Reklama

Matky, které převychovávají syny na dívky

a co pojem (Čt, 5. 7. 2018 - 17:07)

já když nosím džíny,...unisex oblečení? Ano to je ono. triko džíny jsou unisex. teda jestli nemyslíš čistě dámské nebo pánské střihy.ty dámské by ti asi neseděly anatomicky

Mužatko, (Čt, 5. 7. 2018 - 17:07)

Ty už to hrozně motáš....motáš to spíš ty. Kolik těch normálních kluků v tomhle věku znáš?
Jo, já vlastně zapomněl, že ty jsi ve skutečnosti taky chlap.

Takže (Čt, 5. 7. 2018 - 17:07)

triko, kalhoty jsou...já když nosím džíny, triko a košili, tak vlastně chodím v ženském oblečení. Zajímavé, já měl dodnes za to, že je to pánské.
Tak moc díky za osvětu, zase jsem o něco chytřejší.

Hmmm... (Čt, 5. 7. 2018 - 17:07)

sousedi mají dvě holky,...Ty už to hrozně motáš. Normální kluk si na sebe zkrátka holčičí věci nevezme, protože je kluk. Konec.

vlasy nakrátko (Čt, 5. 7. 2018 - 17:07)

sousedi mají dvě holky,...triko, kalhoty jsou normální součásti ženského oblečení. To z nikoho ale z nikoho mužatku nedělá

Hm, (Čt, 5. 7. 2018 - 17:07)

mé mrňavé neteře a jejich...sousedi mají dvě holky, sedm a deset let, obě ostříhané nakrátko, v sukních nebo šatech jsem je nikdy nepotkal, vždycky jen kalhoty, trička nebo košile a nikdy žádné růžové nebo ozdobené oblečení. Kdybych nevěděl, že to jsou holky, považoval bych je automaticky za kluky a nikdo se nad tim nepozastavuje. Ale to té mužatce co tady vystupuje pod nickem Žena rozhodné vadit nebude. Hlavně, že by zpozorněla, kdyby viděla kluka v dívčích šatech. Asi jejich rodiče také selhali, když je obě nechají chodit oblečené a ostŕíhané jako kluky.
Zrovna tak mám v práci kolegyni, která chodí jen v tmavých kalhotech a košilích, ostříhaná na ježka a nemít vystouplá prsa, tak ji okolí bude automazicky považovat za chlapa s jemným obličejem. Když jsem se jí jednou ptal, proč se nékdy neobléká trochu žensky, tak prohlásila, že šaty nesnáší a boty na podpatku už vůbec ne. Také se několikrát nechala slyšet, že je moc ráda, že má syna, protože při představě, že by měla holku a musela jí kupovat šatičky a podobné pitomé cetky, ji obcházejí mrákoty.
Takže jak vidno, tak těchhle mužatek je spousta a úplně jedno kolik jim je let.

A (Čt, 5. 7. 2018 - 16:07)

Sukni občas nosím a jsou...tak, protože jsou chlapi konzervativní, se budeš navážet do žen, jak to, že nosí kalhoty.

Pepa (Čt, 5. 7. 2018 - 15:07)

To že nemáš odvahu vyjít...Sukni občas nosím a jsou muži, kteří ji nosí běžně, ovšem na nějaký zlom v myšlení většiny to nevypadá.

nó, (Čt, 5. 7. 2018 - 15:07)

Pokud si jako muž vyjdu v...jestli tím pádem neukázaly, kdo je tady silnější a kdo slaboch.

nó, (Čt, 5. 7. 2018 - 15:07)

To je o definici oblečení,...mé mrňavé neteře a jejich kamarádky nosí holčičí trička. Volánky a kraječky, flitry, nějaké blýskavé obrázky na všech možných barvách červený, růžový, to snad není klučičí oblečení.
A to samé leginy, sukně, šatičky.

a (Čt, 5. 7. 2018 - 15:07)

To že nemáš odvahu vyjít...a Taky Marlene Dietrich a další

Pepo, pepo (Čt, 5. 7. 2018 - 15:07)

Pokud si jako muž vyjdu v...To že nemáš odvahu vyjít do ulic a prosadit nový trend v oblékání neznamená, že na to nemáš právo. A kalhoty u žen prosadila Chanel jako modní trend, ne žádné právo. Ach jo kluci

Pepa (Čt, 5. 7. 2018 - 15:07)

Takže připouštíš, že...Pokud si jako muž vyjdu v sukni nebo šatech, tak mne automaticky zařadí většina do... U žen to nakonec prošlo, protože si vydobyly právo nosit "oblečení silnějšího pohlaví", ale naopak si ještě dlouho počkáme. Možná zapracuje EU.

Lara (Čt, 5. 7. 2018 - 14:07)

To je o definici oblečení,...Takže připouštíš, že dříve bylo oblečení definované a dnes je definované právě svobodou výběru? Protože pánské sukně se na modních molech i v nabídkách modních firem dnes objevují. Jiná otázka je, zda je o ně zájem. Asi není, když je nenajdeš v běžných obchodech.jinak by byla naplněna poptávka nabídkou.

Pepa (Čt, 5. 7. 2018 - 14:07)

To je o definici oblečení, dříve to bylo jasné muž - kalhoty a žena - sukně. Nyní ženy přebraly většinu pánského šatníku, tak holčička v klučičím oblečení neexistuje, přestože ho nosí.

Pepa (Čt, 5. 7. 2018 - 14:07)

To je o definici oblečení, dříve to bylo jasné muž - kalhoty a žena - sukně. Nyní ženy přebraly většinu pánského šatníku, tak holčička v klučičím oblečení neexistuje, přestože ho nosí.

Lara (Čt, 5. 7. 2018 - 14:07)

Taky jsem neviděla holku v klučičím oblečení. Ale pokud se jedná o poruchu identity... snad... od dětství holka kluk, kluk holka

Jinak matka zneužívající dítě k řešení svých niterných problému o postavení ženy...to snad ne

Žena (Čt, 5. 7. 2018 - 14:07)

Já v tom naopak jasně...To je o tom, jak se vidíš.
Luci ale píše o ujetých matkách...jestli matka nepobere, že se jí narodil kluk, je ujetá.

Holčička oblečená za kluka? To jsem ještě neviděla. Děti si hrají s hračkami, které jim vyhovují. Jestliže si chlapeček hraje s panenkou sestry, nevidím na tom nic špatného. A opačně.
Ale jakmile začne nosit mašličky, šatečky, už bych zpozorněla.
Když dívenky nutí chlapečka do holčičího, tuší, že je srabík a dá se. Normální kluk, by se nedal.

Soňa (Čt, 5. 7. 2018 - 11:07)

Nevidím to jako podřadnost...Já v tom naopak jasně podřazenost a nadřazenost vidím. Proč tedy holka která se obléká jako kluk a hraje si s auty nikomu nevadí a kluk v šatech a s panenkami ano?
Proč tedy když chce někdo kluka ponížit, nutí ho do holčičího oblečení, zatímco holkám oblečení do klučičího ne?
Protože jsou zkrátka holky a ženy po staletí považovány za podřadné bytosti!

luci (Čt, 5. 7. 2018 - 10:07)

by na sebe nikdy holčičí...Nevidím to jako podřadnost nebo nadřazenost ale ujetost některých matek léčících si svůj komplex.

Reklama

Přidat komentář