Reklama

Letecké neštěstí u Smolenska

?? (Po, 19. 12. 2016 - 00:12)

?Kdo je Lenin? Nikdy nepracující právník s nedokončeným vysokoškolský vzděláním, novinář marginálních plátků se zanedbatelným nákladem , bratr usvědčeného teroristy, vystěhovalec, upřednostňující nežít v Rusku, spisovatel knihy, která na polovinu je složena z chvály německých spisovatelů Marxe a Engelse a na polovinu z nadávání jeho komplicům, morálně labilní syfilitik, který žil se dvěma ženami.

Rusku vládl po dobu asi 6 let - od konce roku 1917 do začátku roku 1924. Během let jeho vlády se změnila silná evropská země s jedním z nejvyšším tempem růstu do zbídačené, rozvrácené polopouště, kde lidé umírali na tyfus, masově hladověli a provozovali kanibalismus, soudní systém byl nahrazen Čekou - systém masových poprav, stát se zabýval krádežemi, země se zavřela do samoizolace a vyhlásila svojim cílem světovou revoluci - ovládnutí celého lidstva.

Zde jsou hlavní činy obžalovaného.

1905 - 1917 r. Organizoval a inspiroval teroristy. Byl podněcovatelem a organizátorem vražd zaměstnanců justičních orgánů a státních úředníků, teroristických útoků s pomocí výbušnin, krádeží a vyděračství.

1917 r. Přijel přes nepřátelské Německo do bojujícího s ním Ruska. Za německé peněze (za které byla válka!) organizoval první barevnou revoluci ve světě (rudou).

1918 r. Učinil v historii nevídanou zradu, kapituloval před Německem a odevzdal mu do stálého vlastnictví tyto státy jako je Ukrajina, Bělorusko, Litva, Lotyšsko, Estonsko a Gruzie. A bez jakékoliv vojenského donucení. Zradil také spojence, pokračující v boji s agresorem.

1918 r. Nařídil popravu předchozího vládce, spolu s jeho rodinou, včetně neplnoletých dětí.

1918 r. Zahájil masakr obyvatelstva - "rudý teror", organizoval popravy a koncentrační tábory, cílevědomě přivedl zemi k občanské válce, ve kterém byla zničena do základů, zahynulo více než 10 milionů lidí, elita země uprchla.

1918 r. Zavedl válečný komunismus. Zabavil všechny vklady občanů. Zorganizoval okradení rolníků. Zabavil byty a domy vlastníkům. Zabavil banky, pojišťovny, továrny a podniky akcionářům, mlýny a dílny malým podnikatelům.

1920 r. Dal zabít Tambovské rolníky vojáky (100.000 vojáků), dělostřelectvem a letectvem, chemickými zbraněmi.

1921-1922 r. V Leninem organizovaném povinných dodávkách přebytku potravin umřelo hladem 5 mil. lidí.

1921 r. Obrátil zemi v ruiny, pokusil se ji obnovit, zbabělě upustil od svých vlastních komunistických myšlenek. Zavedl NEP, který vrátil lidem ořezená práva na drobné podnikání, která ovšem zachránil zemi před vyhynutím.

1922 r. Okradl církve, věřící všech náboženství, uspořádala masové represe kněží.

1922 r. Založil SSSR - impérium, rozčleněné na části po etnickém původu, položil příčinu nesvárů na století dopředu.

1923 r. Pokračoval ve vytváření Státu všemocných úředníků pracujících s dokumenty.

1924 r. Zemřel na syfilis, zanechal u moci kriminálníky, pokračující ve vraždění ruského lidu a lidu jiných národností.

Vše. Nic víc neudělal ve svém životě, jestli krátce. Pouze podlosti, ohavnosti, špína, vražda, loupež, popravy, zradcovství, ničení, likvidace, vyhlazení. Nic víc. Osud člověka. Úloha osobnosti v historii.

Mohlo by se zdát, že tento zloduch by měl být prokletý po celá staletí. Ale spolupachatelé se rozhodli udělat svého pohlavára Bohem, aby ospravedlnili svoji věčnou absolutní moc nad zbývající lůzou. Postavili jemu malou pyramidu a udělali z jeho těla mumii, vystavili ji k uctívání komunistickým plebejcům.

Jak příznačné, bolševičtí činovníci oslavovali svůj idol jako filozofa a dokonce i génia. Nicméně, žádná z jeho bláznivých myšlenek nebyla potvrzena ani v nejmenším. "Odumírání státu", zrušení armády a policie selhalo v prvních měsících po revoluci. Diktatura proletariátu vyvinula se v diktaturu byrokracie jedné strany, včetně okrádání pracujících kteří všechny následující desetiletí "socialismu" žili hůře než za cara. Světová revoluce se nestala. Komunismus není vybudován nikde a nikdy nebude. Socialismus se ukázal jako neefektivní výrobní způsob. Sověty, kombinující zákonodárnou a výkonnou moc - ubohá parodie parlamentů, vratká základna pod bolševickou stranou ve věčně zfalšovaných volbách. To vše historicky objektivně prokázalo, že obžalovaný byl nejen rusofob, sadista a samolibý despota, ale i hlupák.

Je jasné, že dnes už jen idioti a morální zrůdy i nadále pokračují v uctívání těla tohoto úchyla. A nešťastné babičky, kterým mozky otrávili v dětství. Kdysi jsem si myslel, že kvůli těmto babičkám by se nemělo hýbat s mumií darebáka. A ještě mně nápadlo, že při všeobecné averzi k Sojuzu, šou bolševického faraóna může být prodávána zahraničním turistům, v tom že je prvek zdravého výsměchu a dokonce zaslouženého plivance na hrob pijavice.

Ale teď, když Rusko se vrací volným pádem zpět do SSSR, je jasné, že nové generaci je nutné prokázat, že mrtvoly tyranů dříve nebo později ocitnou na smetišti dějin. Mrtvolu Lenina by bylo správné spopelnit naskládce odpadu. Mauzoleum zbourat. Na jejím místě postavit skromný památník carské rodině nebo rodině rolníka nebo nechat prázdné místo.

A také je nutné odstranit všechny Leningradské oblasti, dálnice a prospekty, Uljanovsky, rudé hvězdy, bolševické hymny a jiné kulty kanibala, jeho spolupracovníků a jejich člověku nenávistnou ideologii. Vzhledem k tomu, jak praxe ukazuje, jed Státu všemocných aparátčíků nadále zabíjí slabé organismy i bez toho nebohatých rozumem Rusů, ano i obyvatel jiných zemí, zejména bývalých republik.

Teď nabídnu takovou metaforou pro porozumění. Představte si ženu, pečlivě chránící fotografii svého domácího násilníka a vraha svých dětí v rámečku na prádelníku. To je normální žena, nebo tiše pomatená? A národ, pečlivě chránící mrtvolu muže, který ho znásilnil a zabil jeho děti, to je normální národ nebo tiše pomatený?

D (Ne, 18. 12. 2016 - 22:12)

Víš, že zelenej trabant je...Minimálně jednou jsem to tu snad pro jistotu opravdu udělal ;)

Ouha (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

Tak dvakrát nebo třikrát...Víš, že zelenej trabant je nějak ikonickej, když ho vidíš, tak musíš poskočit nebo co....se říkávalo

D (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

Jo tak to nevím.Tak dvakrát nebo třikrát jsem tu měl intenzivní pocit zelenýho traboše, ale nikdy jsem si nebyl na 100 % jistý jestli neblouzním. Buď jak buď, vůbec nepochybuji, že podobnými výkvěty svého autoprůmyslu dělali východoevropští komunisti skutečnou díru do velkého světa...

Ouha (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

To jsem blázen. A co...Jo tak to nevím.

D (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

Ba ne, D. Škodovky neboli...To jsem blázen. A co trabanty a wartburgy? I ty (pro změnu zase soudruzi z NDR) udali někde za Železnou oponou?

Ouha pro posluš (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

tak to co tady Ouha...Váš tchán vyvážel nepostatné procento piva, které se v Britániia po celém světě pilo

Ouha (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

tak to co tady Ouha...Tak trochu o tom, co kde bylo a co ne, vím. Po celém světě od US a Kanady na dálný východ jsem se pracovně pohybovala donedávna od konce sedmdesátých let. Mám dojem, že jste vůbec nepochopili, co se v zahra prodává jako Pilsner nebo Budweiser. Nechci vás ale rozčílit a jak jste to myslel s těmi knoflíky?

poslušně hlásím (Ne, 18. 12. 2016 - 21:12)

tak to co tady Ouha plácáte o pivu, tomu nerozumím, říkáte lehounké pivo v Indii,, my tu mluvíme o vývozu, pak tam cosi kvákáte o vaření piva, to jako myslíte co? že snad Plzeň a Budvar vařilo Grónsko? já to trochu přehnal, ale asi byste měla psát o nitích avýrobě knoflíků, milá Ouho. Můj tchám jezdil přes 28 let týden co týden do V. Británie a vozil k nim Plzeńské pivo z Plzně, Budvar z Budějovic také vozil, ale hlavně do Francie, pochopitelně že vozil i jiné věci ale pivo se vyváželo hodně.

Ouha (Ne, 18. 12. 2016 - 20:12)

Ba ne, D. Škodovky neboli...nebo točené lehounké pivo v Indii....

Ouha (Ne, 18. 12. 2016 - 20:12)

: Ty škodovky se např....Ba ne, D. Škodovky neboli Mbéčka se skutečně do Británie vyvážely nejen koncem 60.let, ali i v letech 70tých. Bylo to auto velmi laciné a tak trochu v britské společnosti k posměchu. Bohužel. také jsem jich pár potkala v indii, což už je pochopitelnější

Nevím co blbnete s plzeňským pivem, to co se prodává po světě jako Pilsner nebo Budweiser nebylo přece vyráběno v Česku.Cervesa na Kubě nebo točené lehounké pivo bylo lehounké a moc dobré, ale pokud tam byla skutečná Plzeň, tak v hotelech ne.
Ale OK, jsem ženská, tak pivo tolik nevnímám

Bižuterie, sklo, oblečení byly speciálně vyráběny pod přísným dohledem manažera jakosti západního objednatele. Vůbec nešlo o to, že to bylo české, byla použita pouze levná česká pracovní síla viz OP Prostějov, nikoli materiál, design, metodologie. Bižuterie a sklo stejně tak. Tam se ovšem dá mluvit pouze tak do konce sedmdesátých let, pak už byl svět zaplaven čínským sklem s nápisem Bohemia. Ponožky? To nevím.

Pamatuji se, jak jsem kolegyni do Paříže vozila sýry. Proč? protože byly hrozně levné.

atd.

D (Ne, 18. 12. 2016 - 20:12)

: Nějak tomu dění v Polsku...I když já vám vlastně rozumím. Pro vás je lepší třebas i pámbíčkářská diktatura než liberální demokracie. A nejen pámbíčkářská - snad rovnou i fašistická. Asi jste si nikdy nevěděl rady s vlastním životem, a vždy jste potřeboval nějaké potentáty, aby vám ho totálně nalajnovali. A donucování proto ze závisti přejete i těm, kteří je nepotřebují a nestojí o ně.

D (Ne, 18. 12. 2016 - 20:12)

To povídej majitelům...No bože. Pár kabrioletů střelených za babku do Británie v druhé půlce 80. let. Nějaký směšný zlomek promile západoevropského automobilového trhu. A to ještě nejspíš vyvezené s velkou ztrátou, aby komunisti získali aspoň nějaké devizy.

sardanapal* (Ne, 18. 12. 2016 - 19:12)

: Ty škodovky se např....Buďto seš tam od dětství , že nevíš co se tady vyrábělo , nebo seš tak mladej , kterej to neví ...

sardanapal* (Ne, 18. 12. 2016 - 19:12)

: Ty škodovky se např....To povídej majitelům Rapidů a pod. chytrolíne ...
A mám na mysli lidí v GB a td.

D (Ne, 18. 12. 2016 - 19:12)

Nějak tomu dění v Polsku...: Nějak tomu dění v Polsku přestávám rozumět. Že tam vznikla nová klerikální a pravicová totalita, není nic nového - zvolila si to většina. Menšina by měla "stulit pysk".

Vy jste někdy nějakému dění rozuměl? A víte vy vůbec o tom, že v demokracii mají i menšiny nějaké sdružovací a shromažďovací právo nebo svobodu projevu?

D (Ne, 18. 12. 2016 - 19:12)

Že až na pár elitních...: Že až na pár elitních soukromých škol nestojí veřejné školství na Západě za nic, je všeobecně známý fakt.

Mezi vámi a ostatními komouši vaší putiky možná. Na školství je tam ale daleko více peněz než ve východní Evropě, a západní školy produkují dostatek kvalifikovaných kádrů pro tamní nesrovnatelně vyspělejší a bohatší ekonomiku. Musíte se na to podívat jinak. Lidé na Západě nemají důvod a nepotřebují dávat Čechům kredit za Dvořáka či Heyrovského, nebo Chorvatům za Mohorovičiće, protože Čechy a Chorvaty oprávněně vnímají jako málo významné národy. Pokud by si ve svých mozkovnách rezervovali místo pro Dvořáky či Mohorovičiće, nijak by to nerozmnožilo jejich bohatství a moc. To samé však neplatí pro Walta Disneyho nebo Steve Jobse. Ty tam zná každý.

D (Ne, 18. 12. 2016 - 19:12)

Ty škodovky se např. zrovna...: Ty škodovky se např. zrovna do Velké Británie a jinam vyvážely i za minulého režimu.

Maximálně tak do počátku 60. let. A na úrovni 60. let Mladá Boleslav zůstala až do počátku let 90. Zastydlé 3 dekády stagnace. A tak to bylo se vším. Zatímco po válce ještě Československo patřilo k vyspělým zemím, na konci komunistického režimu se z něj stalo muzeum rané industrializace, jež ve vývoji předběhla i řada dříve rozvojových zemí.

mamut (Ne, 18. 12. 2016 - 18:12)

Jardovi Kačínskému teče...Nějak tomu dění v Polsku přestávám rozumět. Že tam vznikla nová klerikální a pravicová totalita, není nic nového - zvolila si to většina. Menšina by měla "stulit pysk".

mamut (Ne, 18. 12. 2016 - 18:12)

Extrémisto prdlej Mirečku,...Že až na pár elitních soukromých škol nestojí veřejné školství na Západě za nic, je všeobecně známý fakt. Bohužel - i my jsme si z něho vzali příklad a naše školství úspěšně devastujeme po vzoru Západu. Také jsem bohužel musel jednat s "inženýry" se Západu, kteří měli znalosti našeho lepšího středoškoláka a nemohli např. pochopit vysoké oteplení při opakovaném rozběhu elektromotoru, kdy jim vypínaly ochrany silně poddimenzované vedení. A nebo trvali na výstavbě anténních systémů v husté zástavbě, bez ohledu na odrazy, stínění a interference.
.

Reklama

Přidat komentář