Reklama

Nahota na verejnosti

Sopek (Po, 28. 12. 2015 - 10:12)

Tak nic?

Sopek (Po, 28. 12. 2015 - 09:12)

Zajímalo by mě,co kdo může namítat,když pojedu např.v trolejbusu oblečený jen částečně.tzn.když budu nahoře oblečený normálně,bundu,mikinu atd.,mít i boty a ponožky,ale nemít jen kalhoty a sedět na sedadle vlastně jen ve slipech.Opakuji,ne bez spodního prádla.Nevstávat,ale jen tam sedět.Jsem tak trošku recesista,ale nevím přesně jaké mohou být reakce okolí.Pokud máte někdo nějaké postřehy,tak pište.

Slávek (Ne, 20. 9. 2015 - 13:09)

Ahoj, je tohle normální? Kamarád má sestru, jí je 11, mně a kamarádovi 15. Šli jsme spolu takto tři a já se šel za křoví vychcat. Ta holka musela jít za mnou a koukala mi na ptáka, jak jsem tam chcal. Zírala a teprv až jsem skončil, tak se i sama vyčůrala. Nevím, jestli myslela, že na ni budu koukat jak já na ni, šel jsem pryč.

Petr (Út, 15. 9. 2015 - 22:09)

Je to už dávno, zamlada jsme měli dobrou partu a jezdili jsme vodu. Užili jsme legrace jak na vodě tak večer a hlavně jsme chtěli upoutat pozornost holek,které s námi také jezdili. Tenkrát frčela hra flaška a tak se začínalo běžnými úkoly jako deset dřepů, oběhnout kemp, dát sousedovi pusu.Ale já jsem potom dostal úkol jed druhý den na lodi nahatý. Podpořen alkoholem jsem souhlasil. Ráno už všichni čekali jak se za chovám, jel jsem s dobrým kámošem ten vše připravil a vyrazili jsme. Projeli jsme i jezy, které jindy přenášíme ale vše vyšlo. Hlavně jsem asi uchvátil Lucku o kterou jsem měl už dlouho zájem a další rok jsme jeli už jako novomanželé.

Michal (Pá, 7. 8. 2015 - 13:08)

Díky za uklidnění.Ono to může leckomu přijít normální,ale člověk nikdy neví.Asi si s tím opravdu nebudu lámat hlavu.

jakub (Pá, 7. 8. 2015 - 12:08)

Ahoj,chtěl bych se tady s...pokud v těch plavkách nemáš erekci, tak je to dobrý..

To (Pá, 7. 8. 2015 - 10:08)

vidím za úplně normální

Jan (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

Z hlediska bontonu a pravidel slušného chování je to přestupek proti zvyklostem.
Ale kdo dnes se řídí pravidly slušného chování, možná jen Špaček.
Také občas potkávám ve městě slečny ve vrchním dílu plavek na cestě na/z koupaliště.
Pokud nejdeš přes náměstí v plavkách, choď tak dál.

Michal (Pá, 7. 8. 2015 - 09:08)

Ahoj,chtěl bych se tady s něčím svěřit.Ted' máme léto,dobu dovolených koupání,opalování a relaxu.Naším městem protéká nevelká řeka,a tam se chodí někteří lidé včetně mě koupat.Zajdu trochu za město kde je zalesněná oblast a kde je taky zahrádkářská kolonie.Mám tam malou chatku a kousek zahrádky.Tam se chodím opalovat relaxuju tam.Když je opravdu horko,tak z domova jdu jen na lehko(jdu pěšky a nebo na kole),maximálně v tričku a ve slipových plavkách,jelikož se vždycky napřed schladím v řece a k tomu je to pohodlnější,než se zbytečně oblékat a propotit si oblečení.A ted' k mému postřehu.Cestou někdy potkávám lidi,jak chodí na procházky a nebo taky za koupáním.Chodí tam i děcka,a já si skoro pokaždé všimnu,jak malé holky mi vždycky hledí do rozkroku,jako by byly zvědavé.Je to obvyklé a nebo je na tom něco divného?Napadá mě,jestli někdo nemůže mít případně námitky,že pokud nejsem přímo u vody tak v plavkách že bych neměl běžně chodit.Co si o tom myslíte?Doufám že si nedělá zbytečné starosti.

Honza (So, 7. 2. 2015 - 20:02)

No vidiš, Andreo!

Bunny je kluk!

A ty z něj děláš holku - a málem znásilněnou.

bunny (So, 7. 2. 2015 - 20:02)

Hele Bunny, pochopil jsem to...Ano,jsem kluk.

raubíř (So, 7. 2. 2015 - 19:02)

Hele Bunny, pochopil jsem to správně, že jsi chlap?

Standa (So, 7. 2. 2015 - 18:02)

Článek o Minojske módě.

http://www.nmia.com/~jaybird/ThomasBakerPaintings/ancient_minoan_costumes.html

Standa (So, 7. 2. 2015 - 17:02)

Chodit bez podprsenky je trend který razí Rihanna a Lady Gaga a nevidím na něm nic špatného.
Kdyby ženy víc ukazovaly prsa a muži méně válčili bylo by na světě lépe.
Navíc nejde o žádnou převratnou módu, vše už tu kdysi bylo. Na portrétu je vidět jaké šaty nosily princezny v minulosti.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Marie-thér?se_Louise_de_Savoie-Carignan_princesse_de_Lamballe--Joseph-Siffred_Duplessis_mg_9507.jpg

Standa (So, 7. 2. 2015 - 17:02)

Chodit bez podprsenky je trend který razí Rihanna a Lady Gaga a nevidím na něm nic špatného.
Kdyby ženy víc ukazovaly prsa a muži méně válčili bylo by na světě lépe.
Navíc nejde o žádnou převratnou módu, vše už tu kdysi bylo. Na portrétu je vidět jaké šaty nosily princezny v minulosti.

Andrea (So, 7. 2. 2015 - 17:02)

Asi máš pravdu,hodím to za...Nedavno jsem se v jine diskuzi (Standa se ji taky zucastnil) zminila, ze v Praze v lete casto chodim v tricku bez podrsenky. Nejaky "Adam" z mesta s 50.000 obyvateli napsal, ze takove zeny se chovaji jako devky a prosi si o znasilneni. Bud opatrna, abys ve vasem meste nenarazila na podobneho tmare.

bunny (So, 7. 2. 2015 - 17:02)

Pokud bydlíš poblíž...Asi máš pravdu,hodím to za hlavu.A když jdu třeba za město k řece,tam to taky neřeším.Někdy se ale setkávám s upřenými pohledy,po cestě tam.

Standa (So, 7. 2. 2015 - 17:02)

Pokud bydlíš poblíž koupaliště a nepůjdeš přes centrum města,tak bych si tím hlavu nelámal. Stejně budeš potkávat sousedy v plavkách sekat zahradu a jediný rozdíl mezi vámi bude že ty budeš před a oni za plotem. Nic víc

bunny (So, 7. 2. 2015 - 16:02)

Pokud mas sportovni postavu,...Díky za reakci.Pro mě není ale problém ani tak postava,ale spíš etická stránka věci.Mladé ženy a dívky mohou mít přes boky šátek,já však uvažuju nad vhodností chodit ve slipových plavkách a tílku po veřejném prostranství.Nevím jestli by někdo časem nemohl mít námitky či něco takovéo.

Standa (So, 7. 2. 2015 - 11:02)

Pokud mas sportovni postavu, tak neni na tom nic divneho.
Stejne jako divka nebo mlada zena ktera chodi na koupaliste jen v bikinach a se satkem kolem pasu.
Vse je v poradku, nikdo nemuze nic namitat.

Reklama

Přidat komentář