Reklama

Vzrušuje mě bolest v pupíku

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 17:01)

jo a divala jsem se na starší příspěvky a lara je holka

Alex (Ne, 28. 1. 2018 - 17:01)

Dobrá, rozepíšu se tedy trochu podrobněji. Před nějakým časem, zhruba 3/4 rok, o jarních prázdninách, v období před maturitní zkouškou, se mi naskytla možnost jet na hory -> chatu. Původní plán vzít spolužáky ztroskotal a tak se mnou jela přítelkyně.

Jeden večer prázdnin, když jsme se již chystali spát, nebo teda alespon já. Po snowboardu a bežkách relativně KO. Ovšem přítelkyně, mě začala hladit po těle, samozřejmě jsem zpozorněl a dal jí jevo, že se mi to líbí a at pokračuje. Její ruka potom směřovala směr dolů. V očekávaní, že mě bude škrábat na chlubkách nad penisem, tak mi strčila prst do pupku a povídá "pupík". Nasadil jsem z toho trocha peprný výraz, jelikož mě to v celku překvapilo, ale co ? Asi nějaká předehra. Potom následoval jazyk, popřípadě druhý prst...) Zbytek už probíhal klasickým způsobem a myslím, že to už není adekvátní a nepodstatné vzhledem k tématu vlákna.

Později jsme to spolu ještě občas praktikovali, a né pouze ona na mě, nýbrž i já na ní. Ale to bych zde už asi nepsal, možná nějak více soukromně. No, uvidím ještě.

S přítelkyní, tedy bývalou již nějaký měsíc nejsme a slečně, kterou jsme měl po ní, to absolutně nic neříkalo.

O mučení pupku nevím kde bydlím, zkušenosti žádné, ale příjde mi to zajímavé a nebráním se tomu to vyzkoušet. Jenže takých lidí s takovým zájmem moc není..

Možno jestli by nebylo lepší to potlačit. Každá úchylka se dá léčit ) a u mě kterému se líbí zadek a nadra by to nebyl třeba takový problém. Přece jen ty partie jsou typičtější a nikdo se na mě nebude dívat, jako na takového úchyla.

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 13:01)

*05cm=>0,5 cm

Návštěvník (Ne, 14. 2. 2021 - 20:02)

Super mam rad vystouple pupky dej prosim telefon na sebe. Pusinkoval bych ti pupik pa vita.

Franci (Ne, 28. 1. 2018 - 08:01)

Jako spoustu z těch, co tu dříve psalo mne zajímá pupík. Ráda do néj strkam různé předměty (samozřejmne přiměřené velikosti). Zní to divně, ale baví mne si tam strčit špunty do uší( ty co se prodávají na potápění v bazéně). Ale vzhledem k tomu že mám pupík tak napůl outinnie,tak to nejde strčit moc hluboku. Takže to tam strčim tak 0,5 cm a pak zpevním svaly. Další věci budu psát postupně.
PS. Ten múj pupek je z jedné strany vystouply a z druhe spíše zalezlý ( cca 05 cm)

Návštěvník (Ne, 14. 2. 2021 - 20:02)

Liby se my tyhle pupiky chtel jsem outie bohuzel nemam skoda. Prosim franci tve cislo mobilu. pokecame o tvem pupiku. pa vita.

pupik (Po, 15. 2. 2021 - 09:02)

Ahoj aj mne sa liby vystuople pupiky strasne,Len ani ja nemam takoveho.SKODA.Ale strasne by som chcel mat taky

Alex (Ne, 28. 1. 2018 - 00:01)

Radši bych si psala tady...Absolutně nevadí. Upřímně, je mi to jedno. Na jednu stranu to zde alespoň trocha ožije a někdo se třeba i přidá. Ovšem na druhou stranu, aby to nevypadalo jako okno chatu o_O

No, tak se poděl o své zážitky a sdílej je. Já pak třeba trocha rozvinu ty mé.

Franci (So, 27. 1. 2018 - 07:01)

Radši bych si psala tady jestli ti to nevadí.

Alex (Čt, 25. 1. 2018 - 23:01)

Je tu někdo, kdo by byl...Ahoj Franci, z tvého jména si nejsem zcela jist, zda jsi holka, či kluk. Každopádně mi tu můžeš nechat kontakt na tebe. Nejlépe e-mail. Pokud tedy samozřejmě chceš. Jistě můžou i ostatní, raději něžné pohlaví. Ale v opačném případě se zajisté zlobit nebudu.

Co se týče zážitků s pupíkem, viz. můj příspěvek výše. A rád se o ně podělím. I když s mučením zkušenosti nemám žádné, ovšem rád se poučím, popřípadě i inspiruji.

Lara už tu zřejmě není a jestli mě pamět neklame, není to ta, nýbrž ten. Usuzuji z důvodu čtení příspěvku. Ale možno se mýlím, přeci jen už to bude zhruba týden a navíc jsem vlákno jen tak rychle proletěl očním pohledem.

Ps. Opomněl jsem zmínit v min. příspěvku můj věk. Je mi 19.

Franci (Ne, 21. 1. 2018 - 21:01)

Je tu někdo, kdo by byl ochotný se mnou sdílet zážitky s pupíkem? Budu se jmenovat dejme tomu Franci.
Ps.Ta Laura co tu psávala okolo r.2009 tu už není?

XY (Ne, 21. 1. 2018 - 20:01)

Ahoj, také bych chtěla napsat že mne pupík vzrušuje. Chtěla bych si do něj strkat tužky a tak, ale vzhledem k tomu že jsem jako mála měla kýlu tak se bojím. Co si o tom myslíte.

Alex (Út, 2. 1. 2018 - 14:01)

Ahoj. Líbí se mi vystouple...Vzhledem k tomu, že tato konverzace upadá, neočekávám tedy moc velkou šanci na odezvu. Navíc když reaguji na příspěvek 1 a 1/2 rok starý. Ovšem proč to nezkusit.

Zdravím tedy všechny a konkrétně Em. Poněvadž jsem také z podkrkonoší a navíc lehce trpím stejnou úchylkou jako ty. Narozdíl od obyčejných heterosexuálu, kteří na opačném pohlavím upřednostnují pouze prsa a zadek, tak já k tomu trochu i břicho a pupek. V minulosti mi již bývalá přítelkyně občas strkala prst do pupíku a popřípadě lehce kousala za proužek chlupů vedoucí od pupku dolů. Nehorázně se mi to líbilo. Snad nejlepší předehra co existuje a tudíž i lepší vyvrcholení. Fakt libovka.

Ps. Nevyhledám tu sexualní akt, aby si to někdo takto nevyložil. Zkrátka bych rád vyzkoušel, to mučení, vytahování, nafukování Viz. co psala Em..) Takže tu kdyžták zanech reakci. Já se jsem čas od času příjdu podívat. Samozřejmě i jiná holka/slečna se může ozvat. Budu jen rád. Ovšem pokud jsi nějaký cápek, tak maximálně můžeme pokecat, ale rozhodně za tebou nikam nepojedu. Jak je napsáno výše. Heterosexuál !!

By the way, můj pupek vypadá tak na půl outie-innie. Tím jak cvičím už pár let mi spíše vylézá.

Bellik (Po, 9. 1. 2017 - 13:01)

Ahoj, vzrušuje tu někoho i...Ahoj LB, mna to vzrusuje, aj som to zazil, a ty?

LB (Po, 26. 12. 2016 - 10:12)

Ahoj, vzrušuje tu někoho i bouchání do břicha a zažil to někdo?

Pupicek (Po, 19. 12. 2016 - 20:12)

kolik ti je ? :)Davi je mi 24..

Pupicek (Ne, 16. 10. 2016 - 17:10)

Ahoj,našla by se holka kolem...Starší být nemůže? ;)

Dejv (So, 8. 10. 2016 - 23:10)

Ahoj,našla by se holka kolem 15 let, které bych si mohl pohrát s pupíkem, popřípadě ona s mým?

Marek (Po, 5. 9. 2016 - 03:09)

kolik ti je ? :)

Pupicek (Pá, 26. 8. 2016 - 11:08)

z Budejovicka :) Marku nápis mi :) jsem z Budějovic

Reklama

Přidat komentář