psala. Mě jde o to, že i když se snažím na sebe dbát, jako ta dvacítka prostě už nikdy vypadat nebudu. Když tedy po těch 20 letech můj partner "přičichne" k mladému masu, jsem stejně ztracená...a můžu být v posteli jednička...je to tak, že????
To: Drban - když nemáš sex, tak dokážu pochopit milenku, sama nevím, jak bych tuhle situaci řešila, naštěstí v ní nejsem :-) ale tady z těcch příspěvků vidíš, že chlapi mají bokovky i tehdy, když je doma vše v pohodě, snad jen kvůli té změně, něčemu novému, jak píše Jan...což je pro mě nepochopitelné, tedy z mého ženského pohledu...já jsem v sexu spokojená, takže nemám důvod hledat někde jinde...

Jan (Čt, 3. 4. 2008 - 13:04)

Jo Drbane, svatá pravda, ještě by bylo potřeba, aby byla i sexu souhra a oba to chtěli stejným dílem. Dobré je, když si o sexu umí ti dva pohovořit, bez zábran a říct, třeba tohle se mi líbí, tohle ne a tohle bych třeba chtěl/a zkusit. Jsou případy, kdy se některé ženy změní po porodu, nějak jim pak ke štěstí stačí to dítě a manžela odmítají(obvyklé výmluvy, únava, bolest hlavy atd.)a vymlouvají se na to že jim není dobře. Já jen můžu říct, ze svých zkušeností, že je normální, když po delší době soužití, dojde k tomu stereotypu, tak je potřeba rozčeřit něčím, pro oba příjemným a naladit je, aby zase spolu byli rádi a uměli se pomilovat. Jak píše Drban, třeba se společně koukat na erotiku, či porno, udělaat domací pohodu, třeba dobrou večeři při svíčkách a užívat si.

Nám to porno po sedmi letech soužití, dalo takový náboj a to bylo těsně po sametu a to bylo pro nás nové, ale prospěšné pro oba.Sex byl naprosto jiný a lepší. Dokázali jsme si o tom povídat a sexuální apetit stoupnul neskutečně. Ale problém je v tom, že to musí chtít oba partneři a to je problém :(

anonymka (Čt, 3. 4. 2008 - 13:04)

Drbane,spíš mi připadá,že nerozumíš ty mě,protože jsem reagovala na tvůj předchzí příspěvek,kde líčíš sex.život doma,jakoby ti více vyhovoval,než ten s milenkou,kde píšeš "až mě to štve...
Vysvětlení nalézám až v posledním příspěvku.
Pro Jana:jestli si myslíš,že příčinou nevěry je jen neupravenost manželky,tak jsi vedle ,jak ta jedle.Spíš to vysvětluje Drban ,když píše,že chlap hledá změnu,má potřebu dobývat atd.I upravená a štíhlá manželka se mu může zprotivit a zrovna si najde tlustou cuchtu.Myslím si,neexistuje rada,jak nevěře zabránit.Ženská se může utěšovat jen tím,že u chlapa ,většinou nejde o city,ale jen o sex.Svou ženu může milovat,až zbožňovat a přesto je schopen jí zahýbat.S náma ženskýma už je to horší,protože se zamilováváme a komplikujeme život všem kolem :=((

Drban (Čt, 3. 4. 2008 - 12:04)

to Anonymka: Proč být nevěrným, když to trvá déle než doma? Ptáš se dost scestně. To snad vůbec nelze slučovat. Nepochopila si o čem jsem mluvil. To že spousty rušivých aspektů, ale i snad i počáteční ostych a hledání souhry atd. brání v tom být hrk frk hotový, neznamená, že to nechci dělat. Nějaký vztah vznikne přeci z nějakého důvodu a neřídí se tím, zda docílím orgasmu za 5, 10 či 60 minut.
Pro Italku: Naprosto tě chápu. Já začal s nevěrou v podstatě z nedostatku sexuálního vyžití doma. Manželka ze dne na den přestala dělat spoustu věcí v sexu a značně omezila intenzitu a frekvenci našeho milování. Vše kvůli víře a kostelu. Měl jsem 4 roky milenku a vše klapalo spolehlivě. Doma sex dle potřeb manželky a u milenky zbytek pro mě. Rodiny byly pro nás nedotknutelné. Nyní mám jinou milenku a s tou se zase musím sžívat. S tou první jsme se rozešli kvůli jejímu pracovnímu vytížení. Mohli bychom se vídat už jen jednou za dva měsíce místo dosavadních 1-2 týdenních schůzek. Je z jiného města. Oba jsme se v klidu rozešli s tím, že bude pro nás lepší si najít někoho blíž. Bolelo to,ale stalo se. To že nevěře nezabrání harmonie v manželství má Jan pravdu. Stačí se zamilovat, stačí chvíli zatoužit po tom zase někoho dobývat, stačí prostě maličkost a už v tom lítáš,i když jsi včera byl přesvědčen, že se tohle tobě nemůže stát. Záleží pak na zdravém rozumu a schopnostech, jak ukočírovat to,aby okolí a blízcí zůstali uchráněni problémům. No a proč se nesnažím,aby to fungovalo doma? To už jsem zkoušel 13 let a nic. Poslední 4 mám bokovku. Poslední dobou se doma frekvence zlepšila,ale mě třeba vzrušují takové věci jako je orální sex, mazlení bez hranic, společné koukání na porno a pod. Prostě normální věci, které pro mou paní jsou zcela nenormální.

Jan (Čt, 3. 4. 2008 - 11:04)

Tak italko, navrhoval bych vzbudit v manželovi trochu pocit, že tě nemá zase až tak jistou. Určitě ví, co a kdy uděláš, zná tvé typické chování a to je potřeba změnit. Možná by stačilo, když by jsi se začala víc strojit, změnit parfémy a tak podobně, prostě začít se chovat jinak než obvykle a uvidíš, že se začne zajímat víc o tebe. I když, také by toho mohl využít, kdyby náhodou už měl nějaké zaječí úmysli, že by měl třeba důvod odejít, ale nemyslím, že by to byl jeho případ. Jak znám mužskou ješitnost, tak by si na tebe i když by měl jinou, dělal vlastnické právo a chtěl by mít i tebe a nechtěl by tě hned ztratit. Chce to opatrně vzbudit zájem o tebe a nejistotu, že tě má jistou. Snad mi rozumíš a určitě by jsi věděla jak na něj. Co si myslím, že je dost důležité, být i doma stále pěkná, upravená, prostě sexy, pokud to dovolí možnosti, vždy na to není čas a nálada. Ale co si myslím, že je nejhorší, když žena doma začne chodit v ošoupaných teplákách, či obnošených domácích šatech, bez nalíčení, nemusí to být nic velkého, ale aby i doma byla pro toho svého přitažlivá. A občas i trochu sexi oděv neuškodí, ale jen s citem. Na druhou stranu to platí i pro chlapy. Ty tepláky jsou sice pohodlné, ale nesmí to být takové ty dědkovské a babské, asi víš co myslím, to úplně odpuzuje.
Prostě doma je potřeba stále nějak zpestřovat denní život a třeba zase jen maličkostmi, co potěší. Škoda, že to neumí i chlapi.

italka (Čt, 3. 4. 2008 - 10:04)

To:Jan
Hezká odpověď, ale klidnější nejsem. Rozumím, jak to myslíš, ale připadám si naprosto bezbranná, že v podstatě nijak radikálně nemůžu ovlivnit, jestli mi partner zůstane věrný nebo ne...je to jen na něm a jeho rozhodnutí...je jen otázka náhody nebo osudu, jestli se manželovi do cesty připlete nějaká mladá holčina s pěknou postavou, která po něm "půjde..." odolá? Možná jednou...dvakrát...víckrát těžko....a jsem v háji...Jak to vidíš ty?

Návštěvník (Čt, 3. 4. 2008 - 10:04)

Protože je to v módě

Jan (Čt, 3. 4. 2008 - 10:04)

To: italka-většinou je to díky stereotypu a změně, touze po nepopoznaném, jiném. Vždy to doma jednou zevšední a muž je lovec a když uvidí jinou krásnou ženu, nejde mu o odejití ze vztahu, ale většinou jen o ten nový zážitek ze sexu s jinou, která ho bude celkem logicky lákat a nabíjet sinějším impulzem. Problém nastane v okamžiku, kdy se zamiluje, jinak to ani žena doma nepozná, snad jen náhlou zmněnou sex praktik, což naopak může do dlouholetého vztahu vnést něco nového a tím pádem i upevňujícího ve vztahu, opaky se nevylučují.
Ale nejvíce si muži pořizují milenky, když jim něco doma schází. Nejprve je potřeba zjistit jak to vypadá doma. Někdy to vše spadne do takové domácí rutiny, že si ani lidé neuvědomí, že ten druhý něco postrádá. Je potřeba, aby si každý v manželství nebyl vždy jistý tím, jak to vše doma je, že je to vyhovující oboum stranám. Zpestřování a utužování vztahů, stále něco nového je pro udržení rodinných vztahů důležité a nemusí to být velké věci, někdy stačí maličkost, třeba pohlazení ve srávnou dobu, tedy vnímat a vžívat se do druhého a tak mu porozumět a ne jen se na sebe šklebit a hašteřit k vůli malichernostem. Jo manželství a sex je veliká škola a najít správnou souhru je umění.

italka (Čt, 3. 4. 2008 - 09:04)

Je mi tady z této diskuse dost smutno, protože jak je vidět, i když doma sex funguje jak má, přesto někteří muži mají milenky. Vidím to z pohledu ženy, ne muže, a proto to nechápu. Když jsou ti chlapi doma po sexuální stránce spokojeni, proč ještě zahýbají...? Může mi to vysvětlit jeden těch, kdo to tak má doma?
Jsem vdaná 20 let, s manželem se milujeme někdy i dvakrát denně, perfektně si rozumíme, ale jak se tady dočítám, může to být úplně nanic a můj partner si najde bokovku...ale proč???

Jan (Čt, 3. 4. 2008 - 08:04)

Jak píše Drban, vše je o psychice a o sexuálním náboji. Některá žena člověka vzrušuje tolik a ani se nemusí jen svlékat, prostě to z ní vyzařuje a to je potom pro chlapy, kteří jsou sexuálně založení tak motivující a vzrušující, že to dlouho nevydrží, stačí jen dotyk a je to venku. A naopak, jiné ženy, ač atraktivní, ale bez viditelného sexepeelu, takto na muže nepůsobí a tak sex trvá déle, než to muže rozpumpuje k výkonům. Prostě některé ženy působí na muže asexuálně i když jsou třeba krásné, ale prostě to nemají v sobě. A také, je to o tom, jak si milenci voní, to jsou pro oba partnery dost důležité věci, když si nebudou příjemně ale myslím přírodní vůně, vonět, vše může probíhat trochu jinak a ovlivní to sex. Pak ještě druhá stránka věci je mužova psychika a to když se skloubí dohromady, pak je to tak jak tu píšete. Já si myslím, že Pavlova manželka má sexapeel a to asi dost a tím pádem Pavla rajcuje a on dlouho nevydrží. Milenka je v sexu normální a nevydražďuje Pavla tak, aby byl hned hotov a sex probíhá déle, dokud se Pavel v ní nevzruší tak aby měl orgasmus. Je to ale vše i souhra dvou partnerů. Ale jen prostě nechápu, proč Pavel má jak milenku, která mu asi víc vyhovuje a ještě manželku. Asi zřejmě má každou na něco a potřebuje vlastně obě. Jen si myslím, že většinou máme milenku proto že doma to není ono, tak hledáme náhradu.

Jan (Čt, 3. 4. 2008 - 08:04)

To: Qveta, tak pokud je to tak, že to nikdy nezasune, ať už z jakého koli důvodu, ano tak to by byla předčasná ejakulace a to se ti pak omlouvám. Z tvého příspěvku a i z příspěvků jiných, vyplývalo to, že jen vydrží chvíli. Škoda, že se už k tomu nevyjadřuje Pavel. Ale z toho co psal Pavel, bych řekl, že on měl soulož, ale s krátkou dobou do vyvrcholení a to, ale není předčasné, spíš překotné. Qveto, ale nechápu, proč tuhle situaci řešíš zde, a ne někde u sexuologa. Myslím, že tím trpíte oba a jestli tím trpěl už od začátku, což si myslím, že nejspíš ano, tak nechápu, že s ním vůbec jsi. Sex je dost důležitá věc v partnerském životě a dovede to pokud není naplněn, pěkně nabourat psychiku obou. Takže pokud ti takový sex jako máš s ním vadí, zajděte oba k sexuologovi a nechte si poradit, není to žádná ostuda.

anonymka pro Ja (Čt, 3. 4. 2008 - 04:04)

Drbane, a proč máš milenku?
Vždycky jsem si myslela,že s milenkou to musí být lepší,když už chlapům stojí za to zahýbat a riskovat fůru věcí,mimo jiné i důvěru a lásku manželky.Jste ,fakt, divní a nepochopitelní :=((.No,prostě z Marsu :=))).

Drban (St, 2. 4. 2008 - 23:04)

Je to všechno o psychice. Já to mám také. Doma rychlovka,jsme už sehraní a přesně vím kdy co přijde a jak se sladit s manželkou,abychom byli společně a rychle. Vše trvá tak max. 5 minut. Nemusím řešit spoustu věcí,co s milenkou. S tou mi to naopak trvá děsně dlouho,až mě to štve. Ona se mezi tím udělá i 3x až 5x. Furt musím myslet na to, že se nemůžeme sladit,abychom byli stejně,což si ona přeje.Taky myslím víc na to,abych se "předvedl" a uspokojil ji co nejlépe, což doma opět neřeším,neboť přesně plním,co žena chce a ta se vždy vzruší spolehlivě.Prostě se po 22 letech už známe do detailu. V mileneckém vztahu hraje roli i stres z možného prozrazení, řeší se kdy a kde a spousty jiných věcí. To se pak do psychiky chtě nechtě promítne.

anonym (St, 2. 4. 2008 - 14:04)

Tak přesně tohle zažívám já s mým partnerem .. předemnou měl spoustu holek a při sexu se udělal taky tak za 20 min a od té doby co má mě tak vydrží ani ne minutu ..nechápu tu :(

anonymka pro Ja (St, 2. 4. 2008 - 14:04)

Jene ,nechápu proč Tě tak rozčiluje definice předčasné ejakulace a krátké soulože.V podstatě obojí stojí za houby.
Stres je to pro ženskou,protože ze sexu nic nemůže mít a pro chlapa taky,protože z toho má mindrák.
Otázkou i nadále zůstává ,proč Pavel s manželkou brzy ejakuluje a s milenkou probíhá soulož normálně tak,aby ji uspokojil.
V souloži s milenkou nevidím problém,myslím,že vše probíhá normálně,na rozdíl od styku s manželkou.
Pavle,ozvi se.Zamysli se více nad svým sexem a rozsuď nás,ať se tady nehádáme a neřešíme své osobní problémy :=))).

anonymka cislo (St, 2. 4. 2008 - 10:04)

jane-nejsi nejaky zmateny?

Reklama

Přidat komentář