Reklama

Maly zajem o sex

Martin (Čt, 10. 4. 2003 - 13:04)

Musíte spolu mluvit - co se změnilo, co vadí atd. - jesli Vám záleží na vztahu.Jsi ještě mladá, tak se nevdávej. Pokud se manžel s Tebou nechce milovat, mluvit o problému a přemýšlíš o nevěře, pak je asi lepší přemýšlet, má-li takový vztah budoucnost.

Jana (St, 9. 4. 2003 - 15:04)

Ahoj,mam take problem tykajici se rozdilnych sexualnich "chuti" u me a meho manzela. Je mi 25 let, manzelovi 30. Jsme spolu pres 7 let, zacali jsme zit ve spolecne domacnosti pred tremi lety a pred rokem jsme se brali. Dokud jsme nebyli svoji papirove, nemeli jsme v posteli zadny problem, meli jsme sex 5 krat do tydne. Svatbou se mnohe zmenilo. Ja jsem velmi naruziva a nahly zvrat z frekvence 5 krat tydne na 1 krat za tyden je pro me hrozny. Musim se samozrejme uspokojovat sama. Diskusi na toto tema uz bylo u nas mnoho, vse skonci vzdy hadkou, protoze manzel se nehodla o techto zalezitostech se mnou v klidu bavit. Jsem z toho zoufala, hezke pradylko ci zapaleni svicek uz vetsinou nestaci. Kdyz on nechce tak ja mam proste smulu. Ctvrty, paty den bez sexu jsem nekdy bez nalady a on vi proc. Takze se v jeho mozku neco "prepne" v tom smyslu, ze se proste MUSI se mnou pomilovat. A pak pry mu to nejde. Vetsinou se snazim sve vnitrni napeti nedat na sobe znat, ale nekdy se proste neudrzim, mam totiz velice rada sex. Snazim se byt tolerantni, ostatne nic jineho mi ani nezbyva. Jinak si ale na druhou stranu nemohu stezovat na nedostatek pohlazeni ci pochval, s domacnosti vcetne vareni mi take pomaha. Stale nemohu prijit na to, proc tyhle problemy zacali az po svatbe. Obvinuji se, ze je to moje chyba, kdybych byla chladna, mela bych se zrejme mnohem lepe. Je mi ale smutno sdilet postel s nekym, koho uz nepritahuji. Je mi strasne ze sebe same, kdyz zcela realne uvazuji o milenci. Kolik telefonnich cisel jsem uz ale zahodila zpet do kose, protoze vim,ze bych to nastesti nedokazala byt neverna. Ale bojim se budoucnosti, jak bude nas sex. zivot vypadat za deset let? Nechci ani pomyslet. Nejhorsi je, ze jsem sveho muze nikdy neodmitla, i kdyz jsem treba byla hodne unavena ci mi nebylo dobre. Zato on me uz tolikrat, sami mozna vite, jak je to ponizujici.Tak nevim, jak se s timhle problemem vyporadat. Mam se uz v 25 letech smirit s tim, ze budu bez sexu a brat to jako normalni vyvoj ve vztahu? Bojim se ale, ze se jednoho krasneho dne neudrzim a podlehnu nevere. Mate nekdo nejakou radu?

iva (Út, 25. 3. 2003 - 12:03)

Nevim, kam zaradit muj dotaz, tak ho davam i sem. Mohl by mi nekdo prosim poradit a to velmi brzy, jaky je rozdil mezi milovanim, sexem a jeste jednim hrubsim slovem? Ja si myslela, ze je to stejny vyraz hrubeji receny, ale byla jsem vyvedena z omylu a nevim, jaky je v tom rozdil - hlavne ty dve posledni kategorie. Je to pro me zivotne dulezite a velice to specha. Dekuji

Jindra (Út, 25. 3. 2003 - 06:03)

Mila Jano - Ty jsi p...

jana (Út, 25. 3. 2003 - 05:03)

mila V mozna,ze by jsi mela zauvazovat o milenci

iva (Po, 24. 3. 2003 - 07:03)

Mily Karle, nemam cas cist vsechny prispevky, ale vzhledem k tomu, ze me zaujalo tema, tak odpovidam a mozna se budu opakovat, co napsali jini.Je snadne odsoudit zeny, ze nemaji zajem o sex, ale proc? Dejme tomu, ze ty jsi nezny, trpelivy a dokazes milovani prijemne zacit a dokoncit i ku prospechu partnerky. Zvladas predehru i dohru, hru s dusi zeny. Vnimas ji jako zenu a ne jako otroka. Chapes jeji pocity, city a stav mysli. Dokazes se vcitit do jejich problemu a dokazes ji s nimi pomoci a to muze zene hodne pomoci. Zena potrebuje citit, ze muz ji ma rad a ze si ji vazi! Ale ja jsem zazila pouze spech, kvalt, zadna predehra, clovek nebyl jeste ani vzruseny (myslim dostatechne vlhky) a uz ho tam partner strcil, udelal se a pak byl konec. Myslis, ze by se ti to libilo, kdybys byl zena? A co kdyz tvoje parnerka ma ci mela takove zkusenosti? Ono pak neni jednoduche, kdyz neco jsi delal ci ti bylo delano se hned predelat a naladit na jinou notu. Ja jsem se setkala spise s muzi, pro ktere bylo milovani ne milovanim, ale jen sexem k uspokojeni jejich potreb. Zenu brali jako nastroj k tomuto. A kolikrat i nedobrovolne. Hlavne, ze oni se uspokoji!Dle me fantazie by melo milovani obcas zacit treba nejakym svadenim a ne hupnout rovnou nazi do postele, za 10 minut jit do sprchy a spat. Nektera zena potrebuje vice casu a nehy a ne jit rovnou na vec. Potrebuje citit pocit bezpeci a ne strach jak to dopadne, bude to bolet ci nikoliv... Milovani by melo vyplynout samo ze situace, i kdyz treba umele tebou nastrcene. Milovani by melo byt necim fantastickym, co cloveku prinese klid na dusi a na tele a ne jen na tele.No snad nevadi, ze jsem se zapojila svymi spatnymi zkusenostmi a snad pomohla objasnit nektere pocity zen, proc nemaji zajem o sex. Je dobre, ze se zde nemusi clovek stydet zapojit, protoze je to anonymni a nikdo me neodsoudi a kdyz jo, tak mi to stejne nevadi, protoze me neznaji. Ale spise si myslim, ze to cloveku muze pomoci v ruznych vecech a nahledech.Jinak Karle verim, ze jste to s partnerkou jiz vyresili a ze jsi ji dokazal, ze milovani muze byt i krasne a nezne. Drzim Vam palce. :))

Edita (Čt, 20. 3. 2003 - 10:03)

Jsem 10 let vdaná,zatím bezdětná. V posledních 4 letech se můj zájem o sex snížil. Myslím si, že hlavní úlohu v tom hrají hormony.Protože v období do ovulace je chuť na sex docela velká, potom prakticky nulová.Předmenstruační syndrom funguje na 100%.Chci si nechat udělat horm. rozbor.Třeba to půjde nějak léčit.Hodně podobných názorů jsem slyšela i od svých kámošek.E.

Maaxxx (St, 19. 2. 2003 - 13:02)

Pro obě pohlaví doma opomíjené-najděte si milence(milenku)a ani se s tím noc netajte.Ve vašem partnerovi to probudí žárlivost a začne se víc snažit. Pokud ne, tak si najděte někoho jiného.Milování je snad nějpěknější zážitek života,a kdo chce život prožít nejen přežít, musí pro to taky něco udělat.Nic v životě není zadarmo.

V (St, 19. 2. 2003 - 11:02)

S velkym zajmem jsem si precetla vsechny prizpevky. Mam stejny problem, jako vy ostatni. Je mi 24, s pritelem jsme spolu uz 4 roky. Zpocatku nas sexualni zivot byl, podle meho nazoru, fajn. Milovali jsme se tak jednou tydne (meli jsme moznost jen o vikendu, tak jsme toho vyuzivali - nebylo to casto, ale oběma nám to vyhovovalo). Od te doby, co spolu bydlime (3 roky) to bylo stale mene a mene a minuly rok se stalo dokonce to, ze jsme se milovali az jednou za půl roku! Byla jsem z toho hodne nestastna. Problem je v tom, ze pritel je nemocny. Ma problemy s tlustym strevem. Je to nemoc, ktera se nikdy uplne nevyleci a vyzaduje si specialni lecbu. Myslela jsem si, ze jeho chuť na sex je ovlivněna právě tím, ale pak jsem se dozvěděla od stejně postižených lidí, že to tak nebude. Jemu to prostě nechybí. Což mě hrozně mrzí. Teď je to tak, že se milujeme tak jednou za dva měsíce. Když se o něco snažím, řekne, že je unavenej, otočí se a spí. Dost mě to trápí, protože si říkám, že jsem nespchopná ho nějak rozpálit. Je pravda, že nemám moc zkušeností, protože právě on byl mým prvním sexuálním partnerem, ale když na to přijde, jde nám to skvěle. Nechci ho opustit, protože jinak nám to klape, ale hodně mě to trápí. Romantika, svůdné prádlo nic z toho nezabírá. Nejhorší je, že vím, že po mě "touží" jeden kolega a stačilo by, kdybych kývla a bylo by... Jenže já nechci. Pořád jsem si říkala, že tohle bych nikdy neudělala, ale čím mám sexu méně, tím víc o tom přemýšlím .... Pořád si říkám, že si už se svým partnerem budu muset na rovinu promluvit, ale vždycky se mi sevře krk a já to zase nechám být... Jsem přecejen ještě mladá, co pak bude za dvacet let ? :-((

P. (Pá, 17. 1. 2003 - 17:01)

Chceš radu? Najdi si milenku, třeba i vdanou ve stejné situaci, dej si pozor, aby se to žena nedozvěděla, nikdy se k tomu nepřiznávej, ty si užiješ a určitě se zlepší i atmosféra doma. Třeba se to doma časem zlepší i téhle oblasti. "M." to napsal docela dobře, souhlas.

Radka (Pá, 17. 1. 2003 - 12:01)

Hm, asi na tom něco je..já jsem taková oboustranná, někdy na to mám chuť desetkrát denně a někdy si čtrnáct dní ani nevzpomenu. A už to mám vysledované, jak na to, ale chce to spolupráci. Když jsem v tom plusu, mám naštěstí hyperaktivního partnera, takže to je v pohodě. Ale když se mi nechce, pomáhá mi, když to on vezme na vědomí a prostě mě nechá. Hladí mě, chová, ale naprosto asexuálně.A jenom když přijdu já za ním, v posteli jen když se k němu přitulim, on není aktivní. Fakt mi stačí dva tři dny a tímhle způsobem a dostanu na to chuť, zkuste to..a po téhle pauze začínáme pomalu, nenáročně, ne moc dlouho a během dne se tak nějak rozsouložim a pak už není problém otočit to třeba pětkrát. Hm, ale musí na to bejt chlap, bez jeho pochopení by to nešlo..

M. (Pá, 17. 1. 2003 - 09:01)

oprava: ..."nic by se nemělo provalit"...

M. (Pá, 17. 1. 2003 - 09:01)

Jak se zdá, jsi úplně pohodovej a normální chlap. Rada nade vše: najdi si milenku - ať už mladou kočičku či starší a zkušenější ženskou (to je na tobě). Doma budeš mít klid a konec konců manželka stejně tak, budeš vyrovnanej, nebudeš ji doma "otravovat" a uvidíš, že když to zařídíš šikovně a budeš vše brát s nadhledem a chovat se rozumně, nic by se nemělo neprovalit a pozvedneš tak atmosféru doma minimálně o 2 třídy výše. Mnoho zdaru! M.

Bedra (Pá, 17. 1. 2003 - 08:01)

Mnželka je po porodu tj asi 2.5 roku úplně frigidní. Naprosto ztratila chuť na sex. Zkoušel jsem rozhovory, masáže, dovolenou sami dva v luxusním pensionu s vířivkou (na druhý den jsme na její žádost jeli domů). Není ochotna to udělat ani rukou. Je mi 32. Asi tak dál už nechci žít. Kdyby nebylo dítěte, které nechci ztratit tak jsem to již ukončil.Začínáme se i víc hádat, protože jsme oba nervózní, někdy si myslím, že i pro dítě bude lepší, když to ukončím. Asi v neděli. Zkusím si s ní ještě promluvit, jdeme na ples, tak uvidím. Zkuste mi to rozmluvit.

Návštěvník (St, 11. 12. 2002 - 10:12)

Ahoj Alenko, jestli tě tvůj manžel vydírá tím, že když nedostane, tak půjde jinam, tak ať jde. Pokud tě navíc využívá a jak píšeš - celou domácnost nechává na tobě, tak je to netolerantní sobec. Neboj se - zeptej se sama sebe, co opravdu chceš a pak podle toho jednej. Hodně štěsí. :)

Návštěvník (Po, 28. 10. 2002 - 23:10)

Tady Jana a já mám manžela 13let,on měl a má menší potřebu než já, ale teprve nyní jsme si o všem pořádně promluvily,s tím že on si myslel,že je vše v pořádku,tedy i já že mám stejnou potřebu jako on.Takže nyní už nemám nějaké komplexi,ale celou tu dobu jsem tápala,kde je chyba.U nás to bylo v tom,že manžel má radši masturbaci nebo když sex se mnou tak rukou,protože při normalním sexu má rychlé vyvrcholení a nestačí uspokojit mě,což ho deprimovalo.Takže naše řešení-když klasická poloha tak já si pomáhám rukou drážděním klitorisu a je to v pohodě a jinak růčo nebo orál.Takže závěrem, myslím, že když se dá s partnerem mluvit a nestydět se tak se to dá k spokojenosti obou vyřešit.Domluvě zdara a papá.

Návštěvník (Ne, 1. 9. 2002 - 22:09)

Ahoj Soňo,to ti fakt nezávidím,myslím že jsem stejne na tom jako ty,ale ted nemam žadnou partnerku,takže jsem na tom vlastně ještě hůř,já to potřebuji min. 3-4 denně.Mám kamarádku která je stejná jako my,ale má kluka kterému to stačí 1x týdně a ona je z toho děsně neštastná.HOLT LÁSKA NENÍ JEN LÁSKA.

Návštěvník (Út, 20. 8. 2002 - 12:08)

Někdo tady také nakousl biblického Šalamouna :-). Je však mnohem zajímavější, co píše v Bibli sv.Pavel v 1. listu Korintským:"Pokud jde o to, co jste psali: Je pro muže lépe, když žije bez ženy. Abyste se však uvarovali smilstva, ať každý má svou ženu a každá svého muže. Muž ať prokazuje ženě, čím je jí povinen, a podobně i žena muži. Žena nemá své tělo pro sebe, ale pro svého muže. Podobně však ani muž nemá své tělo pro sebe, ale pro svou ženu. Neodpírejte se jeden druhému, leda se vzájemným souhlasem a jen na čas, abyste byli volni pro modlitbu. Potom zase buďte spolu, aby vás satan nepokoušel, když byste se nemohli ovládnout. To ovšem říkám jako ústupek, ne jako příkaz."Někde v chatu na "doktorce" se kdosi ptal, jestli ještě Bible v dnešní době platí - posuďte sami...... v její moudrosti lze najít nejen, jak by to mělo být, ale i slova útěchy a podpory.

Návštěvník (Pá, 9. 8. 2002 - 10:08)

Mám manžela,sex asi 3x týdně,různé polohy,zkusili jsme i anál-no nevím myslím,že nejsem ošklivá-to je názor okolí, a přesto mi manžel řekl,že jsem málo ženská,že masturboval v době mých těhotenství a pokud to nebude mít tak jde jinam.Ted mi poraďte co víc mám dělat.Domácí práce jsou všechny na mně,a večer jsem někdy taky strašně utahaná.Máme dvě děti a je mi z toho nanic, asi to musím vydržet , ale jak? zajímal by mě názor i pomoc.Sebevědomí na dně,připadám si hrozně.

Návštěvník (Pá, 2. 8. 2002 - 00:08)

Jsem moc ráda, že jsem našla tohle téma. Mám stejný problém. Jsme spolu s manželem 10 let. Nechci rozebírat jak to bylo dřív, ale v posledních asi dvou letech je to katastrofa. Manželovi stačí sex tak 1x měsíčně, jinak je moc unavený, ospalý, musí jít na pivo......Kdyby to aspoň jednou za ten měsíc stálo za to a mohla bych se na to těšit, dejme tomu. Ale probíhá to tak, že mi manžel pohladí prsa (to je jako předehra), stáhne oblečení, zezadu nebo zboku mi ho tam strčí a tak do 10 sekund je po všem. Když mu řeknu co předehra, odpovídá, že nemá housle. Když mu to chci udělat třeba pusou, odtahuje mě a nechce. Bavit se o tom taky nechce. Že já z celého toho "sexu" nic nemám, nemusím asi říkat. A chybí mi to a už mě to vážně nebaví. S jedním známým jsme se tak dlouho popichovali a smskovali, až z toho vylezlo, že by mě moc chtěl (ovšem pouze do postele). Řekla jsem mu, že nevím, jestli bych zvládla čistě sexuální vztah - je totiž ženatý a nechce samozřejmě žádné komplikace. Ale vzhledem k tomu, jak to vypadá u nás doma, o tom začínám vážně přemýšlet.Poradí mi někdo, jak z toho ven?

Reklama

Přidat komentář