Reklama

penis se staženou versus nestaženou předkožkou

Tony (Čt, 5. 4. 2018 - 16:04)

Ten už by byl odříznut, jenže to ti sotva vysvětlím. Jinému bych to vysvětlil ale speciálně tobě to kvůli určitému syndromu vůbec vysvětlit nejde.

Steve (Čt, 5. 4. 2018 - 15:04)

Na to ale stačilo jako u...Ne, nestačilo ... stejně se musela ještě min uříznout krátká uzdička. Poté otázka co s tím zbytkem úzkého chobotu.

Jacob (Čt, 5. 4. 2018 - 10:04)

Ahoj, nemusite chodit na obrizku, pro ty, kterým předkozka nedrzi stazena za zaludem, potřebuje silikonove krouzky (jeden na den, jeden na noc). Pouzivam je a jsou super. Na amazonu stojí jeden 250 Kč + drahé poštovné (https://www.amazon.com/Silicone-Peritomize-Correction-Appliance-Transparent/dp/B00KFXDW16). Ja prodavam jeden za 200 (dohromady 400) + poštovné. Pokud mate zajem, tak mi pište na [email protected]. Pak se klidne muzeme domluvit po FB (abyste si nemysleli, ze je to nějaky fake:). Moznost osobniho odberu Praha/Kladno:)

Tony (St, 4. 4. 2018 - 23:04)

Mě se nestahovalo teda nic...Na to ale stačilo jako u Sarda odříznout pouze špičku,

Steve (St, 4. 4. 2018 - 22:04)

Mě se nestahovalo teda nic ... dlouhá, tlustá, úzká - tak jak mají malí kluci.

Petr (St, 4. 4. 2018 - 07:04)

Když jsem začal dospívat tak se mi předkožka sama stahovala dozadu jak žalud rostnul.Teď je mi čestnáct žalud mám tak z poloviny venku když je v klidu a když se postaví tak je celý venku.Je to dost nepříjemné když se otírá o slipy ale zvykám si ,když stojí tak to tak nevnímám.Ale nejlíp mu je v pochvičce tam je jak v lázních.

Samo (So, 31. 3. 2018 - 03:03)

ja som ju zase nikdy extra dlhu nemal, uplny maly koniec dierky na čuranie som mal vždy von aj v klude a keď sa postavil, odkryl sa sám cely, ale neskôr som si všímal viac take veci a zistil som, že napr. moj brat - už dospelý ma von zalud aj v klude - tak som to skúsil tak nosiť, ale bolo mi to veľmi nepríjemne a bolelo ma to, tak som s tým prestal hneď, ale asi o polroka na to mi to dal dosť jasne najavo oco, že čo sa patrí u dospievajúceho chalana a tak som už veľmi na vyber nemal a začal som nosiť zalud von už vedome a cielene a mám to tak dodnes a ono tie zle pocity a bolesť prešli rychlo a neľutujem teraz už s odstupom času absolútne nič, dnes som už ja vo veku môjho brata - dospelý a mám zalud trvale odkrytý a pekne veľký mi narástol, ako sa patrí na dospelého zdravého a čistotneho muža

(St, 28. 3. 2018 - 18:03)

ako dlho ju nosis už trvale...tomu bude pár let co jsem s tím začal. Sice jsem nad tím uvažoval už dříve ale nenašel jsem odvahu. Tehdy jsem z toho měl obavy jestli to vůbec vydržím a zvládnu to. Od tý doby se trošku zkrátila takže zakrýt celý žalud už by mi dneska nešlo, přitom dřív i při erekci jsem měl celý žalud zakrytý. a hlavně už je její běžná pozice být stáhnuta.

Samo (Út, 27. 3. 2018 - 11:03)

to spíš o tom jak moc to...ako dlho ju nosis už trvale za a v koľkých rokoch si začal? noooo, ja si nemám čo stiahnuť na, čiže u mna je to jasne :-)

je (Po, 26. 3. 2018 - 22:03)

Nesúhlasím a tvrdím z...to spíš o tom jak moc to člověk chce, kdyby se snažil tak jí zas vytaha a žalud nakonec po čase zakryje když se o to bude snažit všemožnými způsoby ji zam udržet. Sama se tam samozřejmě už neudrží. Já s tím začal docela pozdě takže měla tendence se vracet na žalud než by držela stažena.

Samo (So, 24. 3. 2018 - 14:03)

odpověď jedný mladší...Nesúhlasím a tvrdím z vlastnej skúsenosti, že kto začal predkozku nosiť trvale za zaludom ešte pred pubertou, naspäť ju nestiahne a nezakryje zalud. Chcem to mat tak, ako to mám - zalud kvôli hygiene som sa naučil mat von cely a vždy, ale skusal som natiahnuť predkozku na zalud a jednak nemám ju ani do polovice prekrytia a ked povolim - je zalud von cely hneď. Dospelý muž má mat žaluďa von, to je asi základná hygiena!

asi (So, 17. 3. 2018 - 22:03)

tak. Téměř každý kdo má předkožku trvale staženou tak to tak má většinou i proto že to tak mít chce. Je dost těch co by klidně mohli mít žalud schovaný, ale nechtěj. A kdo s tím začne tak u toho většinou už zůstane

y (So, 17. 3. 2018 - 20:03)

Odkaz

mám k tomu celé...tady není téma o obřízce, kterou nikdo nehájí. Teda pokud není zdravotně nutná, ale to nechci řešit. Komu bude vadit, že má odkrytý žalud, tak si může tu kůžičku zas dát zpátky. Pokud se mu bude sama stahovat zpátky, tak není problém ji mít fixovanou leukoplastí, než začne držet sama. Já bych řekl, že dosti mužům to vyhovuje mít žalud stále venku. Ano, předkožka sama je citlivá, při sexu se nedráždí jen žalud, ale i předkožka, její vnitřní část. Intenzivnější dráždění vede k rychlejší ejakulaci.

Je to jak ze světlem, při necelém jednom luxu člověk vidí, s potížemi jde i trošku číst. Za denního světla na slunci je klidně i 200 tisíc luxů, při zatažené obloze je 5 tisíc. Na pracovní plochu stačí mít 200 luxů, i při 40lx jde dlouhodoběji číst. Světlo se liší intenzitou tak moc, přitom pocitově je rozdíl daleko menší. Při umělém osvětlení dvojnásobná intenzita dává pocit o trošku silnější světlo. Podobně je to u hmatových pocitů. I menší počet hmatových buněk udělá jen o trošku slabší pocit. Kdyby to chlapům vadilo, že mají trvale odkrytý žalud, tak to tak mít nebudou.

Tony Jirkovi (So, 17. 3. 2018 - 18:03)

Nevím, kde se v nicku vzalo to Jirkovi. Blbne mi komp.

Tony Jirkovi (So, 17. 3. 2018 - 18:03)

to jsou kecy jak o zemana....Odkaz

mám k tomu celé stránky, kde jsou překlady zahraničních článků. Mimoto v zahraničí existují internetová fóra takto postižených. Mimoto, já ho mám pár dní také, ale zatím jsem tam prakticky sám.

www.obrizka.xf.cz

Mimoto, skinbacking, nošení předkožky trvale vzadu je oproti zmrzačující obřízce poměrně neškodný.

lastně je. Povšechnou informaci, že je to operace, při níž se odstraní předkožka penisu jsem věděl. Neměl jsem však patřičné informace o funkci předkožky. Domníval jsem se, že je to nadbytečná rudimentní kožní řasa. Nyní však vím, že předkožka je důležitý multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta nejméně důležitá. Až na 15% dospělých mužů má při plně zachovalé předkožce svůj žalud trvale odkrytý. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak sníží na pouhou čtvrtinu. To má pro mnohé obřezané muže fatální důsledky, jako je třeba ztráta výrazného prožitku při sexu nebo anorgasmie. Redaktor PNVT).

Více zde: https://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/psychologicke-nasledky-obrizky1/

luci (So, 17. 3. 2018 - 18:03)

to jsou kecy jak o zemana....Pokud chlap předkožku má tak může mít žalud zakrytý,nebo odkrytý.Podle toho,jak mu to zrovna vyhovuje. Pokud má obřízku,tak už nemá co řešit.

y (So, 17. 3. 2018 - 17:03)

Máš smůlu, už 20 let se o...to jsou kecy jak o zemana. Doktoři běžně vědí, že dost mužů má trvale obnažený žalud, ať kvůli obřízce, což někdy pak je většina místní populace, nebo jen že mají kůžičku stále vzadu. Nijak to neřeší. Nepiš svý kecy, chceš-li tvrdit opak, napiš odkaz na nějakou lékařskou studii, která tvrdí opak. Část urologů radit nosit žalud krytý, jiní zas říkají, že odkrytý žalud je výhodnější. Ani jedna skupina nijak nenaléhá, že by někdo to měl měnit, prostě neřeší to. Kůžička měla význam, když lidi běhali nahý jak lovci v přírodě. Ale kupodivu někteří domorodci běhají nazí v buši a holý žalud nevadí.

Tony (So, 17. 3. 2018 - 14:03)

to není poznatek medicíny,...Máš smůlu, už 20 let se o těchto věcech ví. Žalud není koncipován aby byl natrvalo vystrčený, jako tak není koncipován ani jazyk.

y (So, 17. 3. 2018 - 14:03)

zcela ignoruješ...to není poznatek medicíny, spíš nějaká aktivistická mantra. Povrch rtů netvoří kůže, ale sliznice, například. Ani nemyslím, že bych měl na rtech silnou keratinizovanou vrstvu. Sliznice rtů je tenká, hmatové funkce snad lepší než na prstech, rozhodně citlivější než většina povrchu těla, kde je kůže.

Tony (So, 17. 3. 2018 - 00:03)

na žaludu je pouze...zcela ignoruješ nejnovější poznatky mediciny , normálně nemá být žádná sliznice trvale odkrytá

Reklama

Přidat komentář