Reklama

Zánět močového měchýře

Fany (Po, 6. 8. 2007 - 09:08)

Ahoj Heleno, Tvoje doktorka je příšerná, zkus ji změnit nebo jít k urologovi. Pokud máš tyto problémy, pak podle mě máš pořád zánět.. Pořádně Tě neléčí. Pa F.

Helena (Ne, 5. 8. 2007 - 22:08)

Bedrunko, žádný stěr mi nedělali, jen jsem se vyčurala do zkumavky, kterou doktorka poslala do laboratoře.Kromě krve jsem měla v moči ještě bílý krvinky a bílkoviny.Kultivaci mi myslím nedělala. Ten Macmiror jsem měla v tabletkách, prý je to i na zánět močových cest.Každopádně dnes je to zase horší, celej večer furt chodím ucvrkávat, pálí mě to i mezi čuráním a moč je dočervena...takže zítra ráno letím k doktorce...

Bedrunka (Ne, 5. 8. 2007 - 20:08)

Co byly vysledky steru? Jenom krev? Macmiror je pouze a jedine na gynekologicke zanety a ne na zanety mocovych cest. POkud je zanet v mocovych cestach, mela byste mit antibiotika na ne, plus NAVIC macmiror je dobry. Ale zalezi na kultivaci- meli by Vam poslat moc do laborky, pripadne udelat ster z mocove trubice a pochvy, to je zaklad. Zdravim!

Helena (Ne, 5. 8. 2007 - 15:08)

Niky, dík za info...potíže mám pořád, mám pocit, že se to ještě zhoršilo, tak zítra naklušu k doktorce a řeknu jí znovu o vyšetření.A co Ty?

niky (So, 4. 8. 2007 - 15:08)

Helčo, no já mám teď taky zánět močáku... k doktorovi jsem běžela až když jsem začala čurat i krev. Předtím jsem pila jenom urologický čaj a čekala až se to zlepší... nezlepšilo. Doktor mi dal Zanocin 200 a nakázal že musím hodně pít. Doslova řekl chlastat. Zanocin zabral hned druhý den (přestala krev, přestolo řezání), jenže já ho asi blbě snáším, bo teď mám zas průjem jak... Tak v pondělí naklušu zas k doktorovi a uvidím, co řekne. Hodně zdaru a nenech se odbýt.

Helena (So, 4. 8. 2007 - 15:08)

Chtěla bych se zeptat, asi před měsícem jsem měla potíže s močákem-pálení, řezání, neustálé nutkání na malou (a vždy jen ucvrknutí),ke konci čurání krev v moči. Doktorka mi udělala moč,řekla, že je tam zánět a nasadila Makmiror na týden.Potíže se zlepšily,ale ne úplně- trošku přetrvává pálení hlavně ke konci čurání-ale to prý může trvat, ne se to zlepší. Posledních několik dní mám na kalhotkách skvrnku krve (měsíčky mi skončily před týdnem), zdá se mi, že mám zarudlej vstup do moč.trubice...včera jsem měla u doktorky na papírku krev,ale prý to není žádná hrůza, mám za 2 týdny přinést kontrolní moč. Moc se mi její postup nezdá...Co myslíte vy?Díky za odpovědi!

Fany (Čt, 2. 8. 2007 - 08:08)

Já jsem od mé oblíbené činnosti plavání úplně upustila.. Sama uroložka mi řekla, ať radši nechodím do bazénu a nekoupu se ve vaně, jen sprchuju.. o moři jsme se nebavily..

maruška (St, 1. 8. 2007 - 13:08)

Bedrunko zkus si nechat udělat kultivaci na gyndě,protože to se sebou souvisí já jsem taky pořád běhala s močí a nakonec jsem měla zánět gyn.

maruška (St, 1. 8. 2007 - 13:08)

měla jsem taky problémy s močovými cestami ted vždy před odjezdem preventivně pobírám uroval manoza ty brusinky na mě nepusobí

natik (St, 1. 8. 2007 - 13:08)

Lidičky,chtěla jsem se zeptat,jestli se někdo z vás kdo trpí na záněty močového měchýře koupe třeba v moři nebo v bazénu? Já každý rok o dovolené u moře nastydnu.Letos mělo moře 29 st. a vzduch 38st a po 5ti dnech koupání mě jako tradičně začali bolet ledviny a močový měchýř,prostě klasika zánět. A to si hned po koupání beru suché plavky a zabalím se do osušky a preventivně jsem baštila Mega Brusinky. Ještě jsem snad nezažila dovolenou bez zánětu a to mám i třeba půl roku o zánětů klid.

Hanka (Ne, 29. 7. 2007 - 20:07)

Ahoj Bedrunko a Fany, podle tradiční čínské medicíny leckdy souvisí močové infekce, které nejsou způsobené prochlazením, ale přicházejí nečekaně či po psychickém vypětí, s těmito dalšími příznaky: podráždění, nespavost, bušení srdce, tréma, zrudnutí, afty, tmavá žlutá moč, bolestivé močení spojené s řezáním a pálením. Máte-li zájem o diagnostku, napište mi na jin_jang"volny.cz, zašlu Vám dotazník, zdarma vypracuji diagnostiku a navrhnu vhodnou bylinnou směs. S pozdravem Hanka.

Bedrunka PRO Ma (Pá, 27. 7. 2007 - 23:07)

Mno Market, ty jsi blazen. Jen blbni, dopadnes jako ja, s chronickym zanetem moc. mechyre.

Bedrunka PRO FA (Pá, 27. 7. 2007 - 23:07)

Ahoj, jelikoz minula noc byla pro me peklo, odhodlala jsem se na ambulanci urologie. Jsem silene nastvana, doktor se choval jako blbec. Mam stejne problemy jako ty FANY, prosla jsem si tady opet celou diskuzi a zvlast TVe prispevky me zaujaly- velmi se shoduji s mymi problemy. Akutni problemy nemam, vse laboratorni vysetreni negativni, i stery z moc. trubice- ale zda se, ze je to spise chronicke- drive mi pri cystoskopii nasli leukoplakii. Pocity jsou mirnejsi nez u akutniho zanetu moc.mechyre, jakoby neustale paleni moc. trubice, nejhorsi pokud sedim, cela sliznice je jakoby sucha a jako by podrazdena..moceni nekdy neprijemne, ale ne uplne bolestive jako pri akutnim zanetu. POkud zatnu svaly male panve- je to spis takove brnive. Trapim se s tim uz 7 mesicu. Doktor mi dneska spise doporucil psychofarmaka, ze pry kdyz neni pricina, alespon se musi lecit ty nasledky, coz teda cpat se v 25-ti letech lekama na psychiku celkem odmitam. Prosim FANY, ozvi se: emrecergen"yahoo.com, snad dame neco dohromady. Dekuju.

Pro Marketu (Čt, 26. 7. 2007 - 19:07)

Muzes, ale riskujes, ze budes mit i gyne problemy, takze radsi s kondomem..

Marketa (Čt, 26. 7. 2007 - 19:07)

Dobry den, muzu mit pri zanetu mocoveho mechyre sex? Asi tezko, ze? Jedeme s pritelem za par dni na dovolenou...

Bedrunka (Út, 24. 7. 2007 - 21:07)

Klikla jsem...a co ti jako pomohlo? Ty jsi byla primo u nej a on ti neco doporucil?? Nejak mi to neni uplne jasne.

Bedrunka (Út, 24. 7. 2007 - 21:07)

Mno ja jsem byla u pana Kindla v REznicke ulici a ten mi dal balik bylinek, ze pry mam pit 2 mesice. Ale jak jsem rikala, ja jsem asi dost komplikovany pripad.

Pro Bedrunku (Út, 24. 7. 2007 - 20:07)

klikni www.wojnar.cz byliny mě na to pomohli co máš ty.

Bedrunka (Út, 24. 7. 2007 - 11:07)

IC=Intersticiální cystitida

Fany (Út, 24. 7. 2007 - 09:07)

Ahoj, co je to IC? Pa F.

Reklama

Přidat komentář