Reklama

klystýr, výplach střev

Laďa (Ne, 3. 12. 2006 - 13:12)

Asi vás zklamu, ale 5 litrů vody do Vás při jednom nálevu klystýru nemohl nikdo a nikdy dostat. Maximální dávka je 2 litry.

Hanka (Ne, 3. 12. 2006 - 10:12)

Čauky jdu zítra na výplach střev, má s tím někdo skušenosti. Poučte mě prosím co mám dnes a zítra ráno jíst a zda si mám na odpoledne po výplachu něco naplánovat nebo budu úplně neschona.Děkuji

Karel (Ne, 3. 12. 2006 - 08:12)

Náhodou jsem se dostal na tuhle stránku. Dost se tu probírá, kolik vody je možný používat při klystýrech. Moc tomu sice nerozumím, ale můžu z vlastní zkušenosti potrvdit, že ještě v roce 1971 se nalévalo do pacienta až pět litrů najednou. Bylo to před irigoskopií. Když k tomu ještě narazíte na starou protivnou sestru, což byl můj případ, tak na tenhle zážitek hodně dlouho nezapomenete.

Michal (St, 29. 11. 2006 - 00:11)

Jakýkoli zdravotní problém, včetně přirozené očisty střev místo málo účinných klystýrů, Vám pomůžeme řešit vyzkoušenými postupy s pomocí osvědčených přírodních produktů a preparátů špičkové kvality se zárukou účinnosti - pokud nebudete spokojeni, vrátíme Vám peníze. Sdělte nám věk, Vaše problémy, délku jednotlivých potíží, jakou léčbu jste dosud absolvovali, ev. další důležité skutečnosti, např. operace.
RÁDI VÁM POMŮŽEME K LEPŠÍMU ZDRAVÍ.
Harmonie, preventivní a revitalizační naturcentrum. Pište na e-mail: info.harmonie"volny.cz

mirka (Ne, 26. 11. 2006 - 16:11)

Nevíte posím někdo adresu nebo nemáte kontakt na výplach střev -pouze v Ústí n/Labem.Dík

Nobody (Po, 20. 11. 2006 - 16:11)

Jira:Já už jsem klystýr zkoušel,ale pravidelně ho nedělám (nemám irigační soupravu,takže homemade).K pravidelnému vyprázdnění klystýr nepotřebuju.o,co jsem zde napsal byl "zážitek" z nemocnice.Jako dobré přírodní projímadlo na mě funguje pivo.To jdu druhý den i 2x.

jira (Ne, 19. 11. 2006 - 10:11)

Nobody.Neboj se a dej si pěkný klystýr ten Ti doopravdy pomůže a uvidíš, že budeš v pohodě.Když tak si ho zopakuj.Nic tím nezkazíš .

jira (Ne, 19. 11. 2006 - 10:11)

Glycerinové čípky ti jen naředí stolici v dolední části konečníku jinak si udělej klystýr a ničeho se neboj je to dobrá věc.Věř mi mám s tím dobré zkušenosti.

Pavel (Ne, 12. 11. 2006 - 15:11)

Fortrans (francouzský) asi vymyslel nějaký potomek markýze De Sade. Nic horšího neznám. Stejně to střeva nevyčistí, alespoň v mém případě (jak zkonstatoval rentgenolog) ne. Jen mi je vždy po tom nevýslovně zle. X-prep je šetrnější, je přírodního původu (senna). Klystýrem to vyčistit jde (vlastní zkušenost), jen to trvá moc dlouho, a s tím se ve zdravotnických zařízeních nechtějí zdržovat, tak jen se, paciente, morduj sám doma. Fortrans už do mne nikdo nedostane, leda v bezvědomí. Že se v řadě případů nesmí používat, na to se nikdo neohlíží, viz příbalový letáček.

Laďa (Ne, 12. 11. 2006 - 10:11)

Ten přípravek se jmenuje Fotran, je to francouzský lék na lékařský předpis, který obsahuje 4 sáčky, každý sáček se musí rozpustit v 1 litru vody. Každou hodinu musíte jeden litr thoto přípravku rozpuštěného ve vodě vypít. Po stolici je dobré řitní část opláchnout např.na bidetu, protože toaletním papírem si řitní otvor poškodíte.Tento přípravek se používá před vyšetřením konečníku, tlustého a tenkého střeva. Je daleko vhodnější než klystýr. Vyčistí totiž celý zažívací trakt od jícnu až po konečník, což klystýrem nikdy nedokážete. Nelze jej však používat trvale!

petra (So, 11. 11. 2006 - 13:11)

HH:Pak dej vedet co ti rekli na gastro.

Nobody (So, 11. 11. 2006 - 13:11)

že by to byl ten x-rep?No ale je to drasťárna...:-(

Nobody (So, 11. 11. 2006 - 13:11)

Když jsem byl kdysi v nemocnici se zánětem tlustého střeva tak jsem před vyšetřením 2 nebo 3 dny nesměl jíst a dali mi vypít takovou hnusnou hořkoslanou tekutinu,která vyvolala umělý průjem.Chodil jsem skoro co 10 minut na záchod a konečníkjsem měl od toho neustálého utírání pěkně podrážděný:-( Nic příjemného,mohli použít nějakou šetrnější metodu...Ale tak mě napadlo,že by to mohlo někomu,jako jsi ty Petro,pomoct.Bohužel nevím,jak se to jmenuje

HH (Pá, 10. 11. 2006 - 21:11)

Petro jsem na tom úplně stéjně, už mi nepomáhají ani projímadla z lékárny. Nevím co mám dělat, jím jen ovoce a piji. Mouku nejím, jsem na tom dost blbě pořád mě bolí břicho, ale na velkou nemůžu. Mám strach, že v těch střevech něco je co to blokuje. Budu se muset poradit s gastroentrologem.

Návštěvník (Pá, 10. 11. 2006 - 16:11)

Laďa
Pokud užíváte Lepicol,musíte ho dostatečně zapít.A během dne do sebe dostat dostatečné množství tekutiny (alespoň 3litry).

petra (Pá, 10. 11. 2006 - 14:11)

Nobody, Pavel: Diky za rady. Zkusila jsem vse,jim hodne vlakniny,drive pomahal Lepicol,ted uz ne,nevim,jestli nemuzu mit streva uscpana prave tou vlakninou.Piju hodne vody,caj z lneneho seminka,acidofilni mleko. Dokonce i homeopatika na to beru mesic,ale zadna zmena.Tento stav trva asi 5 mesicu,posledni 2 je to uz akutni.Zkusim ten X-prep.

Pavel (Pá, 10. 11. 2006 - 12:11)

Pro Jindru: na CHT jsem byl vloni v únoru (3x) a v červenci (7x). Vzhledem k účinku je to moc drahé. Klystýr, když se dělá správně, může mít stejný efekt, a je zadarmo, jen zabere víc času, ale jsi přitom doma. Klystýr dělám podle potřeby, průměrně jednou v týdnu.
Pro Petru: zkus také ananasový džus (neslazený), glycerinové čípky jsou na nic. Zkus také aloe a laktobacily. Existuje také přípravek X-prep, což je stabilizový výtažek ze senny, který působí až v tlustém střevě, užívá se pro přípravu před rentgenem střev a pod., dá se objednat v lékárně.

Nobody (Pá, 10. 11. 2006 - 12:11)

Petra:No je mi tě líto,možná bys měla tak hodinu před zavedením čípku více pít a nebo asi celkově více pít a jíst stravu bohatou na vlákninu a přinutit tlusté střevo fungovat přirozeným způsobem.Hlavně málo solit.Na tvém místě bych vyzkoušel ještě dvoudenní očistu oraganismu pomocí konzumace JEN hroznového vína a kombinovat to třeba i s tím klystýrem.A nebo zkusit koupit nějaký preparát,který urychluje metabolický proces.Jinak vážně nevím,co by ti mohlo pomoct.

Jindra (Pá, 10. 11. 2006 - 12:11)

Pavle, a jak často chodíš na CHT, nebo na klystýr?

Pavel (Pá, 10. 11. 2006 - 09:11)

Kvůli potížím jsem se vnutil na irigoskopii (rentgen střev). Na obrazovce to bylo krásně vidět, jak se ta klička zaškrcuje. Snímek si uložili jako unikát. Proti zácpě se také dá použít elektroterapie, která má stimulovat svaly a nervy v břiše. Možná to stojí za pokus.

Reklama

Přidat komentář