Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Samo (Pá, 9. 3. 2018 - 08:03)

Děkuji všem za rady....Koľko máš rokov?

Tony (Čt, 8. 3. 2018 - 10:03)

Děkuji všem za rady....V tvém věku je nadměrně citlivý žalud dost běžný. Prý na to pomáhá čajová terapie. Máčení žaluda v černém čaji. Jen musí být vychladlý, samozřejně že ne v horkém.

peky (Čt, 8. 3. 2018 - 09:03)

Děkuji všem za rady. Nakonec jsme s mamkou zašli k té doktorce, protože to bylo dost nesnesitelné nosit předkožku staženou, strašně mě to dráždilo. Doktorka mamce poradila, abych si jí doma vždycky stáhl a chodil ve volnějším oblečení. Říkala, že někteří můžou mít dost citlivý žalud. Takže když jdu pryč předkožku si vždycky skoro stáhnu na celý žalud a doma chodím jenom v delším triku a dost se to zlepšoje. Nemůžu mít problém při sexu, když mám nadmjerně citlivý žalud?

. (Pá, 2. 3. 2018 - 15:03)

To jak jste tu psali že při...Nastal moment kdy jsem za to prestal stydět. Před pár lety jsem začal nosit předkožku trvale staženou, ale dost jsem se za to styděl takže před sprchováním jí nejdřív dával na žalud a potom na wc ji zas stáhl. Az po čase jsem si dodal odvahu a šel do sprch s holým žaludem. Cítil jsem se divně, jako bych ho měl jinýho,ale postupně jsem si začal zvykat. i když pořád byly pochybnosti takže i tak jsem se snažil nedávat svůj penis moc na odiv ostatním. Ale aspoň jsem to pak už nosil vždy stažený, jenže pořád jsem jsem se před ostatními trošku styděl a nedokázal to překonat.

Až nedávno se to stalo. Při sportu se mi předkožka náhle dostala na žalud, a já citil jakobych tam najednou měl něco, co tam nepatří. V šatně před ostatními mi pak bylo blbý si na něj sahat a upravovat ho, takže jsem se svlékl a šel do sprch. mezitím jsem letmo kouknul tam dolů a byl dost nepříjemně překvapen - žalud byl téměř celý schovaný a vůbec se mi nelíbilo jak to teď najednou vypadá, a s predkožkou na žaludu jsem se najednou cítil dost nesvůj. Až tak moc jsem si na to už zvyknul, že najednou mi přišlo že takhle to nejsem já, že takhle přece můj penis normálně nevypadá a přišlo mi docela divný ho takhle ukazovat. V tuhle chvíli jsem hrozně moc chtěl mít odkrytý žalud jako obvykle a klidně ať to všichni vidí. Najednou jsem měl pocit že bych se tak cítil líp. Mít najednou po letech předkožku na žaludu bylo mnohem horší než jsem si kdykoliv o tom myslel a spíš mi to vadilo. Čekat se zakrytým žaludem na volnou sprchu nebylo moc příjemné. Ale pomohlo mi to v tom přestat se stydět za odkrytý žalud

Standa (Čt, 1. 3. 2018 - 07:03)

Mám žalud pořád schovaný ale na kraji předkožky se mi udělala nějaká vyrážka tak jsem šel na urologii.Tam mi doktorka vzala penis do ruky a stáhla předkožku což se mi v mžiku postavil,to nastal problém že v erekci mi ho nevyšetří potřebuje mi tu předkožku jako by obrátit a to lze jen v klidu.Já byl červený jako ruská vlajka přehodila mi přes břicho osušku a čekali jsme až mi klesne.'Když už byl v klidu tak mi ho opět chytla rychle stáhla takovou tyčinkou oddělila od žaludu a bylo to povedlo se.Stihli jsme to než se zase vzpříčil.Už bych to nechtěl zažít ale za tyden jdu na kontrolu tak nevím jak to bude.

právě (Ne, 25. 2. 2018 - 16:02)

Ten strach kdyby se pak nedejbože postavil, to je asi hlavní důvod. Kdo má trvale staženo tak nemusí tohle řešit, což je velká výhoda. Ale zas jsou jiný problémy. Dost jsem se styděl dát ostatním na odiv to že ho mám jinýho a nemám žalud zakrytý kůžičkou jako ostatní, ale mám ho venku a všichni to hned uvidí.Když jsem měl poprvé jit do sprch s holým žaludem tak jsem se cítil dost zvláštně, jako kdyby pozornost všech měla být upřena právě tam

Milos (So, 24. 2. 2018 - 22:02)

Já si ho ani na vojně...Mel jsem to taky tak jak rikas.Nyni je mi 30 a jiz 2 roky nosim stazeno furt.Dnes mi to jiz erekci nevyvola.

Tony (So, 24. 2. 2018 - 21:02)

Já si ho ani na vojně stáhnout nedovolil, protože jsem měl od předškolního věku (do školky jsem nechodil, ta tehdy nebyla povinná) až do třiceti let to, že když jsem si tu předkožku stáhl, tak se mi okamžitě postavil. Ono jim tam bylo divné, že si ji při sprchování nestahuju, jenže kdyby se mi postavil v bandě jiných kluků, tak bych už určitou věc nikdy nevysvětlil. Dnes je jiná doba, ale tehdy se na určité lidi, se kterými by mě zaměnili, hledělo naprosto odlišně.

z (So, 24. 2. 2018 - 21:02)

ale ne, ve sprchách u...Jak kdo. Je dost těch co to ve sprse nestahujou, dá se pochopit že tam to může někomu připadat blbý nebo se stydí takhle před ostatníma. Mít pořád staženo tak se nemusí nic řešit. První problém je zvyknout si na to. Ale pro někoho ještě větší problém může být že se za odkrytý žalud stydí, odlišuje se tím a ostatní si toho všimnou a může se cítit divně. S tímhle je třeba se srovnat což pro někoho není úplně snadné

z (Pá, 23. 2. 2018 - 16:02)

To jak jste tu psali že při...Dá se to pochopit, že když všichni okolo maj žalud zakrytý tak si budeš připadat divně, když ho budeš najednou nosit venku. Pocit že ho máš jinýho a že po tobě divně koukaj a stydíš se... Taky jsem si myslel že to tak bude kdybych to tak měl a když jsem s tím pak začal tak jsem se zpočátku dost styděl jít s tím do sprch,než jsem si časem zvykl, nejlepší je to neřešit a dělat jako by to bylo naprosto normální. A když jsi k tomu nucen tak ukaž že nejsi posera, třeba časem zjistíš že je to tak lepší

j (St, 21. 2. 2018 - 11:02)

To jak jste tu psali že při...ale ne, ve sprchách u bazénu, tam tam si předkožku stahuje snad každý, teda krom těch, co ji mají vzadu stále, ti ji nestahují. Pak si ji taky nestahují dozadu malí kluci. Neviděl jsi nikdy dospělé chlapy ve sprše? A neřeší, kdo na něj kouká, běžně tam tatínkové vodí holčičky, někdy jim je i 10, 11, pochopitelně hygienu dělají stejně, nevadí jim ani vlastní dcerka. Já bych si připadal divně pod tou sprchou tu předkožku nemít staženou. Pokud uvidí tebe, možná že sami s tím pak taky začnou, protože doma to snad dělají?

U žen a dívek od 16 mi přijde vyholování jako standard, kdo to nemá, je exot. U mužů to není nutné, ale nemyslím, že kdo je vyholený je buzerant, tak to není. Ale ve 14 mi přijde lepší, když kluk i holka jsou nevyholení, aspoň je zřetelné, že už jsou fyzicky vyspělí, schopní mít děti. Holé jsou děti před pubertou. Později je vyholování v pořádku, protože dospělýho chlapa nebo ženskou si nikdo s holčičkou před pubertou nesplete. U holek má vyholení význam pro trošku lepší hygienu, ale hlavně jde o to, že to je hezčí, jinak u některých není nic vidět, krom černého houští. U kluků a mužů tu tenhle důvod není, penis i pytlík mají vidět stále.

Já být tebou, tak se předkožce vzadu nebráním, pokud to je na radu doktorky. Pokud ti to je nepříjemné, tak se rozumně s matkou domluv, že si potřebuješ na to postupně zvykat. Ze začátku to tak mít třeba jen odpoledne a večer, později od rána až po zvyknutí si non stop.

j (St, 21. 2. 2018 - 11:02)

Toto vidí málokdo. Ještě...Ano, vnutit něco, co se týče oblečení, tím zasáhne klukovi nemluvě o holkách do velmi citlivé oblasti. S tím, jak kdo vypadá lidi spojují svoji identitu a hodnotu. Tanga z venku nejsou vidět, což u holek tak docela neplatí. Ale pokud se kluci převlíkají na tv, tak to může znamenat velké ponížení. Přitom jiný kluk tohle může chtít, ty tanga, cítit se v tom dobře. Pokud je ale nosit musí, tak ho tím značně psychicky deptá.

luci (St, 21. 2. 2018 - 09:02)

To jak jste tu psali že při...Je to jen tvoje rozhodnutí.Ale určitě vyholením ochlupení penisu se z tebe buzík nestane.Jako buzíci,nebo lesby se lidé rodí.Jiné je to s homosexuální prostitucí.Prostitut,nebo prostitutka bývají heterosexuálové,nebo bisexuálové a za úplatu mají sex s homosexuálem.

peky (St, 21. 2. 2018 - 07:02)

To jak jste tu psali že při sprchování se předkožka stahuje dozadu tak to je mi jasné, ale dělám to pouze doma. Ve společných sprchách bych se za to styděl. Nikoho jsem ještě nidky neviděl, aby si stahoval předkožku před ostatníma. Vzpomněl jsem si, že jeden kluk měl obřízku, ale to věděli všichni že ji má, ale kdybych já začal před ostatními nosit staženou, bylo by to fakt dost divné.
Ještě bych měl jednu otázku. Drtivá většina kluků v mém věku už je dole vyholená, a já bych taky chtěl, už měli kluci i na to narážky, ale nevím jak by to prošlo doma. Ještě nidky jsem se s mamkou na to téma nebavil, ale mezi řečí jednou řekla něco o buzících co jsou vyholení... A když jste tu psali abych zašel s tím za tátou, tak s nama nežije, a tak možná i proto je mamka tak starostlivá.

Samo (St, 21. 2. 2018 - 07:02)

vnucovanie? aj to je rôzne - napríklad - podla mna chlapec v 12 rokoch má len predstavy ako to asi bude ďalej v jeho sexuálnom živote a hormóny s ním bijú, ale nevie ako to má správne slúžiť a fungovať - kto ho má viest? usmerniť? keď mi lekár na prehliadke v 12 tich rokoch povedal, že si mám stiahnuť boxerky, myslel som, že sa prepadnem od hanby - kopa lekárov to neurobí, len sa opýta, či je všetko v poriadku - mladý zaklame, lebo sa boji a potom? je to ešte horšie... so mnou sa oco vždy otvorene porozprával o tom, čo má čaká, čo sa udeje a čo by sa stalo a ake by to malo následky, kebyže to tak robiť nebudem... mám pocit, že cely svet je preerotizovany, ale erotika a uvedenie mladého človeka do intímneho života sú dve úplne odlišne veci... keď som po prehliadke vyšiel von od lekára, opýtal sa má oco, čo sa dialo vo vnútri a či je všetko v poriadku - povedal som mu, že áno - tam nešlo dokopy o nič, chcel po mne len to, čo ma naši učili od mala - stiahnuť predkozku, keďže som to mal natrénované a “nútili” ma robit to a zvykať si od mala, problém nebol - a tiež má nútili a pripomínali 1000x a mna to bolelo a bolo nepríjemne a ??? mali to nechať tak? lepšie by bolo? tu je nútiť a nútiť - že sú to, ako v čom - úplne rozdielne veci ... čo odo mna chceli rodičia, to oni sami robili - to nebolo u nás doma nikdy take, že ja to robím tak - ale Ty musíš ináč - nie - jednoducho vzor a vysvetlenie pre reálne pochopenie .... po tých 12 - 13 rokoch som začal veci vnímať úplne ináč a všímať si logicky aj veci a ľudí, ktoré som dovtedy nevnímal - nezaujímali ma.... nikdy má nezaujímalo, akého ho má brat a ako ho nosí - potom raz som si to všimol a logicky, že ma to začalo zaujímať, keďže to bolo iné ako moje a potom - spolužiaci, kamosi, hráči - oco - dedo ......... a o dievčatách ani nehovorím, čo všetko som zisťoval a zistil a zisťujem ..................... ;-D

Tony (St, 21. 2. 2018 - 04:02)

Toto vidí málokdo. Ještě loni tu byla taková, která nutila synátora, aby nosil tanga, nějaké značkoví ze zahraničí, aby vypadal jako manekýn a on se marně vzpěčoval, že ty buzerantské kalhotky nosit nechce. Tak ho spacifikovala lepákama a zakázala mu styk s dědou, jejím otcem, protože si myslela, že ten výraz buzerantské kalhotky má o něj, Já si spíše myslím, že se mu tak za ty tanga, které musel vnuceně nosit posmívali spoluřáci ve škole. S té nány jsme tu měli srandu ale chudák její syn. Pro ní bylo důležité, že vypadá jak manekýn a vůbec nebrala ohled na to, jak se on blbě v těch tangách cítí.

j (Út, 20. 2. 2018 - 16:02)

Žádné VNUCOVÁNÍ není...bohužel, dost rodičů a zvl matek je manipulativních, to se netýká jen nosení předkožky vzadu. Mně přijde daleko horší, když holku třeba nutí, aby měla střih vlasů, co nechce, chce mít krátký vlasy a nutí ji dlouhý, nebo chce dlouhý a nechají ji ostříhat nakrátko. Holka pak má mindrák ze vzhledu. Jak má kluk kůžičku není vidět, psychicky tím trpět nebude. Za dva týdny si na holý žalud zvykne. Nějaké nucení by bylo na místě jen v případě zdravotních důvodů, pokud to bylo z popudu doktorky, tak snad tu ten důvod byl.

Nebuďme zas přemrštění, jak ten ředitel. Učitelka kluky nutila, aby ve sprše stahovali předkožky, klukům bylo 7, bylo to na přání rodičů. On ji za to vyhodil z práce, soud pak po delší době vyhrála. Pokud by chlap dozíral takhle na holky, bez jakýchkoli pokynů co se týče hygieny, tak by nejspíš krom vyhazovu ho čekalo popotahování na policii, sexuologická vyšetření, zákaz činnosti s dětma a možná i odsouzení na pár let. V base nálepka prcačkáře, měl by se podstatně hůř než nějaký násilníci, vrazi, lupiči.

Tony (Út, 20. 2. 2018 - 14:02)

Žádné VNUCOVÁNÍ není dobré. jsou takoví, kteří tomu přišli na chuť sami a to je pak o zcela něčem jiném. Samozřejmě je rozdíl mezi tímto a zmrzačující obřízkou.

O té Michálkové to psal na emiminu jakýsi Martin K z Trutnova. Kde k tomu přišel, neuvedl.

j (Út, 20. 2. 2018 - 14:02)

Milý Peky

přemluv svou...paní původně psali Michálková, později Michaláková. Ale nikde jsem nečetl, že by nutila své syny mít trvale předkožku vzadu. Kluci byli malí, před pubertou, asi by jim to nijak nevadilo.

Pokud to matka nutí na doporučení lékařky, asi k tomu je zdravotní důvod. Lepší nechávat kůžičku vzadu než obřízka. Z pár týdnů obnažený žalud nebude nijak vnímat, asi jako nevnímá žalud krytý předkožkou. Nakonec jsou kultury, kde právě v pubertě se toto po klukách chce. Někteří Indiáni, nebo v Japonsku a těch zemí bude asi víc. Určitě lepší než obřízka. Nemálo český mužů a nejen českých nosí trvale staženou předkožku, u některých to je důsledek kratší předkožky, jiní mají předkožku, co by jim celá zakryla žalud, ale ten nechávají odkrytý zcela záměrně. Tady nejde o nějaké násilí na dítěti. Spíš mi přijde horší, když rodiče malé holčičce nechají propíchnout ušit a dát náušnice nebo větším dětem povolí piercing na těle, případně tzv. tunel v uchu. Obojí i s tetováním beru jako poškozování těla, sice po vyndání to zaroste, i když ten tunel v uchu sotva. Proti tomu předkožku vzadu měli v pubertě a výjimečně i dřív kluci vždycky, nemalé procento z nich, nikomu to nijak nevadilo. Samozřejmě u úzké předkožky to nejde, ale když to je na doporučení doktorky, tak to snad nehrozí, ani to neuvádí.

j (Út, 20. 2. 2018 - 13:02)

No to máš pravdu. Mamce to...ve 14 má trvale vzadu předkožku část kluků, většina ne, ale část ano. Někteří samo, jiní si ji nechávají vzadu naschvál, že se jim to líbí. Je to otázka zvyku. Při sprchování si ale předkožku dozadu stahují všichni, nebo by měli, i když ji normálně mají na žaludu. Není důvod to dělat opačně, i kdybys měl žalud trvale v předkožce, tak při sprchování vždycky žalud obnažit, to je základní hygiena. Trvale obnažený žalud není nutný, ale ničemu nevadí, pokud to radí doktorka, asi k tomu má důvod. Tím můžou být záněty předkožky a žaludu nebo alergie.

Reklama

Přidat komentář