Reklama

Co vidí dvacítka na ženatém čtyřicátníkovi?

Ivi (Ne, 2. 5. 2010 - 17:05)

Zjistil jsem trapnou věc -...Martin: mam to stejne:-)

Martin (So, 1. 5. 2010 - 23:05)

Doufám, že na to nepřijde :-)
Jestli náročnou ani nevím, zatím nás to baví oba stejně?-)

Matěj (So, 1. 5. 2010 - 23:05)

Zjistil jsem trapnou věc -...To máš asi náročnou milenku, když se na to dva dny přpravuješ, co?

hm (So, 1. 5. 2010 - 23:05)

Tak neboj ona ( manželka ) to pozná že se něco děje, ptž se chováš jinak ...

Martin (So, 1. 5. 2010 - 23:05)

Zjistil jsem trapnou věc - pokud mám mít sex s milenkou, tak ho den dva předem podvědomě nevyhledávám doma - abych byl ve formě. Naopak po návratu od milenky to jdu manželce vynahradit.
To jsem ale nadhodil poněkud přízemní téma :-(

Alena (Pá, 30. 4. 2010 - 12:04)

Jo a s otcem mám taky perfektní vztah

Alena (Pá, 30. 4. 2010 - 12:04)

Alena, len som zvedava, si...Omlouvám se za zpoždění. Ano, vzali jsme se... Jak dlouho to bude trvat? Nevím, ale to neví nikdo. Ani Ty... Stát se může něco mladému i starému a taky mě může přežít, že?
Nejsem naivní husička, znám všechny možnosti a plně si uvědomuju, co mne může potkat... A jak jsme si před Bohem slíbili - ve zdraví i v nemoci...

A jak jsem už psala, ono je lepší být v životě šťastná na chvíli, než se plácat v průměrnosti a vlastně neštěstí celý život...

angelinka (Pá, 30. 4. 2010 - 12:04)

já jí naprosto chápu, sama mám 24 let a slabost pro jednoho ženáče, kterému je 45.. je krásný, inteligentní, má rozhled, není to naivní hlupáček jako kluci v mém věku. vídáme se tak jednou měsíčně, ale vždycky se na něj těším a nabije mě hrozně pozitivní energií každé setkání s ním. Nechápu, proč si lidi myslí, že je to jen o penězích. Přece i v 45 může vypadat velice dobře když o sebe pečuje. Nebo mému nejlepšímu kamarádovi je přes 60. a rozumím si s ním výborně.

(mimochodem, s tátou jsem měla a mám vztah v naprostém pořádku, kdyby se někdo chtěl zeptat)

Aaaaa (Pá, 30. 4. 2010 - 10:04)

Ahoj,
zajímal by mě názor...Jaký byl její vztah mezí ní a jejím otcem?

Ivi (Čt, 29. 4. 2010 - 22:04)

v nekterych situacich na verejnosti se citim dost blbe, nervozne..je to prave v tom pripade, kdy se k sobe tulime, pusinkujeme, laskujeme a lide v okoli si vsimnou jeho pravou ruku s prstynkem u nej je, u me neni..( nenamlouvam si to, opravdu to tak je) v podstate dost casto, ac me ostatni muzou byt u zadku, vadi mi to. Par krat jsem ho uz i prosila o sundani, kdyz spolu travime cely den.. nastestni nemel nic proti:-)

Martin (Čt, 29. 4. 2010 - 17:04)

Nějak jsme se dostali na konspirační téma - některé příspěvky jsou opravdu veselé.
Samozřejmě telefon a mail musí být tajný, co se týče strachu, že nás někdo uvidí, tak hřeším na anonymitu Prahy - mám pocit, že riziko se v této oblasti blíží nule. Jednou, když jsem k sobě milenku na veřejnosti přivinul, tak se mě ptala, jestli se nebojím - "vždyť přeci ty jsi ženatý".
Pro milenku mám extra telefon (tato skutečnost naštěstí není díky mé práci nápadná) - nerad bych omylem poslal esemesku manželce, což by se v roztržitosti klidně mohlo stát.

kočička (Čt, 29. 4. 2010 - 15:04)

Lucko a ostatní..... je mi tak nějak jedno zda se to proflákne nebo ne. O žádný kontakt s manželkou bych se nikdy nepokusila a pokud by ona kontaktovala mě, tak bych vše zapřela. Ale nedělám si hlavu s tím, že bych usilovně tajila. Má rodina ví s kým chodím, někteří přátelé to také ví. Pokud by se snad něco mělo profláknout, tak to už je práce mého přítele jak s tím naloží. Pokud by se stáhnul a nechtěl mě vídat, tak by pak nemělo význam dál pokračovat, protože já chci vztah oficiální a to on od začátku ví. Scházíme se samozřejmě mimo město, vyzvedává mě doma...jen 5minut od svého domu.
Čas ukáže jak to vše dopadne. Každopádně pokud nestojí o oficialitu a chce setrvat pouze v utajovaném vztahubude si muset najít někoho, kdo to zvládne líp jak já.

Ivi (Čt, 29. 4. 2010 - 07:04)

Lucie: no u tech mailu a skype, nebo taky fotek a podobne. Milenec je technik, tak mi poslal programek, do kteryho jsem si vse ulozila pod heslem, jako by to byl jeste dalsi Hardw. v pocitacy. Kdyz by treba pritel prohledaval pocitac a chtel vratit zpet vse, co na nem za pul roku bylo, nenajde to. Piseme si jen, kdyz je milenec sam a hned sms maze, volame si zridka. Pokazdy, kdyz spolu nekam jedeme, pucuju auto od mych cernych vlasu.
Jinak telefoni cislo se da ulozit pod nekoho jineho, treba kamaradka, ktera ma dve cisla. Vyhybat se mistum, kde se milenec s manzelkou pohybuji, nebo jejich znami, kamaradi. Nikomu o nicem nerikat a melo by to vydrzet. Uz se nam stalo, ze jsme potkali jeho pracovniho kolegy, ale nic se neproflaklo. Taky jsem si u nej v zime v aute zapomela rukavice, ale taky to probehlo v poradku. Jen nekdy mam strach kvuli parfemu, ze z nej pak bude doma citit, coz je velka pravdepodobnost.

petr (Čt, 29. 4. 2010 - 06:04)

Verčo, v 6:19 jsem ti poslal mejla:)

petr (Čt, 29. 4. 2010 - 06:04)

Lucko:
Věř tomu, že vidí. Jsou už prostě takoví.
Stalo se jednou, že jsem přijel odpoledne domů a sousedka odnaproti hned volá přes plot: "Pane sousede, byli tady za váma nějací lidi, pán asi kolem 35, takový veselý, s bradkou, paní mladší, ale moc nemluvila, ptali se po vás, ale neřekli proč vás shánějí, i když jsem se ptala. Měli modré auto s pražskou značkou, pán tak divně pokašlával a měl špičaté boty!"
Musel jsem se smát, protože podle popisu jsem přesně věděl, že jde o kámoše s přítelkyní.
A takovíhle lide na vesnici jsou - zvídaví, zvědaví, někdy až nepříjemně a někdy to naopak potěší.

Lucie (Čt, 29. 4. 2010 - 02:04)

To je pravda Martine, ta věta je opravdu veselá. Mě ještě rozesmála ta další věta:
Na vesnici nemá cenu se pokoušet o cokoli, tam si lidé vidí snad i do ledničky:-)
A jinak milenka se třeba nezeptala na Tvou manželku buď z respektu k Tobě nebo jí je to jasný a nebo se třeba ještě zeptá:))

Martin (Čt, 29. 4. 2010 - 02:04)

Citace z minulé stránky: "pokud se zrovna nelíbáte nebo nesouložíte, dá se vše nějak přijatelně vysvětlit" - nemohu si pomoci, ale začal jsem se smát - byť je to vlastně pravda.
Samozřejmě je také rozdíl, kde bydlíte - Praha má poněkud výhodu.
Co se týče rad, tak u mě také zabodovala zdejší rada nějaké milenky, že milenka není zvědavá na nějaké vyprávění o manželce - u nás to tak zafungovalo -
má milenka se zeptala na prvním rande krátce na manželku a děti a dál ani slovo, ani otázka.

Verča (St, 28. 4. 2010 - 23:04)

HMMMM, A nezapomente...V poho :) ale na to stačí používat jinou adresu a nenchávat uložené heslo v paměti počítače ;)

Lucie (St, 28. 4. 2010 - 23:04)

HMMMM, A nezapomente zapomenout mazat ty maily jak jste mi radili :)))))

Ne nic ve zlym, ja jsem si nemohla odpustit poznamku :)))

Verča (St, 28. 4. 2010 - 23:04)

Tak přes [email protected]

Budu se těšit :)

Reklama

Přidat komentář