Reklama

Iveta Bartošová

. (St, 30. 4. 2014 - 08:04)

Jak se to říká? Kdos bez...Mluv za sebe.

lze dodat už sn (St, 30. 4. 2014 - 07:04)

o Ivetě se píše, ale není...Amen

Tony (St, 30. 4. 2014 - 00:04)

Josef Rychtář krátce...Až tak se nezhroutil, to by si ho tam pár dní nechali.

Tony (St, 30. 4. 2014 - 00:04)

Jak se to říká? Kdos bez...Jenže ona si neuvědomila, že toto je defitinitivní vstupenka do věčného pekla. V pekle sice už poslední roky na této zemi žila, teď tam vstoupila definitivně.

Šíp (St, 30. 4. 2014 - 00:04)

Josef Rychtář krátce poté, co opustil brány psychiatrie v Bohnicích, sebral poslední síly a šel na místo, kde dnes krátce před polednem srazil vlak Ivetu Bartošovou.

Rychtář položil na místo, kde tragicky zesnula jeho manželka, několik bílých růží, aby uctil její památku. Celou dobu byl mlčky, pouze odpověděl na několik dotazů novinářů. "Byla to křehká žena, mnoho věcí jí ublížilo. Byla velmi citlivá," pronesl zarmoucený Rychtář.

Z místa v kolejišti si odnesl malý kamínek, zřejmě aby nikdy nezapomněl na ženu, kterou si teprve před několika měsíci vzal za manželku.

Joudoslav (St, 30. 4. 2014 - 00:04)

Jak se to říká? Kdos bez...Přesně tak... Kolik fešáků s ní zviditelnilo...

Rychtář nezklam (St, 30. 4. 2014 - 00:04)

http://www.denik.cz/galerie/foto.html?mm=rychtar-bartosova-hlf-koleje-sip-920

Touha (Út, 29. 4. 2014 - 23:04)

Jak se to říká? Kdos bez viny, hoď kamenem
Všem se nám tak mile dívalo na labilní zfetovanou špatně zpívající matku od dítěte, které ani nebyla schopna vychovávat. A kolik těch fešáků se na ní zviditelnilo. A naše neúspěchy, závislosti, neschopnosti se ve srovnání s její směšností zdály tak malé. Ano? Ne? Teď už bude mít klid

lenko (Út, 29. 4. 2014 - 23:04)

Pochopíte, že byla nemocná...zavri uz ten zapraskanej slojdak pises jen sracky zaraz se do zdi jak hrebik ale palici napred meles jen tu svou trochu respektu by neuskodilo ty magore v suknich

jouda (Út, 29. 4. 2014 - 23:04)

obyčejně udělá jeho...to asi napsal alkáč. U něj to bylo něco jiného, měl za komunistů poměrně velký lokální vliv, jenže o ten po plyšáku přišel. Hodně tu ideologii žral, jenže já, ačkoliv jsem v tom byl tvrdě vychováván, jsem tu zhoubnou ideologii v 17 letech prokoukl. Pak jsme se tvrdě hádali. Byl sice skalní komunista, ale nikomu neubližoval, dovedl respektovat lidi s jiným názorem, na rozdíl od kariéristů, kteří tomu vůbec nevěřili, ale když jsi projevil jiný názor, tak tě dokázali zadupat do země. Ti však dokázali okamžitě převléknout kabát, což on nedokázal a místo toho se začal uchlastávat. Když se to stalo, tak jsem dlouho žil na opačném konci republiky. Matce a ségře, co s ním žily však nemám důvod nevěřit. Teď jsem byl v hospodě a otevřel jsem si Blesk, zítra tam budou po této události jinak, ale tam uvedl bývalý manažer Ivety, že pokud se sebou něco neudělá,že jí zbývá maximálně půl roku života. Prý na ni poznal, poněvadž ji dlouho zná, že zase klepe, tj, kombinuje chlast s práškama, nejednalo se o žádný iktus (malou mozkovou mrtvici) jak nesmyslně troubil v tisku pochybný psychiatr MUDr. Cimický, kterého kdysi vyhodili z Bohnic. Opravdu těžký případ, asi už pochopila, že je totálně v koncích a chtěla to ukončit. Proto asi zvolila den smrti, kdy na přejezdu před léty zahynul Petr Sepeši a chtěla asi mít stejnou smrt jako on, třeba si ve svém stavu myslela, že tam na ni někde čeká.

jouda z Prčic (Út, 29. 4. 2014 - 22:04)

za to může vynálezce knihtisku, kdyby dneska museli hyeny psát noviny ručně tak by si to rozmysleli co napíšou

Ferenc (Út, 29. 4. 2014 - 22:04)

Dobře věděl když ji hlídali co je Iveta zač, že pije a přesto oni usiloval. takový pazknecht, má hroznou pověst. já někoho před manželkou zmlátit a ještě k tomu v přesile, jako to často dělával , tak by se mnou manželka skončila. Iveta nebyla soudná. Těžko těžko je mi.

Joudo, alkoholi (Út, 29. 4. 2014 - 21:04)

A zpozdit kvůli tomu vlak,...obyčejně udělá jeho rodina!

jouda (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

zabít dalších 8 lidí jako...A zpozdit kvůli tomu vlak, to bych nejen ji zabil podruhé. Snad ji omlouvá to, že na železničním přejezdu zahynul Petr Sepeši, její první láska, a tak ji tato forma asi silně přitahovala. V každém případě to byla poslední dobou velice psychicky rozhozená žena. Není už tak důležité, zda byl příčinou chlast nebo něco jiného, je však známé, že chlast rozhozeným lidem nepomůže, každého z nich spolehlivě dodělá. Mediální hyeny jsou jiná kapitola, na druhou stranu však většina celebrit bez médií vůbec nedokáže žít. Je lehké obviňovat Rychtáře, život s chlastajícím psychicky rozhozeným člověkem je peklo. Znám to z rodiny. Mnoho lidí také matku a sestru nesmyslně obviňovalo, že fotra utrápily a proto se oběsil.

Prasata (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

http://prask.nova.cz/clanek/galerie/galerie-telo-ivety-bartosove-pred-zakrytim-plachtou.html?psection_id=76200&backUrl=%2Fclanek%2Fnovinky%2Fdesive-fotky-z-mobilu-telo-ivety-bartosove-na-kolejich-nez-ho-zakryla-plachta.html&back_id=448159&back_ref=%2Fnovinky%2Fdesive-fotky-z-mobilu-telo-ivety-bartosove-na-kolejich-nez-ho-zakryla-plachta.html&back_title=D%C4%9Bsiv%C3%A9_fotky_z_mobilu%3A_T%C4%9Blo_Ivety_Barto%C5%A1ov%C3%A9_na_kolej%C3%ADch_ne%C5%BE_ho_zakryla_plachta#image=1643444

Super (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

„Mám pistoli, já vás zastřelím,“ brečel prý do telefonu některým novinářům krátce po činu své ženy, jako by to snad oni mohli mít byť minimální podíl na tom, že se Iveta neléčila a nejspíš psychické problémy ji dohnaly k tomu, aby si sáhla na život skokem pod projíždějící vlak.

Později odpoledne dostal takový záchvat, že do domu zesnulé zpěvačky byla přivolaná záchranka, která ho převezla do Bohnic. „Odtud ale utekl a spěchal na Vinohrady, kde se vehementně dožadoval toho, aby mu mrtvou manželku ukázali. Vzhledem ke stavu jejího těla to ale nemocniční personál stritkně odmítl,“ dozvěděli jsme se od zdroje.

Super (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

Vdovec po tragicky zesnulé Ivetě Bartošové Josef Rychtář, jemuž manželka svou sebevraždou v den jeho narozenin přichystala opravdu ten nejdrsnější dárek, je psychicky na absolutním dně. Od chvíle, kdy se o skonu své ženy dozvěděl, nemohou jeho blízcí utišit jeho pláč a chvílemi prý vyhrožuje vraždou, chvílemi pak sebevraždou!

Bartošová.... (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

Případ pro psychiatra....dnes už ne !!
Kdo chlastá, nemá nárok na smutek!!

Soames (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

Byla to velmi krásna a...Milane, pomáhat můžeme jenom tomu, kdo o to stojí...

--- (Út, 29. 4. 2014 - 20:04)

Podle psychologa Jeronýma Klimeše zpěvačku k jejímu činu bulvár nedohnal, zároveň ale nemohla bez bulváru žít. V situaci, kdy si nevěděla rady, jí podle Klimeše chvilka v médiích přinášela úlevu. Současně se ale vedle oslavných slov dozvídala o sobě velmi nepříjemné věci, což ji zase deptalo.

Reklama

Přidat komentář