Reklama

Co chce ženatý muž s dětma od milenky?

fuj (Ne, 23. 12. 2012 - 23:12)

pro nevím:-): protože ty...houby, každá vdaná je zamilovaná do milence.....to jsou ženy který nejsou normální ......sebevědomá žena by do ženáče nešla....

pleško (Ne, 23. 12. 2012 - 23:12)

k ničemu jinýmu nejsi...zalez plešoune nechutnej......sám seš držka hnusná už mladej a druhý bys kritizoval.....taky proto tu dřepíě a napadáš ......nic jinýho nemáš ropušáku.....

já vím (Ne, 23. 12. 2012 - 22:12)

čím to je, ale jako o...pro nevím:-): protože ty vdané mají ženáče taky jenom na sex. Svobodný nebo rozvedený si taky začne dělat nároky a začne "otravovat". Nemá smysl nad tím přemýšlet, protože každá milenka či milenec je promiskutní v očích toho druhého, protože si říká, dal/a mě - tak dá i jinému/é ...a tak to je.. bylo a bude..tak se s tím smiřte a nehledejte v těchto vztazích vědu. vše je v nás a máme taky živočišné pudy, ale ty tak do roka pominou a pak se loví dál a dál... a takový je život opic, slepic a lidí...atd...:-)a zbytečná je otázka v čem jsou chlapi/ženy lepší ? V ničem !!! jen jsou prostě JINÍ.

tak tak (Ne, 23. 12. 2012 - 20:12)

Tak to máš blbý...k ničemu jinýmu nejsi dobrá, i svobodnej by si do tebe jenom vyklepal pytel, rozdíl je jenom v tom, že ten s tebou obcovat nebude, protože má zajímavější příležitosti na dobrej pich. Ale máš pravdu že o ženáče moc zájem není, tak lezou za tebou tlustoprdko.

fuj (Ne, 23. 12. 2012 - 20:12)

Tak to máš blbý...nejen do nějaký sommeerový jak píšeš.....ale do všech milenek....ženáči jsou pakáž, který se každá pořádná žena štítí......

Hm (Ne, 23. 12. 2012 - 20:12)

chce akorát vyklepat...Tak to máš blbý Sommerová, že si do tebe ženáči akorát vyklepávaj pytel, ale asi nejsi k ničemu jinýmu dobrá...ty stará tlustoprdko.

fuj (Ne, 23. 12. 2012 - 19:12)

chce akorát vyklepat pytel......nic víc......ženáči jsou svoloč a nikdo oně nemá zájem......fuj

Tak (Ne, 23. 12. 2012 - 18:12)

já si myslím,že ženáč si hledá milenku opravdu pro spetření,doma má možná stereotyp,chce zažít něco nového a hlavně s někým jiným,než s manželkou,co má doma.Jinak by to přeci nedělal.Může tu někdo napsát,samotnou by mě to zajímalo,proč má někdo milenku,když mu to doma klape.

a stojí to za t (Ne, 23. 12. 2012 - 17:12)

A takhle dopadne chlap,...v lázních jsem se seznámil se stejně starou- mladou ženou Co jsem chtěl od milenky? já ani nevím. Ten vztah byl pro mě už pokročilejším věku jistý adrenalin. Jo asi tak. Zamiloval jsem se ale nezabouchl dveře u manželky a dětí (milenka byla rozumnější než já). No ale byla daleko a bůhví kdy a co s kým dělala. Třeba to samý co se mnou. Dost mi to vrtalo hlavou. Už je to pryč a mám klid.
S odstupem času - nestálo to za to. Byl jsem blb a nevážil jsem si toho co jsem měl a mám doma. Manželce jsem vždycky věříl a věřím. V tom mám jasno. Myslím že se chlapům líbí ale v tomhle bych za ní dal ruku do ohně.
Můj tak trochu delší úlet byl z nudy - takže co chce ženatý muž od milenky? Adrenalin a dokázat si že i starší chlap může mít milenku.

Yarda (St, 22. 8. 2012 - 10:08)

Já jsem Yardo rozuměla, co...Regino, nemohu ti říct nic jiného, než "běž do toho!". Ale ber to tak, že ti to říká někdo, kdo je právě v euforii z pěkného mimomanželského vztahu a ještě neprožil stres z odhalení a následné problémy. Já samozřejmě doufám, že se nám to podaří utajit, tak jako se to daří 80% nevěrníků a nevěrnic, ale člověk nikdy neví...
Ale myslím, že jsi v malinko jiné situaci, když píšeš, že tvé city k maželovi ještě úplně nevychladly. My jsme už s manželkou v posledních letech spali jen výjimečně. Ona na sex nikdy moc nebyla a mě to po letech s ní také přestalo bavit. Šlo to pochopitelně skopce i v citové rovině. Teď jsem vlastně věrný - své milence nezahýbám :-).
Takže zvaž, zda chceš riskovat ztrátu svých citů k manželovi, protože bude-li milenec fajn, trochu se asi zamiluješ a vy holky málokdy dokážete milovat dva najednou :-).
Nevím, zda a jak jste o vaší krizi mluvili, možná by ještě byla cesta, jak jeho zájem povzbudit, ale mnoho let ve společné posteli je někdy příliš těžké břemeno...
Ale ptala ses, jak nám to klape s milenkou. Děkuju, zatím výborně. Sex je úžasný už teď po několika málo schůzkách, takže myslím, že až to úplně rozbalíme, bude to opravdu něco :-). Ale milenka si už stěžovala, že ji to teď už s manželem vůbec nebaví, že teď vidí, jak je v tomhle manža nešikovnej, takže bacha na to :-).
Musím to uzavřít frází, kterou všude opakuju, ale nemůžu si pomoct: člověk nakonec nelituje ani tak toho, co kdy udělal, jako spíš toho, co neudělal.

Regina (Út, 21. 8. 2012 - 20:08)

Já jsem Yardo rozuměla, co myslíš...jen jsem na termín socka malinko alergická, protože ten termín mnozí kolem mně užívají i pro lidi, kteří jsou bez práce a bez paněz a přitom by rádi makali-ano, i takoví jsou...kolem nás...jsem dost sociálně soucítící, takže lituju lidi, kteří jsou ve sračkách ne vlastní vinou, jen kvůli rušení pracovních míst, na kterých byli závislí a třeba tím, že neumí jazyky nebo nejsou pro zaměstnavatele dost vizuálně atraktivní...ale to jsme odbočili...
s milenkou ti to klape Yardo ?

Já řeším dilema, zda mít milence nebo ne. Balí mně chlap o deset let mladší-myslel si, že jsme vrstevnívi, když mně oslovil, nicméně o mém skutečném věku pochopitelně už ví.

Nikdy bych to neřešila, ale vše nahrává tomu začít malinko žít. Manžel po řaděc let nemá zájem o sex, minimálně. jev práci do večera a často několik dní na služebce a io víkendech dlí na tenisovém kurtu nebo jiných aktivitách, aniž bych ho aspoń ve volných dnech zajímala.

Nejraději bych měla jeho, pořád ho mám ráda, pořád o intimitu s ním stojím, pořád mně přitahuje. Ale mám smůlu a kladu si otázku, zda citově přežívat do smrti nebo si užít aspoň trošku hezkých chvil, které život nabízí omazeně a ne už nadlouho...

Yarda (Út, 21. 8. 2012 - 09:08)

Yardo, to je blábol, že...No, uznávám, že jsem se vyjádřil poněkud nešikovně. Termínem "socka" jsem nemyslel "chudá" - to bych napsal chudá. Socka je pro mne člověk s určitým životním stylem, který se vyznačuje především nedostatkem sebeúcty. Je fakt, že má většinou zároveň vysoko do žlabu, ale ne vždycky.
Takže naprosto nejsme ve při, naopak :-).

Regina (Po, 20. 8. 2012 - 16:08)

Má milenka je vdaná a...Yardo, to je blábol, že když není socka, může jí postavu závidět i dvacítka. Není těžké porozumět tomu, že máš na mysli, že má prachy na cvičení, hadry, maséra, fitko. Ale postavu můžem mít v genech, dědit, dispozice nebo se jen prachsprostě nepřežírat a kdo nemá na podělané fitko, zacvičí si jako já doma nebo zatančí. A to netrpím nouzí, jen nesnáším fitka, trenéry a diety. Mít krásné tělo, tvář, to nesouvisí s penězi, ale s tím, co jsme uvnitř, co vyzařujem, jak o sebe dbáme, vystupujem a jak nás obdaří příroda a jak s tím darem nakládáme. Je to odbočení od tématu, ale občas mi nedá nereagovat na nějakou blbinu.
Mně už je taky přes čtyřicet, žádné poupě, ale rozmazlovaná jsem. Milenec je ještě o hodně starší. Oba už v sexu víme a umíme a víme, co se druhému líbí, jsme spolu čtyři a půl roku a on má navíc radost z toho, že má zkušenou a ještě proti němu mladou "holku". Sám se udržuje a sportuje, tak to jde. Ještě nějaký čas.

Yarda (Po, 20. 8. 2012 - 09:08)

Má milenka je vdaná a stejně "mladá" jako já :-). Ovšem, protože to není žádná socka, postavu by jí mohla závidět většina dvacítek, ale hlavně, v posteli to je úplnej uragán :-). Co na tom, že má telátko křehké masíčko, když ještě ani pořádně nerozumí svému tělu (čest výjimkám).
Pokud jde o placení atd., jak tu bylo zmíněno, máme to jak kdy, velmi přibližně se střídáme (asi, nedokážu to říct přesně), ale bereme to jako něco zcela podružného, asi proto, že oba máme peněz dost. Dárečky si nedáváme - co pak s nimi? Domů si je přece vzít nemůžeme. Zato si maximálně vychutnáváme ty okamžiky, kdy můžeme být spolu. Poprvé v životě mám vztah se samostatnou nezamindrákovanou ženou a děsně si to užívám :-).

!! (Ne, 19. 8. 2012 - 22:08)

jsi ještě tele.ale telecí masíčko chutná výtečně!Zvlášť když ho při přípravě laskáš prstíkama a mazlíš se představou jak se ti bude v pusině rozplývat...

kecáš (Ne, 19. 8. 2012 - 21:08)

taky mám zkušenost,že starší si rádi hrajou a když už přímo nechtějí kvetoucí studentku,ráda si s ním pohraju v tomto stylu,moc se mi líbí jejich opatrovnický přístup.Starší chlapi nechtějí na sex ŽENU,to mají doma.A-od ŽENY totiž hrozí nebezpečí-mohla by je chtít ukořistit!!!!A sežrat!!!!!!

No, (So, 18. 8. 2012 - 22:08)

něco mám rozjeté,není to úplně má představa,je těžké najít správného ženáče,znám teď asi 3,musela bych je pospojovat dohromady,abych cítila trochu spokojenost.Myslím,když chce podstatně starší chlap číču mé věk.kategorie,má přidat na obrátkách a hýčkání a vůbec všem,nějak si neváží,že jim nedělám žádné problémy,tak jen ať narazí na pipinu,která je bude nahánět dnem,nocí a pěkně jim potrápí nervy,už jsem na ně pěkně protivná,můžou si za to sami,prostě,vedle "tatínka" jsem rozmazlenej fracek,chci si to užít,vedle chlapa odpovídajícímu mému věku si to nemůžu prubnout.

19 (Út, 14. 8. 2012 - 19:08)

Tak nějak to je, to je...Já jsem přesně tohle udělala když mi bylo devatenáct. Zakoukala jsem se v práci do šéfa, ženatého, který byl navíc o třicet let starší než já. Trvalo to něco přes rok, jeho manželka o tom věděla a moc fajn jí z toho asi nebylo. Ach jo, kdyby měl člověk tenkrát rozum. Případá mi, že se mi to teď po patnácti letech začíná všechno vracet i z úroky...

Jo (Út, 14. 8. 2012 - 17:08)

ženatý muž s dětma chce...Tak nějak to je, to je prostě život. Ale co je naprosto ubohé a pro mně nepochopitelné,že svobodná,nebo prostě nezadaná žena dělá někomu ženatému milenku. To je podle mně děsná nána.Jak je sama, zamiluje se a snaží toho dotyčného urvat. Málokdy se to sice povede,ale nakonec má doma v takovém případě někoho o kom ví,že jí to stejné může zopakovat. Nebo trpí, čeká roky a je vlastně dvojka máslo:-) Mám kamarádku, je hezká, rozvedená a roky má ženatého milence. Nedokáže z toho odejít,on na ní docela kašle. Ona by měla spoustu zájemců,ale je prostě zaháčkovaná. Blbá situace. Nezadané ženské tohle nemají dělat. Sice každá kecá,jak to zvládne,ale známe to.

Regina (Út, 14. 8. 2012 - 14:08)

ženatý muž s dětma chce od milenky totéž co vdaná žena s dětmi chce od milence. Příchuť zakázaného ovoce, něco nového, neokoukaného, pozornost, něhu a jiskření, tedy to co doma už zákonitě být nemůže, vybočení ze stereotypu, zajetých kolejí, šedi, vzruch a barvy, radost a hezké vzrušující chvilky. Mnohaletá zkušenost.

Tož co, jsme jen lidé, ne??

Reklama

Přidat komentář