Reklama

Imigranti

Tonda Vlas (So, 26. 3. 2016 - 00:03)

: Ten neomarxismus není z...Fašismus není z tvé hlavy, to je jasné. Jenže ses připojil k neomarxistickému nálepkování, a tak nálepkuješ za fašistu každého, kdo má rozumné názory.

Kde jsem kopíroval protestantské písně? Já přeci nejsu protestant. Biblické pasáže ano, ale těmi neotravuju tady. Zato ty jsi se vesral i na náboženské vlákno, abys tam prudil. Co je divné na tom, že na takovém vlákně argumentuju biblickým pasážemi? Nic. Na pováženou by bylo, kdybych těmi biblickými pasážemi otravoval tady.

D (Pá, 25. 3. 2016 - 23:03)

: Ten neomarxismus není z...... biblických pasáží...

D (Pá, 25. 3. 2016 - 23:03)

Ten neomarxismus není z mé...: Ten neomarxismus není z mé hlavy. Ani ten cirkumfetišismus ne.

Ani ten fašismus není z mé hlavy. Toto hnutí jsem si taky nevymyslel.

: Mimoto, ne mne se nedají nalézt žádné známky náboženského člověka.

Nepřekvapuje mě, že to říkáš. "Náboženství" dneska není populární výraz. Pámbíčkáři se dneska rádi verbálně distancují od jakéhokoli náboženství, a místo toho mluví třeba o "vztahu s bohem" nebo "vztahu s Ježíšem".

Nicméně na imigraci muslimů se díváš v kontextu náboženských válek dávných staletí, a vnímáš je jako hrozbu pro evropské křesťanství, ve kterém vidíš podstatu i dnešní evropské kultury. A na ateistické argumenty reaguješ překopírováváním textů protestantských náboženských písní nebo dlouhých biblických psasáží. Bibli samotnou pak chápeš jako doslovné boží slovo, a konečného arbitra při řešení jakýchkoli teologických otázek.

Pro to všechno, ať už se ti to líbí nebo ne, tě já vnímám mimo jiné i jako umanutého náboženského fanatika.

Tonda Vlas (Pá, 25. 3. 2016 - 21:03)

Být já umanutým...Ten neomarxismus není z mé hlavy. Ani ten cirkumfetišismus ne. Proč spojuješ dohromady dvě věci, které spolu nemají žádnou souvislost?
Mimoto, ne mne se nedají nalézt žádné známky náboženského člověka.

No (Pá, 25. 3. 2016 - 21:03)

Neboj, v létě v Británii..."..., touží po té Británii."

To on sám móóć Dobře ví.

D (Pá, 25. 3. 2016 - 20:03)

Za tu gerontizaci někdo...Být já umanutým religiózním šílencem, který za vším vidí nějaký cirkumfetišismus nebo neomarxismus, tak bych o nějakém nálepkování raději pomlčel.

K. (Pá, 25. 3. 2016 - 19:03)

Ve více než...Neboj, v létě v Británii tu statistiku imigranti vylepší.
Máme štěstí, že imigranti k nám nechtějí, touží po té Británii.

Tonda Vlas (Pá, 25. 3. 2016 - 19:03)

Za tu gerontizaci někdo může.

A na konci tvého příspěvku zase to odporné neomarxistické nálepkování.

D (Pá, 25. 3. 2016 - 19:03)

Ve více než šedesátimilionové Británii zemřelo za posledních deset let rukama teroristů jen několik lidí. I kdyby ale - zcela hypoteticky - zahynulo rukama teroristů třebas i tisíc Čechů ročně, byla by to statisticky naprosto zanedbatelná příčina smrti.

Nicméně lidové masy nedovedou myslet v souvislostech. Skrze názorný mediální brainwashing se nechají se zagitovat naprosto zanedbatelným problémem, a hned hystericky volají po likvidaci svých vlastních práv a svobod a nastolení fašistické diktatury.

Ignorují přitom mizerné podmínky pro podnikání ve své zemi, byrokracii, korupci, bídu, ruské mafie, komunisticko-estébácké oligarchy, nepotrestané komunistické zločiny, sociální parasitismus všeho druhu, a zejména hrozivé a nezadržitelné posuny ve věkové struktuře populace - de facto gerontisaci národa.

Jakmile je něco jen trochu méně názorné, jakmile to nedělá palcové titulky, hlupák to jednoduše ignoruje. Raději akceptuje názorné, obrázkové strachy, které mu naservíruje bulvár, fašističtí demagogové a fašistická média.

Bohužel, (Pá, 25. 3. 2016 - 18:03)

Ono těm politikům vůbec...Dle všeho nejsou naši nepřátele jen imigranti, ale i politici, co vědomě uvádějí vlastní občany v nebezpečí života. Chce je soudit, a exemplárne potrestat.

Tonda Vlas (Pá, 25. 3. 2016 - 18:03)

"P*čo v černé sutaně!" Polský jezuita zkritizoval katolický národ kvůli odmítání uprchlíků a přišel výprask

Jezuitský kněz Gregory Kramer z polského Krakowa se postavil proti premiérce Beatě Szydlové, která napříště odmítla vpustit do Polska byť jen jednoho jediného uprchlíka. Reagovala tak na teroristické útoky, ale podle kněze šlo o reakci nepřijatelnou a nekřesťanskou. Na internetu se vyjádření kněze dočkalo velké pozornosti, ale zřejmě by ho to nepotěšilo. Slova, která padla na jeho adresu, v Bibli nenajdete.

Tonda Vlas (Pá, 25. 3. 2016 - 17:03)

Ono těm politikům vůbec nedochází, že už jsme ve válečném stavu s islámofašismem. Vzhledem k tomu, by měl být pro takové občany evropských států, kteří odjeli bojovat za islámský stát a vrátí se, pouze jediný trest. Patří před popravčí četu. Pak už nemohou udělat žádnou škodu. Ve válečném stavu nemá humanitární vězeňství co pohledávat.

Mirek (Pá, 25. 3. 2016 - 17:03)

pokud bys byl schopen...No a o to je to horší, v západních zemích nezvládli ani ty co tu už žijí ve třetí generaci a ještě si tam stěhují statisíce nových. Jistě občané Belgie si cestovali do islámského státu a zase zpátky, to taky o něčem svědčí.

Tonda Vlas (Pá, 25. 3. 2016 - 16:03)

Čtyřicetiletý Asad Shah byl ubodán u svého novinového stánku ve skotském Glasgow. Stalo se tak jen čtyři hodiny poté, co všem křesťanům popřál na sociální síti veselé Velikonoce. Do Velké Británie přišel z Pákistánu a chtěl s křesťany žít v míru. Po páté hodině večer to napsal na Facebook a v devět večer byl mrtev.

V minulosti se opakovaně stavěl proti násilí a tvrdil, že by všichni lidé na světě měli žít v míru. Sám ovšem zemřel násilnou smrtí. S noži v rukou ho mimo prostory jeho obchodu napadli dva muži. K útoku došlo na Minard Road. Útočníci zasadili obchodníkovi z novinového stánku několik ran a utekli. Muž postupně vykrvácel.

Potíž je, že žádný z těch migrantů nemá na čele napsáno, co přesně je.

Tonda Vlas (Pá, 25. 3. 2016 - 16:03)

Není to snad jedno? V každém případě to byli islámofašisté.

milý aladinku (Pá, 25. 3. 2016 - 16:03)

Novinky.cz:"Pátek, 25....pokud bys byl schopen vstřebat informace, tak bys věděl, že zatím vraždili místní, tzn. lidé, kteří se v těch státech narodili.

Slouží (Pá, 25. 3. 2016 - 10:03)

Dementum.

aladin (Pá, 25. 3. 2016 - 10:03)

Novinky.cz:"Pátek, 25. března 2016, 05:09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | +141
Chovanec objevil Ameriku. Je jasné, že se útoky teroristů budou množit. Vždyť jste jich sem do Evropy nechali nastěhovat statisíce, páni politici. To je celá armáda teroristů. Jediné řešení je všechny pochytat, strčit za dráty a poslat zpátky. Samozřejmě uzavřít hranice s použitím armády, která by tak poprvé za poslední čtvrtstoletí dělala něco užitečného."

Kam tě vede slepá vášeň, naše armáda má jiné úkoly na východě. Viz pomaloučké připravování - záložáni,náhradníci a.t.d.nebo jak se budou tyto skupiny pojmenovávat. Až Big brother rozhodne, tak se vyrazí. Nebo si snad někdo myslí, že naši politici slouží někomu jinému ?

Celý genocidni (Pá, 25. 3. 2016 - 09:03)

Panelákový Homo Europeus je...Ať táhne do prdele.

Tonda Vlas (Čt, 24. 3. 2016 - 17:03)

A hlavně mnohdy...Panelákový Homo Europeus je jemu podobní by zanikli určitě.

Možná by to přežili nějací otužilí Eskymáci.

Eskymáci? Brrrrrrrrrr. To slovo se nesmí používat, protože je politicky nekorektní, dnes nám v Bruselu předepisují, že se správně jmenují Inuité.

Reklama

Přidat komentář