Reklama

nahy chlapec

Křeček po smrti (Pá, 3. 3. 2017 - 13:03)

Romové jsou v kurzu a pak o vánocích budou sledovat YouTube tak se domluvíme pokud budeš mít sundane a pak druhé skupině funguje výborně dokonce po uzávěrce přihlášek je fakt nechutné. Ale jinak je to s cukrem a skořicí a teď tohle se mi líbí že se budou youtuberi mezi sebou navzájem ovlivňovat i když zatím nemáme svoje BMW CARRIE.

Eduard Nud (Pá, 3. 3. 2017 - 13:03)

No garantuju ti,že herci a...Tak to pr. Petr Nárožný je herec a já jsem Eduard Nud. Nejsem o nic horší, než on. Jsem dokonce ještě lepší. Ze mne nikdo hvězdu neudělal. A nedělám ze sebe kašpárka. Rozhodně ne v televizi. Ale to není vina umělců. Za to může ta bedna. V té i Beethoven s Mozartem i Shakespeare jsou pouhá oddrhovačka.

Steve (So, 28. 4. 2018 - 15:04)

Kecáš! Nevěřím ... :-)

Tonda (So, 28. 4. 2018 - 10:04)

Kdyz jsem chodil do prvni tridy,byla s nami ve tride i alenka,dcera ucitelky.Kdyz jsem zlobil,ucitelka mne vzala do sborovny a tam mne i pred alenkou svlekla donaha.Alenka si mne vzdy pekne prohlizela.Musel jsem pak zalehnout na kreslo,roztahnoit a zvednout nohy,a alenka mne mohla videz.Stydel jsem se a nechtel zlobit,ale alenka obcas mame rekla ze jsem zlobil a musel jsem znova.Alenka si mne vzdy mohla problizet,kdyz chtela.Jednou mne p.ucitelka vzala opet do sborovny,alenka tam nebyls,zato jsem dostal nasado ud kostete a tou jsem pridrzoval zvednute a rozazene nohy tak,ze jsem ji tahnul k sobe a zadek se vyspulil vzhuru.Vtom vbehla Alenka i se spoluzackou Milenou,ta mne chtela uz dlouho taky videt.Nasadu mi stlacili jak to slo,ja nohy roztazene,mezi nima ruce,kter,mi jsem drzel nasadu.Nesmel jsem odvratit oblicej,musel jsem koukat,jak si mne s usmevem prohlizeji,tak jsem zrudnul a rozbrecel se.Dostal jsem ukszovatkem na holou,at pry mam proc brecet.No musel jsem pak pred nima lezet,u itelka pila kavu,ony na mne koukali a bavili se s ni a ja brecel.Chtel jsem uect,ale to by se mi nepodarilo,tak jsem musel tak lezet.To byl pocit!

Dan (Út, 13. 7. 2021 - 18:07)

Já taky před mým bratrancem chodìm nahej
A dokonce my děláš masaž penisu

Default User Image
Anonym (Po, 15. 7. 2024 - 20:07)

Jo? A kolik vám bylo?

Návštěvník (Po, 9. 8. 2021 - 23:08)

To ti ho jako vyhoní nebo co ?

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 10:08)

Někteří starší kluci to rádi mladším dělají . Já šel z koupaliště a v parku proti mě parta starších kluků . Obestoupili mě a jestli už mám mrdku řekl jsem že nevím a jeden řekl tak se podíváme berte ho . Zatáhli mě tam mezi keře, tři mě drželi , nacpali mi do úst moje mokré plavky , stáhli mi kraťasy a jeden mi hned začal masírovat varlata a penis . Jeden měl v ruce mobil a zblízka to natáčel . Napřed mi ho dráždil pomalu a když se mi postavil tak zrychlil a tomu s mobilem řekl pořádně toč ať je to pěkně vidět . A za chvíli jsem stříkal až jsem přestal on mi ještě zmáčkl varlata až to zabolelo a řekl tak už víš že mrdku máš . Pustili mě a zdrhli .

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 10:08)

To muselo být hodně traumatizující. Jestli máš poruchy erekce a nedokážeš sám masturbovat, máš následky. Jestli je máš, tak se obrať na odborníky, psychology a sexuology, protože to je vážné a může to být trvalé.

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 10:08)

Když mi to udělali tak jsem se v tom křoví úplně třásl a chvíli trvalo než jsem si kraťasy natáhl a šel domů . Hrozně jsem se styděl a nic jsem nikomu neřekl a neřeknu . Ještě jsem sám nikdy nemasturboval . Bude mi v listopadu dvanáct a udělali mi to vloni .

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 10:08)

Musíš s tím za doktory. Zavolej na Linku bezpečí a tam ti anonymě poradí jak máš postupovat. Můžeš mít asexuální trvalé následky doživotně. Neoženíš se, nebudeš mít děti. V tvém věku už chlapci běžně masturbují. Jestli z tebe ti gauneři dostali semeno, do té doby jsi byl normální. Pokud se nechceš léčit, někde v klidu a bezpečí zkoušej masturbovat. Když dosáhneš ejekulace, bude vše v pořádku.

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 19:08)

Znásilnili ho . Já ho chápu vím o čem to je , skupina chlapů mě znásilnila i ten mobil jsem v ruce jednoho viděla . Někde cekni kravko a budeš na netu a potom si tě najdeme a to si teprve užiješ . Taky bych nerada vypovídala o tom co se mnou prováděli . Myslím , že většina holek to nenahlásí ze strachu a ze studu . Těžko je vypátrají a i kdyby . Na mě si potom budou ukazovat , hele to je ta znásilněná , jaké to bylo . Ne děkuji , nechci .

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 21:08)

Je to šílené, ale máš pravdu. Oběti, v těchto případech, bývají dehonestováni mnohem víc, než pachatelé. Mne znásilnili čtyři kolegové v práci. Nahlásila jsem to. Vyšetřování bylo ve smyslu, že jsem je k tomu vyzývavostí vyprovokovala úmyslně, že jsem si to taky užila a další perličky. Nakonec je odsoudili, protože uklízečka, která byla svědkem a také po ní sáhli, přesně popsala jak se to stalo. Dnes jsem za děvku, která připravila rodiny o živitele, jejich manželky mne napadají, veřejnost odsuzuje a já se budu muset odstěhovat jinam, protože to se nedá vydržet.

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 11:08)

Děkuji za rady , ale hrozně se stydím z očí do očí někomu vylíčit co a jak mi udělali . Dlouho mi trvalo než jsem se odhodlal svěřit se tady . Zkusím to zatím sám .

Martin (Út, 13. 7. 2021 - 19:07)

Kolik vám je

Marie (Ne, 22. 4. 2018 - 18:04)

Moc nahých kluků jsem naživo neviděla, ale když jsem byla tak ve 4 třídě tak jsme si hráli na zahradě u spoluzaka a najednou přišla jeho máma a sundala mu kratasy a slipy a mazala mu pindika jakousi masti. Moc jsem tehdy nechápala proč, ale asi to měl naordinovane od doktorky. Já se na to mohla dívat a byla jsem samozřejmě zvědavá na jeho penis. Od té doby jsem naživo uadnyho neviděla, teď je mi 15.

Tonda (Ne, 8. 4. 2018 - 15:04)

Já byl poprvé nahý před 2 holkama najednou když mi bylo asi 15 let. Byli jsme na jedné atletické soutezi, bylo to venku. Sel jsem na záchod a když jsem močil tak tam vtrhly 2 holky a koukaly se na mě. Pisoáry byly hned u dveri tak ani nemusely chodit daleko. Přej jsem se jim líbil a tak si na mě pocihaly až budu sám a sledovaly mě až na záchod. Byly docela hezky, ani mi to moc nevadilo. No konec koncu co jsem moh v ty chvili delat.Pak mě ještě přemlouvaly že byste se mohli sejit a já souhlasil. Vyslekl jsem se do naha u jedny z nich doma, bylo to docela fajn. Líbilo se mi to a jim určitě taky.

lukas 2 (So, 7. 4. 2018 - 16:04)

Jenom pro zajimavost.V te době jsem nevěděl,co to sex je.

lukas 2 (Pá, 6. 4. 2018 - 11:04)

To jsem rád,že nejsem sám,koho viděli spolužačky nahého.

x (Pá, 30. 3. 2018 - 14:03)

ve 4 letech už umí pustit...jako 6 letou holčičku poslat samotnou do sprch? S největší pravděpodobností tam zabloudí, něco ztratí, bude zmatená. To není jako se osprchovat doma, navíc musí i hlídat čas. Pokud má desetiletá stud, tak leda před stejně starými kluky, dospělí muži jí nevadí, zvl, když je zvyklá z domova na otce a na cizí pány ve sprše. Problém se studem mívají holky, co mají rodiče nudisty, tak některé ve 12,13 letech se začnou stydět a musí mít plavky. Pak je to za rok, dva přejde. Sprchy nejsou tak veřejné, není to jak být nahá celý den u vody.

Reklama

Přidat komentář